Stergios69 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εμένα λόγω επαγγέλματος μου άρεσε αυτή με τον Χαραλαμπόπουλο που κάνει τον πολιτικό μηχανικό... Υπάρχει περίπτωση να την βρούμε κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 +1 σε αυτήν του Dove για τα κοριτσάκια Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 δεν ξερω αν εχει ξαναειποθει αλλα επαθα με τη διαφημιση του γερμανου που γελοιοποιει το 2 μερες μονο με το σκυλο και τη γατα.απιστευτη....:lol: :p :lol: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Η νεα διαφημιση των Lays με την κορυφαια Δημητρα Ματσουκα!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Εμένα λόγω επαγγέλματος μου άρεσε αυτή με τον Χαραλαμπόπουλο που κάνει τον πολιτικό μηχανικό... Υπάρχει περίπτωση να την βρούμε κάπου; Μόνο που βλέπω τον εν λόγω ...ακατανόμαστο βγάζω φλύκταινες :wacko: . Δεν είναι δυνατό να μας έχει πάρει παραμάζωμα σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις το σκυλολόι του "είσαι το ταίρι μου" (βλέπε και Β.Σταυροπούλου, Γ.Γεννατάς κλπ), ακόμα και στις διαφημίσεις στην "επαρχία".... Αίσχος :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Γνωρίζει κανείς καμμιά σελίδα με διάφορες ενδιαφέρουσες διαφημίσεις απ' όλο τον κόσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ε youtube φυσικα:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Οι διαφημίσεις του προηγούμενου Golf, ειδικά αυτή με το παιδάκι που πούλαγε μολύβια μου είχε κάνει εντύπωση. Από τις πρόσφατες, έμεινα με ανοιχτό το στόμα την πρώτη φορά που είδα το Android, του Johnnie Walker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Πολύ ωραία διαφήμιση και του Toyota Corola που πέτυχα σήμερα πρωί πρωί. Οπου δείχνει την εξέλιξη του αυτοκινήτου μέσα στις δεκαετίες 60, 70, 80, 90, 00 όπου έδειχνε τα μοντέλα από τότε μέχρι σήμερα χρησιμοποιώντας μια οικογένεια. Απλά εκπληκτική. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 VODAFONE (και ξερό ψωμί μου λένε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 VODAFONE (και ξερό ψωμί μου λένε!) εννοεις αυτες με το μοτο:"ζησε τη στιγμη"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 εννοεις αυτες με το μοτο:"ζησε τη στιγμη"? Μα φυσικά... Όλες οι άλλες ήταν απαίσιες (με εξαίρεση την πεταλούδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 VODAFONE (και ξερό ψωμί μου λένε!) Όντως πολύ ωραίες, αν ξέραμε και το τραγούδι που παίζει ακόμα καλύτερα.. Επίσης μου αρέσουν μερικές της tim... και της crest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Και εμένα μ'αρέσουν πολύ οι "Βαλεντίνικες" διαφημίσεις της Vodafone. Και ωραίο τραγουδάκι, και ωραίο το σλόγκαν. Και οι 3 που έπιασε το μάτι μου ήταν πολύ καλές, μπράβο. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ε youtube φυσικα:p Ναι αλλά πως μπορείς να κάνεις download από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 http://www.google.gr/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=ka1&q=download+youtube+videos&btnG=Search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Όντως πολύ ωραίες, αν ξέραμε και το τραγούδι που παίζει ακόμα καλύτερα.. Επίσης μου αρέσουν μερικές της tim... και της crest. Το ξέρουμε, για τι μας πέρασες; :p Perfect situation από Weezer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 η καινουργια για τα γαλακτοκομικα προιοντα της φαγε με το μοσχαρακι που προσπαθει να βγει εκτος φαρμας και στο τελος καταληγει σε ενα σουπερ μαρκετ...:up: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ωραια ειναι η νεα της Q αλλα Κατσαμπα και επισης φοβερη του Τζοκερ με τον ελληνα κροισο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Κι εμένα αυτή με τον έλληνα κροίσο μου άρεσε πολύ...την είδα σήμερα! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Οι περισσότερες του ΟΠΑΠ και του Τζόκερ είναι καλές. Εμένα μου αρέσει μια που παίζει στο ράδιο (μιας και δεν βλέπω tv). Αυτή που ετοίμαζεται μια γκόμενα να πέσει με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο για κάποιον διαγωνισμό, και στο τέλος το μετανιώνει, αλλά την πιέζει ο παρουσιαστής να πηδήξει. Και ακούγεται το σλόγκαν «Τζόκερ. Λιγότερο άγχος, περισσότερα κέρδη» :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ωραια ειναι η νεα της Q αλλα Κατσαμπα και επισης φοβερη του Τζοκερ με τον ελληνα κροισο!! το απο κιουυυυ σε κιουυυυυ,ειναι καλη αλλα αυτη του τζοκερ ειναι πλεον "αναμενομενη" ολα σε κονσεπτ-δε θα ξερεις τι εχεις...πρωτοτυπια μηδεν:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 η καινουργια για τα γαλακτοκομικα προιοντα της φαγε με το μοσχαρακι που προσπαθει να βγει εκτος φαρμας και στο τελος καταληγει σε ενα σουπερ μαρκετ...:up:τελικα της δελτα ειναι:O να προσθεσω τις νεες του τζαμπο"αντε καταφερτζουυυυυυυ,παμε τζαμπο" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 της ΔΕΛΤΑ και της vodafone :D να προσθέσω της eurobank , με τις κάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Κι εμένα αυτή με τον έλληνα κροίσο μου άρεσε πολύ...την είδα σήμερα! :lol: :lol: :lol: Την ειδα πριν λιγο, τα σπαει!!!:lol: Οπως και η παλια του Τζοκερ με τον τυπο που εμπαινε στο πλοιο και ολοι τον χαιρεταγαν.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts