telis_gr Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Φίλε από εκεί το πήρα και εγώ.. (ήταν €565 πριν μια βδομάδα :mad:) * *αξίζει τα λεφτά του :cool: και 'γω πιστεύω οτι αξίζει.... δεν μου λές μια και σε βρήκα... στο έφεραν γρήγορα? ευχαριστημένος απο το κατάστημα? (επειδή δεν το γνωρίζω)... Υ.Γ. αν δεν επιτρέπεται να συζητάμε δημόσια για καταστήματα τότε στείλε Pm... μην φανεί και σαν διαφήμιση :p Ευχαριστώ! Παράθεση hthp://telisv.wordpress.com/2008/10/08/61 οδηγός samsung omnia i900 με πολλά απο όσα έχουν γραφεί στο forum! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 πως μπορουμε να το κανουμε να χτυπαει πιο σιγα. Ειχα βρει ενα hidden menu πριν καμια εβδομαδα εδω εχει γραφτει καπου, για το ηχειο, μπορει καποιος να μου πει που ειναι. Για αυτο λες? ---> Click Here Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 και 'γω πιστεύω οτι αξίζει.... δεν μου λές μια και σε βρήκα... στο έφεραν γρήγορα? ευχαριστημένος απο το κατάστημα? (επειδή δεν το γνωρίζω)... Υ.Γ. αν δεν επιτρέπεται να συζητάμε δημόσια για καταστήματα τότε στείλε Pm... μην φανεί και σαν διαφήμιση :p Ευχαριστώ! pm τοτε :) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ________________ Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigra_16 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 καλησπερα σε ολους!Μιας και μιλαμε για το συγκεκριμενο κινητο και επειδη σε αλλες σελιδες ειδα καποιυς χρηστες που ρωτουσαν γιατι τοσο υψηλη τιμη και χωρις κανενα προγραμμα πλοηγησης εχω να πω οτι δυστυχως στην ελλαδα αφου δεν υπαρχει ανταγωνισμος παντα τηα κανονιζουν τις τιμες λιγα μαγαζια!Για του λογου το αληθες πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο που το εδινε 499 με 8αρα μνημη (παραλειψη..βρισκομαι ιταλια οποτε μιλαω για ιταλικες προσφορες)!Και σημερα βρηκα ενα αλλο φυλλαδιο το οποιο ειχε το ομνια 599 ευρω αλλα με 16αρα μνημη + 8αρα micro sd δηλαδη συνολο 24 gb + το route66 με ευρωπαικους χαρτες!Γιατι αραγε οι ιταλοι κανουν τετοιες προσφορες και εμεις ελλαδα ανεβαζουμε τις τιμες στα υψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γεια σας και απο μενα! Επειδη ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο! Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια γτ εχω ψιλο-μπερδευτει με ολα αυτα εδω μεσα: 1) Απο που το εχετε προμηθευτει και ποσο σας παρακαλω? Κυκλοφορει πλεον στην Ελλαδα? (Οι απαντησεις σας με pm για τα μαγαζια) 2) GPS εχει η δεν εχει και αν ναι τι προβληματα παρουσιαζει? 3) Ειναι ευχρηστο και γρηγορο? 4) Κυκλοφορει στην Ελλαδα η ελληνικη εκδοση η η αγγλικη? 5) Οσοι το αγορασατε απο Ελλαδα το πηρατε ξεκλειδωτο η κλειδωμενο? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γεια σας και απο μενα! Επειδη ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο! Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια γτ εχω ψιλο-μπερδευτει με ολα αυτα εδω μεσα: 1) Απο που το εχετε προμηθευτει και ποσο σας παρακαλω? Κυκλοφορει πλεον στην Ελλαδα? (Οι απαντησεις σας με pm για τα μαγαζια) 2) GPS εχει η δεν εχει και αν ναι τι προβληματα παρουσιαζει? 3) Ειναι ευχρηστο και γρηγορο? 4) Κυκλοφορει στην Ελλαδα η ελληνικη εκδοση η η αγγλικη? 1)κυκλοφορεί στα παρακάτω μαγαζιά http://www.skroutz.gr/c/40/cell_phones.html?keyphrase=omnia όπως έχω πει παραπάνω η έως τώρα καλύτερη πρόταση είναι από το expansys. 2)Φυσικά και έχει αλλά δεν έχει πρόγραμμα πλοήγησης. 3)Βασικό στοιχείο του είναι η ταχύτητα του και η ευχρηστία του. 4)κυκλοφορεί στα μαγαζιά που σου είπα παραπάνω και ΜΟΝΟ σε αγγλική έκδοση. 5)Άπαντες το πήραν ξεκλείδωτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 1)κυκλοφορεί στα παρακάτω μαγαζιά http://www.skroutz.gr/c/40/cell_phones.html?keyphrase=omnia όπως έχω πει παραπάνω η έως τώρα καλύτερη πρόταση είναι από το expansys. 2)Φυσικά και έχει αλλά δεν έχει πρόγραμμα πλοήγησης. 3)Βασικό στοιχείο του είναι η ταχύτητα του και η ευχρηστία του. 4)κυκλοφορεί στα μαγαζιά που σου είπα παραπάνω και ΜΟΝΟ σε αγγλική έκδοση. 5)Άπαντες το πήραν ξεκλείδωτο Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Και δε μου λες με την αγγλικη εκδοση μπορεις να γραφεις ελληνικα μηνυματα οπως αναφερεται πιο πανω σωστα? Τι εννοεις οταν λες οτι δεν εχει προγραμμα πλοηγησης, δε καταλαβα! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Και δε μου λες με την αγγλικη εκδοση μπορεις να γραφεις ελληνικα μηνυματα οπως αναφερεται πιο πανω σωστα? Τι εννοεις οταν λες οτι δεν εχει προγραμμα πλοηγησης, δε καταλαβα! δεν αρκεί να έχει gps,πρέπει να έχεις και πρόγραμμα πλοήγησης για να εκμεταλλευτής το gps. ένα τέτοιο πρόγραμμα και ίσως το καλύτερο είναι το destinator. http://www.mls.gr/product.asp?ndx=161 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Για αυτο λες? ---> Click Here ναι σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Εχει στειλει κανεις mms με voda? Ενω τα βρισκει ολα αυτοματα και συνδεεται στο ιντερνετ με GPRS για καποιο λόγο δεν δεχεται και στελνει mms - απ'οτι εχω δει συμφωνουν οι ρυθμισεις με αυτες που βλαζουν σε αλλα wm κινητα- Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε,σήμερα παρέλαβα από play247 το 16αρι. έχει την τελευταία version HH3,η συσκευασία περιέχει το ομνια με αγγλική ρομ αλλά με γερμανικό manual!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Σήμερα έκανα προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ. 554 ευρώ με 8 g εσωτερική μνήμη. Παράδωση, πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Μερικές ερωτήσεις: 1. AGPS έχει και τί είναι αυτο? 2. Φοράει Opera 9.0 ή 9.5? 3. Άμα πάρω την έκδοση των 16gb έχει περιθώριο και γιά άλλη μνήμη να προσθέσω ή είναι full? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε,σήμερα παρέλαβα από play247 το 16αρι. έχει την τελευταία version HH3,η συσκευασία περιέχει το ομνια με αγγλική ρομ αλλά με γερμανικό manual!!!!!! power socket ?? uk ?? Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 power socket ?? uk ?? α ναι,ο φορτιστής είναι ευρωπαϊκός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Λοιπον για MMS -για όλα τα δίκτυα- στο Ομνια εδώ . Οι ρυθμισεις που βρισκει η συσκευή -τουλαχιστον για voda- ειναι λάθος.Ειναι ενα cab αρχειακι το γραφετε στην συσκευη και το τρεχετε... τα ευσημα στον ausdim Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 α ναι,ο φορτιστής είναι ευρωπαϊκός οκ...την γερμανικη εκδοση σου πουλησε.. απλος αλλαξε την ρομ. ελπιζω να ειναι επίσημη.. και να μην εχεις τα γνωστα προβληματα.. αρκετοι που βαλανε την μαιμουδε .. τα καψανε μετα ειτε στην προσπαθεια να βαλουνε την μαιμουδε.. ειτε να βαλουνε μια επανω στην μαιμουδε.. γιατι το βιβλιαρακι πρεπει να εχει την γλωσσα της συσκευης... μπορεσες να τσεκαρες αν η ταινια ασφαλειας ηταν ανοιχτη ? αν και εχει πατεντα να το ανοιξεις..χωρις να φαινετε.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τι να πω ρε παιδιά. Να'στε καλά! Με τόσους "ΟΜΝΙΑ οπαδούς" εδώ μέσα, αισθάνομαι άνετα που παρήγγειλα το νέο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 καλησπερα κατ'αρχας.ειμαι νεος στο forum !εχω κανει την Παραγγελία μου απο το pda4u.με προβληματιζει αν ειναι αγγλικο και οχι γερμανικο με αγγλικη rom .με διαβεβαιωσε το πρωι αλλα δεν ησυχαζω.το εχει παρει καποιος αλλος απο εκει?και κατι ακομα η επιλογη ειναι τελικα η καλυτερη δυνατη??(αυτο βεβαια μονο καποιος που το απεκτησε μπορει να μου το πει) .μηπωσ θα ηταν καλυτερα να το παρω οταν ερθει στην ελλαδα απο καποια αλυσιδα διοτι βλεπω οτι δεν θα εχει διαφορα η τιμη του τελικα.........:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 ποσο το πηρες φιλε μου?γιατι εγω το βρηκα 380 ευρω μαζι με τα μεταφορικα απο ebay ελαχιστα μεταχειρισμενο με τα 8gb. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Στελνω μηνυμα στα ελληνικα, (οχι unicode) και το λαμβανουν σαν ερωτηματικα. Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω? Αν το στειλει unicode παει κανονικα ή αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Σήμερα έκανα προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ. 554 ευρώ με 8 g εσωτερική μνήμη. Παράδωση, πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου!:O Πως έκανες προπαραγγελία ?? Από το site ή από κατάστημα ??? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Να αναφέρω ότι σε πολλές περιπτώσεις στην ρομ Η1 και όταν το ομνια είναι κλειστό(sleep) ,πατώντας το power button το ομνια Παγώνει. και ισχύει και για την Η3,ανακάλυψα ότι αυτό που φταίει είναι το gpsgate όταν έχουμε τρέχει μετά από soft reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Στελνω μηνυμα στα ελληνικα, (οχι unicode) και το λαμβανουν σαν ερωτηματικα. Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω? Αν το στειλει unicode παει κανονικα ή αγγλικα. ποιο keyboard χρησιμοποιείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts