simeont Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποιο κομμάτι τραγουδάνε οι πρωταγωνίστριες του desperate housewives στο trailer του αντ1 που παίζει αυτές τις μέρες; Thanks! το έψανχα και εγώ καιρό !!! καλή χρονιά Better Than Ezra - "Juicy" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 στην τελευταία διαφήμιση της "Ονειροπαγίδας" παίζουν 2 κομμάτια (μου είπανε) .. τα'χει κανείς υπόψιν του; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthi91 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 στην τελευταία διαφήμιση της "Ονειροπαγίδας" παίζουν 2 κομμάτια (μου είπανε) .. τα'χει κανείς υπόψιν του; το ενα απο τα 2 ειναι το All I need is everything απο Over The Rhine :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 στην τελευταία διαφήμιση της "Ονειροπαγίδας" παίζουν 2 κομμάτια (μου είπανε) .. τα'χει κανείς υπόψιν του; Τα tracks* που παίζουν στο trailer της «Ονειροπαγίδας» είναι τα εξής: 1) Funnel Of Love - Wanda Jackson (Rock 'n Rolla Ost) 2) All I Need Is Everything - Over The Rhine 3) When Love Takes Over - David Quett 4) Beatiful Nightmare - Beyonce *Είναι τραγούδια που άκουσα και τα ξέρω. Μπορεί να υπάρχουν κι'άλλα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexch Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ρε παιδια σε ενα spotaki του Mega twenty πιο ειναι αυτο που τραγουδα η Κατερινα Λεχου στο τελος?Λεει i'm so in love with you... Είναι το So in Love από το μιούζικαλ του Cole Porter Kiss me, Kate. Υπάρχουν δεκάδες εκτελέσεις του τραγουδιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Τα tracks* που παίζουν στο trailer της «Ονειροπαγίδας» είναι τα εξής: 1) Funnel Of Love - Wanda Jackson (Rock 'n Rolla Ost) 2) All I Need Is Everything - Over The Rhine 3) When Love Takes Over - David Quett 4) Beatiful Nightmare - Beyonce *Είναι τραγούδια που άκουσα και τα ξέρω. Μπορεί να υπάρχουν κι'άλλα.. :) Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ στο φίλο, έψαχνα το 2!! Να σαι καλά! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπερα Θα ηθελα να μαθω το ροκ τραγουδακι της καινουργιας διαφημισης Cosmote Απεριοριστα, η οποια βρισκεται εδω: Ευχαριστω Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourkos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος!Συγχαρητήρια για το site σας είναι πολύ καλό!!Θέλω να βρώ το τραγούδι που παίζει όταν διαφημίζει το <Αξίζει να το δεις> αυτές τις μέρες και αυτό αμα μπορείτε να μου βρείτε http://breaktaker.com/displayimage.php?pos=-3872 Edited January 13, 2010 by VeCo Για να προσθέσετε κάτι, χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Σε αυτό το shazam έβγαλε "Ievan Polkka - Loituma" :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourkos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Σε αυτό το shazam έβγαλε "Ievan Polkka - Loituma" :) Και υπάρχουν πολλές καλές διασκευές. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthi91 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος!Συγχαρητήρια για το site σας είναι πολύ καλό!!Θέλω να βρώ το τραγούδι που παίζει όταν διαφημίζει το <Αξίζει να το δεις> αυτές τις μέρες και αυτό αμα μπορείτε να μου βρείτε http://breaktaker.com/displayimage.php?pos=-3872 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 το τραγούδι που ξεκίνησε το x factor εχθές; (15 Ιαν 2009) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ξέρει κανείς πιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στη νέα διαφήμιση της Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ξέρει κανείς πιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στη νέα διαφήμιση της Wind; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ρε παιδιά έχω φάει κόλλημα.. Είδα εχθές την ταινία I LOVE Καρδίτσα και έπαιζε μέσα ένα τραγούδι που λέει "Ταμτάνοβα, Ταμτανοβα ταμ ταμ"... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ????? Το έχει κανείς????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Χαιρετώ όλους τους επισκέπτες και ειδικά τους συντελεστές αυτού του forum!!! Ψάχνω απεγνωσμένα το soundtrack της νέας τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής διαφήμισης της forthnet adsl economy. Το συγκεκριμένο κομμάτι παίζει επίσης στη γραμμή εξυπηρέτησης της forthnet(13831) και το τραγουδάει μια γυναίκα. Το ρεφρέν πάει κάπως έτσι, χωρίς οι στίχοι να είναι ακριβείς: All in me, all in us, passion(?),passion(?)... Ξέρει κανείς το συγκεκριμένο τραγούδι; Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ολες σχεδον οι μουσικες επιλγοες ειναι εντυπωσιακες Μπορει κανεις στα τραγουδια που ειναι πιο πολυ κοντα στην κλασικη μουσικη να παραθεσει καποια απο αυτα που εχει ακουσει στην σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ολες σχεδον οι μουσικες επιλγοες ειναι εντυπωσιακες Μπορει κανεις στα τραγουδια που ειναι πιο πολυ κοντα στην κλασικη μουσικη να παραθεσει καποια απο αυτα που εχει ακουσει στην σειρα? Ο Παπακαλιάτης στην σειρά 4 έχει σε κάθε επεισόδιο και τραγούδι των Beatles .. αλά " " (ταινία πριν 2 χρόνια). και πάει λέγοντας (έχει αντιγράψει κι από άλλα soundtrack ταινιών ... :p ) Ενδεικτικά : all you need is love Αν δεν κάνω λάθος στο σημερινό ήταν κι αυτό εδώ : Αν θες τώρα κάτι πιο συγκεκριμένο (π.χ. στην "χ", "ψ" σκηνή τι έπαιζε..) μας δίνεις τις αντίστοιχες "συντεταγμένες" και κάτι θα κάνουμε για σένα...!! ;) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ρε παιδιά έχω φάει κόλλημα.. Είδα εχθές την ταινία I LOVE Καρδίτσα και έπαιζε μέσα ένα τραγούδι που λέει "Ταμτάνοβα, Ταμτανοβα ταμ ταμ"... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ????? Το έχει κανείς????? το βρηκααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ο Παπακαλιάτης στην σειρά 4 έχει σε κάθε επεισόδιο και τραγούδι των Beatles .. αλά " " (ταινία πριν 2 χρόνια). και πάει λέγοντας (έχει αντιγράψει κι από άλλα soundtrack ταινιών ... :p ) Ενδεικτικά : all you need is love Αν δεν κάνω λάθος στο σημερινό ήταν κι αυτό εδώ : Αν θες τώρα κάτι πιο συγκεκριμένο (π.χ. στην "χ", "ψ" σκηνή τι έπαιζε..) μας δίνεις τις αντίστοιχες "συντεταγμένες" και κάτι θα κάνουμε για σένα...!! ;) Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρουν τα ξένα κομμάτια ροκ και κλασικής μουσικής που βάζει στις σκηνές της σειράς,καμιά φορά και αυτά με τα οποία αρχίζει το επεισόδιο,όπως για παράδειγμα το τελευταίο. Αν μπορείς να με βοηθήσεις,σε ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chessqueen Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Mporeite να βρειτε αυτη την γλυκεια μουσικουλα ποου παιζει απο το 1:40 και μετα? Ειναι πολυ ωραια !!! Edited January 19, 2010 by mariel19 απαγορεύεται η γραφή greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Mporeite να βρειτε αυτη την γλυκεια μουσικουλα ποου παιζει απο το 1:40 και μετα? Ειναι πολυ ωραια !!! Muir's in the Hot Seat - Harry Gregson-Williams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Χαιρετώ όλους τους επισκέπτες και ειδικά τους συντελεστές αυτού του forum!!! Ψάχνω απεγνωσμένα το soundtrack της νέας τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής διαφήμισης της forthnet adsl economy. Το συγκεκριμένο κομμάτι παίζει επίσης στη γραμμή εξυπηρέτησης της forthnet(13831) και το τραγουδάει μια γυναίκα. Το ρεφρέν πάει κάπως έτσι, χωρίς οι στίχοι να είναι ακριβείς: All in me, all in us, passion(?),passion(?)... Ξέρει κανείς το συγκεκριμένο τραγούδι; Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Κανείς;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μηπως ανακαλυψε κανεις πως λεγεται εκεινο το υπεροχο αργο κομματι με πιανο που παιζει σχεδον σε καθε εκπομπη του Μποτρινι και του "Για λογαριασμο σας"..?Η εισαγωγη του παιζει μονο.. Με σωζει οποιος το ξερει. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts