dantekavala Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά αυτό το μύνημα "η κάρτα μνήμης περιέχει μην αξιόπιστο υλικό" συμένει ότι έχετε βάλει κάποιο θέμα στην κάρτα μνήμης... Εμένα μου έφυγε το μύνημα απο την στιγμή που εγκαταστούσα τα θέματα στην μνήμη τηλεφώνου.. Δεν ευθύνονται τα προγράμματα στην κάρτα μνήμη αλλά τα θέματα λοιπόν γιατί εγώ εχω περάσει καμία 100 προγράμματα.... Δοκιμάστε το! Το δοκιμασα. Εβαλα το θεμα στην μνημη τηλεφωνου κ δεν μου το εβγαλε το μηνυμα. Να το δοκιμασουν κ οι υπολοιποι που ειπαν οτι εχουν αυτο το προβλημα. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά, ποιος ο λόγος να εγκαθιστάτε θέματα στην κάρτα μνήμης; Τα θέματα πρέπει να είναι εγκατεστημένα στην μνήμη τηλεφώνου, για να είναι συνεχώς διαθέσιμα, ακόμα και όταν βγάζουμε την κάρτα μνήμης από το τηλέφωνο ή όταν το συνδέουμε σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης. Πάντως γι' αυτό δεν έχω δει ποτέ αυτό το μήνυμα, τα θέματα πάντα τα εγκαθιστώ στη μνήμη του τηλεφώνου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Κατι που προσεξα μολις τωρα. Εβαλα το καινουργιο x-plore. αυτο με την καθυστερηση των 3 sec στην αρχη και δεν μπορω να μπω στον φακελο private.τον εχει λιγο θολο και οταν παταω πανω δεν ανοιγει. Με τον παλιο x-plore εμπαινα κανονικα. Ο x-plore από μόνος του δεν μπορεί να μπει στους φακέλους private και sys, ανεξαρτήτως έκδοσης. Για να αποχτήσεις πρόσβαση πρέπει να έχεις χακάρει το κινητό σου και να έχεις ενεργοποιήσει το αντίστοιχο πατσάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ο x-plore από μόνος του δεν μπορεί να μπει στους φακέλους private και sys, ανεξαρτήτως έκδοσης. Για να αποχτήσεις πρόσβαση πρέπει να έχεις χακάρει το κινητό σου και να έχεις ενεργοποιήσει το αντίστοιχο πατσάκι. Το εχω χακαρει. Με την προηγουμενη εκδοση του x-plore εμπαινα κανονικα στους φακελους αυτους. Το θυμαμαι γιατι χρειαστηκε να μπω για να σβησω ενα θεμα απο το C:\private\10207114\import Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Και μ' αυτή μπορείς, κανονικότατα. Πρέπει να ενεργοποιήσεις την πρόσβαση. Το κάνεις απο το rompatcher. Για περισσότερα δες στο θέμα Hacks & Patches. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 γεια σασ. εχω διαβασει αρκετεσ σελιδες εδω για το ν82 που το χαρακτιριζουν καλο,ιδικα στην αρχη. οσοι το εχουν μεχρι τωρα,εχει κανενα κολλημα? η μπαταρια ποσο κρατα αν μιλασ 1 ωρα τη μερα? εχει καλη αναπαραγωγη απο ακουστικα? ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 γεια σασ. εχω διαβασει αρκετεσ σελιδες εδω για το ν82 που το χαρακτιριζουν καλο,ιδικα στην αρχη. οσοι το εχουν μεχρι τωρα,εχει κανενα κολλημα? η μπαταρια ποσο κρατα αν μιλασ 1 ωρα τη μερα? εχει καλη αναπαραγωγη απο ακουστικα? ευχαριστω Το κινητο κατα την γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλο. οχι απλα καλο. υπαρχουν καποια μικρα κολληματακια. αλλα οχι κατι που πρεπει να σε ανυσηχει. Η μπαταρια με 1 ωρα πανω κατω ομιλια και αρκετες φωτογραφιες μου βγαζει 2 μερες περιπου. Οσο για την μουσικη μην περιμενεις ποιοτητα τελεια. γι αυτο υπαρχουν τα music express. Οχι οτι ειναι ασχημη. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ξερει κανεις τον αρχικο εργοστασιακο κωδικο κλειδωματος ; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 12345. Αναφέρεται και στο βιβλιαράκι οδηγιών.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 12345. Αναφέρεται και στο βιβλιαράκι οδηγιών.:rolleyes: το οποιο δεν ειχα ποτε :) λογο του οτι το πηρα μεταχειρισμενο... σε ευχαριστω πολυ... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 το οποιο δεν ειχα ποτε :) λογο του οτι το πηρα μεταχειρισμενο... Ορίστε και οι οδηγίες χρήσης: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N82-1_UG_el.pdf :p σε ευχαριστω πολυ... Τίποτα, να σαι καλά.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ωχ.... μαλλον τον εχω αλλαξει :( και τωρα δεν τον θυμαμαι ... ( τον βαζω και λεει πως ειναι λαθος... ) του εκανα και μια αναβαθμιση μηπως και επαναφερει τον αρχικο κωδικο αλλα τιποτα ( μετα την αναβαθμιση ρωτησα στο φορουμ για τον κωδικο μηπως και εβαζα λανθασμενο... ) ... τωρα; εχει να προτεινει κανεις καμια λυση; ή την ..&^*^%... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556 ή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2780131#post2780131 σε ευχαριστω και παλι παρα πολυ... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556 ή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2780131#post2780131 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 το κινητο μαμάει.κάθε μερα με εκπλησει!!!!:D κατεβασα το sportracker apo nokia beta labs http://betalabs.nokia.com/betas/view/sports-tracker http://betalabs.nokia.com/files/beta/sportstracker3.PNG ταυτόχρονα μαζί με το jabra 3030 που το πήρα 35 ευρώ απο ebay http://ecx.images-amazon.com/images/I/31ztV10DvVL._SL500_AA280_.jpg εχω βρει την χαρά μου στο τρέξιμο ακουω μουσικη χωρις να μπλέκομαι καλώδια και ταυτοχρονα το κινητο στην τσέπη και μετο gps σου βγάζει διαδρομη , θερμιδες , pace , κλπ κλπ συνηθως τρέχω στο γυμναστηριο αλλα τώρα θα παρω τους δρόμους!!!! :D:D Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ρε παιδια εχει βαλει κανεις το DRAKKARIUS sto n82?αν ναι πειτε πως το κανατε...γιατι εμενα μου βγαζει μυνημα menu1--->patao yes kai meta mu lei done....probably και ο φακελος SYS ειναι κλειδωμενος.....:(:(:( Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Αυτό είναι για παλιότερες εκδόσεις λογισμικού. Αν έχεις νεότερες εκδόσεις, πρέπει να εφαρμόσεις άλλο τρόπο χακαρίσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Αυτό είναι για παλιότερες εκδόσεις λογισμικού. Αν έχεις νεότερες εκδόσεις, πρέπει να εφαρμόσεις άλλο τρόπο χακαρίσματος. μπορεις να μου προτεινεις??αυτο με το HelloOX πως γινεται!μου λει σφαλμα πιστοπ.!!! η αν υπαρχει αλλος τροπος!εχω βαρεθει αυτην την ιστορια μετα πιστοποι.!!! Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Έχει αναφερθεί τόσες φορές πως πλέον μόνο ο 3ο τρόπος λειτουργεί. Πριν εγκαταστήσεις το HelloOX θα πρέπει να το υπογράψεις, όπως άλλωστε αναφέρει και ο οδηγός! Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις για hack, patch κλπ κάνε το στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 μπορεις να μου προτεινεις??αυτο με το HelloOX πως γινεται!μου λει σφαλμα πιστοπ.!!! η αν υπαρχει αλλος τροπος!εχω βαρεθει αυτην την ιστορια μετα πιστοποι.!!! Δες εδώ ---> S60 - Hacks & Patches Όπως σου είπε και ο Σταύρος, θα πρέπει να υπογράψεις το αρχείο HelloOX (με πιστοποιητικό από OPDA). Από τη στιγμή που υπογράψεις μόνο αυτό το αρχείο, δεν θα χρειαστεί να υπογράψεις τίποτα άλλο ξανά. ;) Περισσότερες λεπτομέρειες για τα περί υπογραφών, δες το θέμα ---> Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να χειριστεί στο N82 τα προγράμματα δρομολόγησης όπως το Garmin; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Δες εδώ ---> S60 - Hacks & Patches Όπως σου είπε και ο Σταύρος, θα πρέπει να υπογράψεις το αρχείο HelloOX (με πιστοποιητικό από OPDA). Από τη στιγμή που υπογράψεις μόνο αυτό το αρχείο, δεν θα χρειαστεί να υπογράψεις τίποτα άλλο ξανά. ;) Περισσότερες λεπτομέρειες για τα περί υπογραφών, δες το θέμα ---> Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. :) οκ θα προσπαθησω Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να χειριστεί στο N82 τα προγράμματα δρομολόγησης όπως το Garmin; Ευχαριστώ! Ειναι καθαρα θεμα προγραμματος.Προσωπικη μου αποψη ο χειρισμος ειναι πολυ ευκολος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 μπορει καποιος να μου πει τι διαφορες εχει το ασημι απο το μαυρο Ν82 εκτος του χρωματος??ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Απολύτως καμία άλλη διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να χειριστεί στο N82 τα προγράμματα δρομολόγησης όπως το Garmin; Ευχαριστώ! Μιας και ειχα και γω το θρυλικο p1 πριν παω στο n82 μπορω να σου πω οτι ειναι το ιδιο ευκολο στο χειρισμο με το π1....:Dγια το γαρμιν,,γιατι δεν εχω δοκιμασει αλλα προγραμματα πλοηγησης στο ν82,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts