alexander_g16 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 1)αυτοί οι πλοηγοί δεν είναι στα ελληνικά να φανταστώ σωστά? στα ελληνικα υπάρχει κάτι? οι χάρτες Ελλάδος έχουν και κάλυψη μέσα στην πόλη κανονικά ή έχουν μόνο τους κύριους μεγάλους δρόμους? 2) καρτούλα 8αρα θα βάλω εφόσον δουλεύει κανονικά όπως μου λέτε. 3) έχεις PM. :D Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εννοειται και ειναι στα ελληνικα με ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση,αριθμηση οδων κτλ κτλ.βεβαια υπαρχουν και χαρτες που υποστηριζουν λατινικους χαρακτηρες στην αναζητηση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_g16 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 οοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!! πολύ ωραία τότε.... μόλις θα το πάρω το κινητό στα χέρια μου θα επανέλθω για να μου πείς τελικά ποιο προτείνεις κτλπ. ευχαριστώ!!! Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 πηγα πριν σε ενα μαγαζι για να το δω απο κοντα... αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αργουσε πολυ να ανοιξει η καμερα... ηταν προβλημα του δυγκεκριμενου κινητου ή σε ολα το ιδιο γινεται; ειναι μεγαλος ο χρονος αναμονης αναμεσα σε δυο διαδοχικες φωτογραφισεις ; ( ξεχασα να το κοιταξω... ) Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Ποσο εκανε να ανοιξει η καμερα? Εμενα κανει 2 δευτερολεπτα ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 σε συγκριση με το w800 ( των 5 χρονων ) που εχω τωρα, 2 με 2,5 φορες περισσοτερο ( πιο αργα... ). μου εκανε εντιπωση γιαυτο και ρωταω... εκανε πολυ ωρα παντως... αυριο θα ξαναπαω να το χρονομετρισω... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulis Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 σε συγκριση με το w800 ( των 5 χρονων ) που εχω τωρα, 2 με 2,5 φορες περισσοτερο ( πιο αργα... ). μου εκανε εντιπωση γιαυτο και ρωταω... εκανε πολυ ωρα παντως... αυριο θα ξαναπαω να το χρονομετρισω... Μην το συγκρίνεις με απλά κινητά,είναι πιο αργό σίγουρα, γενικά στην καλύτερη κάνει 3 δευτερόλεπτα αλλά αν το γεμίσεις με εφαρμογές και μεγάλη κάρτα θα κάνει 4 με 5 στη χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaprilia Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει για το Ν82 αντίστοιχη εφαρμογή σαν το TrackId της Sony-Ericsson. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Υπαρχει το ShazamID...πολυ καλο..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 γκαντεμια σημερα!!! εφαγε μια μικρη πτωση το κινητο και μετα απο ενα μικρο κολλημα ειδα οτι για αλλη μια φορα ειχαν εξαφανιστει τα προγραμματα που ειχα περασει καθως και τα θεματα....με μια προχειρη ματια ειδα τα αρχεια τους ομως μεσα κανονικα...τουλαχιστον σε καποια...υπαρχει τροπος να τα ανακτησω παλι? θεε μου το κινητο ποναει πολυ στο reader της καρτας του...ειναι πολυ ευαισθητο εκει:( Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Εαν βλεπεις τα αρχεια καλυτερα να βαλεις την καρτα μνημης σε ενα pc και να παρεις τις φωτογραφιες τα βιντεο η οτι αλλο χρειαζεσαι. Μετα καλυτερα να κανεις hard format στην συσκευη και format στην καρτα. Εαν περασεις τα προγραμματα απο επανω μπορει να μην λέιτουργουν ολα σωστα και να εχεις προβληματα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Δεν έχουμε ακόμα το changelog. Ένα ακόμα άρθρο για την νέα έκδοση λογισμικού. http://dailymobile.se/2008/09/12/n82-gets-v30-too/ Παραθέτω εμπειρίες όσων (από ξένα forum) πέρασαν την νέα έκδοση Βελτιώθηκαν το rotate της κάμερας το xenon φλας η ένταση από τα ακουστικά η διαχείριση της μπαταρίας η διαχείριση της μνήμης Δεν βελτιώθηκε η φωτεινότητα της οθόνης δεν έχει τα εφέ του Ν81 Πατώντας το πλήκτρο # δεν μπαίνει πια στο αθόρυβο Ισχύει το User Data Preservation Αυτά προς το παρόν και περιμένουμε το επίσημο changelog Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 ποτε την περιμενουμε στις δικες μας συσκευες???? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Για τους φίλους που είναι ανήσυχα πνεύματα N82 Service Schematics N82 Service Manual Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Υπαρχει το ShazamID...πολυ καλο.. Το έχω βάλει εδώ και καιρό εγώ όμως μόνο αγγλικά τραγούδια βρήσκει και ξένα. Ελληνικά όχι. Έτσι είναι ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση. Εχω και τις 2 εφαρμογές. Στο emtube μου εμφανίζει τον κύκλο που δείχνει οτι φορτώνει αλλά δεν δείχνει ποτέ το βίντεο και κολλάει μετά η εφαρμογή Στο mοbitubia μου βγάζει ανεπαρκείς μνήμη όταν παω να ανοίξω το βίντεο. Τα αρχεία είναι 27 και 40 mb Άλλος player υπάρχει; ο core player παίζει αρχεία flv; Παιδιά να συνεχίσω λίγο τη κουβέντα. 1) Οκ το να παίζει τα video από clients. Αλλά plug in για να τα παίζει on line δεν υπάρχουν? Εννοώ να πάς με το browser στο youtube και να σου ανοιξει κατευθείαν το video όπως στο pc. ή όπως λεεί ο φίλος στο core player να ανοίγει αμέσως. 2) Αντίστοιχα, αν θέλείς να ακούσεις internet radio να μη χρειάζεται να ανοίγεις πχ το ανάλογο client αλλα να το κάνεις μέσα από web page π.χ eradio.gr Ξέρει κανένας σχετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasplak1986 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Συγνωμη αν εχει ξαναρωτηθει αλλα δε βρισκω κατι με τις λεξεις κλειδια που βαζω...Παμε στην ερωτηση τωρα, γινεται να ακουσω ραδιοφωνο χωρις να βαλω τα ακουστικα στο Ν82? Δηλαδη να περασω κατευθειαν τον ηχο στα ηχεια. Γινεται η χρησιμοποιει τα ακουστικα ως κεραια?...ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 την απαντηση στην ερωτηση σου την εδωσες μονος σου. δλδ χωρις ακουστικα δεν παιζει το ραδιο γιατι λειτουργουν σαν κεραια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 μετα την αναβαθμιση σβηνονται ολα και θελουν παλι περασμα απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Όχι διατηρούνται όλα τα δεδομένα. Ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος που την πέρασε στο Ν82 του, για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Όλα μένουν στη θέση τους. Έκανα αναβάθμιση στου αδερφού μου(την προηγούμενη έκδοση) και όλα εντάξει. Κράτα και κανένα back up όμως για καλό και για κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourli Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 geia xara se olous. re paides gia peite mou pws tha perasw mousikh sto N82 giati tha trellathw..trwei kollhmata olh thn wra kai den kserw ti ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 1)συνδεσε το κινητο με usb ή με bluetooth με τον υπολογιστη.ανοιξε το pc suite και κανε μεταφορα αρχειων. 2)αλλιως συνδεσετε το παλι με το pc suite και πηγαινε στο εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και καπου θα δεις να γραφει "phone browser".μπες εκει και θα δεις την μνημη του τηλεφωνου και την καρτα μνημης. 3)βαλε την καρτα μνημης σε ενα card reader και με αντιγραφη-επικολληση περασε τα τραγουδια που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε ποια καρτα για το κινητο να παρω ?οι 8αρα sandisk εχει εξεντληθει απο e-shop..ας εινaι και 4 giga..Α!και κατι αλλο εχω firmware 20.0.62 ποιες αλλες ποιο καινουργιες υπαρχουν? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το έχω βάλει εδώ και καιρό εγώ όμως μόνο αγγλικά τραγούδια βρήσκει και ξένα. Ελληνικά όχι. Έτσι είναι ? Ναι η αληθεια ειναι οτι εχει ελαχιστα ελληνικα...στα SE έβρισκε και ελληνικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts