the_bench Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ψάχνω ένα τραγούδι αλλά θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα: α. Αγγλόφωνο β. γυναικεία φωνή γ. το βίντεο κλίπ έχει έντονα φωσφωριζέ χρώματα δ. στο βίντεο κλίπ εμφανίζονται διάφορες κούκλες (κουκλοθέατρο) ή παρόμοιες χειροποίητες κατασκευές ε. σε κάποια στιγμή εμφανίζεται και η τραγουδίστρια αλλάζοντας περούκα ή κάτι τέτοιο στ. έχω την αίσθηση ότι είναι αυστραλέζικο ζ. έχει κάποια χρόνια ( 3,4,5; ) και ήταν σχετικά γνωστό Ξέρω, σας έσωσα, αλλά το ψάχνω εδώ και μήνες, είπα να δοκιμάσω και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokal4 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 elements - δεν το κουνάω από δω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Παιδιά βοήθειαααα! Εχω φαει κολλημα τις τελευταιες μερες να θυμηθω ενα μπιτσομπαροτραγουδο(:p) που επαιζε συνεχεια καλοκαιρι 2009 (νομιζω!). Θυμαμαι τη μελωδια αλλα δε μπορω να τη τραγουδησω!Θυμαμαι ομως οτι το βιντεοκλιπ του τραγουδιου ηταν σε ενα νησι που πιθανως να ητανε ελληνικο, στυλ Μυκονος ή κατι παρομοιο.Γυναικα το ελεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ίσως ; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Παιδιά βοήθειαααα! Εχω φαει κολλημα τις τελευταιες μερες να θυμηθω ενα μπιτσομπαροτραγουδο(:p) που επαιζε συνεχεια καλοκαιρι 2009 (νομιζω!). Θυμαμαι τη μελωδια αλλα δε μπορω να τη τραγουδησω!Θυμαμαι ομως οτι το βιντεοκλιπ του τραγουδιου ηταν σε ενα νησι που πιθανως να ητανε ελληνικο, στυλ Μυκονος ή κατι παρομοιο.Γυναικα το ελεγε. Γειά σου Ζαφούληηη!! Για ψάξε λίγο να δεις αν είναι ετούτο! Andreea Banica - Love In Brasil ΑΑ και αν θες δες κ αυτα! David Guetta - When love takes over, Cascada - Evacuate the dancefloor. Μου έλλειψες :) Edited April 3, 2012 by Pitsikoulina προσθήκη τίτλων! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 ίσως ; αυτο ειναι ελληνικο αλλα μεν βγηκε περυσι απο οτι ξερω αυτο? και συμφωνω και με το πρωτο που ειπε η δωρα και ο eatmydust;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδιά βοήθειαααα! Εχω φαει κολλημα τις τελευταιες μερες να θυμηθω ενα μπιτσομπαροτραγουδο(:p) που επαιζε συνεχεια καλοκαιρι 2009 (νομιζω!). Θυμαμαι τη μελωδια αλλα δε μπορω να τη τραγουδησω!Θυμαμαι ομως οτι το βιντεοκλιπ του τραγουδιου ηταν σε ενα νησι που πιθανως να ητανε ελληνικο, στυλ Μυκονος ή κατι παρομοιο.Γυναικα το ελεγε. Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love Ωωω ναι ειναι αυτο:D Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις:) Γειά σου Ζαφούληηη!! Για ψάξε λίγο να δεις αν είναι ετούτο! Andreea Banica - Love In Brasil ΑΑ και αν θες δες κ αυτα! David Guetta - When love takes over, Cascada - Evacuate the dancefloor. Μου έλλειψες :) Δώρα μου και μενα μου λειψες! περιμενω να μιλήσουμε από κοντά:):bow: Πιστεύω σύντομα εε:music: Ααα τώρα που σας βρήκα, αν μπορειτε πειτε μου ποιο τραγουδι ειναι στο 2:55 και το επόμενο επίσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ωωω ναι ειναι αυτο:D Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις:) Δώρα μου και μενα μου λειψες! περιμενω να μιλήσουμε από κοντά:):bow: Πιστεύω σύντομα εε:music: Ααα τώρα που σας βρήκα, αν μπορειτε πειτε μου ποιο τραγουδι ειναι στο 2:55 και το επόμενο επίσης! Σε έχω :) :) : Akcent - That's my name, Delyno - Ether Party (Fly High) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Σε έχω :) :) : Akcent - That's my name, Delyno - Ether Party (Fly High) Ε ενταξει εισαι θεα:music::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 μπορει να μου πει κάποιος το τιττλο του τραγουδιού με τουσ παρακάτω στοίχους "ριχτε μου φωτια να καω να χαρουν οι εχθοι μου που τα βαλαν μαζι μου" ειναι λαικο-ρεμπετικο εποχησ 70 πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Το τραγουδι λεγεται Soldier ή Soldiers και το ακουσα χτες στον Music,αλλα δεν συγκρατησα τον τραγουδιστη και ειναι μπιτατο.Καποια βοηθεια??? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Το τραγουδι λεγεται Soldier ή Soldiers και το ακουσα χτες στον Music,αλλα δεν συγκρατησα τον τραγουδιστη και ειναι μπιτατο.Καποια βοηθεια??? δικο σου φιλε μου...και εγω εχω κολλησει..το ακουω 10 φορες την ωρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 δικο σου φιλε μου...και εγω εχω κολλησει..το ακουω 10 φορες την ωραΕυχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλησπέρα. Χρειάζομαι επειγόντως ένα τραγούδι ξενόγλωσσο το οποίο να είναι ερωτικό και να έχει απολωγητικό χαρακτήρα. Να ζητάει συγγνώμη από κάποιο άτομο που το εκτίμησες και μετάνιωσες για όλα όσα έγιναν αλλά προτείνεις να ξεκινήσετε απ την αρχή... π.χ. Μου αρέσει το εξης: Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Χωρίς να ξέρω και πολλά από αυτού του είδους τη μουσική, άκου και το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Επίσης από Taylor Swift τα (πολύ αισθηματικό) και Breathe (για να ζητήσεις συγγνώμη πιο πολύ απ'όλα ταιριάζει, πιστεύω) Από Alternative πολύ καλό είναι για την περίπτωση το από Sum 41 και από Secondhand Serenade το Ε μετά αν θες λίγο πιο εμπορικό πας σε διασκευή Glee - , πολύ νόημα κατά τη γνώμη μου :O Αυτά τα ολίγα :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS901 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλησπέρα και καλό Πάσχα παίδες! Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγουδάκι που ο στίχος τους είναι.. <<Μωρό μου σορρυ αλλά εδώ δεν είναι fame story>>! Ας βοηθήσει κάποιος :') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλησπέρα και καλό Πάσχα παίδες! Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγουδάκι που ο στίχος τους είναι.. <<Μωρό μου σορρυ αλλά εδώ δεν είναι fame story>>! Ας βοηθήσει κάποιος :') αυτοο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS901 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 αυτοο? χαχα ευχαριστώ αλλά το βρήκα μιλάμε για τρελό γέλιο! δείτε το και κλάψτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλησπέρα. Χρειάζομαι επειγόντως ένα τραγούδι ξενόγλωσσο το οποίο να είναι ερωτικό και να έχει απολωγητικό χαρακτήρα. Να ζητάει συγγνώμη από κάποιο άτομο που το εκτίμησες και μετάνιωσες για όλα όσα έγιναν αλλά προτείνεις να ξεκινήσετε απ την αρχή... π.χ. Μου αρέσει το εξης: Θα πάω κόντρα στην επιθυμία σου και θα σου προτείνω το ελληνικό Dust Rhymes - 5 επιστολές ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS901 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλησπέρα και πάλι ψάχνω να βρώ ενα electro ή techno κομμάτι... Δεν έχει πολλά lyrics αλλά θυμάμαι ότι η φωνή που τραγουδάει είναι robotική και επαναλαμβάνει d-d-d-danger 2-3 φορές και μετά λέει (you are?) dangerous... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Χωρίς να ξέρω και πολλά από αυτού του είδους τη μουσική, άκου και το Επίσης από Taylor Swift τα (πολύ αισθηματικό) και Breathe (για να ζητήσεις συγγνώμη πιο πολύ απ'όλα ταιριάζει, πιστεύω) Από Alternative πολύ καλό είναι για την περίπτωση το από Sum 41 και από Secondhand Serenade το Ε μετά αν θες λίγο πιο εμπορικό πας σε διασκευή Glee - , πολύ νόημα κατά τη γνώμη μου :O Αυτά τα ολίγα :p Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας όλες ήταν αξιόλογες :) . Τώρα ψάχνω και κάτι ερωτικό χωρίς απαραίτητα να έχει απολογητικ'οχαρακτήρα. Αρκεί να με ικανοποιεί ακουστικά. Μου αρέσει πολύ αυτό : Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας όλες ήταν αξιόλογες :) . Τώρα ψάχνω και κάτι ερωτικό χωρίς απαραίτητα να έχει απολογητικ'οχαρακτήρα. Αρκεί να με ικανοποιεί ακουστικά. Μου αρέσει πολύ αυτό : Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ψαχνω ενα μπιτακι ελληνικό που λέει: κάθε κυριακή εγώ κοιμάμαι το πρωί κ αμα θες να με δεις περιμενε ως τις 3! το ξέρει κανείς; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts