Bayern7 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Την εχει βρει κανένας αυτή τη διαφήμιση; Οποιος την βρει ας δώσει infos! Αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η διαφήμιση του ΟΠΑΠ που λέει ότι δεν ξέρεις τι έχεις. Γελάω πολύ όταν βλέπω τον τύπο που δεν καταλαβαίνει γιατί του συμπεριφέρονται τόσο καλά! Και η αντίστοιχη διαφήμιση του ραδιοφώνου μου αρέσει επίσης πάρα πολύ Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η διαφήμιση του ΟΠΑΠ που λέει ότι δεν ξέρεις τι έχεις. Γελάω πολύ όταν βλέπω τον τύπο που δεν καταλαβαίνει γιατί του συμπεριφέρονται τόσο καλά! Όντως ωραία διαφήμιση αυτή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Πολυ καλη και η διαφημιση της Twix με το αγορι και την κοπελα που κανουν ποδηλατο στο δασος... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Μου αρέσουν γενικότερα οι διαφημίσεις της Q.Qσου αγόρι μου... :lol: :lol: :w00t: :p Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 teliees ontos....eidika auth me tus vlaxous Q...den xero ean einia k h pio prosfath alla htan poly kalh;-ppppppppp edit: exei anafer8ei k pio pano hdhk to refrain-tora to eida :p Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marillou Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Tην καινούρια του Johnnie Walker. San cartoon που είναι. Που κανει skate ένας στρατιώτης με την ασπίδα του και κατεβαίνει ένα βουνό. Τρομερή διαφήμιση. Η καλύτερη που έχω δει στη ζωή μου. Και παίζει και πολύ καλό κομμάτι από πίσω. Συμφωνώ, είναι απλώς εκπληκτική. Από τις ομορφότερες που έχω δει!Όπως προανέφεραν σε κάνει και κολλάς και ειδικά με το μουσικό κομμάτι που ακούγεται.. :D Επίσης μ'αρέσει πολύ η διαφήμιση του "Chivas" (??? :O ) νομίζω.. Που είναι μια παρέα σε ένα χιονισμένο τοπίο. Ωραία μουσικούλα, φανταστικό το μέρος. Πιστεύω ότι καταφέρνει να σε αγγίξει.. Οι διαφημίσεις με τα ποτά φαίνεται ότι έχουν πάρει κεφάλι!!Ευτυχώς για να βλέπουμε και κάτι που να αξίζει. ;) Παράθεση "Δεν υπάρχει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις κάτι σωστά, αλλά πάντα υπάρχει ο χρόνος για να προσπαθήσεις ξανά..!!" :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 και η τελευταία διαφήμιση του total είναι ωραία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Η διαφήμηση του Peugeot 206. How much? That much! Απλά άψογη! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Η διαφήμιση της SONY Bravia μου απέσει πάρα πολύ, επίσης καλή είναι και του Johnnie Walker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 H διαφήμιση με τον χασάπη στον ηλεκτρικό :p :knife: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marillou Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 H διαφήμιση με τον χασάπη στον ηλεκτρικό :p :knife: χαχα!!! Πολύ γέλιο ο τυπάς με το μπαλντά στο χερί και οι επιβάτες που τρέχουν πάνω-κάτω πανικόβλητοι!! :lol: :lol: Παράθεση "Δεν υπάρχει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις κάτι σωστά, αλλά πάντα υπάρχει ο χρόνος για να προσπαθήσεις ξανά..!!" :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 η νεα του Παμε Στοιχημα με τον τυπο που βριζει. αυτο θα πει Ελλας το μεγαλειο σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 η νεα του Παμε Στοιχημα με τον τυπο που βριζει. αυτο θα πει Ελλας το μεγαλειο σου Όντως! Όσες θέσεις έχει το γήπεδο, άλλους τόσους "προπονητές" έχει! Το Στοίχημα κάνει καταπληκτικές διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Η διαφημιση της Estee Lauder για το Pleasures με τη Gwyneth. Πολυ καλαισθητη! :) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 "Oooohhh tell me baby....τι πληρώνειςς...;;;!!!" της Q...i believe ήταν η καλύτερη γι' αυτό και κράτησε περισσότερο από τις άλλες της ίδιας εταιρείας... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 mia koryfaia diafimisi tou pame stoixima,itan sto periodiko tou burn out,olokliri selida me dyo terastia vyzia me lefko soutien,alla trelo zoom.oli i selida einai ayto ta plousia stithi tis kopelas.kai esy arxizeis koitas twra pws einai to soutien,poso megala einai,an tis petane oi rwges kai kati tetoia,xalas ligo tin wra sou telospanton na deis ti deixnei(gia antres milaw panta)kai apo katw me mikra grammata grafei,pame stoixhma oti tha katseis sti selida panw apo 30 deyterolepta?kai to shma tou pame stoixima.koryfaia diafimisi :lol: Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 είναι μία διαφήμιση όπου η κοπέλα βγάζει την γλώσσα της σε έναν νεαρό! εκείνος κάνει το ίδιο και γίνεται αυτό επαναληπτικά 3-4-5 φορές ο καθε ένας τους! και μετά φιλιούντε! αυτή μου αρέσει τώρα! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 H νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca Cola!!!! :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 είναι μία διαφήμιση όπου η κοπέλα βγάζει την γλώσσα της σε έναν νεαρό! εκείνος κάνει το ίδιο και γίνεται αυτό επαναληπτικά 3-4-5 φορές ο καθε ένας τους! και μετά φιλιούντε! αυτή μου αρέσει τώρα!mhpos h skhnh diadrmatizete mprosta se ena kla8repth toualetas opou kai oi duo bourtsizoun ta dontakia tous? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Χμχμ η καινούρια του Baylies (το σκότωσα?) ... που του πέφτουν του τυπά τα παγάκια συνέχεια και στο τέλος γεμίζει το δοχείο με τα παγάκια με το ποτό και πίνει με καλαμάκι απο εκεί.... ( μου θυμίζει κάποιον γνωστό μου :Ρ ) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Baileys :) Η διαφήμηση των Whiskas με τον γάτο και το ποντίκι-Bravehart. Απλά τέλεια :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 mhpos h skhnh diadrmatizete mprosta se ena kla8repth toualetas opou kai oi duo bourtsizoun ta dontakia tous? ναι αυτή είναι κουκλίτσα! είναι για μία οδοντόκρεμα! επίσης ναι μου αρέσει και εμένα η διαφήμιση με το Baileys Που το παίρνει μόνος του όλο το ποτό μέσα στο κανάτι με τα παγάκια! και εμένα μου αρέσει αυτό το ποτό, να το κάνω και εγώ; χμμμ Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Της Νοva " Πουτ δε κοτς ντάουν σλόουλιη! " :lol: :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Πρόσφατα η νέα διαφήμιση του Johnny, με τον ιππότη που σταματάει την μάχη και περιπλανιέται από πίνακα σε πίνακα. Πολύ σουρεαλιστικό και ποιητικό :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts