Mbokota Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Αυτή με τις τροφές Whiskas που λένε αυτό δεν είναι ευτυχία? Που δείχνουν ένα αξιολάτρευτο λευκό γατίνι να παίζει στο γρασίδι και στα δέντρα και μια άλλη με έναν γάτο κοκκινοπορτοκαλοτρίχη που γουργουρίζει και όλο κοιμάται και σηκώνεται μόνο για φαγητό...μιαουυυυυυυυυυυυ Και η αγαπημένη μου το Kinder Happy Hippo με το ντουέτο ιπποπόταμου σκύλου....αχ να τις είχα σε βιντεάκι αυτές :love: Τη δεύτερη είναι πανεύκολο να τη βρείς. Απλά ψάξε στην ιστοσελίδα http://www.filaki.gr στην κατηγορία "Αστεία βίντεο". Την έχω σε CD-ROM από περιοδικό (ώρες ώρες το συνηθίζουν κι αυτό τα περιοδικά) αλλά έχω PSTN με κάρτα σύνδεση και μέχρι να το ανεβάσω............... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Αυτή με τις τροφές Whiskas που λένε αυτό δεν είναι ευτυχία? Που δείχνουν ένα αξιολάτρευτο λευκό γατίνι να παίζει στο γρασίδι και στα δέντρα και μια άλλη με έναν γάτο κοκκινοπορτοκαλοτρίχη που γουργουρίζει και όλο κοιμάται και σηκώνεται μόνο για φαγητό...μιαουυυυυυυυυυυυ Και η αγαπημένη μου το Kinder Happy Hippo με το ντουέτο ιπποπόταμου σκύλου....αχ να τις είχα σε βιντεάκι αυτές :love: http://www.sendspace.com/file/ut2ffm (Whiskas - Ο Ηρακλής μου όταν αράζει.wmv) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 i nea me to pagwto kai to typo pou perisi zitouse apo to fantastiko patera tou na tou parei aytokinito! tha mou kanete ligo frfrfrfrfrfrfr na sas akousw!!! xaxaxa:lol: :lol: koryfaia!!! opoios xerei pou tha ti vrw as to pei! eyxaristw kai xronia polla se olous!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 i nea me to pagwto kai to typo pou perisi zitouse apo to fantastiko patera tou na tou parei aytokinito! tha mou kanete ligo frfrfrfrfrfrfr na sas akousw!!! xaxaxa:lol: :lol: koryfaia!!! opoios xerei pou tha ti vrw as to pei! eyxaristw kai xronia polla se olous!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://www.sendspace.com/file/50kyv9 :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Τρελαινομαι με τη διαφημηση του magnum με τον φανταστικο αστυνομικο ειναι καταπληκτικος ο τυπακος... Καιρο ειχα να γελασω με διαφημηση... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εγώ ψάχνω καμια παλιά διαφήμιση (70s, 80s, 90s). Έχει κανείς; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 anarxaki και MBokota σας 1000000ευχαριστώ..πάω να δω τον Ηρακλή να κάνει χουρ χουρ χουρ.. :happy: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εγώ ψάχνω καμια παλιά διαφήμιση (70s, 80s, 90s). Έχει κανείς; Ναι έχω εγώ κάποες ποιο είναιτο μail sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ¨6 9 4 4......¨ ¨Όχι αυτό! Το σταθερό....¨ :p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 μου αρέσει πολύ η διαφήμιση της Q με τους Κρητικούς! :p Φοβερό :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Η νέα διαφήμιση Magic Algida. :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 http://www.sendspace.com/file/50kyv9 :D Eisai super kopela mou mou eftaikses to kefi.... thx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μου αρέσει στον red fm όταν βάζει την διαφήμιση για το "red or dead" :D "λοιπόν ακροατή 007 ..":p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Τη δεύτερη είναι πανεύκολο να τη βρείς. Απλά ψάξε στην ιστοσελίδα http://www.filaki.gr στην κατηγορία "Αστεία βίντεο". Την έχω σε CD-ROM από περιοδικό (ώρες ώρες το συνηθίζουν κι αυτό τα περιοδικά) αλλά έχω PSTN με κάρτα σύνδεση και μέχρι να το ανεβάσω............... Δεν το βρήκα το Κinder στο filaki.gr :( Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Η νέα διαφήμιση Magic Algida. :D Στην αρχή νόμιζα πως ήταν το Magnum αλλά έκανα λάθος. Καλοφτιαγμένη διαφήμιση πάντως. ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Η νέα διαφήμιση Magic Algida. :D Ε όχι ρε παιδιά!!! Τραγικά απαράδεκτη είναι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 emena moy arese i teleytaia diafimisi tis vodafone gia ta paketo ala carte poy paei kai zitaei kai leei kyrie dionisi thelo,ksereis esy re ayto poy arxizei me k kai teleionei se t,kai poy einai megalis diarkias kai toy leei o allos karta vodafone ala carte!korifaia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 emena moy arese i teleytaia diafimisi tis vodafone gia ta paketo ala carte poy paei kai zitaei kai leei kyrie dionisi thelo,ksereis esy re ayto poy arxizei me k kai teleionei se t,kai poy einai megalis diarkias kai toy leei o allos karta vodafone ala carte!korifaia!Και αυτό φοβερό!:lol: Έσκασα στα γέλια όταν το άκουσα!:D Μάλλον λέει για... κ@ποτ@:shifty: :X Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 emena moy arese i teleytaia diafimisi tis vodafone gia ta paketo ala carte poy paei kai zitaei kai leei kyrie dionisi thelo,ksereis esy re ayto poy arxizei me k kai teleionei se t,kai poy einai megalis diarkias kai toy leei o allos karta vodafone ala carte!korifaia! Σωστός. Από τις ελάχιστες διαφημίσεις εταιρίας κινητής, που είναι καλή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Απορώ πως μου ξέφυγε η συγκεκριμένη. Χεχε.. πετυχημένη διαφήμιση. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Οι νεες του 11880 ειναι εκπληκτικες!! Ειδικα αυτη με το "και αν εχουμε κανενα επιζωνταααααα" νοσοκομεια, φαρμακεια, γιατροι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ναι έχω εγώ κάποες ποιο είναιτο μail sou nwntasbousbourlis@yahoo.gr:) Στείλε όσες έχεις. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το 95% των διαφημίσεων της ΤΙΜ είναι πολύ καλές. Μάλον έχουν δίκιο που λένε οτι η ΤΙΜ κάνει τις μεγαλύτερες επενδύνσεις σε διαφημίσεις στον τομέα της κινητής. Τώρα βλέπω την αντιγράφει και η voda. "Αν υπάρχει SMS με 1€ εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη" :lol: Μακάρι και η κοσμοτέ να βάλει στα προγράμματα της, χρέωση για mms, sms μέσα στο προπληρωμένο χρόνο ομιλίας της σύνδεσης όπως είδα οτι κάνει η ΤΙΜ (εκείνη η διαφήμιση με το κουτί στην ζυγαριά)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το 95% των διαφημίσεων της ΤΙΜ είναι πολύ καλές. Μάλον έχουν δίκιο που λένε οτι η ΤΙΜ κάνει τις μεγαλύτερες επενδύνσεις σε διαφημίσεις στον τομέα της κινητής. Τώρα βλέπω την αντιγράφει και η voda. "Αν υπάρχει SMS με 1€ εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη" :lol: Το 95% πως ακριβως υπολογίζεται ? ;) ;) Πάντως όχι και καλή αυτή με το τρύπημα της μύτης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 http://www.sendspace.com/file/f6ta3y 6944 - όχι αυτό, το σταθερό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts