Navar Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το τραγουδι λεγεται I'm in love το βαζει ο Music 89,2 αλλα στο rds δεν λεει τον τραγουδιστη ή το συγροτημα, ειναι γρηγορο μπιτακι.Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 στειλε το εδω ..http://www.support.zippyshare.com/index.php?act=tickets&code=open Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 καλησπέρα παιδια, να ρωτησω κατι, ειχα ακουσει πριν λιγες ημερες στο ραδιο ενα κομματι ξενο, με απανωτες συνεχομενες πολλες λεξεις με ελληνικη ρίζα του στυλ, terminology, orthology, κτλ κτλ με κυριως καταληξη σε ...logy. καπου μεσα στο τραγουδι ακουγοταν και κατι σαν anthrwpon, pananthrwpon , κατι τετοιο, εχω ψαξει οσο δε παει στο ιντερνετ, αλλα καμια προκοπη δεν εκανα. αν τυχαινει κανεις να καταλαβαινει τι λεω, ας απαντησει. τελικα επρεπε να το ηχογραφησω στο κινητο όσο πρόλαβα να ακουσω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καλησπέρα παιδια, να ρωτησω κατι, ειχα ακουσει πριν λιγες ημερες στο ραδιο ενα κομματι ξενο, με απανωτες συνεχομενες πολλες λεξεις με ελληνικη ρίζα του στυλ, terminology, orthology, κτλ κτλ με κυριως καταληξη σε ...logy. καπου μεσα στο τραγουδι ακουγοταν και κατι σαν anthrwpon, pananthrwpon , κατι τετοιο, εχω ψαξει οσο δε παει στο ιντερνετ, αλλα καμια προκοπη δεν εκανα. αν τυχαινει κανεις να καταλαβαινει τι λεω, ας απαντησει. τελικα επρεπε να το ηχογραφησω στο κινητο όσο πρόλαβα να ακουσω. Κατά πάσα πιθανότητα, λες για το " " των Apurimac με την Έλλη Πασπαλά Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση των bake rolls το ξέρει κανείς; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση των bake rolls το ξέρει κανείς; Μπορείς να βρεις βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Αχ έψαξα πριν ποστάρω και δε βρήκα EDIT: Άκυρο! Το βρήκα! The Mood Project - We Got it Good Για τσεκάρετε http://www.tvsongs.gr/ Edited October 29, 2012 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Κατά πάσα πιθανότητα, λες για το " " των Apurimac με την Έλλη Πασπαλά ναι ρε συ!! αυτο ελεγα. !!! απορω κι ο ιδιος πως καταφερες και το βρηκες, με την φοβερη περιγραφη μου χαχα. ειχα ξεχασει ν αναφερω πως το ακουσα σε εντεχνο ραδιοφωνο, οπότε θα βοηθουσα καπως. φοβερο παντως το κομματι ! κατευθειαν στους σελιδοδεικτες. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ναι ρε συ!! αυτο ελεγα. !!! απορω κι ο ιδιος πως καταφερες και το βρηκες, με την φοβερη περιγραφη μου χαχα. ειχα ξεχασει ν αναφερω πως το ακουσα σε εντεχνο ραδιοφωνο, οπότε θα βοηθουσα καπως. φοβερο παντως το κομματι ! κατευθειαν στους σελιδοδεικτες. Ε σιγά ρε συ... :p Δεν είναι δα και τόσα πολλά τα ξένα τραγούδια με τόσες πολλές ελληνικές λέξεις μέσα. Μία φορά να το 'χεις ακούσει το θυμάσαι ;) Και είναι όντως πολύ ωραίο κομμάτι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ε σιγά ρε συ... :p Δεν είναι δα και τόσα πολλά τα ξένα τραγούδια με τόσες πολλές ελληνικές λέξεις μέσα. Μία φορά να το 'χεις ακούσει το θυμάσαι ;) Και είναι όντως πολύ ωραίο κομμάτι. Το κομμάτι αυτό αποτελείτε απο ισπανικές λεξεις με ελληνικες ριζες εξ ολοκλήρου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Το κομμάτι αυτό αποτελείτε απο ισπανικές λεξεις με ελληνικες ριζες εξ ολοκλήρου ναι, αυτό ήθελα να πω.:rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 εγω θα σας δωσω την απολυτη περιγταφη σε ενα τραγουδι που ακουσα... λοιπον ειναι μπιτακι, λογια δεν θυμαμαι να εχει πολλα τουλαχιστον αλλα ειχε μια μελωδια σαν αραβικη... ειναι πολυ ωραιο κομματι και προσοχη οχι αραβικο σε στυλ μπολιγουντ. ειναι σε στυλ david guetta. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ποιο είναι το παρακάτω track; http://www.sendspace.com/filegroup/Z30uoFt5ejOWZdPXk%2FfbdQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ρε παιδιά επειδή ψάχνω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει να το βρω μέχρι στιγμής, γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στο skyfall προς το τέλος της ταινίας που σκάει ο Χαβιέ με το ελικόπτερο και παίζει αυτό το τραγούδι απ' τα μεγάφωνα; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 δεν εχω δει ακομα την ταινια αλλα θα το κανω σιγουρα γιατι φαινεται μια καλη περιπετεια.οποτε δεν ξερω εκτος απο το ομωνυμο ποιο αλο τραγουδι παιζεται.εδω ομως βρηκα αλλα 2.ριξε μια ματια μηπως ειναι καποιο απο αυτα. http://www.imdb.com/title/tt1074638/soundtrack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ποιο είναι το παρακάτω track; http://www.sendspace.com/filegroup/Z30uoFt5ejOWZdPXk%2FfbdQ βρέθηκε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ακουσα πριν λιγες μερες στο ραδιοφωνο ενα ιταλικο τραγουδι και δεν μπορω να το βρω με τιποτα οσο και αν εψαξα. Τραγουδαει γυναικα και η φωνη μοιαζει με της Milva (μπορει να ειναι και αυτη) Αν και ιταλικα δεν ξερω καποιοι σκορποιοι στιχοι που συγκρατησα Ma tu qui sei qui sei (ισως να ειναι συμφωνα με το google και a tu chi sei chi sei) La prima sigaretta quest' a la mornello ... un colpo di colpelo ... Ma tu ch sei chi sei an enigma di corvello.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται σε αυτο το video απ'το 0:12 και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται σε αυτο το video απ'το 0:12 και μετα? Το γράφει στην περιγραφή: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το γράφει στην περιγραφή: :lol: Καλα ειμαι εντελως στραβος.Ουτε καν μου πηγε το μυαλο να πατησω εμφανιση περισσοτερων:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Το τραγουδι λεγεται I'm In Love, ο τραγουδιστης ή το συγροτημα λεγεται Ola και το παιζει πολυ συχνα ο Music.Ποιο ειναι το προβλημα? Εχω φαει το ιντερνετ και το you tube για την συγκεκριμενη version αλλα τζιφος. Ειναι η μονη που μου αρεσει και η αρχη μπορει καλιστα να μπει σε ringtone.Μια βοηθεια μερες που ρχονται?:O Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxen Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Muhtesem Yuzyi - Σουλειμάν Ξέρετε πως λέγονται τα τραγούδια που ακούγονται στην σειρά? Μου αρέσει ένα που ακούγεται ένα όργανο που είναι σαν πίπιζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ^ Τσέκαρε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_dalas Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα και απο εμένα!! Ψάχνω ένα ισπανικό τραγουδάκι πολύ χορευτικό και χαρούμενο hitακι...ότι πρέπει για πάρτυ! Δεν είναι και ολοκαίνουριο αλλα ούτε κ αρχαίο (νομίζω όχι "μεγαλύτερο" των 2 ετών!). Παίζεται δηλαδή κ σε κλάμπ κτλ... το κακό είναι οτι η μόνη λέξη που συγκράτησα είναι το corazon...:O Help pleaaaaaz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 ειμαι video editor του ολυμπιακου και ψαχνω ενα τραγουδι για τα θυματα της θυρας 7 για τα οποια φτιαχνω ενα βιντεο σιγα σιγα... θελω κατι λυπητερο και αν γινεται ορχηστικο...ευχαριστω:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts