Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το έχω ρυθμίσει από κει γιατί θέλει pop3 (yahoo, hotmail, gmail) που δεν γνωρίζω. Με τον τρόπο που λες γίνεται να επισυνάπτω και foto γιατί αν είναι απλά να διαβάζω και να γράφω mails αυτό γίνεται και από opera.

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να αντικαταστήσω την εργοστασιακή μνήμη με μια SanDisk. Αν αντιγράψω όλα τα δεδομένα της παλιάς με copy/paste στο pc μου και μετά τα μεταφέρω στην καινούργια, όπως είναι, θα δουλέψουν όλες οι εαφρμογές μετά???

Ναι θα λειτουργούν κανονικά αρκεί να αντιγράψεις όλα τα περιεχόμενα στης κάρτας, συμπεριλαμβανομένων και των κρυφών αρχείων και φακέλων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν το έχω ρυθμίσει από κει γιατί θέλει pop3 (yahoo, hotmail, gmail) που δεν γνωρίζω. Με τον τρόπο που λες γίνεται να επισυνάπτω και foto γιατί αν είναι απλά να διαβάζω και να γράφω mails αυτό γίνεται και από opera.

οχι εχεις και επιλογη για να επισυναψεις αρχεια.

Κανε μια αναζητηση στη google ή στο θεμα των εφαρμογων υπαρχουν κατι οδηγιες..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ρύθμισα το gmail στο τηλέφωνο και πραγματικά λειτουργεί ρολόι και η επισύναψη αρχείων!

Το μόνο άσχημο είναι ότι ακόμα κι αν αποσυνδεθώ από το wifi τα mails μένουν στο κινητό κι αν τα διαγράψω (από το τηλέφωνο, όχι από τον server) φαίνεται ο αποστολέας.

Πώς γίνεται να μην μένει κανένα ίχνος; Έψαξα αλλά δεν βρήκα σχετική ρύθμιση... :blink:

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Οι κεφαλίδες μένουν σε κάθε περίπτωση.

Αν θέλεις να τα σβήσεις όλα μαζί, διέγραψε ολόκληρο το γραμματοκιβώτιο.

Οι κεφαλίδες θα φύγουν μόνο αν διαγράψεις τα μειλ από το σέρβερ σου, δηλαδή από το κανονικό γραμματοκιβώτιο στο σάιτ όπου έχεις το mailbox σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

οκ νομίζω τη βρήκα την άκρη ώστε να μην εμφανίζονται τα mails στο τηλέφωνο.

Ανάγνωση/απάντηση mails μπορώ να κάνω με opera.

Επισύναψη αρχείων μπορώ να κάνω από το γραμματοκιβώτιο του κινητού σβήνοντας μετά το μήνυμα από τα απεσταλμένα.

Thanks guys! ;)

οκ νομίζω τη βρήκα την άκρη ώστε να μην εμφανίζονται τα mails στο τηλέφωνο.

Ανάγνωση/απάντηση mails μπορώ να κάνω με opera.

Επισύναψη αρχείων μπορώ να κάνω από το γραμματοκιβώτιο του κινητού σβήνοντας μετά το μήνυμα από τα απεσταλμένα.

Thanks guys! ;)

Καλημέρα. Μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις την εφαρμογή Nokia e-mail ωστε να μην εμφανίζονται τα mails στο τηλέφωνο.

Όσον αφορά το θεματάκι με την αφύπνιση στο τελευταίο firmware 31.0.016 έστειλα e-mail στη Nokia και ορίστε η απάντηση:

Αξιότιμε κ. ********,

ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Το πρόβλημα του κινητού τηλεφώνου σας προέρχεται πράγματι απο το λογισμικό του.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι δεν μας έχουν ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία εμφάνισης του καινούριου λογισμικού.

Παρακαλώ ελέγχετε σε τακτά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.europe.nokia.com με σκοπό την άμεση ενημέρωση λογισμικού.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Αρχοντής

NOKIA Care

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να αντικαταστήσω την εργοστασιακή μνήμη με μια SanDisk. Αν αντιγράψω όλα τα δεδομένα της παλιάς με copy/paste στο pc μου και μετά τα μεταφέρω στην καινούργια, όπως είναι, θα δουλέψουν όλες οι εαφρμογές μετά???

Ναι, όλα θα δουλέψουν μια χαρά, εκτός ίσως από το Garmin. Και λέω "ίσως" γιατί παίζει ρόλο με ποιον τρόπο το έχεις ξεκλειδώσει. Αν το ξεκλειδώσες με βάση το card ID, θέλεις καινούριους κωδικούς για την καινούρια κάρτα μνήμης. Αν το έχεις ξεκλειδώσει με βάση το IMEI του κινητού σου, θα δουλέψει κανονικά σε όποια κάρτα και να το βάλεις.

Στις υπόλοιπες εφαρμογές δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

Απλά πρόσεχε να έχεις ενεργοποιημένη την εμφάνιση των κρυφών αρχείων και φακέλων από τον υπολογιστή σου, ώστε κατά την αντιγραφή να πάρεις όλα τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια σορυ που ρωταω κατι το οποιο στανταρ εχει ρωτσει ξανα καποιος...αλλα θελω να μ ειτε αν η αναβαθμση που χω ειναι η τελ η αν πρεπει να παω για αναβαθμση...επισης πως μορω να κανω?μονος η μονο σε νοκια σοπ?v30.0.19 29-7-2008 rm-313 nokia n82 (07.01)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη σύνταξη τύπου sms και να γράφεις ολόκληρες τις ελληνικές λέξεις.

S60 3rd Edition Platform FAQ ερωτηση#11 και #9
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

paidia an kai arghsa poly kairo...eipa na tsimphsw ki egw to n82 shmera wste na aposyrw to geriko 6280 pou me eixe vgalei aproproswpo...einai to prwto mou symbian kinhto...vasiko krithrio gia thn agora tou einai ta texnika xarakthristika tou pou den ta vrhskeis oute se modela ths kolas kai h agaphmenh 5mpx camera me to xenon flash....hdh exw arxhsei na to skalizw arketa...omws mou exei kwlhsei 2 fores otan phga na anoiksw kapoies efarmoges...prepei na arxhsw na anhsxw...hh' prepei na mathw na zw me auta ta kousouria twn symbian syskeuwn???:O
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...

Καλορίζικο. Διάβασε το Series 60 FAQ. Θα σε βοηθήσει πολύ και θα σου λύσει αρκετές απορίες. Δώσε βάση στο ερώτημα #9, μήπως χρειάζεται αναβάθμιση η συσκευή σου.

Μη γράφεις greeklish.

σ'ευχαριστώ φίλε να σαι καλά!! Αναβάθμιση του έκανα αμέσως με την πρώτη σύνδεση στον υπολογιστή και μου ξανακόλλησε...τωρα θα δούμε τις επόμενες μέρες τί θα δειξει...

συγνώμη για τα greeklish...η δύναμη της συνήθειας βλέπεις!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...

Κάνε φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης χωρίς να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις από το back-up του PC Suite. Δες εδώ. Παρόλο που το τηλέφωνό σου είναι ολοκαίνουριο, βοηθάει.

Πολύ πιθανό τα κολλήματα να ευθύνονται στη κάρτα μνήμης της συσκευασίας η οποία είναι της πλάκας.

Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις στην αγορά νέα άμεσα!

Προστάσεις θα βρεις στο θέμα των αξεσουάρ.

Καλορίζικο!

Παιδιά απ''οτι μ είπαν στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου ασήμωσα την συσκευή...αν μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα την πρώτη εβδομάδα μετά την αγορά γίνεται άμεση αντικατάσταση...είναι λόγος τα 6-7 κολλήματα της πρώτης μέρας ξεζουμίσματος να μου αντικαταστήσουν τη συσκευη???

Παιδιά απ''οτι μ είπαν στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου ασήμωσα την συσκευή...αν μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα την πρώτη εβδομάδα μετά την αγορά γίνεται άμεση αντικατάσταση...είναι λόγος τα 6-7 κολλήματα της πρώτης μέρας ξεζουμίσματος να μου αντικαταστήσουν τη συσκευη???

Οταν λες κολλήματα τι εννοεις ακριβως;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Οταν λες κολλήματα τι εννοεις ακριβως;

Οταν πάω να εκτελέσω κάποια εφαρμογή (π.χ. flash player)...ή να του αλλάξω προφίλ η γενικώς στην περιήγησή μου στο κινητό... αδρανοποιέιται δείχνοντας όμως εικόνα με μικρές παραμορφώσεις και δεν δέχεται απολύτως καμία εντολή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του προσθαφαιρώ την μπαταρία προκειμένου να ξεκολλήσει. Το θέμα είναι ότι αυτό το κόλλημα δεν εμφανίζεται μετά από κάποια συγκεκριμένη εντολή ούτε όταν εκτελώ κάοποια συγκεκριμένη εφαρμογή...δεν ξέρω τι να κάνω...τα φώτα σας please!!(εχω κάνει επαναφορά στο κινητό όπως και αναβάθμηση)....κι επανέρχομαι...γίνεται να μου το αντικαταστήσουν αν επικαλεστώ αυτά τα κουσούρια???(είναι 1μισης μέρας κινητό κι εχει κολλήσει 10 φορές ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!)

Λίγα ποστ πιο πάνω σου ανέφερα τη πιθανή πηγή των προβλημάτων που αναφέρεις...

Δοκίμασε να λειτουργήσεις τη συσκευή σου για λίγο χωρίς τη κάρτα μνήμης και πρόσεξε αν συνεχίζουν τα προβλήματα.

Λίγα ποστ πιο πάνω σου ανέφερα τη πιθανή πηγή των προβλημάτων που αναφέρεις...

Δοκίμασε να λειτουργήσεις τη συσκευή σου για λίγο χωρίς τη κάρτα μνήμης και πρόσεξε αν συνεχίζουν τα προβλήματα.

ok...θα το δοκιμάσω για λίγο διάστημα και θα σου πω...αλλά επίτρεψε μου να έιμαι λίγο δύσπιστος γιατί το κόλλημα δεν εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιώ κάποιο αρχείο από την κάρτα ή καποια εφαρμογή που χρειάζεαι πρόσβαση σ'αυτή...να φανταστείς την τελευταία φορά που κόλλησε ήταν οταν πάτησα το (*) και μετά επέλεξα με το δεξί soft key κλήση βίντεο...

ok...θα το δοκιμάσω για λίγο διάστημα και θα σου πω...αλλά επίτρεψε μου να έιμαι λίγο δύσπιστος γιατί το κόλλημα δεν εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιώ κάποιο αρχείο από την κάρτα ή καποια εφαρμογή που χρειάζεαι πρόσβαση σ'αυτή...να φανταστείς την τελευταία φορά που κόλλησε ήταν οταν πάτησα το (*) και μετά επέλεξα με το δεξί soft key κλήση βίντεο...

Από ό,τι κατάλαβα, λες ότι το κινητό το έχεις μόλις 1,5 μέρα. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι έχεις ακόμα την εργοστασιακή κάρτα.

Ε λοιπόν σου λέω ότι αυτή φταίει και με λίγα λόγια, πάρε τα δεδομένα της στον υπολογιστή σου (ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών αρχείων/φακέλων ώστε να πάρεις όλα τα δεδομένα της) και ΠΕΤΑ ΤΗΝ! Πάρε μια Sandisk το συντομότερο δυνατό. Η εργοστασιακή κάρτα μνήμης έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και εκτός των άλλων, εκτός από τα κολληματα που θα έχεις, κινδυνεύεις να χάσεις και δεδομένα, όπως φωτογραφίες και βίντεο που έχεις τραβήξει με το τηλέφωνο και πολλά άλλα. Αν έκανες μία αναζήτηση στο παρόν θέμα, θα έβλεπες τα πλείστα όσα προβλήματα έχει προκαλέσει η εργοστασιακή κάρτα μνήμης. Άρα άλλαξέ την με μια Sandisk. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδες να βαλω την 31.0.016 αναπιφυλακτα??Διορθωτηκε το προβλημα που λεγατε με το ξυπνητηρι???
Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Παιδες να βαλω την 31.0.016 αναπιφυλακτα??Διορθωτηκε το προβλημα που λεγατε με το ξυπνητηρι???

Απ' ό,τι ξέρω, το πρόβλημα με το ξυπνητήρι υπάρχει και στην έκδοση 31. Εσύ ποια έκδοση έχεις;