Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πω πω ειρονεία ... :X

δεν σε ειρΩνεύτηκα Ανδρέα - μπορεί και κάτι να κάνεις με αυτό και όχι να το έχεις σαν παιχνίδι πολυτελείας για να δείχνεις στους συμμαθητές σου (τι σου λέω τώρα ε...), το ελπίζω βασικά να κάνεις κάτι με αυτό και να είμαστε όλοι λάθος (γιατί μη νομίζεις ότι οι άλλοι που δεν μιλάνε δεν πιστεύουν περίπου τα ίδια με μένα)

εκεί που θα έπαιρνες ειρωνεία είναι αν ρώταγες γιατί λέω ότι δεν τα λες καλά

cu

---

NLS

ilogic.gr

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην ελλάδα το Samsung πριν τα τελη αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη δεν πρόκειται να έρθει ... τουλάχιστον ως επίσημη εισαγωγή από τον αντιπρόσωπο. Καλημέρα

αν και δέχομαι ότι λες και έχω την ίδια ΓΝΩΜΗ (πρόσεχε τη λέξη), το να λέμε έτσι στον αέρα πράγματα χωρίς να έχουμε κάποια πηγή (ή τεσπα κάποια κατοχύρωση της φράσης μας) ή ακριβώς διευκρίνηση ότι είναι γνώμη, δεν είναι και σούπερ ε

---

NLS

ilogic.gr

Ανα μπραβο!

Την επομενη φορα με υπευθυνη δηλωση του european Product Manager και με τους κηδεμονες του!

cu f@tsou1n1!

:whistle:

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Εχω κάνει προπαραγγελία στο eXpansys και υποτίθεται ότι το περιμένω σε 11 ημέρες.

Η αμφιβολία μου είναι για την ελληνοποίηση των επαφών μου λόγω της 240Χ400 οθόνης. Στο ΕΤΕΝ Χ500 χρησιμοποιώ το iContact και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα δουλεύει στο Omnia; Το Resco keyboard θα δουλεύει;

Άλλες εφαρμογές όπως Mobipocket και Chm Reader θα έχουν πρόβλημα;

αν και δέχομαι ότι λες και έχω την ίδια ΓΝΩΜΗ (πρόσεχε τη λέξη), το να λέμε έτσι στον αέρα πράγματα χωρίς να έχουμε κάποια πηγή (ή τεσπα κάποια κατοχύρωση της φράσης μας) ή ακριβώς διευκρίνηση ότι είναι γνώμη, δεν είναι και σούπερ ε

Ψάξε προηγούμενο Post μου, που παραθέτω mail από το customer service του αντιπρόσωπου στην ελλάδα της Samsung MObile. Καλό θα είναι πριν σχολιάσουμε να κοιτάμε και λίγο σε βάθος ... Ευχαριστώ

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

δεν το είδα, πάσο

Τα ρέστα μου :P αχαχαχα ... ασε ρε φίλε και έχω σκάσει ... βρήκα επιτέλους κινητό που να με τρελένει και δεν λένε να το φέρουν στην Ελλάδα ... έχω βάλει και φίλους στην Αμερικη - Σκωτία να ρωτήσουν για το κινητό αλλά ούτε εκεί έχει κυκλοφορήσει ακομα :) Καλημέρα

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

δεν ξερω αν εχει ξαναδοθει η πληροφορια κι αν εν τελει βοηθα καθολου αλλα το expansys δινει διαθεσιμοτητα 10 ημερων

(με προπαραγγελια)

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169743

Συνεπως μαλλον ενισχυεται η αποψη οτι θα συναντηθει με τα επισημα καναλια διανομης τελη Αυγουστου-αρχες Σεπτεμβρη.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Eν τω μεταξύ λίγο νωρίτερα, το play247 μου απάντησε τα εξής :

Σας ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμα σας.

Μας εχουν ενημερωσει για αρχες 8ου το αργοτερο. Φυσικα σε οτιδηποτε νεοτερο θα εχετε την αμεση ενημερωση μας.

Στην διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Με εκτίμηση,

Λέτε ότι δεν έχει βγει....όμως γιατί εγώ το βρίσκω εδώ(?):

http://www.skroutz.gr/s/51698/Samsung-i900-Omnia.html?keyphrase=samsung+omnia

Είναι κάποιο είδος παραεισαγωγής?

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Λέτε ότι δεν έχει βγει....όμως γιατί εγώ το βρίσκω εδώ(?):

http://www.skroutz.gr/s/51698/Samsung-i900-Omnia.html?keyphrase=samsung+omnia

Είναι κάποιο είδος παραεισαγωγής?

Από αυτά μόνο το hardshop το έχει και αυτό στο φέρνει σε 7-13 εργάσιμες. Στα άλλα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Είναι για προπαραγγελία.

Πώς και δεν έβγαλαν καμιά κινέζικη αντιγραφή σαν του iPhone ή άλλων μοντέλων?!

Είναι νωρίς ακόμα, ε . . ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοείς να βγάλουν αντιγραφή σε κάτι που είναι ήδη αντιγραφή;

πάντως καλύτερο απο το πρωτότυπο! μακάρι να ήταν όλα τα αντίγραφα έτσι !! :lol:

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

σχετικό είναι αυτό

και μένα μου αρέσει, δεν θα το έπαιρνα ποτέ έχω ήδη πει (δεν μπορώ να ανεχτώ την οθόνη του με καμία δύναμη) αλλά το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του σημείο, είναι ακριβώς ότι το έκαναν να μοιάζει με iPhone

ανατολίτικη βλακεία (τουλάχιστον δεν το έκαναν να είναι "manga" συσκευή σαν τα παλιότερα E-TEN)

---

NLS

ilogic.gr

σχετικό είναι αυτό

και μένα μου αρέσει, δεν θα το έπαιρνα ποτέ έχω ήδη πει (δεν μπορώ να ανεχτώ την οθόνη του με καμία δύναμη) αλλά το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του σημείο, είναι ακριβώς ότι το έκαναν να μοιάζει με iPhone

βαλε πρωτη και πατα τερμα :)

ανατολίτικη βλακεία (τουλάχιστον δεν το έκαναν να είναι "manga" συσκευή σαν τα παλιότερα E-TEN

ναι το εκαναν anime( ελεω DivX):shifty:

άλλο αυτό (και συμφωνώ)

όσο για την οθόνη του τι να δω;

ότι δουλεύω εδώ και 5 χρόνια σε 640x480, ότι όταν είχαν βγει οι αηδίες τα 240x240 σχεδόν τίποτα δεν έπαιζε σε αυτά (και πάλι βγήκαν 2-3 μοντέλα) και ακόμα και στο 640x480 υπήρχαν κατά καιρούς θέματα και ξαφνικά έρχεται ένας και λέει "εγώ μόνος μου θα έχω 320x400";

τι να δω δηλαδή σε αυτό;

αν θα μου αρέσει;

εκτός του ότι ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει η ανάλυση (το γιατί το είπα), ξέρω και τι έχει να τραβήξει ο χρήστης που θα θέλει να βάλει έξτρα προγράμματα (και αν δεν θες τότε λάθος είσαι στο WM), ίσως όχι στο βαθμό του 240x240 αλλά και πάλι...

---

NLS

ilogic.gr

Ασε να κυκλοφορησει πρωτα και μετα περιφερεις ελευθερα τις εμμονες σου...:rolleyes:

Λιστα δοκιμασμενου & υπο δοκιμη λογισμικου

SPB Time

- SPB Pocket Plus

- SPB Mobile Shell

- SPB Diary

- SPB Phone Suite (No vibration for missed call and unread sms even if you set)

- Spb Backup 2.0

- PhoneAlarm (Profile Switching will remove vibration settings, in the end no vibrations at all except for incoming call)

- Olivetree Bible

- ZTA4 QVGA version

- PockeTweak

- Zenyee SIP Select

- DinarSoft Memmaid

- The Core Pocket Media Player (Recompile Version)

- AgendaOne version 2

- Resco File Explorer 2008

- PhatNotes 5.3 Build 5.604.0605

- ListPro 5.0.0.2016

- Pocket Informant 8.1

- Inesoft Cash Organizer 8.0.6

- Mapking 2007 (Needs port splitter) - GPS tested and working - Slight titlebar redraw problem, but no big issue. Will redraw properly when u go into another different screen.

- Mapking R12 (Needs port splitter) - GPS tested and working - Results same like Mapking 2007.

- Ultimate Launch

- SKTool 4.1.25.2

- Photo Contacts Pro 5.08 (With slight screen redraw problem at the bottom but screen items still accesible).

- Chrono 3.8.5

- PocketBreeze 5.4.1 (with all the extra spaces, the Pinned Calendar suddenly becomes such a useful feature).

- TranCreative Wordbook (Dictionary) (Cannot use Samsung Phonepad xT9 for word input)

- No Data from Modaco (To enable/disable GPRS)

- CapSure QVGA v1.10 (To do screen capture)

- iSilo

- Laridian Bible

- Mighty Minds Pocket Street Directory

- S2U2

- Adobe Reader LE version 2.5

- Concise Oxford English Dictionary. 11th Edition with Deluxe English sound module

- Garmin XT

- SBSH Phoneweaver 1.22

- JAL Port Splitter Ver 1.11 (For Mapking 2007 and R12)

- Coreplayer Version 1.2.5

- TouchPal v3.5 for WM6.1

- My Mobiler Version 1.23 Build 32 (Can Control Omnia screen from Desktop via Activesync) - To type using your desktop, Input needs to set to Keyboard. Setting to Samsung Keyboard will not work. I did not try other input method.

- PocketToolMan 2 Version 2.26 Build 36 (It works but I did not test all the applications inside. Please use it with care as some settings involve OS Tweaking)

- BatteryStatusExt1.05 Build 0321 (Does not show CPU)

- Throttlelauncher 0.9.2 Beta (Work with BatteryStatus)

- TomTom v7.45 (it runs with my external GPS)

- wkTask 1.173 - great as a task switcher/x-kill etc

- illium Software PowerTap PKT to switch of screen (instead of power button)

- DeveloperOne CodeWallet 6.62

- BeeLineGPS v1.78.0.117

- Skype for WM6.1 (http://rapidshare.com/files/132080302/SkypeForPocketPC_v2.2.0.45_wm6.1beta.CAB)

- Emils Andersson Pocket Sudoku

- Mike Johnson Japanese SIP

- Mike Johnson Dictionary (MJDict)

- Octopus Software Mdict

- GreenBatteryFix

- ifontz 0.99

- S2P 0.4 ( works very well with S2U2 )

- Pocketweather 2.0.8

Apps that Works (But doesn't use the full screen)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- HiCalc

- Concise Oxford English Dictionary (Allows Samsung Phonepad xT9 for word input)

- Lexisgoo 3.11 (Cannot use Samsung Phonepad xT9 for word input)

- Elf Calculator Skin (Skin for built-in calculator)

- HandCalendar V2.8 R6 (Lunar Calendar Application) Although the border image is not rendered perfectly, the calendar is still visible and what best is, it fits well with Samsung Today 2 Plugin together.

- H&H Software Eng-Chn Dictionary (Not used up the below screen like some application, but the space is going to be accomodate by the keyboard also, so it is ok i think)

Others

~~~~

- Handy Swither 3.1

- BatteryStatus Advanced 1.05.132 Beta 5 Build 0315 (DO NOT USE UPXed version, it hung up my unit real gd I had to hard reset!). This is the best utility that allows one to toggle Bluetooth, Wi-Fi, Phone, Display, etc, on/off right from the Today screen, and also includes a task manager and replace the close/minimize button

- FTouchFlo 1.4.1 (for those who misses the HTC Touchflo). Scroll using your fingers in apps with scroll bar without putting your finger (nails) on the scroll bar.

(User feedback that it is not working. I will check on it and update again.)

- G4 Sip Tweak (Allows one to set default SIP after soft reset and also allow one to hide unwanted SIPs from SIP list). IT WORKS!!! This didn't work for HTC Touch Dual, and if one tries to hide Keyboard from list, it will hang the Touch Dual real good. On the i900, this works perfect!!!

- psShutXP

- WM VI Batti 2.1

η λιστα ενημερωνεται διαρκως

http://www.ppcsg.com/index.php?showtopic=100010

:)

ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να "περιφέρω τις εμμονές" μου

έλα όμως που δεν θέλω καν να υπάρχει νόημα να υπάρχει τέτοια λίστα

έλα όμως που όταν έχεις δουλέψει 640x480 το 320x400 είναι ανέκδοτο

σόρρυ, άποψη μου (και εσύ τη δική σου)

---

NLS

ilogic.gr

Εκτιθεσαι...

Η λιστα αυτη που μεχρι στιγμης περιλαμβανει αρκετα ουσιωδη προγραμματα για να κανεις τη δουλεια σου σε πολλους τομεις αποδεικνυει οτι η αναλυση δεν ειναι ανεκδοτο,απλως ειναι προσανατολισμενη στις multimedia εφαρμογες λογω widescreen format.

Εξαλλου λιγοτερο απο ενα χρονο πριν η αναλυση VGA ηταν αυτη για την οποια δεν υπηρχαν αρκετες εκδοσεις λογισμικου,την ιδια περιοδο που ολοι παραπονιοντουσαν(& εσυ αν θυμαμαι καλα) γιατι δεν βγαιναν PPC's με τετοια αναλυση

οπως και να χει μεχρι τωρα ολοι (και το εννοω ολοι) τοσο στην ημεδαπη οσο και στην αλλοδαπη εχουμε εμπεδωσει οτι δεν το θεωρεις ενδιαφερουσα περιπτωση αγορας,οποτε μην κοπιαζεις περισσοτερο

Έχεις δίκιο σε πολλά, αλλά δεν σου δίνει "καλύτερα επιχειρήματα" από τα δικά μου.

Αρχίζοντας ανάποδα.

1) Πράγματι είναι γνωστό παντού ότι δεν θα το αγόραζα (το έχω δεχτεί σαφώς σαν ενδιαφέρον μηχάνημα πάντως), βέβαια δεν σημαίνει κάτι αυτό για σας, ούτε σημαίνει κάτι για την ουσία της συζήτησης μας. Εκτός αν σωστή κρίση για σένα κάνει μόνο όποιος έχει δηλώσει ήδη πως του αρέσει (πως λένε "μέλη και φίλοι" χαχαχα). Συγνώμη αν δεν πρέπει να ακουστεί η αντίθετη γνώμη.

2) Η ανάλυση VGA υπάρχει σε μηχανήματα εδώ και 5 χρόνια περίπου. Όχι ένα χρόνο περίπου. Πράγματι επί καιρό, υπηρχαν παράπονα για τη μη σωστή εκμετάλευση της. Το χειρότερο που συνέβαινε είναι να είναι σαν QVGA (δηλ. σιγά τα αυγά). Τέσπα η χρήση της VGA δεν έδινε (και δεν δίνει) "αμφίβολλα αποτελέσματα" αλλά σαφώς βελτιώνει τα πράγματα μια και έχεις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ φορές τα pixels που είχες (και 4 φορές τα DPI αν μιλάμε για ίδιο μέγεθος οθόνη), άρα θεωρητικά τέσσερεις φορές την πληροφορία, ή την ίδια πληροφορία αλλά πολύ "κομψότερη". Α και επίσης κρατάγαμε την ίδια αναλογία που ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ να έχεις τα προγράμματα (κάτι που δεν συνέβει με το γελοίο 240x240) Σαφές; Μιλάμε δηλ. για κάτι που ήταν ή ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ή στην χειρότερη ίδιο. Αυτό έχει τεράστια έως αχανή διαφορά από το αμφίβολλο bonus του να έχεις το παλιό σου 320x240, με 160 pixels από κάτω που άλλα προγράμματα θα το χρησιμοποιήσουν και άλλα θα το αγνοήσουν αλλά αντίθετα από το VGA vs. QVGA, αυτό σε αυτή την περίπτωση θα το δεις με ένα ωραίο μαύρο κενό, με απίθανες αντιδράσεις του touch screen (αυτά που λέω τα έχω δει) κ.α. ωραία.

Να σου πω και το ωραίο; Έχω μια υποψία γιατί διάλεξε αυτή την οθόνη (και άρα αυτή την ανάλυση) το Samsung. Γιατί πολύ απλά έχει βγάλει και άλλα μη-WM κινητά με την ίδια (ή κάνω λάθος;...). Α και με το ίδιο interface (απλά από κάτω δεν έχει WM - πράγμα που δεν τους αγγίζει και πολύ). Δεν νομίζω ότι λέει πολλά στην Samsung η ύπαρξη ή όχι της λίστας του ppcsg, απλά θέλουν να μαρκετάρουν κάτι και το έκαναν.

Η λίστα περιλαμβάνει αρκετά ουσιώδη προγράμματα πράγματι. Πολλά επίσης ΔΕΝ τα περιλαμβάνει όμως. Μόνο και μόνο η ανάγκη ύπαρξης της, είναι ήδη αρκετό "κακό". Το να υποστηρίζει τα επιπλέον 51200 pixels (+160x320 από το 320x240) ένα πρόγραμμα απέχει χιλιόμετρα από το αν το ίδιο πρόγραμμα υποστηρίζει τα... 230400 περισσότερα pixels της VGA απέναντι στην απλή QVGA.

Μόνο τα νούμερα που είπα αρκούν για να απαντήσουν μόνα τους στο πόσο... "προσανατολσμένο στις multimedia εφαρμογές" είναι το i900 vs. ένα οποιοδήποτε VGA.

Widescreen; Σώπα. Τι εμποδίζει ένα VGA να δείξει με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ανάλυση μια ταινία widescreen, αφού θα την απλώσει σε 640 όχι 400 pixels (και όσο πάρει στην άλλη διάσταση, με τα button controls να χωράνε κάτω από την ταινία). Και τέσπα αν η τρέλα είναι τόση με το widescreen (που δεν έχω τίποτα μαζί του, με την ανάλυση έχω), γιατί δεν έβαζαν 800x480 όπως το Χ1;

Τέσπα με γεία σας και χαρά σας οι επιλογές σας (και οι επιλογές όλων μας), αλλά δεν πειράζει να ακούτε και καμιά αντιπολίτευση. Δεν κάνει και κακό.

Α και φυσικά δεν "εκτίθεμαι".

---

NLS

ilogic.gr

Αρχιζοντας κι εγω αναποδα,θα σου τονισω οτι γενικοτερα μεσα στο forum εκτιθεσαι και παραεκτιθεσαι και μετα πας πασο,πορτα και παραθυρο...Προσεξε την προπετεια σου

2)δεν ειπα οτι δεν υπηρχαν συσκευες αλλα προγραμματα που να υποστηριζουν την αναλυση.Δινε λιγο χρονο για να καταλαβεις οτι διαβαζεις,εκτος κι αν σ'αρεσει να στρεβλωνεις τα λογια τριτων για να δημιουργεις εντυπωσεις.Τα υπολοιπα δεν καταλαβαινω δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν με το ποστ μου.Να σχολιασω και το ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ,οπου θεωρεις καταχρηστικα πως το επικρατες προτυπο οθονης 4:3(VGA/QVGA) ειναι κατ'αναγκη και καλυτερο.Διαφωνω διοτι καλλιστα μπορει η αγορα συσκευων να στραφει στο widescreen format τα επομενα χρονια(ηδη υπαρχει μια δυναμικη-π.χ xperia,i900)και να συμπαρασυρει τους s/w developers.

κι εδω διαφωνω.Οπως ειπα εχει να κανει με την τοποθετηση του I900 ως multimedia συσκευης(μια κινηση εν μερει υποκινουμενη απο το iphone)To Touchwiz αν αναφερεσαι σ'αυτο ειναι απλως ενα infrastructure μπιχλιμπιδι και δεν καμμια σχεση με τους λογους δημιουργιας του i900.

οσο για τις εφαρμογες,αν μου βρεις ppc που τρεχει τα παντα απροβληματιστα,στο κανω δωρο...

αυτο που εχει σημασια ειναι πως το Omnia θα μπορεις να κανεις το 90% των WM λειτουργιων με αξιοπρεπεια.Επισης μη μπαινεις στον κοπο να...μετρας pixels με τον αβακα.Εγω υπερασπιστηκα το format κι οχι την αναλυση.Σαφως και ειναι μετρια επιλογη η WQVGA σε σχεση με την WVGA του XPERIA,εν ετει 2008 Αλλα κι εκει υπαρχουν αντισταθμιστικα οφελη π.χ στην αναμονη και το menu lag.

1)καλη η αντιπολιτευση αλλα να μην ειναι στειρα,να προσφερει και κατι στον αμοιρο που θα μπει εδω

Εγώ πιστεύω ότι σχεδόν όλα τα προγράμματα θα τρέχουν σ' αυτή την οθόνη. Αν κάποια δεν τρέχουν, δε θα φταίει η οθόνη αλλά οι προγραμματιστές που τα φτιάχνουν. Μόλις βγει το X-peria, αν πάει καλά, και αν πάει καλά και το Omnia, οι κακοί προγραμματιστές θα πρέπει να προσαρμοστούν όχι με ειδικές εκδόσεις των εφαρμογών τους ανάλογα με το κάθε κινητό (ή οθόνη) αλλά με εφαρμογές που απλά θα τρέχουν σε όλες τις αναλύσεις. Και αυτό είναι το σωστό.

Εμένα αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο είναι η φωτεινότητα της οθόνης. Επιφυλάσσομαι βέβαια γιατί οι φωτογραφίες που βλέπω στο δίκτυο σε συγκρίσεις με iphone και diamond (και δείχνουν τόσο μάπα την οθόνη του omnia μπορεί να είναι και λίγο πειραγμένες. Ποτέ δεν ξέρεις. Γι' αυτό περιμένω τις εντυπώσεις από πρώτο χέρι, από τους φίλους του forum εδώ πέρα ή να το δω και ο ίδιος.

Από την άλλη, καλά είναι τα πολλά pixels (και καλοδεχούμενα, δεν το συζητάω) αλλά και το μέγεθος μετράει, π.χ. χωράει καλύτερα ένα δάχτυλο για να πατήσεις ένα εικονικό πλήκτρο. Σε μια μακρόστενη οθόνη μπορείς κάλλιστα να έχεις τα εικονικά κουμπιά στον πάτο ή στην κορυφή της της οθόνης (ή στα πλάγια όταν την κρατάς σε landscape mode) χωρίς να σου κόβουν τη μισή οθόνη ή να είναι μικροσκοπικά.

Εξάλλου με τη γραμμή που χάραξε το iphone πιστεύω ότι σε λίγο και οι εφαρμογές θα προσανατολιστούν σε πιο εργονομικούς σχεδιασμούς που θα τείνουν να καταργήσουν τη γραφίδα σύμφωνα με την τάση της εποχής. Πιστεύω ότι τα μεθεπόμενα Windows (και ένα μεγάλο μέρος από τα επόμενα) θα δουλεύεται περισσότερο με το δάχτυλο.

Ήμουν μεταξύ HTC και Omnia αλλά τελικά μάλλον το πρώτο το αφήνω λόγω μπαταρίας και μικρότερης οθόνης. Περιμένω να δω και την οθόνη του omnia που αν δεν το πάρω, σκέφτομαι να περιμένω για το επόμενο καλοκαίρι. Μπορεί να βγει iphone με Windows. :lol::lol: Δε βιάζομαι και πολύ.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)