AngeloDion Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ !!! Αυτό είναι το original ! Τώρα μπορώ να ψάξω να βρώ το remix, μόλις το εντοπίσω θα ενημερώσω... .. wow! ειμαι δυνατός τελικα!:whistle::dance: παίδες ψ'αχνω και γω ένα τραγούδι.. λοιπον ειναι τραγουδι παλιο διάσημο του style beatles.. και ο ρυθμός πάει κάπως έτσι.. του του του του ΤΟΥ του του.. and the years go by Ή and the years pass by.. κάτι για έναν μοναχικο τύπο και για Love. το έχουν βγάλει τώρα σε remix νομιζω Μοιάζει λίγο σαν το the most peculiar man Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια , ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζει στη νεα διαφημιση της coca cola που τραγουδανε κατι παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 wow! ειμαι δυνατός τελικα!:whistle::dance: παίδες ψ'αχνω και γω ένα τραγούδι.. λοιπον ειναι τραγουδι παλιο διάσημο του style beatles.. και ο ρυθμός πάει κάπως έτσι.. του του του του ΤΟΥ του του.. and the years go by Ή and the years pass by.. κάτι για έναν μοναχικο τύπο και για Love. το έχουν βγάλει τώρα σε remix νομιζω Μοιάζει λίγο σαν το the most peculiar man Ελπίζω να καταφέρω να ανταποδώσω τη χάρη ... Μήπως το original είναι το As tears go by των Stones ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια , ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζει στη νεα διαφημιση της coca cola που τραγουδανε κατι παιδια ? Μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτή τη σελίδα, να βρεις το τραγουδι. Ελπίζω να καταφέρω να ανταποδώσω τη χάρη ... Μήπως το original είναι το As tears go by των Stones ; τελικά είναι το sound of silence.. δεν εχει κανενα απο τα λογια μεσα οποτε δεν ξέρω πως τα επιννοησα:D το βρήκα πάντως αυτό πρέπει ναναι το remix που άκουσα στην καφετέρια Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ποιο ειναι το remix που ακούγεται τελευταία.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ποιο ειναι το remix που ακούγεται τελευταία.??? Μηπως ? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Μηπως ? ναι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλησπέρα Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κάποιος άλλος αλλά ξέρει κανείς ένα τραγούδι στυλ For eternity - etostone που λέει κάτι για music, και beats ??? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Γεια σας παιδια! Ψαχνω ενα κομματι που ακουσα προσφατα στο V-Fm ή στο Mad-Radio (δεν ειμαι σιγουρος σε ποιο απο τα δυο :O ) και ειναι ηλεκτρονικο-dance και παίζει πολύ βιολί μέσα. Όσο πρόλαβα να ακούσω, δεν ειχε στίχους οποτε δεν ξερω τα λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Γεια σας παιδια! Ψαχνω ενα κομματι που ακουσα προσφατα στο V-Fm ή στο Mad-Radio (δεν ειμαι σιγουρος σε ποιο απο τα δυο :O ) και ειναι ηλεκτρονικο-dance και παίζει πολύ βιολί μέσα. Όσο πρόλαβα να ακούσω, δεν ειχε στίχους οποτε δεν ξερω τα λογια http://www.youtube.com/watch?v=WNEG1mthp4E αυτο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_vamp_diaries Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 παιδια ψαχνω εδω και τοσες μερες ενα κομματι που ακουσα στο ραδιο αλλα τιποτα . .. .λοιπον νομιζω δεν εχει πολλους στιχους,δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορο ,το τραγουδαει γυναικα και το μονο που ελεγε ηταν ''lai lai lai lai laiee'' μπορει και ''ai ai ai aiaiee(xoris to ''L'')'' με μια τελεια μουσικη..ειναι αρκετα παλιο νομιζω!!!!ειναι του στυλ σαν το Delyno - Ether Party (Fly High)..οποιος εχει ιδεα ποιο μπορει να ειναι ας βοηθησει . . . :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Λοιπον παιδια,ψαχνω ενα τραγουδι ρεμπετικο μιλαει συνεχεια οτι πινει και το μονο στιχο που συγκρατησα ειναι "μα οταν τα πινω μαζι σου παθαινω". καμια ελπιδα να το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) συγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω τους απο πάνω αλλά έχω και γω μια αναζήτηση:O Ψάχνω ένα τραγούδι το οποιο το έχω ακουσει σε ταινία. Μολις ακούω αυτό το τραγούδι απο 0:45 μέχρι 1:25 μου το θυμιζει πάρα πολύ αλλά δεν μουρχετε που το άκουσα! παίζει νάναι και το ίδιο :) Edited July 27, 2012 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 συγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω τους απο πάνω αλλά έχω και γω μια αναζήτηση:O Ψάχνω ένα τραγούδι το οποιο το έχω ακουσει σε ταινία. Μολις ακούω αυτό το τραγούδι απο 0:45 μέχρι 1:25 μου το θυμιζει πάρα πολύ αλλά δεν μουρχετε που το άκουσα! παίζει νάναι και το ίδιο :) Μήπως αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=t7NdBIA4zJg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan1980 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 μαγκες ψαχνω για ενα τραγοθδι απο τα 90ς ξενο μπιτακι ειναι και παει ως εξης: δινει δινει δινει και ξαφνικα σταματαει η μουσικη και μετα απο λιγο χεκιναei με δυνατο μπασο και λεει την λεξη "excess". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλησπέρα και πάλι παιδες.. Εκανα upload εδώ ένα song.. το ξέρει κανένας.. στο 0:30 ειναι το πιο καθαρο σημειο.. http://www.youtube.com/watch?v=Qi06Pi9C9R4&feature=plcp Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα, ψάχνω κι εγώ αυτό http://www.youtube.com/watch?v=6hGfJy2R6E0&feature=youtu.be αν ξέρει κανένας ποια έκδοση του 10.15 Saturday night των Cure είναι, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων... Edited August 3, 2012 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ψάχνω ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά'', ξέρουμε ποιος το λέει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Θελω με καποιον τροπο τα τραγουδια που κατεβαζω , απο torrents, rapidshare, youtube, να τα κανω να παιζουν σε σταθερη ενταση. Δεν μπορω καθε φορα που αλλαζει ενα τραγουδι να ακουγεται πολυ πιο δυνατα, ή να ακουγεται αρκετα χαμηλα ή να εχει πολυ περισσοτερο/λιγοτερο μπασο ή πριμα. Παρακαλω τα φωτα σας για το τι μπορω να κανω επ' αυτου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Θελω με καποιον τροπο τα τραγουδια που κατεβαζω , απο torrents, rapidshare, youtube, να τα κανω να παιζουν σε σταθερη ενταση. Δεν μπορω καθε φορα που αλλαζει ενα τραγουδι να ακουγεται πολυ πιο δυνατα, ή να ακουγεται αρκετα χαμηλα ή να εχει πολυ περισσοτερο/λιγοτερο μπασο ή πριμα. Παρακαλω τα φωτα σας για το τι μπορω να κανω επ' αυτου. δεν νομιζω να γινεται αυτο..απλα να προσπαθεις να βρισκεις τραγουδια με την ιδια ενταση...αυτο που λες εξαρταται απο τον ηχο που κατεβασες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ένα τραγουδάκι στα γρήγορα το οποίο δεν μπορώ να βρω. Put your loving arms around me μαζί με μουσική από I Follow Rivers - Likke Li Το άκουσα στο Plus Radio πριν λίγη ώρα . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplesky Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 παιδια γεια σας ειμαι καινουργια εδω οποτε αν κανω καμια βλακεια καταλαθως συγνωμη...ξερει κανεις το orιginal ξενο τραγουδι αυτου του τραγουδιου γιατι εχω φαει το κοσμο να το βρω:lost:? http://www.youtube.com/watch?v=eyjEo899T2o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στο διαφημιστικό του ANT1 για το πρόγραμμα του Σ/Κ; Το άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο, είναι ελληνικό, αλλά δεν θυμάμαι τα λόγια παρά μόνο τη μουσική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3p Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Θελω με καποιον τροπο τα τραγουδια που κατεβαζω , απο torrents, rapidshare, youtube, να τα κανω να παιζουν σε σταθερη ενταση. Δεν μπορω καθε φορα που αλλαζει ενα τραγουδι να ακουγεται πολυ πιο δυνατα, ή να ακουγεται αρκετα χαμηλα ή να εχει πολυ περισσοτερο/λιγοτερο μπασο ή πριμα. Παρακαλω τα φωτα σας για το τι μπορω να κανω επ' αυτου. mp3gain Ειναι δωρεαν κατεβαζεις απο το παρακατω Link http://mp3gain.sourceforge.net/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Aυτό κάποιος?? http://www54.zippyshare.com/v/69899059/file.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts