personGR Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το τρέιλερ του Mega για το 2ο μισό της σεζόν '10-'11. Κυρίως λόγω μουσικής. Αλήθεια, το κομμάτι είναι εμπορικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Eξυπνες ειναι και νεες του 11880 με τους μουσαδες ΖΖ ΤΟP. - Καλλίφωνους? - Αδιάφορους! -GLAMOROUS!!!! αχαχαχαχαχα!! Τους είχα πετύχει να την κινηματογραφούν μια νύχτα στην πλατεία Συντάγματος... :p Δυστυχώς δεν την έχω πετύχει ποτέ από την αρχή να την προσέξω, μόνο το γλαμορους ακούω κάθε φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πάντως οι καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει τα τελευταία χρόνια είναι αυτές τις nova.Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται.Τα καλύτερα μυαλά από διαφημιστές έχουν. Μερικές παλιές κορυφαίες διαφημίσεις της Nova:lol::D Τηλετραπέζι ! Νεκροταφείο εξωγήινων ! Ξεματιάσματα μικρών Ζώων ! Υπάρχει έστω και μία διαφήμιση σήμερα που να πλησιάζει στο ελάχιστο τις παραπάνω?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Αρκετά ευχάριστη διαφήμιση :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipikikinos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Η νέα διαφημιση της Heineken "The Entrance", με τον τυπο που αλλαζει ρολους και τα βαζει με τον καθε ενα αντιπαλο του σε ενα παρτυ και καταληγει να παιζει φλαουτο στο soundtrack της διαφημισης.Επισης κορυφαιο το τραγουδακι. Edited February 23, 2011 by pipikikinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Η νέα διαφημιση της Heineken "The Entrance", με τον τυπο που αλλαζει ρολους και τα βαζει με τον καθε ενα αντιπαλο του σε ενα παρτυ και καταληγει να παιζει φλαουτο στο soundtrack της διαφημισης.Επισης κορυφαιο το τραγουδακι. "The Golden Age" by The Asteroids Galaxy Tour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 To promo του Dancing with the stars με τον Γιαννη Λατσιο σε ρολο Christopher Walken. Πολυ καλο! Fatboy Slim & Walken FTW Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ^ Η πιο πρόσφατη γελοιότητα που έχω δει... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ^ Η πιο πρόσφατη γελοιότητα που έχω δει... γιατι? μπορει να ειναι αντιγραφη αλλα ειναι καλαισθητη. fatboy slim--weapon of choise ---> για να δεις απο που επηρεαστηκαν. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ^ Η πιο πρόσφατη γελοιότητα που έχω δει... συμφωνω με τον φιλο απο πανω, εξυπνη κινηση ! ειδες χορευτικες ικανοτητες ο θειος γιαννης? σαν αυτον εδω ομως κανενας ! http://www.youtube.com/watch?v=vR_VhfxAnXU Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 γιατι? μπορει να ειναι αντιγραφη αλλα ειναι καλαισθητη. fatboy slim--weapon of choise ---> για να δεις απο που επηρεαστηκαν. Είναι γελοιότητα με την έννοια ότι κινείται πολύ άχαρα και βλέπω ότι δεν του πάει το στυλ κινητικού ανθρώπου Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Μ' άρεσε τρελά και έριξα απίστευτο γέλιο μία διαφήμιση της telemarketing που είδα μια απ αυτές τις μέρες τα ξημερώματα. Όπως ξύπνησα νωρίς νωρίς, άνοιξα τηλεόραση και πετυχαίνω έναν τύπο να διαφημίζει ένα μηχανηματάκι για να κόβεις τις σαλάτες και καπάκι βγαίνει στον δρόμο και παίρνει σβάρνα κάθε 50άρα και 60άρα νοικοκυρά, οι οποίες απαντάνε τέλεια, πιάνει και μια 60άρα ασπρομάλλα η οποία απαντάει "Yeah! Slap and chop!" και πάνω εκεί πέφτει χιπ χοπ μουσική και δείχνει την γιαγιά να λέει "slap and" και μετά συνεχώς επαναλαμβανόμενη φάση "chop, chop,. chop, chop, chop., chop" και πέθανα στο γέλιο!!!!!!! Σας την συνιστώ, δεν ξέρω αν έχει ανέβει στο Youtube ή πουθενά αλλού, αλλα΄άμα την βρω πουθενά, θα την παραθέσω κι εδώ! είναι και γ.....ω τις διαφημίσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ^ Η πιο πρόσφατη γελοιότητα που έχω δει... Συμφωνω απολυτα...και την δειχνει και συνεχεια..:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 η νεα διαφημιση του γερμανου για την επιστροφη κινητου..ειναι καφριλα αλλα με κανει να γελαω απιστευτα ο τυπος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Όντως, ο τύπος έχει χαβαλέ έτσι όπως φωνάζει και πάει την γυναίκα του πίσω στην πεθερά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ωραια ειναι η νεα διαφημιση της . Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Οι Κρητικοί της connx @work (νομίζω)! e-raki !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ωραια και η καινουρια του Παμε Στοιχημα με τη γατα και το καναρινι..ολα τα λεφτα ειναι η φατσα του χοντρουλη οταν του χαιδευουν το κεφαλι με το κρανος μαζι,επειδη προβλεψε σωστα τον 'ασο':) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ωραια και η καινουρια του Παμε Στοιχημα με τη γατα και το καναρινι..ολα τα λεφτα ειναι η φατσα του χοντρουλη οταν του χαιδευουν το κεφαλι με το κρανος μαζι,επειδη προβλεψε σωστα τον 'ασο':) +1 Το καναρινι γατα ειναι ολα τα λεφτα, ειναι εξυπνη διαφημιση!! :p Ασε που θυμιζει και κατι απο συλβεστερ και τουιτι!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 πολύ ποιοτική η νέα καμπάνια του ΟΤΕ με τις ''λέξεις'' και το καταπληκτικό soundtrack ''I'm yours'' :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) :p http://m.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=el&v=7gdnZsZQJqA&fulldescription=1 :cool: Edited March 24, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 H καινουρια του vodafone chat με τον τυπο που ειναι κατω απο μια βαλιτσα πανω στον διαδρομο του αεροδρομιου και κανει chat απ'το κινητο.Ο κινεζος στο 0:06 ειναι ολα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έχει ακούσει κανείς στο ραδιόφωνο μια διαφήμιση ταξιδιωτικής εταιρείας νομίζω....με τον Αμέρικο Βεσπούτσι; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έχει ακούσει κανείς στο ραδιόφωνο μια διαφήμιση ταξιδιωτικής εταιρείας νομίζω....με τον Αμέρικο Βεσπούτσι; :lol: :lol: :lol: Ωραίο και πετυχημένο το σεξουαλικό υπονοούμενο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 αυτη της wind ειναι πολυ ωραια.... επισης αυτη με τον χασαπη κ την προβατινα αν κ δε μου λεει κατι το making of εχει πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts