VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εγώ νομίζω ότι έχει κάποια χρησιμότητα το κλείδωμα με το που ξεκινάει η κλήση. Δοκιμάστε να το βάλετε στο αυτί σας όταν το απενεργοποιήσετε και θα καταλάβετε. :lol::lol: Μόλις με πρόλαβες... Σπαστικό μεν... αλλά χρησιμεύει τελικά γιατί αν απενεργοποιηθεί και το βάλεις στο αυτί σου πατιούνται τα κουμπιά ... :p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 :lol::lol: Μόλις με πρόλαβες... Σπαστικό μεν... αλλά χρησιμεύει τελικά γιατί αν απενεργοποιηθεί και το βάλεις στο αυτί σου πατιούνται τα κουμπιά ... :p Εμ.. κάτι ξέρει και ο πρώτος κάτοχος OMNIA εν Ελλάδι.... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 :lol::lol: Μόλις με πρόλαβες... Σπαστικό μεν... αλλά χρησιμεύει τελικά γιατί αν απενεργοποιηθεί και το βάλεις στο αυτί σου πατιούνται τα κουμπιά ... :p χμ,παιδιά ίσως να έχετε δίκιο,αλλά 3 μέρες που το έχω δεν έχει πατηθεί τίποτα,δοκίμασα τώρα επίσης εσκεμμένα και έτριβα το πρόσωπο μου πάνω στο ομνια με τα πολλαπλά stylus που έχω (γένια!!!) άλλα δεν έλεγε να πατηθεί τίποτα. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παίδες ξέρει κανείς εαν υπαρχει καποια διαφορα στην συσκευασια και τα παρελκομενα της εκδοσης 16gb και της εκδοσης 8gb ??? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 εκανα την παραγγελια στο πλαισιο αλλα μου ειπαν τεταρτη θα το παραδωσουν στο πορτα-πορτα. αρα πεμπτη θα το παρω.:( καλλιο αργα παρα ποτε(με την vodafone).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Κουράγιο και καλά ξενύχτια.... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris5 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παίδες ξέρει κανείς εαν υπαρχει καποια διαφορα στην συσκευασια και τα παρελκομενα της εκδοσης 16gb και της εκδοσης 8gb ???[/QUO στα 8 νομιζω υπαρχει το στυλο ενω στα 16 οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παίδες ξέρει κανείς εαν υπαρχει καποια διαφορα στην συσκευασια και τα παρελκομενα της εκδοσης 16gb και της εκδοσης 8gb ???[/QUO στα 8 νομιζω υπαρχει το στυλο ενω στα 16 οχι το μόνο παραπάνω που έχει το 16 από το 8 είναι τα 8 giga παραπάνω τίποτε άλλο,ότι έχει το ένα , έχει και το άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Δίπλα από το εικονίδιο με το τηλέφωνο υπάρχει ένα “Αόρατο” εικονίδιο.. http://i249.photobucket.com/albums/gg202/sakis008/1.jpg (Settings/Customize Menu./My Menu) ΠΩΣ το κάνουμε Ορατό? (με το VITO ButtonMapper?:confused:) Αυτό είναι το spb shell? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Αυτό είναι το spb shell? αυτό είναι το spb mobile shell μαζί με το sbp mobile skins http://www.imarche.net/omnia/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 VitzRs Εμφάνιση Μηνύματος Δίπλα από το εικονίδιο με το τηλέφωνο υπάρχει ένα “Αόρατο” εικονίδιο εννοείς ανενεργό μήπως ? δηλαδή το πατάς και δεν έχει τίποτα μέσα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Κουράγιο και καλά ξενύχτια.... αντε να δουμε θα ερθει η μεγαλη ωρα που θα το πιασω στα χερια μου:) 2 μερες και σημερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 εννοείς ανενεργό μήπως ? δηλαδή το πατάς και δεν έχει τίποτα μέσα? Όχι, αόρατο ότι δεν φαίνεται, δεν έχει εικονίδιο, όπως τα αλλά διπλά του.. (μπορείς να του βάλεις ότι θες μέσα (Settings/Customize Menu/ (Επιλέγεις το Μy menu) /my menu/add>> ..κτλ…) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Όχι, αόρατο ότι δεν φαίνεται, δεν έχει εικονίδιο, όπως τα αλλά διπλά του.. (μπορείς να του βάλεις ότι θες μέσα (Settings/Customize Menu/ (Επιλέγεις το Μy menu) /my menu/add>> ..κτλ…) κανε πάλι install το script του συγκεκριμένου θέματος που έβαλες και κανε softreset,εννοείτε οτι θα τρέξεις όλα τα script του θέματος,buttons ktlp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 κανε πάλι install το script του συγκεκριμένου θέματος που έβαλες και κανε softreset,εννοείτε οτι θα τρέξεις όλα τα script του θέματος,buttons ktlp. Το έκανα, και τα 16 skin του Kyro άλλαξα και τρέχω όλα τα scripts και για κουμπιά κλτ... αλλά δεν λέει να εμφανιστεί... :mad::mad: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το έκανα, και τα 16 skin του Kyro άλλαξα και τρέχω όλα τα scripts και για κουμπιά κλτ... αλλά δεν λέει να εμφανιστεί... :mad::mad: σε όλα τα σκιν δεν φαίνεται ? το My Menu στα settings του customize menu ειναι τικαρισμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 σε όλα τα σκιν δεν φαίνεται ? το My Menu στα settings του customize menu ειναι τικαρισμενο? 1. Ναι, για αυτό ρώτησα μήπως χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα?? 2. Ναι, αν το ξετικαρω δεν θα λειτουργει.. :p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ναι, για αυτό ρώτησα μήπως χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα?? oxι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από τα skins και το spbmobile shell. κανε απεγκατάσταση τα πάντα σχετικά με το spb mobile shell και skin και δοκίμασε πάλι,μην κάνεις εγκατάσταση όλα τα σκιν δεν υπάρχει λόγος,ίσως να μην έγινε σωστά η εγκατάσταση. Χμ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ VERSION ΤΟΥ ΣΚΙΝ Ε????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 oxι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από τα skins και το spbmobile shell. κανε απεγκατάσταση τα πάντα σχετικά με το spb mobile shell και skin και δοκίμασε πάλι,μην κάνεις εγκατάσταση όλα τα σκιν δεν υπάρχει λόγος,ίσως να μην έγινε σωστά η εγκατάσταση. οκ ευχαριστω.. κάτι ακόμη.. το spb mobile shell περναει απευθείας στην Storage της συσκευής? δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε στην My Storage ? Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 αυτό είναι το spb mobile shell μαζί με το sbp mobile skins http://www.imarche.net/omnia/ Το έχω βάλει αλλά δεν είναι έτσι. Ρυθμίζω από κάπου τι θέλω να έχει μπροστά κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 οκ ευχαριστω.. κάτι ακόμη.. το spb mobile shell περναει απευθείας στην Storage της συσκευής? δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε στην My Storage ? Ναι δεν σε ρωτάει που θα εγκατασταθεί,πάει στην μνήμη του ομνια επιτόπου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το έχω βάλει αλλά δεν είναι έτσι. Ρυθμίζω από κάπου τι θέλω να έχει μπροστά κτλ? μόλις βάλεις το spb mobile shell,ρίχνεις τον φάκελο με τα σκιν SpbMobileShell2.1-WQVGA-Skins στην My storage πας με τον file explorer και βρίσκεις τον φάκελο αυτό και μέσα στον φάκελο Scripts τρεχεις το αρχείο MortScript.exe,μετά τρεχεις από τον φάκελο scripts το Install_WQVGA.mscr και τέλος τρεχεις όποιο σκιν θες να εγκαταστησεις που έχει την μορφή πχ Kyro_Windows.mscr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ξερει κανεις που βρισκουμε τον μετρητη για τον χρονο κλησεων?? Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ξερει κανεις που βρισκουμε τον μετρητη για τον χρονο κλησεων?? programs >call logs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το έχω βάλει αλλά δεν είναι έτσι. Ρυθμίζω από κάπου τι θέλω να έχει μπροστά κτλ? (Αφού κάνεις αυτά που σου είπε ο SAXOVTS!!:respect:) μετά μπορείς να αλλάζεις τα skin σου από Τools/Spb Skins/… *extra Options (για διαφορετικά εικονίδια κτλ…) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts