Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το WiFi δεν έχει την ίδια λογική με το Bluetooth.

Ενεργοποιείται μόνο όταν το χρειάζεσαι. Δηλαδή ενεργοποιείται και αναζητά σημεία πρόσβασης, τα εμφανίζει σε μια λίστα, επιλέγεις εσύ αυτό που επιθυμείς να συνδεθείς, εισάγεις τον κωδικό (εφόσον ζητηθεί) και εκτελείς την εργασία σου οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.

Εφόσον ολοκληρωθεί η ζήτηση πακέτων δεδομένων μέσω WiFi αυτομάτως ή γενικότερα το πρόγραμμα που χρειάζεται τη σύνδεση, απενεργοποιείται.

Δηλ. το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απενεργοποιήσουμε την σάρωση νέων δικτύων, δεν εχει turn on/off ή καποια αλλη ρυθμιση? Ρωτάω για μην αδειάζει η μπαταρία γρήγορα.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλ. το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απενεργοποιήσουμε την σάρωση νέων δικτύων, δεν εχει turn on/off ή καποια αλλη ρυθμιση? Ρωτάω για μην αδειάζει η μπαταρία γρήγορα.

Ακριβώς, αυτό μόνο. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχει on/off.

Και όταν θέλεις να κάνεις χρήση του WLAN, απλά ψάχνεις για δίκτυα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ακριβώς, αυτό μόνο. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχει on/off.

Και όταν θέλεις να κάνεις χρήση του WLAN, απλά ψάχνεις για δίκτυα. ;)

Ή ανοιγεις τον browser διαλεγεις site και σου βγαζει τις επολογες που εχεις για να συνδεθεις.Πατας "αναζητηση wlan" και αρχιζει να ψαχνει.

2 πραγματα ποθ σορυ αν εχουν ξαναγρφτει αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες...θελω 1)αμα υπαρχει λογκο κοσμοτε αντι το κλασικο κοσμοτε που γραφει το τηλ,θυμαμαι σε ενα παλιο μου νοκια το χα κανει και επισης πως μπορω το φοντο να το χω σε ολη την οθονη.ευχαριστω πολυ

2 πραγματα ποθ σορυ αν εχουν ξαναγρφτει αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες...θελω 1)αμα υπαρχει λογκο κοσμοτε αντι το κλασικο κοσμοτε που γραφει το τηλ,θυμαμαι σε ενα παλιο μου νοκια το χα κανει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181458

επισης πως μπορω το φοντο να το χω σε ολη την οθονη.ευχαριστω πολυ

Δεν υπερχει καποια ρυθμιση μπορεις με την εφαρμογη Theme DIY η ακομη καλυτερα να δημιουργησεις ενα δικο σου θεμα. Για περισσοτερα μπορεις να ρωτησεις στο [ΕΠΙΣΗΜΟ]Θεματα Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Σόρρυ gianpithio για το εκτός θέματος αλλά μπορεί να κοιτάξει κ την εφαρμογή FreeFSWP v1.01. Σου επιτρέπει να εφαρμόσεις ότι εικόνα θες σε όλη την οθόνη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

τελικα πηρα το τηλ απο επιδοτηση. πρεπει ν κανω format στο τηλ και την κ.μνημησ? η κατι αλλο που πρεπει να γινει? πρωτη φορα εχω 3g τηλ
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

τελικα πηρα το τηλ απο επιδοτηση. πρεπει ν κανω format στο τηλ και την κ.μνημησ? η κατι αλλο που πρεπει να γινει? πρωτη φορα εχω 3g τηλ

Πολυ καλη επιλογη!Το οτι ειναι 3g δεν εχει καμια σημασια.Φορματ δεν χρειαζεται να γινει,αν και οπως οι περισσοτεροι θα σου συνιστουσα να <<στειλεις>> με την μια την καρτα μνημης που εχει η συσκευασια γιατι βγαζει προβληματα και να πας σε μια sandisk για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν το κανεις αυτο τοτε φορματ στην καρτα πριν την βαλεις σε λειτουργια και αν εχεις περασει οτιδηποτε εξτρα στο κινητο τοτε καλο ειναι να κανεις φορματ και στο τηλεφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Οπως σου ειπαν την μαματη καρτα μαζι με το κουτι μην τη χρησιμοποιησεις με το κινητο καλυτερα,,εγω την εβαλα σε ενα card reader και την εχω για να μπουταρω το πισι μου με αλλα λειτουργικα......θα προτεινα σανντισκ οτι χωρητικοτητα χρειαζεσαι,,εγω εχω μια 8 gb

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

θα βρω πωσ γινεται το format και θα το κανω. δε τα παω καλα με τη τεχνολογια. ουτε το gps δε ξερω να ενεργοποιω:). θ παρω μια 4gb η 8 αν τη σηκωνει. το τηλ αν και...παντοφλα εινα σουπερ. ευχαριστω που απαντησατε
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

θα βρω πωσ γινεται το format και θα το κανω. δε τα παω καλα με τη τεχνολογια. ουτε το gps δε ξερω να ενεργοποιω:). θ παρω μια 4gb η 8 αν τη σηκωνει. το τηλ αν και...παντοφλα εινα σουπερ. ευχαριστω που απαντησατε

S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 .Κανε εναν κοπο και διαβασε το μια και δεν το εχεις κανει.Πολλες αποριες σου θα λυθουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

φορματ στην καρτα..

μενου-εργαλεια-βοηθηματα-μνημη-επιλογες-μορφ/ση καρτας μν.

8gb θα προτεινα,,δεν τιθεται θεμα να καθυστερει κτλ σε σχεση με μια 4gb....

ειναι κινητο με λειτουργικο, οποτε μπορεις να του βαλεις πολλα προγραμματα και να μην το βαρεθεις αλλα και να κανεις περισσοτερα απο ενα απλο κινητο.....;)

το gps ενεργοποιειται μονο του οταν ανοιγεις την εγαρμογη χαρτες ή garmin (οταν με το καλο το περασεις στο κινητο) αλλα και οταν επιλεξεις δεδομενα gps ενεργοποιειται αυτοματα δηλαδη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

εχω ενα προβλημα.κατα διαστηματα μου κανει επανεκινηση μονο οταν ακουω μουσικι.2 φορες μου εκανε σε 2 μηνες κ παντα ενω ακουγα μουσικι.πουθενα αλλου.εχω την 31 εκδοση.μηπως πρεπει να κανω φορματ την καρτα μνημης?εχω να της κανω κανενα 3μηνο

αφου δεν τα πας καλα γιατι το αγοράζεις?:blink:

αν δεν χρησιμοποιεις βιντεοκλήσεις γυρνα το σημα απο 3g σε gsm Only ετσι ωστε να μην σου πεφτει η μπαταρία σε μια μέρα.

επισης απενενεργοποιησε το υποβοηθουμενο gps ετσι ωστε να μην συνδεεετε με το ιντερνετ για να κατεβασει το αλμανακ για το gps

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

ρε παιδια εχω προβλημα.περασα κατι εφαρμογες και θεματα στο τηλ..ολα καλα.η μια εφαρμογη,η μονη που ετρεξα ηταν αυτη που εμφανιζει σε ολη τυην οθονη αυτο που σε καλει.το τηλ ηταν μια χαρα. ως που ξαφνικα το ξεκλειδωσα και ειχε φυγει το φοντο οπως και οι φωτο-τις οποιες αν τις χασω ανετα το σπαω-απο την εκθεση.δεν εκανα τπτ,ουτε μου χει πεσει,ουτε νεβγαλα τη καρτα μνημης απο τη συσκευη.πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω!!!

Επισης αμα ειναι προβλημα του κινητου,περα του οτι 300 ευρω για να σου βγαζει προβλξμα με κανουν να περνω...τηλεκαρτα και καμια μπακατελα υπαρχει τροπος να ξαναβω τις φωτο..Τελος εβγαλα φωτο τις οποιες τις αποθυκεει

Δεν φταιει η συσκευη αλλα η μαμα καρτα μνημης. Οι περισσοτεροι τις εχουμε αλλαξει γιατι δημιουργουν το ιδιο προβλημα.

Δες τα παρακατω link μπορει να εισαι τυχερος!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2433143#post2433143

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2433174#post2433174

Δοκιμασε με το recuva. Δεν εχω ασχοληθει περισσοτερο γιατι παντα εχω αλλη καρτα και δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα..

http://tinyurl.com/pzppy6

Πρώτο αποτέλεσμα...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

http://tinyurl.com/pzppy6

Πρώτο αποτέλεσμα...

εισαι θεος!!!

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

Παιδιά έκανα hard format στο κινήτο (και τη memory card - sandisk 16 gb) με τον τρόπο που κρατάς τα πλήκτρα και μετά το ανοίγεις και απ'ότι φαίνεται ΔΕΝ έιναι το ίδιο με το hard format του κωδικού *#7370# αφού με αυτόν τον τρόπο χάθηκε το n-gage (το οποίο έπρεπε να κάνω install ξανά), όλοι οι χάρτες καθώς και τα προτεινόμενα σύμβολα στη δημιουργία sms, κάτι που δεν είχε συμβεί με το *#7370# (δεν εννοώ το *#7780# που είναι το soft reset).

Πάλι καλά που κράτησε την ελληνική γλώσσα δηλαδή...

Οπότε νομίζω οτι θα έπρεπε να διευκρινιστεί στον οδηγό ότι υπάρχουν ουσιαστικά 3 είδη format με διαφορετικό "βάθος" το καθένα...

1. Τι άλλο έχει χαθεί και θα πρέπει να επαναφέρω;

2. Όπως έιπα χάρτες, τέλος, το gps φαίνεται να βγάζει ένα σήμειο θέσης σε ένα άδειο περιβάλλον συντεταγμένων, τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τους επαναφέρω;

3. Υπάρχει κάποιος λειτουργικός και φθήνος card reader που προτείνετε επειδή ένας παλιός sharkoon δεν υποστηρίζει τις mirco sd;

Παιδιά έκανα hard format στο κινήτο (και τη memory card - sandisk 16 gb) με τον τρόπο που κρατάς τα πλήκτρα και μετά το ανοίγεις και απ'ότι φαίνεται ΔΕΝ έιναι το ίδιο με το hard format του κωδικού *#7370# αφού με αυτόν τον τρόπο χάθηκε το n-gage (το οποίο έπρεπε να κάνω install ξανά), όλοι οι χάρτες καθώς και τα προτεινόμενα σύμβολα στη δημιουργία sms, κάτι που δεν είχε συμβεί με το *#7370# (δεν εννοώ το *#7780# που είναι το soft reset).

Οπότε νομίζω οτι θα έπρεπε να διευκρινιστεί στον οδηγό ότι υπάρχουν ουσιαστικά 3 είδη format με διαφορετικό "βάθος" το καθένα...

2. Όπως έιπα χάρτες, τέλος, το gps φαίνεται να βγάζει ένα σήμειο θέσης σε ένα άδειο περιβάλλον συντεταγμένων, τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τους επαναφέρω;

3. Υπάρχει κάποιος λειτουργικός και φθήνος card reader που προτείνετε επειδή ένας παλιός sharkoon δεν υποστηρίζει τις mirco sd;

Για τους χαρτες κατεβασε τους μεσω του map loader.

Έχω κάνει αναρίθμητες φορές hard format με τον κωδικό σε 3 διαφορετικά N82.

Τόσο με τα 3 πλήκτρα όσο και με τον κωδικό είχα πάντα τα ίδια αποτελέσματα.

Και τα δύο έχουν ως αποτέλεσμα (όπως γράφω και στο FAQ) να διαγράφουν τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής.

Επομένως είναι απόλυτα λογικό να σου ζητηθεί ημερομηνία και ώρα κατά την εκκίνηση, να μην υπάρχουν τα προτεινόμενα σύμβολα στη δημιουργία sms κλπ...

Επειδή δεν διευκρινίζεις πως έκανες format στη κάρτα, και επειδή από τα συμφραζόμενα αφήνεις να εννοηθεί πως με την ενέργεια του hard format σβήστηκαν και τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης, θα πρέπει να σου πω πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί.

Το format της κάρτας γίνεται μέσω σχετικής επιλογής στο εικονίδιο Μνήμη που βρίσκεται μέσα στο φάκελο Εργαλεία.

Οι χάρτες του Nokia Maps ή οποιοδήποτε άλλου προγράμματος αποθηκεύονται στη κάρτα.

Με το hard format στο κινητό αποκλείεται να διεγράφησαν.

Αν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου σε λειτουργία μεταφοράς δεδομένων, η κάρτα φαίνεται άδεια;

Δεν πρόκειται να έχανες ποτέ την ελληνική γλώσσα, μην ανησυχείς.

1) Θα πρέπει να φτιάξεις τις ρυθμίσεις σου από την αρχή, δεν χρειάζεται να επαναφέρεις κάτι άλλο, εκτός φυσικά και από τα δεδομένα σου.

2) Οι χάρτες βρίσκονται στη κάρτα μνήμης στο φάκελο cities.

Αν υπάρχει ο εν λόγω φάκελος, υπάρχουν και οι χάρτες, απλά για να μην τους δείχνει κάποιο κόλλημα έχει φάει το πρόγραμμα Χάρτες.

Τους χάρτες τους περνάς με το Map Loader.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχω κάνει αναρίθμητες φορές hard format με τον κωδικό σε 3 διαφορετικά N82.

Τόσο με τα 3 πλήκτρα όσο και με τον κωδικό είχα πάντα τα ίδια αποτελέσματα.

Τι να πω, ίσως κάνω λάθος εγώ. Η διαφορά που παρατήρησα έγγυται στο γεγόνος ότι (αφήνωντας το soft reset κατα μέρος) πριν από κάποιους μήνες που έκανα hard reset με τον κώδικο διεγράφησαν φυσικά όλα τα δεδομένα, οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές αλλά όχι το Ν-gage και η μπάρα με τα σύμβολα στο sms γεγονός που μου φάνηκε λογικό και επιθυμητό γιατί αυτά τα θεώρησα κάτι σαν built-in.

Αργότερα το κινητό άρχισε να κολλάει, πράγμα που απέδωσα στο ότι έιχα εντωμεταξύ κάνει install γύρω στα 50 games και applications.

To θέμα είναι ότι δεν κόλλαγε μόνο στο μενόυ των παιχνιδιών άλλα γενικά το κινητό υπέφερε και στο main menu και παντού χρειάζοταν γύρω στα 10 sec για να μετακινηθέι ο cursor γεγονός που το έκανε μη χρησιμοποιήσιμο. Any ideas by the way? Να σημειωθεί πως όλες τις εφαρμογές τις έκανα install στη sandisk και μάλιστα για κάποιο λόγω όταν προσπάθουσα να τις κάνω uninstall μήπως και συνέλθει το κινητό, αυτό απλά ήταν αδύνατον. ΔΕΝ ήθελαν να φύγουν.

Οπότε το format ήταν η μόνη λύση.

Έκανα λοιπόν hard format με τον ίδιο τρόπο όπως και τη πρώτη φορά (κωδικό)

και format στη κάρτα απο το κινητό με τον τρόπο που είπες και εσύ (πράγμα που μάλλον εξηγεί το γιατί εξαφανίστηκαν οι χάρτες- τους οποίους επανέφερα με το map loader, thanks) και είδα με απορία πως ενώ είχε σβηστέι ότι θα έπρεπε όπως την άλλη φορά, για κάποιο λόγο το κεντρικό μενού είχε τους ίδιους custom φακέλους με τα ίδια ονόματα που εγώ είχα ορίσει πράγμα που δεν θά περίμενα να συμβαίνει μετά απο hard format. Μου έδωσε λοιπόν την εντύπωση ημιτελούς format γι αυτό και ξαναδοκίμασα για να πάρω το ίδιο αποτέλεσμα.

Σαν μοναδική λύση είδα το hard format με τα πλήκτρα που τελικά επανέφερε το μενού στην αρχική εργοστασιακή του μορφή διαγράφωντας όμως το Ngage που έπρεπε να κάνω ξανά download και τα σύμβολα στο sms.

Οπότε αυτο που λέω έιναι πως γίνεται σαφές πως το hard format με τον κωδικό και harf format με τα κρατημένα πλήκτρα στο boot έχει ένα διαφορετικό "βάθος" στο επίπεδο που φτάνει το format γεγόνος που θεώρησα ενδιαφέρον και είπα να αναφέρω. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. :)