one_tree_hill Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 αυτή με το soupline και τα μικρά που μπορούμε να τη βρούμε; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Η καινούργια διαφήμιση του «Γερμανού» για το Mobile eMail είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά εκεί που πηγαίνει η μάνα του και κουνάει το ποντίκι είναι θάνατος! :respect: :lol: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 στο 5ο δευτερολεπτο που την κυνηγαει ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ γελουσα για 15λεπτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Πολύ καλή η διαφήμιση της cosmote με τις γιαγιάδες και τις κατσίκες... ιδίος τα παρασκήνια!!! Πολύ γέλιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Πολύ καλή είναι η διαφήμιση της με τους ποδοσφαιριστές, δεν ξέρω αν θα παίξει και στην Ελλάδα, αλλά τα σπαέι !!!!! Messi, lampard, kaka, henry , arsavin και Drogba !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 στο 5ο δευτερολεπτο που την κυνηγαει ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ γελουσα για 15λεπτα!! Χαχα, δεν την είχα δεί φίλος τη διαφήμιση, όντως πολύ γέλιο ;) Εμένα παρόλο που δεν είναι ελληνική μου άρεσε πολύ αυτή: Κορυφαίες είναι σχεδόν όλες οι διαφημίσεις με παππούδες και γιαγιάδες πάντως( έλαααα πήρες σέλινοοοο???? Ποια πανσέληνο μωρέέέ, μέρα μεσημέρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Θυμάστε μία διαφήμιση του Supersport με ηχητικό background το It's my life των Bon Jovi; Μπορούμε να την βρούμε πουθενά; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Mia απο τις ωραιες διαφημισεις που εχω δει τελευταια:lol: ο πιτσιρικας ολα τα λεφτα http://www.youtube.com/watch?v=KTWvc0h3CME&feature=PlayList&p=2E6B9BBF2957A1A3&playnext=1&playnext_from=PL&index=17 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Με εκείνο το "μπάι φαρ δεν είπαμαν" γελάω κάθε φορά :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 η νέα διαφήμιση της hol για το double play...επιτέλους κάποιος σκέφτηκε και τα κοριτσάκια... :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Θυμάστε μία διαφήμιση του Supersport με ηχητικό background το It's my life των Bon Jovi; Μπορούμε να την βρούμε πουθενά; Kι εγώ την έψαχνα πολύ καιρό.. Αυτή μάλλον θα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Kι εγώ την έψαχνα πολύ καιρό.. Αυτή μάλλον θα είναι.. Δεν είναι αυτή... :( Ήταν μία με φάσεις από διάφορα σπορ, είχε γίνει για το Supersport... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtokaloge Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλησπέρα ξενύχτηδες :-) Αν δεν το έχετε δει αυτό το video του πρέπει να το δείτε σίγουρα! είναι από το νέο διαφημιστικό για το Lipton, ο τύπος απλά δεν παίζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλησπέρα ξενύχτηδες :-) Αν δεν το έχετε δει αυτό το video του πρέπει να το δείτε σίγουρα! είναι από το νέο διαφημιστικό για το Lipton, ο τύπος απλά δεν παίζεται! Πολυ Γιαπωνέζικη ,δεν μου αρεσει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Δεν ξέρω για την διαφήμιση,αλλά ο Hugh είναι απλά υπέροχος!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Αν και αυτο ειναι ψιλο-διαφημιση του blog μου, εψαξα και συγκεντρωσα μερικες διαφημισεις που πιστευω ξεχωρισαν, αλλα κι αλλες που οταν βγηκαν, εγω ακομα δεν ειχα γεννηθει. Όσοι θελετε, καντε κλικ εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 :):up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ολες οι αθλητικες διαφημισεις πριν απο μεγαλες διοργανωσεις οπου βλεπεις τους μεγαλους ποδοσφαιριστες μαζεμενους να παιζουν σαν φιλαρακια μου αρεσουν πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheater Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Η καλύτερη ελληνική των τελευταίων χρόνων, είναι αναμφίβολα οι Κρητικοί της Nova: http://www.youtube.com/watch?v=AAiRvH5HA_8 Από ξένες, αυτή εδώ της Guiness είναι η πιο αστεία που είδα πρόσφατα: http://www.youtube.com/watch?v=kddhvysZc6U :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 μου αρεσει πολυ μια ξενη διαφημιση της pepsi....δειτε την καλα αυτη η εταιρεια δεν κανει διαφημισεις στην Ελλαδα;;;;εχω πολυ καιρο να δω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Aυτη http://www.youtube.com/watch?v=bG_9i2NzArw&feature=PlayList&p=B786211C990A47D5&playnext_from=PL&playnext=1&index=17 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ε οχι και η μανταμ λαμπαγιετ καλυτερη διαφημιση.Ειναι απο τις πιο ακυρες του μιλκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ε οχι και η μανταμ λαμπαγιετ καλυτερη διαφημιση.Ειναι απο τις πιο ακυρες του μιλκο. Δεν ειπα οτι ειναι η καλυτερη... ειπα οτι μου αρεσει..εχει διαφορά... γουστα ειναι αυτα..:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ρε παιδιά ψάχνω χρονια για την παλιά διαφήμιση του Νουνου light...Υπάρχει μία στο youtube αλλά δε λέω αυτή.Αυτή που λέω έχει μέσα το τραγούδι: ''Νέοι και ωραίοι πάντοτε σπουδαίοι....light που σε καιει,γεύση που σου λέει......Χαριλάου-κολωνάκι και ΝΟΥΝΟΥ ΚΑΙ LIGHT....Μην μπερδευτείτε με αυτή που έχει το youtube.Αυτή που λέω έγινε μετά από αυτήν.Ας βοηθήσει κάποιος να τη βρούμε.... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Μ' αρέσει πολύ η διαφήμιση της Wind με την αγανακτισμένη γυναίκα που δεν πιστεύει ότι η Wind διπλασιάζει το χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση. Ασυναγώνιστη διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts