andreas_ku990 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Εμένα πάντως πάει μια χαρά. Χωρίς κολλήματα, χωρίς τίποτα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ποσο το εχεις γεματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 παίζει ρόλο και τι θέμα του φοράς...εάν είναι από αυτά με τα όμορφα γυαλιστερά εικονίδια κ ένα καρό λαμακιούλες να ξέρεις ότι αυτό από μόνο του το βαραίνει πολύ. εγώ του φοράω ένα πάρα πολύ ελαφρύ και καθαρό θεματάκι και απλά πετάει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ποιο θεμα εχεις?εγω το νοκια ν86 απο εδω κ μαζι το full wallpaper που τρεχει με το ανοιγμα του κινιτου.συν 910 αρχεια βιντεο κ εικονες στην εκθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Pure White του Pizzero. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 pure white default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vglakis16 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Είμαι νέος κάτοχος του Ν82 , διάβασα τις οδηγίες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θέλω να ρωτήσω πως ενεργοποιώ το GPS μόλις πατάω εντοπισμό θέσης μου λέει πως δεν είμαι συνδεδεμένος στο internet (δηλαδή πρέπει να είμαι συνδεδεμένος αλλίως δεν κάνει εντοπισμό?). Η πλακέτα πίσω απο τα πλήκτρα μόλις την πατάω στις άκρες λίγο μπαίνει προς τα μέσα και κάνει λιγο θόρυβο το πλαστικό , μήπως έχει πρόβλημα. Μερικές φορές τρώωει κόλλημα και δεν κάνει τπτ μέχρι να βγάλω την μπαταρία. Τέλος να ρωτήσω πώς δουλεύει το ράδιο , γιατί το δικό μου πιάνει μόνο δυο σταθμούς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 pure white default? Εννοείται. Βλέπω ότι το έχεις πολύ φορτωμένο. 910 βίντεο;; OMG + 3 LOL :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 910 μαζι με εικονες και βιντεο.σχετικα τρωει ενα ψιλοκολιματακι οταν το ανοιγω πρωτη φορα κ μπω στην εκθεση.αλλα αν παιξω κανενα 5λεπτο στην εκθεση μετα δεν μασαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vglakis16 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο και εμένα που είμαι άσχετος...ΠΛΖΖΖ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 τα πλαστικα κανουν κ σε μενα προβλημα.για το gps δεν χρειαζεται να εισαι στο νετ για να μπει.απλα την πρωτη φορα αργει να συνδεθει.μαυρο η ασημι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 το εχω απλα μου φαινεται λιγο τι αργο ποιο θεμα εχεις?εγω το νοκια ν86 απο εδω κ μαζι το full wallpaper που τρεχει με το ανοιγμα του κινιτου.συν 910 αρχεια βιντεο κ εικονες στην εκθεση Πώς να μην κολλάει, αν το έχει φορτώσει με περιττά πράγματα που τρέχουν συνέχεια στο παρασκήνιο όπως το full wallpaper. Δεν έχει σημασία αν έχει 20 ή 200 βίντεο. Σημασία έχει τι τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο καθώς και το πόσο βαρύ είναι το θέμα που χρησιμοποιείς. -------------------------------------------------- Είμαι νέος κάτοχος του Ν82 , διάβασα τις οδηγίες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θέλω να ρωτήσω πως ενεργοποιώ το GPS μόλις πατάω εντοπισμό θέσης μου λέει πως δεν είμαι συνδεδεμένος στο internet (δηλαδή πρέπει να είμαι συνδεδεμένος αλλίως δεν κάνει εντοπισμό?). Η πλακέτα πίσω απο τα πλήκτρα μόλις την πατάω στις άκρες λίγο μπαίνει προς τα μέσα και κάνει λιγο θόρυβο το πλαστικό , μήπως έχει πρόβλημα. Μερικές φορές τρώωει κόλλημα και δεν κάνει τπτ μέχρι να βγάλω την μπαταρία. Τέλος να ρωτήσω πώς δουλεύει το ράδιο , γιατί το δικό μου πιάνει μόνο δυο σταθμούς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο και εμένα που είμαι άσχετος...ΠΛΖΖΖ:O Θα σε βοηθήσουμε, αλλά θα πρέπει να βοηθήσεις και εσύ τον εαυτό σου. Για το GPS διάβασε αυτό. Και γενικότερα καλό θα ήταν να διαβάσεις όλο το S60 3rd Edition Platform FAQ. Θα σε αποτρέψει από περιττές ερωτήσεις. Στο ραδιόφωνο είναι απλά τα πράγματα. Πατάς τα κουμπιά με τα βελάκια που είναι στραμμένα επάνω και κάτω και συντονίζεσαι σε διαφορετική συχνότητα. Αν θέλεις να αποθηκεύσεις κάποια από αυτές, απλά πατάς Επιλογές > Αποθήκευση σταθμού. Για τα κολλήματα ευθύνεται η κάρτα μνήμης. Για αρχή κάνε της μορφοποίηση, αλλά καλό θα ήταν θα την αντικαταστήσεις μια SanDisk στο άμεσο μέλλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 τωρα μονο το full wallpaper τρεχει.το θεμα ειναι του κινιτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Καλησπέρα . Εχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που θα τρέξω κάποια java εφαρμογή στο κινητό (opera mini , λεξικό , εορτολόγιο) για αρκετή ώρα αυτό μετά κολλάει κ χρειάζεται restart για να επανέλθει. Του έκανα hard format αλλά κ πάλι δεν άλλαξε κάτι. Τις εφαρμογές τις εχω αποθήκευση στην μνήμη του κινητού κ δεν φοράω την εργοστασιακή κάρτα μνήμης. Έχει κανείς κάτι υπόψιν του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μάλλον οι εφαρμογές έχουν κακή διαχείριση μνήμης. Δεν ελευθερώνουν την μνήμη του συστήματος που έχουν δεσμεύσει με αποτέλεσμα αυτή να μένει δεσμευμένη αφου κλείσεις την εφαρμογή. Ετσι μένουν κατάλοιπα τα οποία καθαρίζουν με το restart. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Όπως αρκετοί από εσάς θα ξέρετε, έχω το Ν82 πάνω από χρόνο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν είχα ένα θέμα με τη δεύτερη μπαταρία του. Το κινητό είναι αγορασμένο τον περσινό Ιανουάριο και σχεδόν ταυτόχρονα είχα αγοράσει και μία δεύτερη μπαταρία από το Nokia shop της πόλης μου. Οι δύο μπαταρίες ήταν στρωμένες κανονικά και η χρήση τους ήταν μοιρασμένη. Το ΣΚ λοιπόν παρατήρησα ότι όταν θέλησα να αφαιρέσω τη δεύτερη μπαταρία για να βάλω την εργοστασιακή, το καπάκι της μπαταρίας φαινόταν σφηνωμένο και κατόρθωσα να το αφαιρέσω με πολλή δυσκολία. Δεν έδωσα και πάρα πολλή σημασία, αλλά μόλις ξαναχρειάστηκε να αλλάξω τις δύο μπαταρίες, είδα ότι η μπαταρία που σχεδόν δε χωρούσε στη θήκη του κινητού ήταν εξογκωμένη κάθετα, δηλαδή είχε γίνει ελαφρώς πιο χοντρή (καθ' ύψος) από ό,τι ήταν κανονικά. Φοβούμενος μήπως υπάρχει βλάβη, δεν την χρησιμοποίησα και σήμερα την πήγα στο Nokia shop, όπου και ο τεχνικός μού είπε ότι είχαν "φουσκώσει" τα στοιχεία της μπαταρίας, ήταν αλλοιωμένη και θα ήταν παακινδυνευμένο να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ. Την πέταξα στο κουτί ανακύκλωσης και πήρα μία καινούργια (39 Ευρώπουλα η λυπητερή). Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν άλλο κάποιο παρόμοιο περιστατικό? :what: p.s.: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά την φόρτιση της από σχεδόν μηδενικό φορτίο, η μπαταρία θερμαίνεται αρκετά, όχι όμως πάντα. Τυχαίο γεγονός ή όχι? Παίζει ρόλο η παροχή της ΔΕΗ για τυχόν δυσλειτουργίες του φορτιστή? Έλεγξα σήμερα την παροχή της ΔΕΗ με ένα σταθεροποιητή που έχω και βγήκε αρκετά πάνω από 225 Volt. :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μάλλον οι εφαρμογές έχουν κακή διαχείριση μνήμης. Δεν ελευθερώνουν την μνήμη του συστήματος που έχουν δεσμεύσει με αποτέλεσμα αυτή να μένει δεσμευμένη αφου κλείσεις την εφαρμογή. Ετσι μένουν κατάλοιπα τα οποία καθαρίζουν με το restart. Δεν τρέχω προγράμματα στο κινητό ούτε θέματα που να το βαραίνουν. Όταν συμβαίνει αυτό η μνήμη δεν είναι πότε σε χαμηλά επίπεδα βάση του taskmanager . Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο ; Πάντως είναι σίγουρα θέμα java γιατί του έβγαλα όλα τα προγράμματα που θα μπορούσαν να δεσμεύουν μνήμη ακόμα και τον taskmanager, κ μόλις ανοίξω ένα λεξικό java κ τον opera mini μετά από λίγο κολλάει . Προτείνετε κάτι ; Και μια άλλη απορεία. Ένα θέμα που μου δείχνει ότι είναι εγκατεστημένο στην κάρτα μνήμης , από που το βρίσκω κ το αφαιρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ... p.s.: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά την φόρτιση της από σχεδόν μηδενικό φορτίο, η μπαταρία θερμαίνεται αρκετά, όχι όμως πάντα. Τυχαίο γεγονός ή όχι? Παίζει ρόλο η παροχή της ΔΕΗ για τυχόν δυσλειτουργίες του φορτιστή? Έλεγξα σήμερα την παροχή της ΔΕΗ με ένα σταθεροποιητή που έχω και βγήκε αρκετά πάνω από 225 Volt. :worry: Ο φορτιστής δουλεύει χωρίς πρόβλημα μέχρι τα 240V. Αν έχεις παραπάνω τότε ναι θα έχεις πρόβλημα σε αρκετές συσκευές. Όσον αφορά την μπαταρία είναι συχνό φαινόμενο και μπορεί να γίνει έτσι ή από πρόβλημα στις φορτίσεις ή από έντονη χρήση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλησπερα..εχω ενα μικρο προβλημα με τον κινητο, σημερα προσεξα πως εχει κοπει η μεμβρανη κατω απο τον σταυρο κατευθυνσης και συνεπως θελει αλλαγμα το πληκτρολογιο. ξερεις κανεις που μπορω να βρω ανταλλακτικο? αν βρω η τοποθετηση ειναι ευκολη? κυριως ομως πρεπει να βρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Γιατί δε πας σε ένα Nokia Shop να ρωτήσεις. Αν το ανοίξεις μόνο σου θα χάσεις την εγγύηση. Σου το λέω αυτό διότι έτσι όπως βγαίνουν τα καλύμματα στο N82 θα αφήσεις σημάδια τα οποία θα προδίδουν ότι το άνοιξες μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 δεν με νοιαζει και τοσο η εγγυηση.σε νοκια σοπ θα μου αλλαξουν μονο τα πληκτρα η ολη τη προσοψη?ποσο μπορει να κοστισει? νομιζω πως τα πληκτρα βγαινουν χωρις να πειραξεις τη προσοψη και τα λοιπα,αν βρω ενα πληκτρολογιο σκετο δεν θα μπορεσω να το βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Μπορούν να αλλάξουν ό,τι θέλεις εσύ. Αν θέλεις μόνο τα πλήκτρα με το κάτω κομμάτι της πρόσοψης γίνεται. Μάλιστα ένας φίλος τώρα τελευταία που άλλαξε όλη τη μπροστά πλευρά του κόστισε μόνο 10€ χωρίς να τον χρεώσουν εργατικά διότι η πρόσοψη στο N82 είναι κουμπωτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 τοσο λιγα?μερικοι μου λεγανε να περιμενω κατι 50αρια,αλλα ισως να ειναι λογικο αφου ειναι μονο το πληκτρολογιο.θα περασω και θα ρωτησω μαλλον.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Μπορούν να αλλάξουν ό,τι θέλεις εσύ. Αν θέλεις μόνο τα πλήκτρα με το κάτω κομμάτι της πρόσοψης γίνεται. Μάλιστα ένας φίλος τώρα τελευταία που άλλαξε όλη τη μπροστά πλευρά του κόστισε μόνο 10€ χωρίς να τον χρεώσουν εργατικά διότι η πρόσοψη στο N82 είναι κουμπωτή. επειδη κ εγω θελω να αλλξω την μπροστα που το εκανε ο φιλοσ σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Στα Χανιά. Για την ακρίβεια άλλαξε τη μπροστά πρόσοψη και όχι τα πλήκτρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts