zafos90 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Νομίζω λες . Τότε που βγήκε έψαχνα και εγώ τον τίτλο :) Ναιιι αυτό είναι.Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Bρε εσεις ειστε φοβεροι.Σε εμενα τιποτα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Bρε εσεις ειστε φοβεροι.Σε εμενα τιποτα;;;; Για να μην μείνεις παραπονεμένος... είναι το . :) Edited January 23, 2011 by captum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπερα! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ψαχνω ενα τραγουδι με γυναικεια vocals, γρηγορο που εχει μεσα τη φραση "no one can diversify" ή κατι τετοιο. Εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να το βρω. Αν το ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για να μην μείνεις παραπονεμένος... είναι το . :)Οοοοο ναι!Σε ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ λίστες με παλιά αγαπημένα κομμάτια της δεκαετίας του 90΄ μέχρι και σήμερα; ( κάθε είδους, ροκ, ποπ,κ.ά) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alafroiskiwth22 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Kαλησπερα σε ολα τα μελη και καλη βδομαδα να εχουμε!!!!!!:) Πριν ξεκινησω θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που απαντανε στις μουσικες μας αναζητησεις και που καταφερνουν και μας βρισκουν (επιτελους) το τραγουδι/μουσικο κομματι που οι υπολοιποι δν μπορουμε να βρουμε πουθενα!!!:rolleyes::rolleyes: Να στε καλα λοιπον!!!!!!!!!!!! Εγω χρονια εχω κολλησει με ενα ξενο τραγουδι ( ) αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι η εκτελεση που ειχα πρωτοακουσει! Δν ειναι ουτε pink floyd, ουτε Blackmore's Night, ουτε Rednex! Γνωριζετε μηπως εχει γινει καποια αλλη διασκευη ή τεσπα ποια ειναι η αυθεντικη αργη ερμηνεια απο γυναικα που ειχα ακουσει καποτε στο loveradio??? Ακομα και αν δν μπορεσετε να με βοηθησετε, σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Φιλια πολλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Alafroiskiwth22 το τραγουδι που ψαχνεις το εχεις ακουσει με 'ηλεκτρονικη' φωνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alafroiskiwth22 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Σε ευχαριστω πολυ πολυ, αλλα oχι ηταν μια κανονικη ερμηνεια του κομματιου ουτε ρεμιξ ουτε τπτ!!! μοιαζει κατα πολυ με την ερμηνεια στο link που σας παρεθεσα αλλα η φωνη της κοπελας σε αυτο που ψαχνω εγω ηταν πιο βαθεια/πιο νεανικη! Βσικα ηταν πιο παλιο κομματι!!!!Αν γνωριζεις απο loveradio 97,5 τα ξημερωματα ειδικα βαζει πολλες παλιες εκτελεσεις τραγουδιων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 i give up... i'm tired Thinking of you.. that's enough my head is SO DAMN confused Βeatάκι ,τραγουδάει μια γυναίκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εγω χρονια εχω κολλησει με ενα ξενο τραγουδι ( ) αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι η εκτελεση που ειχα πρωτοακουσει! Δν ειναι ουτε pink floyd, ουτε Blackmore's Night, ουτε Rednex! Το Wish you were here των Pink Floyd είναι διαφορετικό τραγούδι από το Wish you were here από τους Rednex(???) απλά έχουν τον ίδιο τίτλο. Αν μιλάς για cover στο τραγούδι των Pink Floyd μήπως αυτό; Ana Torroja-wish you were here Αλλά αν δεν είναι αυτό ψάξε το wish you were here που άκουσες στην wikipedia π.χ και δες ποια covers υπάρχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alafroiskiwth22 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Το Wish you were here των Pink Floyd είναι διαφορετικό τραγούδι από το Wish you were here από τους Rednex(???) απλά έχουν τον ίδιο τίτλο. Αν μιλάς για cover στο τραγούδι των Pink Floyd μήπως αυτό; Ana Torroja-wish you were here Αλλά αν δεν είναι αυτό ψάξε το wish you were here που άκουσες στην wikipedia π.χ και δες ποια covers υπάρχουν. :rolleyes: Σε ευχαριστω καλε μου Χρηστο για τη βοηθεια, μαλλον αυτο θα κανω με wikipedia, γτ ουτε το λινκ που μου εδωσες μου θυμιζει κατι!!!!! Απλα με εχουν μπερδεψει γτ και στα σχολια στο youtube μισοι λενε οτι το οριγιναλ ειναι απο Within Temptation και οι αλλοι απο Blackmore's Night!!!!! Oποτε με μπερδευουν ακομα πιο πολυ! Να σαι καλα!!!! :D Edited January 25, 2011 by Alafroiskiwth22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 φιλε μου το μπασο ειναι σημα κατατεθεν prodigy απο ενα παλιο το diesel power, το τραγουδι που ψαχνεις λεγεται κοιτα και αυτο Pain & Prodigy - Shut Your Mouth :cool: Σ ευχαριστώ αμετρήτως!:p Ναι ναι αυτό είναι! Thanks!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ψαχνω τρακ. το ασκουω συχνα στον republic. σε καποια φαση τραγουαδανε κατι παιδακια (τυπου χωροδια) και λενε: can we fly, come on lets try(?). any help:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Να με πάλι!Ψάχνω το τίτλο ενός 80s disco κομμάτι το λεει μια κοπέλα και πάει κάπως έτσι say will be....the way you dance is close to me....the way you moving to stars......romantic world.... Μπορεί να κάνω λαθάκια στο στοίχο.Καμιά ιδέα ποιό είναι;; Aκυρο το βρήκα! Edited January 26, 2011 by kabamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 στιχοι "τωρα τιποτα για μας πια δεν αλλαζει καθε λαθος δικαστης που μας δικαζει" πως ονομαζεται το κομματι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο ακουσα χτες στην τηλεοραση...ελεγε look away look away κατι τετοιο...σαν μπαλαντα ειναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ψάχνω τον τίτλο απο ένα house κομμάτι το οποίο παίζει να είναι και mashup με το Right here,right now του Fatboy slim. Μια γκόμενα αν θυμάμαι καλά λέει its time to be together ή [/b]lets get together[/b] και μετά παίζει το sample right here,right now. Any ideas? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο ακουσα χτες στην τηλεοραση...ελεγε look away look away κατι τετοιο...σαν μπαλαντα ειναι Αυτο? http://www.youtube.com/watch?v=IhGUyXFyhNw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αυτο? http://www.youtube.com/watch?v=IhGUyXFyhNw οχι δεν ειναι αυτο:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoSTI Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 στιχοι "τωρα τιποτα για μας πια δεν αλλαζει καθε λαθος δικαστης που μας δικαζει" πως ονομαζεται το κομματι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Γειά σας παιδια!!! Ειμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα παρα πολυ τη βοήθειά σας.. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα ξένο κομμάτι house νομίζω είναι που παίζεται σχετικά τώρα τελευταία στα ραδιόφωνα και στα Clubs.. Το ρεφρεν δεν ειμαι και πολύ σίγουρος αλλα λέει κάτι σαν: " what you want to do..." κάτι τέτοιο περίπου.. Και το επαναλαμβάνει μια γυναικεία φωνή. Είναι πολύ δυναμικό κομμάτι! Δε ξέρω αν μπορέσει κάποιος να καταλάβει σύμφωνα μ αυτα που λέω, ελπίζω να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 βρε μπας και ψαχνεις αυτο? Phonique - Feel What You Want Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Αυτό ή κάποιο άλλο remix του; Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farfalla Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Γειά σας παιδια!!! Ειμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα παρα πολυ τη βοήθειά σας.. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα ξένο κομμάτι house νομίζω είναι που παίζεται σχετικά τώρα τελευταία στα ραδιόφωνα και στα Clubs.. Το ρεφρεν δεν ειμαι και πολύ σίγουρος αλλα λέει κάτι σαν: " what you want to do..." κάτι τέτοιο περίπου.. Και το επαναλαμβάνει μια γυναικεία φωνή. Είναι πολύ δυναμικό κομμάτι! Δε ξέρω αν μπορέσει κάποιος να καταλάβει σύμφωνα μ αυτα που λέω, ελπίζω να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ!!! Καλησπερα σε ολους! :D Κ εγω μολις εγινα μελος! Μηπως εννοεις το Feel what you want-Kristine W? Τσεκαρε εδω! http://www.youtube.com/watch?v=p-6-50Yo4GM Παιδια εχω κολλησει τρελα μ'ενα κομματι που μ'αρεσει πολυ πολυ καιρο κ το ακουσα παλι χθες σε ενα μπαρακι! Ειναι πιο παλιο κομματι, γυναικεια φωνη κ λεει (στο περιπου :p ) "choco,baby be my loco... want to turn out" κ μοιαζει ο ρυθμος του με reggae...ελπιζω να μην ειναι πολυ ακυροι οι στιχοι γιατι δεν το ακουγα καλα..! Οποιος ακουει 80'ς κ παλια γενικα ισως να μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω!!! Edited February 2, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts