dimitris3 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ti mou protinete na to agorasw apo to plaisio h apo ti vodafone? epeidi prwti fora agorazw tetoio kinito kai eimai asxetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Μακάρι...:) Saxovts, θα ήταν μεγάλος κόπος να σου πρότεινα να μας υποδείξεις με ποιες ρυθμίσεις η κάμερα έχει την καλύτερη απόδοση; Πχ, όσο μεγλύτερη ανάλυση τόσο καλύτερα; Quality>High White Balance>Auto Iso>50 Contract>+1 Saturation>+1 Sharpness>+1 WDR>on Anti-Snake>On ε ναι η ανάλυση στα φουλ!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ti mou protinete na to agorasw apo to plaisio h apo ti vodafone? epeidi prwti fora agorazw tetoio kinito kai eimai asxetos αν στο πλαισιο ειναι καθαρή ρομ και οχι vodafon rom εννοείτε πλαίσιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 παιδια οσο αφορα το spb shell αξιζει να το κανεις install ή ειναι καλυτερα να αφησεις το κανονικο interface; εσεις προτινετε καποιο αλλο Interface που κυκλοφορει, και αν ναι μπορειτε να μου πειτε που μπορω να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 και το ifonz που γίνετε iphone skin. έχω βίντεο να το δεις (αναζήτηση κανε εδώ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369241 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 thanks saxovts. ξερεις απο που μπορω να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 thanks saxovts. ξερεις απο που μπορω να το βρω; μα από την σελίδα που σου έδωσα!!!!!!!! αλλά και από την υπογραφή μου Samsung Omnia All You Need!!!! πάρε iFonz 1.0.4 NET Compact Framework v3.5 for Windows Mobile πρώτα βάζεις το NET Compact Framework v3.5 for Windows Mobile και μετά το ifonz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whisper_26 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 παιδες καλησπερα και απο εμενα.μιας και μετραω λιγες ωρες με αυτο το καταπληκτικο δημιουργημα της samsung θα ηθελα λιγο σε καποια πραγματακια τα φωτα σας. 1.οταν το κιν ειναι σε κατασταση αναμονης τι κανω για να μην παραμενει η οθονη ανοιχτει? εχω την ελληνικη εκδοση ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 παιδες καλησπερα και απο εμενα.μιας και μετραω λιγες ωρες με αυτο το καταπληκτικο δημιουργημα της samsung θα ηθελα λιγο σε καποια πραγματακια τα φωτα σας. 1.οταν το κιν ειναι σε κατασταση αναμονης τι κανω για να μην παραμενει η οθονη ανοιχτει? εχω την ελληνικη εκδοση ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε>Ρυθμίσεις>Τροφοδοσία (σύμβολο μπαταρίας)>Ισχύς μπαταρίας και τσέκαρε να είναι "Με μπαταρία Απεν/ση συσκευής" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whisper_26 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Πήγαινε>Ρυθμίσεις>Τροφοδοσία (σύμβολο μπαταρίας)>Ισχύς μπαταρίας και τσέκαρε να είναι "Με μπαταρία Απεν/ση συσκευής" σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Εχω το omnia απο Vodafone. Τι του λείπει απο λογισμικό σε σχέση με τα λοιπά ελληνικά ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλησπέρα σε όλους, είμαι κι εγώ από χτες ένα ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ενός Omnia. Επειδή είμαι λίγο άσχετος με WM και ταξιδεύω αρκετά λόγω της εργασίας μου, ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ενδιαφέροντα παιχνίδια για αυτό το απίστευτο τηλέφωνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όλους (ήδη με έχετε βοηθήσει αρκετά σε πάρα πολλά θέματα) Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 εχεις πμ για να σου λύσω το πρόβλημα :) αν μπορεις και σε εμενα thanks. για το hint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper2005 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 3 ερωτησεις για την κινηταρα η οθονη με την κωλοτσεπη κανει ζημιες? και αν ναι υπαρχει κανενα προστατευτικο? ετσι και δεχτεις τηλ απο αλλο κινητο και ταυτοχρονα απο το voip/skype του wm τι γινεται? [υποθετω οτι παιρνει voip & msn] υπαρχει προγραμματακι που να εχεις μεγαλυτερο εικονικο πληκτρολογιο απο αυτο που εχει ηδη για να πληκτρολογεις με τα δακτυλα και οχι με το stylous? καταλαβενεται οτι ψηνωμαι να μπω στο club thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Παιδια ξερεται αν εχει βαλει κανενα καταστημα το Omnia live να το δουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 3 ερωτησεις για την κινηταρα η οθονη με την κωλοτσεπη κανει ζημιες? και αν ναι υπαρχει κανενα προστατευτικο? ετσι και δεχτεις τηλ απο αλλο κινητο και ταυτοχρονα απο το voip/skype του wm τι γινεται? [υποθετω οτι παιρνει voip & msn] υπαρχει προγραμματακι που να εχεις μεγαλυτερο εικονικο πληκτρολογιο απο αυτο που εχει ηδη για να πληκτρολογεις με τα δακτυλα και οχι με το stylous? καταλαβενεται οτι ψηνωμαι να μπω στο club thanks Για θηκες εχει αναλυθει το θεμα αρκετα πιστευω και για πολλες σελιδες... Οσο για το αν ειναι ταυτοχρονα μια κληση κανονικη και το voip, απλα σταματαει το voip και χτυπα το τηλ. Για το εικονικο πληκτρολογιο, απλα γυρνα την οθονη και θα εχει μεγαλυτερες διαστασεις... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Παιδια ξερεται αν εχει βαλει κανενα καταστημα το Omnia live να το δουμε? Το είδα το απόγευμα στο Multirama της Πάτρας Το 8gb όμως.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivamvako Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Παιδια ξερεται αν εχει βαλει κανενα καταστημα το Omnia live να το δουμε? Το ΠΛΑΙΣΙΟ στο MALL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΜΑΚΡΥΑ γιανα μην αλλαζετε καθε μερα μεμβρανες...:heat: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ρε παιδια ελληνικο πηρα και εληνικα δεν εχει.:wacko: οτιδηποτε παω να γραψω μονο αγγλικα εχει. γιατι? γλωσσα το samsung keyboard μονο την αγγλικη.:( μπορει καποιος να βοηθησει ? saxovts ? ? ? athanaso77 ? ? ? septic ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 από την ώρα που θα πας σε αγγλική ρομ τότε δεν εχεις επιστροφή σε ελληνική ρομ μέχρι να βρούμε ελληνική ρομ διαθέσιμη!!!! και αν βάλεις την αγγλική χάνεις την εγγύηση; να υποθέσουμε ότι η αγγλική θα έχει τακτικότερες αναβαθμίσεις; όποιος έχει διάθεση, ας μας πει τα θετικά και τα αρνητικά που εκείνος εκτιμάει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά... Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ρε παιδια ελληνικο πηρα και εληνικα δεν εχει.:wacko: οτιδηποτε παω να γραψω μονο αγγλικα εχει. γιατι? γλωσσα το samsung keyboard μονο την αγγλικη.:( μπορει καποιος να βοηθησει ? saxovts ? ? ? athanaso77 ? ? ? septic ? ? ? Στο keyboord, κράτα πατημένο το πλήκτρο με το γράμματα αριστερά από το 123, και θα αλλάξει σε ελληνικά. Στα regional settings επέλεξε τα ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 λοιπον πρωτες εντυπωσεις καλο σημα καλη ακουστικη αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν το σημα δεν ειναι καλο παρουσιαζει μια ασταθεια στο σημα αλλα το κινητο δουλευει ικανοποιητικα -μηπως ξερει κανεις γιατι εχοντας απενεργοποιησει το 3G δε μου εμφανιζει σκετο το G(GPRS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Στο keyboord, κράτα πατημένο το πλήκτρο με το γράμματα αριστερά από το 123, και θα αλλάξει σε ελληνικά. Στα regional settings επέλεξε τα ελληνικά. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. εχω βρει τα απιθανα μονος μου χωρις να τα διαβασω και κολλησα σε αυτο. ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Άραγε κάποιος από τους κατόχους του OMNIA φόρτωσε το ArcPad της ESRI (πολύ ενδιαφέρον GIS πρόγραμμα για PPC)? Ενδιαφέρει να μας μεταφέρει την εμπειρία του πως συμπεριφέρεται το πρόγραμμα και κυρίως πως ανταποκρίνεται η γεωμετρία της οθόνης. Εγώ το δουλεύω (ακόμα) με QTEC-9000. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts