Filipps Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ψαχνω τραγουδι με τον με hip-hop στιχο που δν ειναι αυτοhttp://www.youtube.com/watch?v=JRsk-gT-8Hg Το ακουσα προσφατα στο Λιμανι και στο Angels(o tsilipakos to vazei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Για δοκίμασε αυτά.... Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It Pryda - Pjanoo Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση :), αλλά δυστυχώς δεν είναι κανένα από αυτά... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ψάχνω ένα τραγούδι αρκετά παλιό (από 2000 και έπειτα). Είναι χορευτικό, απίστευτα γνωστό και δεν έχει καθόλου στίχους :p Παιζόταν και σε διάφορες εκπομπές και νομίζω πως ακουγόταν και σε κάποια διαφήμιση... Η μελωδία του είναι υπερβολικά γνωστή (αποτελείται από ένα όργανο μόνο) και θυμίζει απελπιστικά καλοκαίρι :cool: Όποιος καταφέρει και το βρει είναι αστέρι! Έχω ψάξει σε πολλές συλλογές αλλά δεν το βρήκα... μάλλον δεν είναι αυτό αλλά για ρίξε μια ματιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ψάχνω ένα τραγούδι αρκετά παλιό (από 2000 και έπειτα). Είναι χορευτικό, απίστευτα γνωστό και δεν έχει καθόλου στίχους :p Παιζόταν και σε διάφορες εκπομπές και νομίζω πως ακουγόταν και σε κάποια διαφήμιση... Η μελωδία του είναι υπερβολικά γνωστή (αποτελείται από ένα όργανο μόνο) και θυμίζει απελπιστικά καλοκαίρι :cool: Όποιος καταφέρει και το βρει είναι αστέρι! Έχω ψάξει σε πολλές συλλογές αλλά δεν το βρήκα... Ένα που μου έρχεται στο μυαλό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ένα που μου έρχεται στο μυαλό: μάλλον δεν είναι αυτό αλλά για ρίξε μια ματιά :) Δεν είναι κανένα από αυτά δυστυχώς :( Η μελωδία που ακούγεται σε όλο το κομμάτι είναι πολύ πιο smooth και είναι χαρακτηριστικό πολλών καλοκαιρινών κομματιών... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν είναι κανένα από αυτά δυστυχώς :( Η μελωδία που ακούγεται σε όλο το κομμάτι είναι πολύ πιο smooth και είναι χαρακτηριστικό πολλών καλοκαιρινών κομματιών... http://www.youtube.com/watch?v=9i2O9eVXPw0&feature=player_detailpage Αυτα που ηρθαν στο μυαλο που δ εχουν αναφερθει... αν ειχες καμια ηχογραφηση εστω και ενα - δυο δευτερολεπτα θα το απλοποιουσες πολυ... Αμα θες τραγουδησε το εσυ και ανεβασε το,θα το βρει καποιος δεν μπορει... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν είναι κανένα από αυτά δυστυχώς :( Η μελωδία που ακούγεται σε όλο το κομμάτι είναι πολύ πιο smooth και είναι χαρακτηριστικό πολλών καλοκαιρινών κομματιών... Μήπως είναι latin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ο furious_angel το βρηκε το πρωτο link που δινει ειναι σιγουρα! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπερα...ψαχνω απεγνωσμενα ενα τραγουδι...χρονια τωρα! το ειχα ακουσει επι εποχες hi5 σε ενα προφιλ... Ηταν γαλλικο απο οτι μπορουσα να καταλαβω...πολυ Βeat, ωραια μουσικη, το εβαζαν και σε γυμναστηρια, αλλα δεν ηξεραν πως το λενε. Καμια ιδεα? Εχω κοιταξει πολλα γαλλικα αλλα τιποτα.. http://www.youtube.com/watch?v=cY-Pq2CrfgM&feature=related Μπα εεεε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Αυτα που ηρθαν στο μυαλο που δ εχουν αναφερθει... αν ειχες καμια ηχογραφηση εστω και ενα - δυο δευτερολεπτα θα το απλοποιουσες πολυ... Αμα θες τραγουδησε το εσυ και ανεβασε το,θα το βρει καποιος δεν μπορει... Όχι κανένα από αυτά δεν είναι...:worry: Ηχογράφηση δεν έχω γιατί δεν το έχω ακούσει κάπου πρόσφατα, όμως σφυριξα τη μελωδία και την ανέβασα στο sendspace :p Πιστεύω τώρα κάποιος θα το καταλάβει, γιατί είναι πολύ γνωστό! http://www.sendspace.com/file/lj8lhi Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Όχι κανένα από αυτά δεν είναι...:worry: Ηχογράφηση δεν έχω γιατί δεν το έχω ακούσει κάπου πρόσφατα, όμως σφυριξα τη μελωδία και την ανέβασα στο sendspace :p Πιστεύω τώρα κάποιος θα το καταλάβει, γιατί είναι πολύ γνωστό! http://www.sendspace.com/file/lj8lhi Χαχαχαχαχαχαχαχα :D Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχα :D Με προλαβες!!! Αν δεν εχεις δειγμα φτιαχνεις τελικα χαχαχαχα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ευχαριστώωωωωωω!!!!!:w00t: Ήδη το ακούω :music::music: Υ.Γ. Ήταν η μελωδία απλή και κουτσά στραβά το έφτιαξα το sample :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Μια βοήθεια παρακαλώ :p νομίζω βάζω δύσκολα όμως. Λοιπόν ψάχνω ένα κομμάτι, είχε βγει περίπου από 1999- 2003, ήταν dance κομμάτι πάρα πολύ γνωστό και το έπαιζαν παντού...θυμάμαι το πετύχαινα συχνά στην τηλεόραση...είχε βγει λίγο μετά το Dance with the devil... δεν θυμάμαι καθόλου πως πήγαινε ο ρυθμός αλλά θυμάμαι λίγο το κλιπ...έδειχνε διάφορους να παίζουν μουσικά όργανα (νομίζω :p)...τι ζητάω τώρα ε? :rolleyes: το ξέρω σας βάζω πολύ δύσκολα...αλλά αν δεν το βρω θα σκάσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Μια βοήθεια παρακαλώ :p νομίζω βάζω δύσκολα όμως. Λοιπόν ψάχνω ένα κομμάτι, είχε βγει περίπου από 1999- 2003, ήταν dance κομμάτι πάρα πολύ γνωστό και το έπαιζαν παντού...θυμάμαι το πετύχαινα συχνά στην τηλεόραση...είχε βγει λίγο μετά το Dance with the devil... δεν θυμάμαι καθόλου πως πήγαινε ο ρυθμός αλλά θυμάμαι λίγο το κλιπ...έδειχνε διάφορους να παίζουν μουσικά όργανα (νομίζω :p)...τι ζητάω τώρα ε? :rolleyes: το ξέρω σας βάζω πολύ δύσκολα...αλλά αν δεν το βρω θα σκάσω :lol: Για δοκιμασε να μας το σφυριξεις και εσυ... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μια βοήθεια παρακαλώ :p νομίζω βάζω δύσκολα όμως. Λοιπόν ψάχνω ένα κομμάτι, είχε βγει περίπου από 1999- 2003, ήταν dance κομμάτι πάρα πολύ γνωστό και το έπαιζαν παντού...θυμάμαι το πετύχαινα συχνά στην τηλεόραση...είχε βγει λίγο μετά το Dance with the devil... δεν θυμάμαι καθόλου πως πήγαινε ο ρυθμός αλλά θυμάμαι λίγο το κλιπ...έδειχνε διάφορους να παίζουν μουσικά όργανα (νομίζω :p)...τι ζητάω τώρα ε? :rolleyes: το ξέρω σας βάζω πολύ δύσκολα...αλλά αν δεν το βρω θα σκάσω :lol: μήπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μήπως; Δεν σε πιστεύω.....Αυτό είναι...πωωω δεν περίμενα να βγάλει άκρη άνθρωπος με αυτά τα λίγα που έδωσα....χίλια ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Δεν σε πιστεύω.....Αυτό είναι...πωωω δεν περίμενα να βγάλει άκρη άνθρωπος με αυτά τα λίγα που έδωσα....χίλια ευχαριστώ :) Καθαρή τύχη :p :lol: Τις περισσότερες φορές πέφτω χιλιόμετρα έξω στις προβλέψεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alallalou Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 ξερει κανεις πωσ λεγεται ενα remix του like a g6 που παιζεται στο mad radio 106,2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saggitarius Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 i give up... i'm tired Thinking of you.. that's enough my head is SO DAMN confused Βeatάκι ,τραγουδάει μια γυναίκα[/quotep πατα στο youtube "torture house music" και θα σου το βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα ... Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει μια λίστα με τα τελευταία Hit για να τα παίξω σε ενα παρτακι το Σάββατο... Χορευτικά housakia... εμπορικά και μη... Ευχαριστώ παρα πολύ !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα ... Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει μια λίστα με τα τελευταία Hit για να τα παίξω σε ενα παρτακι το Σάββατο... Χορευτικά housakia... εμπορικά και μη... Ευχαριστώ παρα πολύ !!! εχω εγω καποια summer hits... https://rapidshare.com/#!download|204cg|1048682979|Greek_Summer_Hits_2011.zip|61392|R~0 δικα μου ειναι...αν σου αρεσουν καποια παρε...ξερω πολλα κομματια..πες μου αν θες και αλλα:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα ... Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει μια λίστα με τα τελευταία Hit για να τα παίξω σε ενα παρτακι το Σάββατο... Χορευτικά housakia... εμπορικά και μη... Ευχαριστώ παρα πολύ !!! Duck Sauce - Barbra Streisant (Original Mix) Lykke Li - I follow rivers (The Magician Remix) Tim Berg - Seek bromance Sak Noel - Loca people Alexandra Stan - Mr. Saxobeat Dev - In the dark Rihanna - S&M Taio Cruz - Dirty picture (ft. Kesha) Pitbull - Shut it down (ft. Akon) Elena Gheorghe - Disco romancing David Guetta - Who's that chick (ft. Rihanna) Akcent - My passion (Original Radio Mix) Alexandra Stan - Get back (ASAP) Gala - Freed from desire Far East Movement - Like a G6 (ft. Dev) Radio Killer - Lonely heart Andreea Banica - Love in Brazil David Dj - Lovely words (ft. Ela Rose) Swedish House Mafia - Miami to Ibiza Smiley - Love is for free (ft. Pacha Man) Chris Brown - Look at me now (ft. Busta Rhymes) Jennifer Lopez - On the floor (ft. Pitbull) Shakira - Rabiosa Enrique Iglesias - Tonight Ocean Four - Beautiful life (Fedo Mora Mix) Chris Brown - Beautiful people (ft. Benny Benassi) Αυτά παίζουν τελευταία αλλά αν θέλεις κ άλλα πες μου! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Duck Sauce - Barbra Streisant (Original Mix) Lykke Li - I follow rivers (The Magician Remix) Tim Berg - Seek bromance Sak Noel - Loca people Alexandra Stan - Mr. Saxobeat Dev - In the dark Rihanna - S&M Taio Cruz - Dirty picture (ft. Kesha) Pitbull - Shut it down (ft. Akon) Elena Gheorghe - Disco romancing David Guetta - Who's that chick (ft. Rihanna) Akcent - My passion (Original Radio Mix) Alexandra Stan - Get back (ASAP) Gala - Freed from desire Far East Movement - Like a G6 (ft. Dev) Radio Killer - Lonely heart Andreea Banica - Love in Brazil David Dj - Lovely words (ft. Ela Rose) Swedish House Mafia - Miami to Ibiza Smiley - Love is for free (ft. Pacha Man) Chris Brown - Look at me now (ft. Busta Rhymes) Jennifer Lopez - On the floor (ft. Pitbull) Shakira - Rabiosa Enrique Iglesias - Tonight Ocean Four - Beautiful life (Fedo Mora Mix) Chris Brown - Beautiful people (ft. Benny Benassi) Αυτά παίζουν τελευταία αλλά αν θέλεις κ άλλα πες μου! πολυ παιζονται και ελληνικα ξενα κομματια...απο otherview και playmen;) το beautiful life δεν το ακουω τελευταια στο ραδιοφωνο περυσι ηταν σταθερη αξια στο καλοκαιρι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ευχαριστω πάρα πολύ όλους !!!:D:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts