mol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Γιατι εκανα λαθος post? μαλλον δεν καταλαβες καλα.λαθος ποστ ειναι το δικο μου.:pηθελα να απαντησω σε αλλο θεμα και καταλαθος απαντησα σε αυτο.οποτε γραφω "λαθος ποστ" ωστε αν το δει καποιος moderator να το διαγραψει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569394!! αυτη ειναι καλη? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 δεν κανει αυτη για το ν82.θα δεις την κατηγορια micro sd edit: συζητησεις για καρτες μηνμης,card readers κλπ γινονται εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87159 οποτε για περισσοτερες πληροφοριες για την καρτα που θελεις droper_05 ρωτησε εκει φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=38330&page=7 Απ'ότι φαίνεται η νέα έκδοση 30.0.019 έχει ανακληθεί από την ΝΟΚΙΑ για άγνωστους λόγους,ίσως ήταν Beta ή κάτι άλλο.........:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε ποια καρτα για το κινητο να παρω ?οι 8αρα sandisk εχει εξεντληθει απο e-shop..ας εινaι και 4 giga..Α!και κατι αλλο εχω firmware 20.0.62 ποιες αλλες ποιο καινουργιες υπαρχουν? Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εχω βαλει στο κινητο ενα wallpaper. γινεται το wallpaper αυτο, να εμφανιζεται και στην οθονη του μενου και του καθε υπομενου? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εχω βαλει στο κινητο ενα wallpaper. γινεται το wallpaper αυτο, να εμφανιζεται και στην οθονη του μενου και του καθε υπομενου? Καλημέρα! Όχι δεν γίνεται αυτό. Θα πρέπει να φτιάξεις δικό σου θέμα και να ενσωματώσεις την εικόνα που θες στο μενού και στο κάθε υπομενού. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 υπαρχει καποιο προγραμματακι για να φτιαξω δικα μου θεματα? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=38330&page=7 Απ'ότι φαίνεται η νέα έκδοση 30.0.019 έχει ανακληθεί από την ΝΟΚΙΑ για άγνωστους λόγους,ίσως ήταν Beta ή κάτι άλλο.........:confused: Αν όντως την ανακαλέσαν, μια χαρά έκαναν. Προσωπικά θεωρώ πως οτιδήποτε και αν διορθώνει η αναβάθμιση, αν αφήνει τη διόρθωση της φωτεινότητας απ' έξω, είναι επιεικώς ξεφτίλα. :mad: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limenic Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Για ριξτε μια ματια για αυτη τη θηκη ρε παιδια..πρεπει να΄ναι καλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 υπαρχει καποιο προγραμματακι για να φτιαξω δικα μου θεματα? Υπάρχει το επίσημο πρόγραμμα από την Νόκια, το Carbide.ui Theme Edition, το οποίο θα βρεις εδώ μαζί με οδηγίες και περιγραφή του προγράμματος. Επίσης υπάρχουν και 1-2 εφαρμογές που γίνονται εγκτάσταση στο κινητό και φτιάχνεις από εκεί θέματα, απλά δεν θυμάμαι πως λέγονται. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian 9.1 και xxxxxxxxxxxx και θα τα βρεις. Επίσης μπες και στο ownskin, στο οποίο υπάρχει και εκεί επιλογή να φτιάξεις θέματα. Δες τι σε βολέυει και επέλεξε τρόπο.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Υπάρχει το επίσημο πρόγραμμα από την Νόκια, το Carbide.ui Theme Edition, το οποίο θα βρεις εδώ μαζί με οδηγίες και περιγραφή του προγράμματος. Επίσης υπάρχουν και 1-2 εφαρμογές που γίνονται εγκτάσταση στο κινητό και φτιάχνεις από εκεί θέματα, απλά δεν θυμάμαι πως λέγονται. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian 9.1 και xxxxxxxxxxx και θα τα βρεις. Επίσης μπες και στο ownskin, στο οποίο υπάρχει και εκεί επιλογή να φτιάξεις θέματα. Δες τι σε βολέυει και επέλεξε τρόπο.:) σε ευχαριστω φιλε μου. θα το κοιταξω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Αν όντως την ανακαλέσαν, μια χαρά έκαναν. Προσωπικά θεωρώ πως οτιδήποτε και αν διορθώνει η αναβάθμιση, αν αφήνει τη διόρθωση της φωτεινότητας απ' έξω, είναι επιεικώς ξεφτίλα. :mad: Δεν νομίζω το θέμα της φωτεινότητας να διορθωθεί ποτε σε μια αναβάθμιση ειδικά στο Ν82,βλέπω τώρα σε συσκευή 3ης παρτίδας και μετά ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι με την ένταση του φωτισμού,μάλλον είναι εσκεμμένη η ρύθμιση της φωτεινότητας σε αυτό το επίπεδο για λόγους διαχείρησης ενέργειας καθαρά,ή κάτι άλλο....τι να πω....είναι όντως κρίμα να μην έιναι πιο φωτεινή σε κάποιες περιπτώσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Δεν νομίζω το θέμα της φωτεινότητας να διορθωθεί ποτε σε μια αναβάθμιση ειδικά στο Ν82,βλέπω τώρα σε συσκευή 3ης παρτίδας και μετά ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι με την ένταση του φωτισμού,μάλλον είναι εσκεμμένη η ρύθμιση της φωτεινότητας σε αυτό το επίπεδο για λόγους διαχείρησης ενέργειας καθαρά,ή κάτι άλλο....τι να πω....είναι όντως κρίμα να μην έιναι πιο φωτεινή σε κάποιες περιπτώσεις..... εγω την εχω "φτιαξει" με το γνωστο τροπο...:lol: αρκει να μην μου τη χαλασει καμμια επερχομενη αναβαθμιση...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 τι προβλημα υπαρχει με τη φωτεινοτητα? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Η οθόνη του Ν82, σε όλες τις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού, έχει πολύ χαμηλό φωτισμό. Αυτό το καταλαβαίνεις αν το βάλεις δίπλα σε ένα άλλο μοντέλο πχ Ν95. Ν78 κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulis Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Η οθόνη του Ν82, σε όλες τις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού, έχει πολύ χαμηλό φωτισμό. Αυτό το καταλαβαίνεις αν το βάλεις δίπλα σε ένα άλλο μοντέλο πχ Ν95. Ν78 κτλ. Όταν "χτυπάει" δυνατό φως τον αισθητήρα τότε η φωτεινότητα είναι μεγαλύτερη, όπως αυτές των Ν73,95,78 κτλ. Το θέμα είναι να μείνει μόνιμα έτσι από τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εγω την εχω "φτιαξει" με το γνωστο τροπο...:lol: αρκει να μην μου τη χαλασει καμμια επερχομενη αναβαθμιση...:(ΚΑΙ εγω την εκανα και ειναι μια χαρα ...αλλο...τηλεφωνο εγινε:):):):p Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εγω την εχω "φτιαξει" με το γνωστο τροπο...:lol: αρκει να μην μου τη χαλασει καμμια επερχομενη αναβαθμιση...:( Δηλαδή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Το έχω βάλει εδώ και καιρό εγώ όμως μόνο αγγλικά τραγούδια βρήσκει και ξένα. Ελληνικά όχι. Έτσι είναι ? Έτσι είναι, το Shazam Id ψάχνει σε βάση δεδομένων μόνο με ξένα τραγούδια. Πάντως είναι πολύ καλή εφαρμογή. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Δηλαδή????ψαξε στα γνωστα μερη ....για αυτο !!!!HOT!!!!Increase n82 screen brightness(HACKED PHONES ONLY!!)!!! Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εγω την εχω "φτιαξει" με το γνωστο τροπο...:lol: αρκει να μην μου τη χαλασει καμμια επερχομενη αναβαθμιση...:( Το χακάρισμα της rom δεν είναι και ότι καλύτερο απ΄ότι έχω διαπιστώσει στο πρόσφατο παρελθόν με άλλα 60άρια οπότε δεν το θεωρώ λύση πλέον,είναι κάτι ιδιαίτερα επισφαλές;)(προσωπική άποψη πάντα προς αποφυγήν μελλοντικών επιπλοκών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Το χακάρισμα της rom δεν είναι και ότι καλύτερο απ΄ότι έχω διαπιστώσει στο πρόσφατο παρελθόν με άλλα 60άρια οπότε δεν το θεωρώ λύση πλέον,είναι κάτι ιδιαίτερα επισφαλές;)(προσωπική άποψη πάντα προς αποφυγήν μελλοντικών επιπλοκών) +1 ....:!: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafpan Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 tin teleutea fora pou fortosa tragoudia sto kinito arxise na kolai.na lei kati gia corrupted data kai etsi ekana tin memory card format.tora to gps den exeis xartes kai den lockari.mipos kserete giati?kai ti boro na kano? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 tin teleutea fora pou fortosa tragoudia sto kinito arxise na kolai.na lei kati gia corrupted data kai etsi ekana tin memory card format.tora to gps den exeis xartes kai den lockari.mipos kserete giati?kai ti boro na kano? euxaristo Αν έχεις τη κάρτα μνήμης που είχε η συσκευασία όταν αγόρασες το κινητό, άλλαξε την με κάποια άλλη (σχεδόν όλες είναι προβληματικές) Επίσης αν μπορείς γράφε με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts