trelariano Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 kalhspera se olous tha hthela na mou pei kapoios an xerei poia einai h teleutaia ekdosh logismhkou gia to n82 tha hthela na kano mia anabathmish 31.0.016 αυτη ειναι η τελευταια εκδοση. την αναβαθμιση δεν θα σου την προτεινα καθως εχουν ακουστει καποια προβληματακια οπως να χανει την ωρα και την ημερομηνια ή να μην χτυπαει το ξυπνητηρι το πρωι αν το κλεινεις το βραδυ. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Δεν χάνει την ώρα, μην παραπληροφορείς. Πάει την ημερ/νία 2 μέρες μπροστά ...σπάνια μεν αλλά το κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εχω το Ν82 4 μηνες ειμαι ευχαριστημενος αλλα βρηκα omnia 8gb στα 290Ε τι λετε? (ξερω οτι ειναι λιγο off topic) sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ουτε καν! το εχει παρει φιλος μου και πιστευω θα το ανταλλασε οποιαδηποτε στιγμη για το Ν82 μου. γνωμη μου παντα, η αποφαση δικια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 καλησπερα σας εχω σχεδον ενα χρονο το Ν82 με αρκετη εμπειρια σε εγκαταστασεις (πλοηγησης κ.α) και πριν το Ε70 . εκδοση λογισμικου εχω κρατησει ακομα την εκδοση 20.... κατεβασα προγραμματα και απο τα γνωστα μαγαζια και απο το mobicreed. στα περισσοτερα μου βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου, ειτε απο την αρχη , ειτε στην μεση της εγκαταστασης. μου βγαζει ακομα και σε αρχεια .jar , το οποιο μου φαινεται απιστευτο. ξερω πως ειναι ενα θεμα χιλιοαναλυμενο, αλλα θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσε καποιος ειτε απευθειας ειτε με καποια λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Στην θεση σου θα εκανα hard format στην συσκευη και μετα format στην καρτα μνημης. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Γεια σας... Σημερα απεκτησα κ εγω το Ν82.... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλορίζικο φίλε μου! :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Γεια σας... Σημερα απεκτησα κ εγω το Ν82.... Καλορίζικο. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, διάβασε το S60 3rd Edition Platform FAQ. Έτσι θα αποφθεχθούν τετριμμένες ερωταπαντήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 pou tha broume ixous klisis gia to kinito? kurios ellinika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 pou tha broume ixous klisis gia to kinito? kurios ellinika Τι ακριβως ψαχνεις;Δεν πιστευω να εννοεις mid;Ενα οποιοδηποτε mp3 κανει δουλεια.Και μια και ψαχνεις για Ελληνικα,μηπως θα ητανε καλυτερα να γραφεις και Ελληνικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Το πηρα απο την WIND στην τιμη 280 Ε. το ειχαν στην βιτρινα κ το εβγαλαν. Ειναι καλη η τιμη, η μηπως το πηρα ακριβα ? Ευχαριστω Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλορίζικο. Η τιμή που το πήρες είναι πολύ καλή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ρε παιδια το προβλημε με την ημερομηνια που ξερυθμιζεται λυνεται καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Καλορίζικο. Η τιμή που το πήρες είναι πολύ καλή. βέβαια είναι κ βιτρίνας...με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν ήταν και σφραγισμένο. ρε παιδια το προβλημε με την ημερομηνια που ξερυθμιζεται λυνεται καπως? Εμένα σταμάτησε να το κάνει. Εβαλα άλλο θεματάκι κ από τότε ηρέμησα. Αλλά ως πρόβλημα υφίσταται και με έχει κάνει να κοιτάω συνέχεια την ημερ/νια αν είναι δυνατόν. :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Εμενα ειχε την πρωτη σοβαρη πτωση του μετα απο ενα χρονο.:(:mad: Μου γλυστρισε απο το χερι και επεσε στο πεζοδρομιο και γδαρθηκε στην γωνια κατω απο το "#" .Ελπιζω να μην εχει παθει τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Βασίλη εμένα είχε πέσει την 1η εβδομάδα ...τι μου λες τώρα...είχα φάει ΤΟ ξενέρωμα. Παρήγγειλα την πρόσοψη του πληκτρολογίου και το τζάμι της οθόνης και έγινε ξανά καινούριο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Βασίλη εμένα είχε πέσει την 1η εβδομάδα ...τι μου λες τώρα...είχα φάει ΤΟ ξενέρωμα. Παρήγγειλα την πρόσοψη του πληκτρολογίου και το τζάμι της οθόνης και έγινε ξανά καινούριο. Επειδη και το 6680 που ειχα απο πεσιμο χαλασε(ραγισε η πλακετα και δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης) καταλαβαινεις τι φρικη εφαγα πρωι-πρωι. Επισης κατι που ειχε πολυ καιρο να παρουσιαστει(μου το εκανε πριν την πτωση) :η αλλοίωση των χρωματων της οθονης στην αναμονη και η εξαφανιση της μπαρας με ωρα και ημερομηνια στο screen saver . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 μένα σταμάτησε να το κάνει. Εβαλα άλλο θεματάκι κ από τότε ηρέμησα. Αλλά ως πρόβλημα υφίσταται και με έχει κάνει να κοιτάω συνέχεια την ημερ/νια αν είναι δυνατόν. Ρε παιδιά εγώ γιατί να μην έχω πρόβλημα;; Ποτέ μα ποτέ δεν την άλλαξε μόνο του. Ούτε με τις κλήσεις το κάνει Υ.Γ. Και εγώ την τελευταία έκδοση firmware έχω πάνω. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Τώρα θες απάντηση σε αυτό;; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ρε παιδιά εγώ γιατί να μην έχω πρόβλημα;; Ποτέ μα ποτέ δεν την άλλαξε μόνο του. Ούτε με τις κλήσεις το κάνει Υ.Γ. Και εγώ την τελευταία έκδοση firmware έχω πάνω. Και εμενα δεν κανει αυτο το προβλημα αλλα δεν δουλευει σωστα το ξυπνητηρι.Και εγω εχω την τελευταια εκδοση firmware.Δυστυχως αυτη η εκδοση σε καποιους μας εκανε προβλημα. Εσυ εισαι πιο τυχερος μαλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Τώρα θες απάντηση σε αυτό;; Απλά αναρωτιέμαι γιατί! :p Και να το έκανε πάντως δεν με νοιάζει και πολύ! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Απλά αναρωτιέμαι γιατί! :p Και να το έκανε πάντως δεν με νοιάζει και πολύ! Να αρχίσω να ρωτάω κι εγώ γιατί στον Βασίλη του κάνει αυτό με το ξυπνητήρι ενώ εμένα όχι;:rolleyes: Προφανώς κάποιο κόλλημα τρώει μετά την τελευταία αναβάθμιση :wink::vava::cry::angry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 βέβαια είναι κ βιτρίνας...με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν ήταν και σφραγισμένο. Εμένα σταμάτησε να το κάνει. Εβαλα άλλο θεματάκι κ από τότε ηρέμησα. Αλλά ως πρόβλημα υφίσταται και με έχει κάνει να κοιτάω συνέχεια την ημερ/νια αν είναι δυνατόν. :mad: Η κοπελα που μου το εδωσε, και εργαζεται εκει..ειναι δικη μου...το τηλ δεν εχει κανενα σημαδι η οτιδηποτε αλλο... Περιμεναν κ αλλοι ν ατο παρουν απο την βιτρινα, η κανονικη τιμη ηταν στα 340 Ε. Τωρα τι να πω? Αν δεν ειναι καλο, θα φανει :) ποσο κανει να αλλαξω προσοψη ? δεν ειχε μαυρο, κ αυτο ειναι ασημι... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Οχι δεν είπα ότι θα έχει κάτι. Απλά η μείωση της τιμής γίνεται για κάποιο λόγο που εδώ είναι η έκθεση του στην βιτρίνα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts