NickName98 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ένα θα σας πω... Μιας και είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, όσοι έχετε Cyanogenmod με dsp manager (για να αυξήσετε λίγο τα μπάσα) πάτε επιτόπου και ακούτε animals (original mix) από τον Martin Garrix, εννοείται με headphones. Μαγεία... Απόλαυση... Ευχαρίστηση... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Και μετά τη πρόταση του NickName98 (φοβερή beatαρα) θα πρότεινα κι εγώ άλλο ένα που έχει πολύ ωραίο μπάσο και εκπληκτικό beat ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπερα στην παρεα!θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με τον τιτλο του τραγουδιου που ακουγεται στο παρακατω βιντεο?δεν ειναι το Up in Smoke - Hollywood Undead οπως αναφερεται στα σχολια, αυτο βγαζει το shazam αλλα δεν ειναι! (ναι, ολυμπιακος ειμαι :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cmd Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 http://picosong.com/kr8M/ το έπαιζε το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, το είχε βάλει μερικές φορές μου άρεσε και μια φορά που πηγα το έβαλε και πρόλαβα να ηχογράφησω ένα μέρος με το κινητό σε μερικά σημεία λέει μια αράδα που τελειώνει κάπως "techno house and disco" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πώς λέγεται ένα τραγούδι χωρίς λόγια που έβαλε το red 96.3 σήμερα 21/1/2014 λίγο πριν τις οχτώ; Είχε μόνο μια επιβλητική μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_stratos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ακούστε και ένα δικό μας τραγούδι. Παραγωγή ήχου και video με ελάχιστα μέσα, ελπίζω να σας αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ξέρει κανείς ποια μελωδία παίζει εδώ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ξέρει κανείς ποια μελωδία παίζει εδώ? http://www.youtube.com/watch?v=6t3OyW7VU5Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6t3OyW7VU5Y Αυτο είναι... μπαμ - μπαμ :D Σ' ευχαριστώ :thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ψάχνω κάτι χρόνια αν υπάρχουν τα τραγούδια από τις αναμονές σε κέντρα της Alcatel. Το ένα κομμάτι βρέθηκε. Ψάχνω λοιπόν τα άλλα 2 και τα έχω ηχογραφημένα. Η ηχογράφηση 1 είναι από δυο διαφορετικά κέντρα. Το πρώτο αρχείο είναι συμπιεσμένο λόγω κλήσης από voip provider.Το δεύτερο είναι από άλλο κέντρο, ασυμπίεστο, αλλά δεν έπαιζε ολόκληρη Η δεύτερη ηχογράφηση είναι από άλλο κέντρο Ηχογράφηση 1: πρώτο αρχείο , δεύτερο αρχείο Ηχογράφηση 2 Shazam, SoundHound, Tunatic στο pc και Midomi στο pc δεν βγάζουν αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει! Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Για να μην τα βρισκει το shazam προφανως δεν ειναι κανονικα τραγουδια αλλα μουσικες συνθεσεις της alcatel που εχουν φτιαχτει για τις γραμμες αναμονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μήπως έχει ακούσει κάποιος στην εκπομπή της στεφανιδου ποιο ρεμιξ του diamonds έχει ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Χθες οι αρβυλα με ποιο τρακ ξεκινησαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Anne Clark -- Our Darkness Το λένε και στην αρχη. Κομματαρα, γραμμένο 30 χρόνια πριν. Επίσης υπάρχουν και αμέτρητες διασκευές. Οι περισσότερες πολύ υψηλού επιπέδου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι ρε μπιλυ! Αυτος εισαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σχετικοασχετο, αλλα θεωρω χαλαρα απο τα καλυτερα της το Leaving! Τσεκαρετε το (αν δεν το ξερετε ;) ) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι ρε μπιλυ! Αυτος εισαι! Για να μην το παίζω "ιστορία", το κομμάτι ούτε εγώ το είχα ακούσει από παλιά. Πριν ένα δεκαήμερο έτυχε να πάω "Χωροστάσιον" πλ. Καρύτση και το έβαλε ο DJ. Ύψωσα σαν φλώρος το χέρι ψηλά και το Shazaam έκανε τα υπόλοιπα : p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σχετικοασχετο, αλλα θεωρω χαλαρα απο τα καλυτερα της το Leaving! Τσεκαρετε το (αν δεν το ξερετε ;) ) Θα το τσεκαρω ;) Για να μην το παίζω "ιστορία", το κομμάτι ούτε εγώ το είχα ακούσει από παλιά. Πριν ένα δεκαήμερο έτυχε να πάω "Χωροστάσιον" πλ. Καρύτση και το έβαλε ο DJ. Ύψωσα σαν φλώρος το χέρι ψηλά και το Shazaam έκανε τα υπόλοιπα : p Το χω ακουσει αρκετες φορες παλιοτερα αλλα ποτε δε μπηκα στη διαδικασια να το ψαξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 τωρα τελευταια ακουω ενα τραγουδι στο nitro radio που μου αρεσει πολυ αλλα δεν μπορω να το βρω. δεν εχει παρα πολλα λογια αλλα στο ρεφρεν ακουγεται πολλες φορες το i know i know. το τραγουδαει ανδρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themanager Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) τωρα τελευταια ακουω ενα τραγουδι στο nitro radio που μου αρεσει πολυ αλλα δεν μπορω να το βρω. δεν εχει παρα πολλα λογια αλλα στο ρεφρεν ακουγεται πολλες φορες το i know i know. το τραγουδαει ανδρας. εχεις πμ,τσεκαρε το Edited February 7, 2014 by themanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος παλιός Dj εδώ , τις χρονιές 1990- 94 ; Ψάχνω ένα τραγούδι , δεν θυμάμαι αν ήταν house , trance. Μετά την εισαγωγή έλεγε. People of the world and every nation listen , we are using the music of black ... Δεν θυμάμαι παρακάτω. Κάπου στο ενδιάμεσο έλεγε και ένα le fusil de mi sasalma. Ή τουλάχιστον να μου πείτε που να ψάξω . Σε οποίο site σχετικό με lyrics έχω ψάξει δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) τωρα τελευταια ακουω ενα τραγουδι στο nitro radio που μου αρεσει πολυ αλλα δεν μπορω να το βρω. δεν εχει παρα πολλα λογια αλλα στο ρεφρεν ακουγεται πολλες φορες το i know i know. το τραγουδαει ανδρας. το βρηκα το τραγουδι. είναι το strangers από τους liebe(ελληνικο συγκροτημα). Edited February 12, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κομμάτι από τα λίγα κι έχουν βλέπω κι αλλά αξιόλογα τραγούδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Ψάχνω αυτό το τραγούδι παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει.. http://www.sendspace.com/file/11rz2g Edited February 21, 2014 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Προσπαθώ να βρω ένα τραγούδι, το μόνο που θυμάμαι είναι το video clip: έδειχνε τον τραγουδιστή από τόσο κοντά που πρακτικά έδειχνε μόνο το στόμα του. Κι είχε στραβά δόντια. Πρέπει να ήταν από το 1995-1996 και το στυλ της μουσικής δεν ξέρω πώς λέγεται. Τραγουδούσε γρήγορα και σαν να απαγγέλει (μου θυμίζει Anne Clarke). Επίσης για κάποιο λόγο μού έρχονται στο μυαλό οι Massive Attack. Ίσως ο τραγουδιστής να είναι μέλος τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts