gilardino Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 χαιρετω....μια ερωτηση... η μαυρη εκδοση θα χει καποιες ουσιαστικες διαφορες απ την τωρινη; γιατι εμενα μ αρεσει το ασημι χρωμα, μην περιμενω τζαμπα. αν ειναι το ιδιο παω να παρω ενα στις επομενες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 ισως ειναι πιο ποιοτικη σαν κατασκευη απο οτι λενε καποιοι χρηστες. σαν λογισμικο οχι δε θα εχει καμμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 thanks..φιλε επειδη ειμαι φοιτητης στα γιαννενα παιζει να κυκλοφορει σε μαυρο μετα το πασχα;προς oteshop μερια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για 2 πραγματα οταν παταω τον αριθμο για 3g και μετα παταω κληση μου λεει ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΛΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ γιατι; επισης οταν μπαινω στο gps μου λεει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΤΥΟ WLAN γιατι;και μετα μου λεει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΝΞΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ τι πρεπει να κανω; ευχαριστω πολυ ελπιζω να μην ειναι σοβαρω.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για 2 πραγματα οταν παταω τον αριθμο για 3g και μετα παταω κληση μου λεει ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΛΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ γιατι; επισης οταν μπαινω στο gps μου λεει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΤΥΟ WLAN γιατι;και μετα μου λεει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΝΞΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ τι πρεπει να κανω; ευχαριστω πολυ ελπιζω να μην ειναι σοβαρω.. :) Ενεργοποίησε την διπλή λειτουργία απο το δίκτυο για την βιντεοκλήση, για το gps αυτη ειναι η υποβοήθεια το agps εάν έχεις δίκτυο τα κάνει όλα ποιο γρήγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδιά μια ερώτηση. Όσοι λέτε οτι το GPS του Ν82 πιάνει δορυφόρους σε 10 δευτερόλεπτα,χρησιμοποιείτε και το a-gps?? Ρωτάω γιατί ο αδερφός έχει το Ν82 και κάνει να βρεί δορυφόρο σχεδόν 10 λεπτά. Τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 μολις πηρα κ το μαυρο απο νοκια κατεχακης στην τιμη 433,16 αψογα τα παιδια εχουν 2 κοματια κ περιμενουν αλλα 10 σημερα το μεσημερι κ ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.το μαυρο τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 μολις πηρα κ το μαυρο απο νοκια κατεχακης στην τιμη 433,16 αψογα τα παιδια εχουν 2 κοματια κ περιμενουν αλλα 10 σημερα το μεσημερι κ ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.το μαυρο τελειο Μήπως ξέρεις πόσο δίνουν το ασημί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 ιδια τιμη φιλε μου.απλα παρε μαυρο ειχα 3 ασημι και με το a-gps κλειδωνε σε εξωτερικο χωρο οταν ηταν κρυο μεσα σε 1-2 λεπτα.ανοιγω χαρτεσ στο μαυρο χωρις a-gps λογω πρωτης φορας κ με βγαζει στην υδρογειο κ παω να ζουμαρω στην ελλαδα και ειχε πιασει μεσα στο γραφειο!!!!!!για μενα ανεξηγητο,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης πιο δεμενο θα συμφωνησω γιατι τα χω κ τα 2,και νομιζω καλυτερη αισθηση των κουμπιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Ενεργοποίησε την διπλή λειτουργία απο το δίκτυο για την βιντεοκλήση, για το gps αυτη ειναι η υποβοήθεια το agps εάν έχεις δίκτυο τα κάνει όλα ποιο γρήγορα. που παω να το κανω αυτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 που παω να το κανω αυτο;Για να ενεργοποιήσεις το a-gps θα πρέπει να πας Ρυθμίσεις, Γενικές, Εντοπισμός Θεσης, Μέθοδοι εντοπ. θέσης και θα επιλέξεις το Ενσωματωμένος GPS και το Υποβοηθούμενο GPS (είναι το λεγόμενο A-GPS). Το a-gps χρησιμοποιεί το δίκτυο για να βρει πιο εύκολα την θέση σου και για να κλειδώσει πιο γρήγορα το σήμα. Τις άλλες 2 επιλογές που έχει Bluetooth GPS και Βάσει δικτύου να μην τις έχεις τσεκαρισμένες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 που παω να το κανω αυτο; ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Λοιπόν αυτά έχουν ξαναειπωθεί, αλλά επειδή τα έχουμε μπερδέψει λίγο, ας τα κάνουμε ένα repeat. Οι επιλογές για το A-GPS είναι προσβάσιμες από δύο διαδρομές: 1. Μενού->Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Γενικές->Εντοπισμός θέσης->Μέθοδοι εντοπισμού θέσης Κλικάρουμε τις επιλογές: Υποβοηθούμενο GPS + Βάσει δικτύου 2. Μενού->Εργαλεία->Συνδεσιμότητα->Δεδομένα GPS->Ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης Κι εδώ κλικάρουμε τις επιλογές: Υποβοηθούμενο GPS + Βάσει δικτύου Edit: Υ.Γ.: Εννοείται ότι πρέπει να είναι επιλεγμένο και το "Ενσωματωμένο GPS" για να λειτουργήσει το εσωτερικό GPS του Ν82. Η ρύθμιση "Βάσει δικτύου" δίνει επιπλέον ακρίβεια γι' αυτό και προτείνω να είναι επιλεγμένη. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. :O Να τονίσω ότι και οι δύο ρυθμίσεις ("Υποβοηθούμενο GPS" και "Βάσει δικτύου") χρεώνουν το λογαριασμό του κινητού. :!: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 thanks..φιλε επειδη ειμαι φοιτητης στα γιαννενα παιζει να κυκλοφορει σε μαυρο μετα το πασχα;προς oteshop μερια.... και εγω φοιτητης γιαννενα. πολυ πιθανο το κοβω. σε καθε περιπτωση το νοκια shop που ειναι κοντα στο ρολοι δεχεται επιδοτησεις κοσμοτε οποτε ισως λογικα να μπορεις να το παρεις και αμεσα απο εκει σαν cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 εγινε.. σ ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω και γω το Ν82 εδώ και 3 μήνες και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Ίσως είμαι τυχερός, δεν ξέρω!! Απλά ήθελα να αναφέρω ότι καλό θα ήταν να μην κατεβάσετε τη νέα έκδοση 6.86 του PC suite διότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση μεταξύ του προγράμματος και του κινητού (οποιαδήποτε συσκευή της Νοκια). Στην ιστοσελίδα της Νοκια στην περιοχή των συζητήσεων υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα. 'Οπως και γω άλλωστε.! Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω και γω το Ν82 εδώ και 3 μήνες και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Ίσως είμαι τυχερός, δεν ξέρω!! Απλά ήθελα να αναφέρω ότι καλό θα ήταν να μην κατεβάσετε τη νέα έκδοση 6.86 του PC suite διότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση μεταξύ του προγράμματος και του κινητού (οποιαδήποτε συσκευή της Νοκια). Στην ιστοσελίδα της Νοκια στην περιοχή των συζητήσεων υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα. 'Οπως και γω άλλωστε.! Αυτά... Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα φίλε μου. :confused: Μέσω του PC Suite 6.86.9.0 κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση του NSU με το οποίο έκανα την αναβάθμιση, έχω κάνει αρκετές φορές backup + restore με το Content Copier, συγχρονισμούς με το Outlook μέσω του PC Sync, αποθήκευση φωτογραφιών κλπ. Μήπως παίζει ρόλο το λειτουργικό??? Στα Vista έχει αναφερθεί το πρόβλημα ή σε όλα τα λειτουργικά??? Όλες τις παραπάνω εργασίες που περιγράφω τις έχω κάνει με WinXP. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 μολις πηρα κ το μαυρο απο νοκια κατεχακης στην τιμη 433,16 αψογα τα παιδια εχουν 2 κοματια κ περιμενουν αλλα 10 σημερα το μεσημερι κ ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.το μαυρο τελειο Πως και το πηρες 433 αφου τα ΝΟΚΙΑ το πουλανε 520€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα φίλε μου. :confused: Μέσω του PC Suite 6.86.9.0 κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση του NSU με το οποίο έκανα την αναβάθμιση, έχω κάνει αρκετές φορές backup + restore με το Content Copier, συγχρονισμούς με το Outlook μέσω του PC Sync, αποθήκευση φωτογραφιών κλπ. Μήπως παίζει ρόλο το λειτουργικό??? Στα Vista έχει αναφερθεί το πρόβλημα ή σε όλα τα λειτουργικά??? Όλες τις παραπάνω εργασίες που περιγράφω τις έχω κάνει με WinXP. :) Έχω Windows XP. Έχει αναφερθεί και στα ΧΡ και στα Vista.Θα ξαναδοκιμάσωσήμερα το απόγευμα. Ειδάλλως μάλλον θα βάλω την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Πως και το πηρες 433 αφου τα ΝΟΚΙΑ το πουλανε 520€εχει πεσει η τιμη απλα καποια μαγαζια προφανως "ξεχνανε"να το κατεβασουν.εχω επισημη αποδειξη απο την νοκια οπως και καποιος φιλος που επαιρνε εκεινη την ωρα κ αυτος μαυρο ν82.το ανεφερε κ καποιος φιλος πιο πισω ετσι το δα κ γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδιά χθες κατέβασα την καινούργια έκδοση 20.0.062, αλλά δεν αντιλήφθηκα κάποια διαφορά, εκτός ίσως από το ότι έγινε ταχύτερο το μενού. Εσείς έχετε εντοπίσει κάποια άλλη διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Πως και το πηρες 433 αφου τα ΝΟΚΙΑ το πουλανε 520€ οπως ειπε και ο φιλος παντου στα νοκια 433 κανει πλεον. ή δεν το ξερουν μερικοι ή το κρυβουν σκοπιμα. και στα δυο απαραδεχτοι φυσικα EDIT. 100 ευρω πτωση στην ουσια. αυτο καλο γιατι και τα μεταχειρισμενα πλεον θα παιζουν σε αλλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Λοιπόν αυτά έχουν ξαναειπωθεί, αλλά επειδή τα έχουμε μπερδέψει λίγο, ας τα κάνουμε ένα repeat. Οι επιλογές για το A-GPS είναι προσβάσιμες από δύο διαδρομές: 1. Μενού->Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Γενικές->Εντοπισμός θέσης->Μέθοδοι εντοπισμού θέσης Κλικάρουμε τις επιλογές: Υποβοηθούμενο GPS + Βάσει δικτύου 2. Μενού->Εργαλεία->Συνδεσιμότητα->Δεδομένα GPS->Ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης Κι εδώ κλικάρουμε τις επιλογές: Υποβοηθούμενο GPS + Βάσει δικτύου Edit: Υ.Γ.: Εννοείται ότι πρέπει να είναι επιλεγμένο και το "Ενσωματωμένο GPS" για να λειτουργήσει το εσωτερικό GPS του Ν82. Η ρύθμιση "Βάσει δικτύου" δίνει επιπλέον ακρίβεια γι' αυτό και προτείνω να είναι επιλεγμένη. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. :O Να τονίσω ότι και οι δύο ρυθμίσεις ("Υποβοηθούμενο GPS" και "Βάσει δικτύου") χρεώνουν το λογαριασμό του κινητού. :!: Εισαι σιγουρος οτι χρεωνει;Και αν ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδιά χθες κατέβασα την καινούργια έκδοση 20.0.062, αλλά δεν αντιλήφθηκα κάποια διαφορά, εκτός ίσως από το ότι έγινε ταχύτερο το μενού. Εσείς έχετε εντοπίσει κάποια άλλη διαφορά; Έχουμε αναφέρει το επίσημο changelog, κάνε ένα search και θα το βρεις;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παίδες το πήρα κι εγώ πριν δυο-τρεις ώρες και μέχρι να περάσω τις φωτο απο το παλιό μου Ν73 όλα καλά,μόλις όμως τις πέρασα και πάω να μπω στην έκθεση τρώει τρελά κολλήματα και μου έχει διαλύσει το νευρικό σύστημα,δεν ανοίγει καθόλου,αν ανοίξει δεν προχωράει στις φωτογραφίες,ξανακολλάει και άλλα τέτοια κουλά....Τι να κάνω?Δεν βρήκα 4gb microsd και κράτησα την εργοστασιακή...Αυτό λέτε να φταίει???Το έχει κάνει σε κανέναν άλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts