mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Τίποτα. Συνεχίζεις κανονικά. Σχεδόν σε όλες το λέει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 HELP πηγα να βαλω μια εφαρμογη, το cameraFX και κολλισε. βγαζω μπαταρια και μενει στο ΝΟΚΙΑ. τι κανω??? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ψαχνω...ψαχνω... δεν το ξαναβρίσκω.... Πως θα κρυψω τα εικονιδια του Garmin απο την έκθεση? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ψαχνω...ψαχνω... δεν το ξαναβρίσκω.... Πως θα κρυψω τα εικονιδια του Garmin απο την έκθεση? Με τον X-plore. Θα πας στα αρχεία που θες, θα πατήσεις το 6 και μετά θα επιλέξεις την επιλογή System. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 με καποιον file explorer (Χ-plore πχ) θα βρεις τι εικονες αυτες μεσα στον φακελο Garmin και σε καθε μια απο αυτες θα την κανεις hidden. Μπορεις και μεσω του υπολογιστη να κανεις το ιδιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 HELP πηγα να βαλω μια εφαρμογη, το cameraFX και κολλισε. βγαζω μπαταρια και μενει στο ΝΟΚΙΑ. τι κανω??? Ξανακάντο αλλά χωρίς την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια σημερα απεκτησα και εγω το ν82!πολυ καλο κινητο!εχω ομως ενα προβλημα:ειχα το ν95 πριν και ειχα εγκαταστησει κατι εφαρμογες μεσα στην καρτα μνημης ,το ν82 τις βλεπει αυτες τις εφαρμογες σαν εγκατεστημενες αλλα δεν τις ανοιγει ουτε με αφηνει να τις διαγραψω !μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια σημερα απεκτησα και εγω το ν82!πολυ καλο κινητο!εχω ομως ενα προβλημα:ειχα το ν95 πριν και ειχα εγκαταστησει κατι εφαρμογες μεσα στην καρτα μνημης ,το ν82 τις βλεπει αυτες τις εφαρμογες σαν εγκατεστημενες αλλα δεν τις ανοιγει ουτε με αφηνει να τις διαγραψω !μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω Καλοριζικο ! Κανε φορματ στην καρτα ,εφοσων πηρες νεα συσκευη ... Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Γειά σας!! Παιδιά το κινητό είναι πολυ πολυ μα πολυ γερό το πάτησαν 2 αυτοκίνητα και το μονο που έπαθε είναι κάποιες γρατζουνίες βέβαια βγηκε το πληκτρολόγιο αλλά το ξανα έβαλα και είναι οκ τώρα!! Κάποια καινούργεια αναβάθμιση θα βγει?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 πιαδια,κανενα λινκ για να κατεβασω το rompatcher,το speedyshare δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 πιαδια,κανενα λινκ για να κατεβασω το rompatcher,το speedyshare δεν δουλευει. Ψάξε στο xxxxxxxxxx, εγώ από εκεί το κατέβασα και ήταν attached το αρχείο στο ποστ, δεν χρειάστηκε να το κατεβάσω από το speedyshare. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Όπως είχα γράψει και πριν μερικές ημέρες αλλά ήμουνα στην Γερμανία και έγραφα από το κινητό με αποτέλεσμα να βγούν "ιερογλυφικά" έχω πρόβλημμα με το GPS. Πρίν φύγω για Γερμανία είπα να το αναβαθμίσω και να βάλω του Γερμανικούς χάρτες .Περίμενα το λεωφορείο για το αεροδρόμιο και μέχρι να έρθει συνδέθηκα με το wifi του ΟΛΠ. Στην αρχή έκανα download αλλά μετά κόλησε για κάποιο λόγο. Τώρα δεν έχω GPS . Όταν κάνω zoom in φαίνεται ο πράσινος χάρτης που δεν έχει περισσότερα στοιχεία και όταν κάνεις zoom out αντί για την υδρόγειο μαυρίζει η οθόνη. Πες τε μου τι μπορώ να κάνω; Εάν φτιαχνεται γιατί είναι μιάμισης εβδομάδας κινητό και το πήρα κυρίως για την Γερμανία.Ευχαριστώ και καλημέρα σας. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 υπαρχει καμια ρυθμιση για να μην βγαζει τοσο πολυ κοκκινα ματια?τωρα το παρατηρησα σχεδον σε ολες οσες εβγαλα χτες το βραδυ ειναι κοκκινα... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 υπαρχει καμια ρυθμιση για να μην βγαζει τοσο πολυ κοκκινα ματια?τωρα το παρατηρησα σχεδον σε ολες οσες εβγαλα χτες το βραδυ ειναι κοκκινα... μόλις ανοίξεις το πορτάκι της κάμερας πατάς στο μενού με τα εικονιδιάκια δεξιά την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΛΑΣ και από εκεί επιλέγεις ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ. simple as that:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 μπροστα στα ματια μου ηταν....ευχαριστιες πολλες! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempora Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να υποστηριχτεί το πρωτόκολλο του rapidshare; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εννοείς να μπορείς να κατεβάζεις απ'το κινητό σου αρχεία rar; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ξανακάντο αλλά χωρίς την κάρτα μνήμης. τελικα εχει να κανει με το γνωστο προβλημα με τις καρτες. οταν την βγαζω, ξεκολαει. συν οτι χαθηκαν 7 μουσικα κομματια που υπηρχαν στην καρτα. οποτε παω για νεα καρτουλα. να προτειμισω καποια συγκεκριμενη μαρκα? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 να προτειμισω καποια συγκεκριμενη μαρκα? Ρίξε μια ματιά στις τελευταίες σελίδες αυτού του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 σχετικα με το wlan, θα πρεπει πρωτα να κανω καποιες ρυθμισεις? εχει τυχει να βρω καποιο ξεκλειδωτο royter και δεν μπορω να συνδεθω. επισης αν καταφερω να συνδεθω, υπαρχει καποια χρεωση? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι. Μπορεί να μην συνδέεσαι επειδή το router χρησιμοποιεί mac filtering. Η μπορεί να συνδεθείς και να μην έχει διαθέσιμο slot για ίντερνετ. Αν συνδεθείς δεν χρεώνεσαι πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 σχετικα με το wlan, θα πρεπει πρωτα να κανω καποιες ρυθμισεις? εχει τυχει να βρω καποιο ξεκλειδωτο royter και δεν μπορω να συνδεθω. επισης αν καταφερω να συνδεθω, υπαρχει καποια χρεωση?Πολυ πιθανο να μην ειναι και τοσο δυνατο το σημα του ρουτερ.Και εγω εχω βρεθει σε χωρο με ξεκλειδωτο ασυρματο δικτυο και δεν μπορεσα να συνδεθω.Χρεωση καμια ,γιατι να χρεωθεις επειδη θα "δανειστεις" λιγο ιντερνετ?:p Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις του N82 για το WLAN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Οχι.εγω οπως το ξεπακεταρησα το εβαλα να ψαξει δικτυα βρηκε το ρουτερ μου εβαλα τον κωδικο και συνδεθηκα.Δεν εκανα τιποτα παραπανω Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Σου είναι εύκολο να περιγράψει αναλυτικά την διαδικασία την οποία ακολούθησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts