ayor77 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο ξερει μηπως κανεις ποιοι λενε το louie louie στην διαφημιση του σταρ για το big bang theory?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Και εγώ θα το ήθελα αυτό το τραγούδι,αν μπορεί κάποιος που το ξέρει να μας το πει! Ρε παιδιά μηπως μπορείτε να βρείτε ποιο τραγούδι ακούγεται από το 2:33; http://www.real.gr/VideoViewer.aspx?FileType=4&FileName=98940.mp3 Εχω τρελαθεί στο ψάξιμο αλλά δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafakos Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Και εγώ θα το ήθελα αυτό το τραγούδι,αν μπορεί κάποιος που το ξέρει να μας το πει! ψαχνω κ το τραγουδι απο το τρειλερ της νικιτα που παιζει στο σταρ,αν μπορει καποιος να μας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο ξερει μηπως κανεις ποιοι λενε το louie louie στην διαφημιση του σταρ για το big bang theory?? Μήπως είναι η εκτέλεση από ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το κομματι του OTEtv to χουμε???? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Ψαχνω το τραγουδι που ακουγετε εδω.. μπορει κανεις να βοηθησει? ευχαριστω Brand X Music - Bring The Pain το εχει απο κατω στα σχολια το κομματι του OTEtv to χουμε???? James - Laid αν θυμαμε καλα επαιζε και στο american pie ψαχνω κ το τραγουδι απο το τρειλερ της νικιτα που παιζει στο σταρ,αν μπορει καποιος να μας πει! THE DUKE SPIRIT - THE STEP AND THE WALK Edited November 4, 2011 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafakos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katery Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 πρεπει να ειναι αυτο η μουσικη του στο ρεφρεν ειναι παρομοια =) http://www.youtube.com/watch?v=oP1V1PKrreA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisito Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στο τρειλερ μιας σειρας που διαφημιζει το star και λεγεται Νικιτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στο τρειλερ μιας σειρας που διαφημιζει το star και λεγεται Νικιτα??? http:// THE DUKE SPIRIT - THE STEP AND THE WALK Το βρήκαν δύο μηνύματα πιο πάνω!! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aleksandrov Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παιδια κι εγω το ψαχνω αυτο το κομματι. απο την διαφημιση σκουτερ της χοντα που παιζει στον σκαι στα μοτο gp. παλια επαιζε και στην ερ3.ευχαριστω.! παιδια ενδιαφερομαι και εγω αν μπορει να βοηθησει καποιος. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Αγαπητοί φίλοι του forum, Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι (επιτέλους) βρέθηκε η μουσική της εκπομπής "Αξίζει να το δεις" της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με σχολιαστή αυτού του βίντεο, συνθέτης είναι ο Laurent Lombard και το κομμάτι ονομάζεται Pop String Orchestra. Δυστυχώς το cd δεν κυκλοφορεί στην αγορά, τα δικαιώματα όμως των κομματιών παραχωρούνται από τη μουσική βιβλιοθήκη (production music library) Kosinus μόνο για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Μπορείτε να ακούσετε απλώς το κομμάτι από το site της Kosinus. Enjoy :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koylandris Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Ψαχνω το τραγουδι απο ενα σποτακι του Star. Στοιχεια Εχει τον Joker απο το Batman (Why so serious) Νομιζω γραφει στο τελος "Η αγρια πλευρα της ζωης" (Η κατι τετοιο) Ειναι Rock η Metal Το δειχνει αυτες τις μερες. Εαν μπορειτε κοπιαστε οσοι μπορειτε και δειτε λιγο TV :P Νομιζω πως το τραγουδι ειναι των System Of A Down. Ευχαριστω Edited November 12, 2011 by Koylandris Παραπανω Στοιχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danielank Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που επαιζε στη διαφημιση του Star για την ταινια "Push"?? η ταινια ειχε παιχτει στις 14/4/2011!! Edited November 16, 2011 by Danielank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Γεια σας.Μηπως καποιος ξερει το όνομα του τραγουδιου που ακούγεται στην διαφήμισή της εκπομπης των Καρπετ-Πανουτσου για το derby του Σαββάτου.(Μια Rockia ακουγεται εισαγωγικα)Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Γεια σας.Μηπως καποιος ξερει το όνομα του τραγουδιου που ακούγεται στην διαφήμισή της εκπομπης των Καρπετ-Πανουτσου για το derby του Σαββάτου.(Μια Rockia ακουγεται εισαγωγικα)Ευχαριστώ. Νομίζω ότι πέτυχα την διαφήμιση που λες αλλά δεν είμαι και πολύ σιγουρη... Ωστόσο δες αυτό αν θες... (πάντως είναι κομματάρα γενικότερα!!) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Δυστυχως δεν ειναι αυτο.... Ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Porcupine Tree - Blackest eyes ? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Οχι,δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το "αγαπημενο" τραγουδι του Μπιλη στην σειρα Με λενε Βαγγελη(αυτο που καθε φορα που το ακουγε ελεγε "Πλακα κανεις!!!" και σηκωνοταν και χορευε)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το "αγαπημενο" τραγουδι του Μπιλη στην σειρα Με λενε Βαγγελη(αυτο που καθε φορα που το ακουγε ελεγε "Πλακα κανεις!!!" και σηκωνοταν και χορευε)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ευχαριστω πολυ:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmprom Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Και εγώ θα το ήθελα αυτό το τραγούδι,αν μπορεί κάποιος που το ξέρει να μας το πει! Το βρήκα φίλε μου! Παράθεση Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARS_MOBI Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 γεια σας παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει το ονομα η κατι σχετικο με ενα τραγουδι που επαιζε παλια στο τηλεοπτικο σποτ της νουνου πριν μερικα χρονια και νομιζω πως αρχιζε ετσι: In my life i ve travelled far.......να νανα να να να να.......κτλ στο τελος νομιζω οτι εδειχνε ενα κοριτσακι να πινει γαλα και να κανει ασπρα "μουστακια"απο το γαλα!!! Παράθεση "Καλυτερα ανορθόγραφες αλη8ειες παρα καλογραμμενα ψεματα.Η παιδεια δεν ειναι θεμα ορθογραφιας αλλα ανατροφης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 γεια σας παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει το ονομα η κατι σχετικο με ενα τραγουδι που επαιζε παλια στο τηλεοπτικο σποτ της νουνου πριν μερικα χρονια και νομιζω πως αρχιζε ετσι: In my life i ve travelled far.......να νανα να να να να.......κτλ στο τελος νομιζω οτι εδειχνε ενα κοριτσακι να πινει γαλα και να κανει ασπρα "μουστακια"απο το γαλα!!! αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts