doctorwho10 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 χχαχχα ναι αυτό είναι!!! ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Τραγουδακι που παιζει σε κλαμπ και στην ουσια ειναι μια τρομπετα κ ενα beat απο πισω το ξερουμε?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Τραγουδακι που παιζει σε κλαμπ και στην ουσια ειναι μια τρομπετα κ ενα beat απο πισω το ξερουμε?? :) Ψαξε αυτα αν θες! Mr. Saxobeat - Alexandra Stan, Get back ASAP - Alexandra Stan, Sex on the beach - Spankers Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Οχι οχι καμια σχεση! Ειναι πιο house κομματι... Πιο "πριονι"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 σε ποιο; τι ειδος ειναι το τρακ; οριστε!!!το πετυχα παλι και το ηχογραφησα..καλα η ποιοτητα δεν ειναι καλη,αλλα βγαινει ακρη πιστευω http://www.sendspace.com/file/2q6ibm http://www.sendspace.com/file/n1swcd Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τραγουδακι που παιζει σε κλαμπ και στην ουσια ειναι μια τρομπετα κ ενα beat απο πισω το ξερουμε?? :) Dave Kurtis - Latinos Del Mundo (Horny United Rockin Mix)? Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 οριστε!!!το πετυχα παλι και το ηχογραφησα..καλα η ποιοτητα δεν ειναι καλη,αλλα βγαινει ακρη πιστευω http://www.sendspace.com/file/2q6ibm http://www.sendspace.com/file/n1swcd κανείς δε το έχει βρεί? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδιά ψάχνουμε ένα κομμάτι 90's που ξεκινούσε με τον Rn'B ρυθμό που χαρακτήριζε την εποχή και λόγια και στο ρεφραίν δυνάμωνε και έλεγε (άντρας νομίζω) "who do you love who do you love yeah". Το έλεγε αρκετές φορές φορές αυτό και μετά έκανε και νανανανανανανανα με τη φωνή του. Αν θυμάται κανείς please γιατί η φίλη μου που της έχει κολλήσει θα σκάσει!!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδιά ψάχνουμε ένα κομμάτι 90's που ξεκινούσε με τον Rn'B ρυθμό που χαρακτήριζε την εποχή και λόγια και στο ρεφραίν δυνάμωνε και έλεγε (άντρας νομίζω) "who do you love who do you love yeah". Το έλεγε αρκετές φορές φορές αυτό και μετά έκανε και νανανανανανανανα με τη φωνή του. Αν θυμάται κανείς please γιατί η φίλη μου που της έχει κολλήσει θα σκάσει!!!!:rolleyes: αυτή η τραγουδάρα μήπως??:w00t: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 αυτή η τραγουδάρα μήπως??:w00t: όχι δεν είναι αυτό. όντως κομματάρα!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 κάτι σε νανανανανανανανα είναι και αυτό πάντως :lol: (δε νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 κάτι σε νανανανανανανανα είναι και αυτό πάντως :lol: (δε νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις όμως) όντως δεν είναι αυτό, ευχαριστώ όμως για την πρόταση! Φαντάζομαι όμως πως δεν πρέπει να ήταν από τα πάρα πολύ γνωστά χιτάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδιά ψάχνουμε ένα κομμάτι 90's που ξεκινούσε με τον Rn'B ρυθμό που χαρακτήριζε την εποχή και λόγια και στο ρεφραίν δυνάμωνε και έλεγε (άντρας νομίζω) "who do you love who do you love yeah". Το έλεγε αρκετές φορές φορές αυτό και μετά έκανε και νανανανανανανανα με τη φωνή του. Αν θυμάται κανείς please γιατί η φίλη μου που της έχει κολλήσει θα σκάσει!!!!:rolleyes: ?:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 ?:rolleyes: Δεν της το έχω βάλει ακόμα να το ακούσει αλλά είμαι σίγουρη οτι είναι αυτό!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Παιδια ψαχνω ενα παλιο τραγουδι, το οποιο εχει τραγουδηθει στα Γερμανικα, αρα πιθανοτατα απο Γερμανικο συγκροτημα και το μονο στοιχειο που εχω ειναι οτι το βιολι στην εισαγωγη πραγματικα δινει ρεστα. Παει πολυ ψηλα. Ξερει κανεις ποιο λεω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lennybias Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ψάχνω ένα τραγούδι instrumental παίζει σε αυτό εδώ το βίντεο στο 0:17 και στο 5:46-5:52 http://www.youtube.com/watch?v=GLZf81k0JfU Είναι γνωστό αλλά δεν μου έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Παιδια ψαχνω ενα παλιο τραγουδι, το οποιο εχει τραγουδηθει στα Γερμανικα, αρα πιθανοτατα απο Γερμανικο συγκροτημα και το μονο στοιχειο που εχω ειναι οτι το βιολι στην εισαγωγη πραγματικα δινει ρεστα. Παει πολυ ψηλα. Ξερει κανεις ποιο λεω;;; Μήπως αυτό: City - Am Fenster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μήπως αυτό: City - Am Fenster Φιλε εισαι μεγαλος! Με την πρωτη! Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Φιλε εισαι μεγαλος! Με την πρωτη! Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Tίποτα αλλά όχι φίλος, φίλη :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Tίποτα αλλά όχι φίλος, φίλη :p:) :oops: My fault!! Και το βιολι δεν ειναι στην εισαγωγη τελικα. Το ακουσα απο εκεινο το σημειο προχτες και νομιζα ειναι η εισαγωγη!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospylar Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπέρα! ψάχνω κομμάτι που έγινε πρόσφατα τις μόδας στα club τις θεσσαλονίκης, το παίζει ο Kανάκης στο "Λιμάνι" πολλές φορες, είναι house ακούγεται σαν παλιά ηχογράφηση, ακούγονται φωνές ανθρώπων να χορεύουν και σε διαφορες φάσεις χαμηλώνει η και σταματα τελείως η μουσική και ακούγεται ένας μαύρος DJ να λέει "**** that shit, **** that shiiiit" και κάτι σαν "let's play this mother****ing record right here" αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς, και μετά ξαναμπαίνει απότομα η μουσική.. Το τραγούδι έχει ένα ωραίο vintage groove... καμια βοήθεια?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanya_mtl Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 γεια σε όλους! ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε διότι εάν δεν βρώ αυτό το τραγούδι θα σκάσω! Το άκουγα συνέχεια απο τον Νίτρο FM το καλοκαίρι του 2007, αλλα εκείνο το καλοκαίρι παιζόταν επισης σε όλες τις καφετέριες. Πρόκειται για ιταλικό τραγούδι από άντρα, μαζί με παιδική χορωδία. Δεν ειναι ο Adriano Celentano (Arrivano gli uomini) ούτε και ο Angelo Branduardi (Vanita di Vanita). Κάποια βοήθεια;;;; Θα τρελαθώ εάν δεν το βρώ! Μου θυμίζει πάρα πολυ του Τσακνή το "φτιαξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι". Παράθεση La noche es uniqa. L'alma de Cuba! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 γεια σε όλους! ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε διότι εάν δεν βρώ αυτό το τραγούδι θα σκάσω! Το άκουγα συνέχεια απο τον Νίτρο FM το καλοκαίρι του 2007, αλλα εκείνο το καλοκαίρι παιζόταν επισης σε όλες τις καφετέριες. Πρόκειται για ιταλικό τραγούδι από άντρα, μαζί με παιδική χορωδία. Δεν ειναι ο Adriano Celentano (Arrivano gli uomini) ούτε και ο Angelo Branduardi (Vanita di Vanita). Κάποια βοήθεια;;;; Θα τρελαθώ εάν δεν το βρώ! Μου θυμίζει πάρα πολυ του Τσακνή το "φτιαξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι". Κανα στοίχο θυμασαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanya_mtl Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Δυστυχώς όχι :( Και ο Νίτρο, δίνει τόση σημασία στη μουσική που παίζει (κονσέρβα ολη μέρα) που ουδέποτε έκανε αναφορά στους τίτλους των τραγουδιών. Εκεινο το καλοκαίρι δουλευα σε ενα μαγαζι που έπαιζε συνέχεια στα ηχεία Νίτρο, και ενώ είχα στείλει μέηλ στην εκπομπή για το τραγουδι δε μου απάντησαν ποτέ. :( Παράθεση La noche es uniqa. L'alma de Cuba! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 http://hotfile.com/dl/146735685/06a74ff/agnosto.mp3.html Ποιος ειναι ο τιτλος? Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts