Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα ιδια βγάζει και στο wpa2 μονο στο wpa-psk και wpa2-psk δεν βγάζει αυτές τις επιλογες αλλά δεν συνδέεται. Δεν πειράζει θα το αφήσω free τι να κάνω υχαριστώ πάντως.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα ιδια βγάζει και στο wpa2 μονο στο wpa-psk και wpa2-psk δεν βγάζει αυτές τις επιλογες αλλά δεν συνδέεται. Δεν πειράζει θα το αφήσω free τι να κάνω υχαριστώ πάντως.

εσύ ευχαριστείς έμενα και καμιά 15αρια άλλοι γύρω από το σπίτι σου εσένα που τους παρέχεις δωρεάν νετ.

ποιο ρουτερ εχεις για πες μου.

το zyxel P-660HW-D1

security mode>wpa

μετά θα σου ανοίξει το επόμενο πάνελ και θα βάλεις password(presared key),δοκίμασε το είναι πανεύκολο!!!!!!!

http://i462.photobucket.com/albums/qq342/omniacs/zyxel.jpg

Καλημέρα σε όλους,

Κάνοντας backup με το SPB backup και με το Sprite backup, στο τέλος έχω το μήνυμα:

FILE COULD NOT BE INCLUDED \\POCKETFS.SYS

Είναι φυσιολογικό ή υπάρχει πρόβλημα?

:blink:

Ανακαλυψα και το πρωτο καμμενο μου πιξελ :mad:

Αραγε με ποσα το αλλαζουν ?

Καλημέρα σε όλους,

Κάνοντας backup με το SPB backup και με το Sprite backup, στο τέλος έχω το μήνυμα:

FILE COULD NOT BE INCLUDED \\POCKETFS.SYS

Είναι φυσιολογικό ή υπάρχει πρόβλημα?

:blink:

και σε μένα το κάνει αυτό,αλλά στην επαναφορά δεν βρίσκω κάποιο λάθος,γίνετε κανονικά η επαναφορά.

και σε μένα το κάνει αυτό,αλλά στην επαναφορά δεν βρίσκω κάποιο λάθος,γίνετε κανονικά η επαναφορά.

Σε ευχαριστώ πολύ. Έτσι, για να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά στην επαναφορά, για να μπορούμε νε το .... πειράζουμε συνέχεια.

Ανακαλυψα και το πρωτο καμμενο μου πιξελ :mad:

Αραγε με ποσα το αλλαζουν ?

Εάν έχεις έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, το επιστρέφεις (INKA)

Ετσι το εχω κάνει αλλά τίποτα

πάμε λοιπον

στο pre-shared key βάλε έναν 9 ψηφιο κωδικό.

στο network name βάλε το όνομα σου με αγγλικούς χαρακτήρες πχ pitbro.

πάτα apply και είσαι έτοιμος.

αυτο εκανα αλλά ενω συνδέεται, δεν ανοιγει σελίδες. Οταν ειναι free ανοιγει κανονικά. καποια ρύθμιση θα θέλει στο Omnia εκει ποθ εχει τις συνδεσεις και γράφει zyxel.

ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους γιατί πολλοί από εδώ αρχίζουν και ανησυχούν.

καταρχήν το gps στο ομνια δεν ανάβει η όπως αλλιώς θέλετε πείτε to όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό-(Flight mode),το destinator δεν ζήτησε πότε και ούτε θα ζήτηση δεδομένα μέσω gprs,αν έχετε το αυτόματο download στο enhanced gprs τότε θα κατεβάσετε δεδομένα,δεν έχετε όμως λόγο να το χετε on το auto download.

ακόμα και ον να το έχετε η λήψη δεδομένων όσο αναφορα τις θέσεις των δορυφόρων είναι τόσο μικρή που δεν θα το καταλάβετε,άρα δεν κάνει το gps να δουλεύει 'ρολοι'.

χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε την συσκευή σας.

όσο για τον χρόνο που κάνει για να κλειδώσει τους δορυφόρους ακόμα και 5 λεπτά να κάνει όπως λέτε αυτό δεν καθιστά την συσκευή προβληματική,pda-κινητό όλα σε ένα πήραμε αν ήταν θα παίρναμε ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή-βιντεοκάμερα,άλλο κινητό ,ένα ultra mobile pc και ένα gps HP Travel Companion

:)

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ....

Eρωτηση τωρα σαν αρχαριος που ειμαι...εγς εχω το garmin γνήσιο.ισχυει και εδω οτι ισχυει με την χρεωση του destinator?

αν ναι......''το αυτόματο download στο enhanced gprs '' τι ειναι αυτο και που το βρίσκω??

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ....

Eρωτηση τωρα σαν αρχαριος που ειμαι...εγς εχω το garmin γνήσιο.ισχυει και εδω οτι ισχυει με την χρεωση του destinator?

αν ναι......''το αυτόματο download στο enhanced gprs '' τι ειναι αυτο και που το βρίσκω??

δεν έχει να κάνει με το destinator παιδιά,μην μπερδευόσαστε,έχει να κάνει ότι μόλις ανοίγει το πρόγραμμα πλοήγησης τότε το samsung και συγκεκριμένα το enhanced gprs αν το έχετε ενεργοποιημένο το auto download βλέπει το gps ανοιχτό και κάνει update τις θέσεις των δορυφόρων.δεν ανοίγει η σύνδεση gprs πάντα όταν ανοίγει το destinator ,ανοίγει μόνο οταν πρέπει να κάνει update.

προσπαθω να κανω install το spb shell ακολουθωντασ τις οδηγιες που εδωσες πιο πισω saxovts. οταν φτασω στο 4ο βημα και πατησω στο "Install_WQVGA.mscr" μου βγαζει μηνυμα "cannot find spb mobile shell version 2.1.2. τι κανω λαθος;

SOS SOS SOS SOS SOS SOS

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MSN ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ SOFT RESET KAI TΩΡΑ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

HELP HELP HELP

προσπαθω να κανω install το spb shell ακολουθωντασ τις οδηγιες που εδωσες πιο πισω saxovts. οταν φτασω στο 4ο βημα και πατησω στο "Install_WQVGA.mscr" μου βγαζει μηνυμα "cannot find spb mobile shell version 2.1.2. τι κανω λαθος;

αυτό που σου λέει,δεν εχεις εγκαταστημένο το spb mobile shell

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en

''το αυτόματο download στο enhanced gprs '' τι ειναι αυτο και που το βρίσκω??

Settings/System/Enhanced Gps/Auto Download/Disable

Eram quod es, eris quod sum..

Έχεις κάνει extract τα αρχεία ή τα τρέχεις από το zip? Γιατί μου το έκανε και εμένα και έφταιγε αυτό.

Βλεπω απο φορουμς του εξωτερικου οτι ειναι συχνο το φαινομενο με τα stuck pixels (ειναι τα pixels pou φαινονται λευκα σε μαυρο φοντο).

Πηρα τηλ στη samsung και μου λενε να ρωτησεις το πλαισιο αν στο αλλαζουν.

Πηρα στο πλαισιο και μου λενε ρωτα τη samsung. Τεσπα ειναι Σαββατο σημερα, οποτε θα μιλησω απο Δευτερα παλι μαζι τους.

Ωστοσο καλο θα ειναι να κοιταξετε και για τις δικες σας συσκευες αν εχουν καθολου stuck η dead pixels.

Βαλτε τη φωτεινοτητα στο φουλ, ανοιξτε την καμερα και βαλτε μπροστα το χερι σας ωστε να εχετε ενα καταμαυρο background. Αν δειτε καθολου λευκες κουκιδες τοτε σημαινει οτι ειναι stuck pixel.

SOS SOS SOS SOS SOS SOS

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MSN ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ SOFT RESET KAI TΩΡΑ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

HELP HELP HELP

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ....ΤΟ ΓΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ....ΤΙΠΟΤΑ , ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟΣ...

HELP PLEASE

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ....ΤΟ ΓΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ....ΤΙΠΟΤΑ , ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟΣ...

HELP PLEASE

κανε ένα hard reset τότε.