rita09 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 παιιδιά γειά σας!! έχω κολλήσει με το τραγούδι που παιζει στη διαφήμιση μιας ταινιάς στο σταρ που λέγεται ''στη δίνη του πολέμου" . θα σας είμαι υπόχρεη αν το ξέρει κανείς.. Το γραγούδι λέγεται which side are you on. Αλλά το συγκεκριμένο που ακούγεται στο τρειλερ δεν ξέρω ποιος το λεει. http://www.youtube.com/watch?v=_9Qlkx-qwaM&feature=related Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliakxxxs Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Γεια σ'ολουσ Ξερει κανισ το τραγουδι που παιζει στο διαφημιστικο spot του STAR CHANNEL για τισ κενουριεσ τενιεσ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 frulite ακομα να βρεθει ετσι? Οσο για τις σοκολατες παπαδοπουλου , καναμε κατι? Πριν κανα 4μηνο παλι για 'κεινο συζητουσαμε. Ενα παιδι μαλιστα εστειλε και Mail στην διαφημιστικη. Τι γινεται, εχουμε νεα? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Ψάχνω τη μουσική που ακούγεται στους τίτλους τέλους του Εκείνες & Εγώ. Το ξέρει κανείς? Just re-posting. Αν το ξέρει κανείς ας βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurninDream Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 καλησπερα!! ψαχνω απεγνωσμενα το τραγουδι που παιζει στο trailer της διαφημισης για τις νεες ξενες σειρες στο STAR... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikaterini Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 καλησπερα!! ψαχνω απεγνωσμενα το τραγουδι που παιζει στο trailer της διαφημισης για τις νεες ξενες σειρες στο STAR... Skunk Anansie - Charlie Big Potato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Καλησπερα! Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της σειρας "Καρμα" του ΑΝΤ1? Και δεν εννοω το Radiohead - Karma Police που εγραψε καποιος φιλος παραπανω... Ισως αλλαξανε το trailer... Ευχαριστω! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Καλησπερα! Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της σειρας "Καρμα" του ΑΝΤ1? Και δεν εννοω το Radiohead - Karma Police που εγραψε καποιος φιλος παραπανω... Ισως αλλαξανε το trailer... Ευχαριστω! Λες το "Within Temptation - Stand My Ground" ; Στο trailer της σειράς "Κάρμα" ακούγεται στην αρχή το "Radiohead - Karma Police" και μετά το "Stand My Ground".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Λες το "Within Temptation - Stand My Ground" ; Στο trailer της σειράς "Κάρμα" ακούγεται στην αρχή το "Radiohead - Karma Police" και μετά το "Stand My Ground".:):yahoo: Αυτο λεω!!!!!!! Ευχαριστω!!! Ευχαριστω!!!!!:up: Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Γεια σ'ολουσ Ξερει κανισ το τραγουδι που παιζει στο διαφημιστικο spot του STAR CHANNEL για τισ κενουριεσ τενιεσ??? Ακουσα αυτο σημερα... και εχουν αναφερει αλλο ενα τραγουδι στο 1606 post αλλα δεν ετυχε να δω την διαφημιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλησπερα!! ψαχνω απεγνωσμενα το τραγουδι που παιζει στο trailer της διαφημισης για τις νεες ξενες σειρες στο STAR... Εγώ άκουσα αυτό πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 σ'αυτή τη διαφήμιση που δείχνει κάποιους να τραγουδάνε πολύ φάλτσα κ στο τέλος λέει "ο έρωτας είναι τυφλός όχι κουφός",ξέρει κανείς ένα τραγούδι που τραγουδάει ένας άντρας κ λέει i'm crying i'm dying i'm dying from crying???:p thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SchumiGr Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ειναι η καινουργια διαφημιση της Sprite.Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι? Διαβασα κατι για Liquid Freedom στα σχολια του YouTube εκανα ενα search αλλα μου βγαζει την παλια διαφημιση. Βοηθεια καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikasdimitris Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Γεια σας παιδιά! Είχα ακούσει μια φορά στην Μαρία την άσχημη το παρακάτω τραγούδι και μου άρεσε πολύ! Ξέρετε ποιο είναι? http://rapidshare.com/files/285145273/________________3_.wma.html Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos100 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Γειά σας είμαι καινούριος στη κοινότητα και θα ήθλεα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε το τραγούδι αυτό http://rapidshare.com/files/285573195/Export20090927-001.mp3.html έχει ακουστεί στη σειρά Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Γειά σας είμαι καινούριος στη κοινότητα και θα ήθλεα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε το τραγούδι αυτό http://rapidshare.com/files/285573195/Export20090927-001.mp3.html έχει ακουστεί στη σειρά Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos100 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!:):):) Το έψαχνα πολύ καιρό!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 παιδια εχω κολλησει!!! εχετε δει το trailer του ΑΝΤ1 για τις νεες ξενες σειρες? Αν ξερει καποιος το τραγουδι που ακουγεται σαν "χαλι" θα με βοηθουσε!!!! μπορει καποιος να βοηθησει το ψαχνω κι εγω. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 παιιδιά γειά σας!! έχω κολλήσει με το τραγούδι που παιζει στη διαφήμιση μιας ταινιάς στο σταρ που λέγεται ''στη δίνη του πολέμου" . θα σας είμαι υπόχρεη αν το ξέρει κανείς.. Natalie Merchant - Which side are you on Παιδιά να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι από το trailer του Star για το Big Bang theory? Ακούγεται παλιό garage-rock Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 παιδια εχω κολλησει!!! εχετε δει το trailer του ΑΝΤ1 για τις νεες ξενες σειρες? Αν ξερει καποιος το τραγουδι που ακουγεται σαν "χαλι" θα με βοηθουσε!!!! μπορει καποιος να βοηθησει το ψαχνω κι εγω. Μήπως ψάχνετε το The quest από Bryn Christopher ???:) http://www.youtube.com/watch?v=OaxUHbxQzTM Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Natalie Merchant - Which side are you on Παιδιά να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι από το trailer του Star για το Big Bang theory? Ακούγεται παλιό garage-rock Ακυρο, το βρήκα και το παραθέτω γιατί μου άρεσε : The Sonics - Have love, will travel Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelikoulopedo Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ξερει κανεις το σουντρακ του τραιλερ του νεξτ τοπ μοντελ στον αντενα, που η βικι καγια φοραει τη σημαια?επαιζε και στο τραιλερ που εδειχνε τα μοντελα τσολιαδεσ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 αναφέρομαι στο κομμάτι που είναι πίσω σαν υπόβαθρο στις διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας μπορειτε να το ακουσετε εδω - σαν τραγουδι παπαθανασιου ακουγεται στο στυλ του ,με σταδιακη κορυφωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 αναφέρομαι στο κομμάτι που είναι πίσω σαν υπόβαθρο στις διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας μπορειτε να το ακουσετε εδω - σαν τραγουδι παπαθανασιου ακουγεται στο στυλ του ,με σταδιακη κορυφωση θέλει μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να μιλάει κάποιος .. για να το αναγνωρίσουν τα "μηχανάκια" μας ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 θέλει μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να μιλάει κάποιος .. για να το αναγνωρίσουν τα "μηχανάκια" μας ... και πάλι όμως ,δεν υπάρχει κάποια λύση, ή κάποιος που να αναγνωρίζει το κομμάτι; δείχνει γνωστό,σαν και αυτά που βάζουν συνήθως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts