madcorny Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αχαααα!!! Στο Αγγλικό NSU δεν βγαζει την αναβάθμιση 31... Μόλις δοκίμασα σε υπολογιστή με το ελληνικό...voila!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αξίζει να το αγοράσει κανείς σήμερα; Αν όχι αυτό τότε ποιο άλλο παραπλήσιο; Έχει προβλήματα; Δεν θα αντέξω άλλο κινητό με τρανταχτά προβλήματα (όπως το w910)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Βεβαίως και το αξίζει ειδικά σε αυτή την τιμή. Το Ν82 είναι από τα αξιόπιστα κινητά που έβγαλε η Νοκια (ειδικά για Symbian) πετάει το τηλέφωνο. 6 μήνες τώρα κανένα παράπονο και δεν προτίθεμαι να το αλλάξω επουδενί. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrtoner2 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αυτό παίζει να μπορέσουμε να το κάνουμε εμείς;Γιατί κάπου στην αρχή λέει ότι θέλει opda certificate... xxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αν δωσεις σωστο συνδεσμο ισως μπορεσει καποιος να σε βοηθησει.Υπαρχει θεμα οπου γινεται αντιστοιχη συζητηση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrtoner2 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 έχεις δίκιο λάθος θέμα...ο λόγος που έγραψα το link έτσι είναι για να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα ''νομιμότητας'' του link...i 'm sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Βεβαίως και το αξίζει ειδικά σε αυτή την τιμή. Το Ν82 είναι από τα αξιόπιστα κινητά που έβγαλε η Νοκια (ειδικά για Symbian) πετάει το τηλέφωνο. 6 μήνες τώρα κανένα παράπονο και δεν προτίθεμαι να το αλλάξω επουδενί. Απο bugs τι λέει; ποιότητα κατασκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Απο bugs τι λέει; ποιότητα κατασκευής; Ποιότητα κατασκευης προσωπικα πιστευω οτι ειναι προς το καλη,σιγουρα ομως οχι αυτη που θα επρεπε να εχει,ειδικα με την τιμη που ειχε οταν κυκλοφορησε.bugs;Πιο αξιοπιστο n series60 δεν νομιζω να εχει βγει.Βεβαια θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα και δυνατοτερο ηχο.Αξιζει και με το παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Οντως "αναβαθμιστηκε" και το GPS σαν σημα, σαν λειτουργια?! Δεν εχω περασει ακομα καποιο Προγραμμα Ποληγησης αλλα θελω.. απο την στιγμη που περασα την 31 το βλεπω ακομα πιο γρηγορο απο πριν.(οχι οτι ειχε προβλημα το ν82 ποτε στο gps) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Βεβαια θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα Το θέμα με τη φωτεινότητα δεν υφίσταται πλέον. Βάζεις την εφαρμογή Light Control και ξένοιασες. Κανονική φωτεινότατη οθόνη, όπως πρέπει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εχω "ζευγαρώσει" :lol: το Ν82 με ένα Νοκια bt hfree (ΒΗ902). Του έχω βάλει να κάνει αυτόματη σύνδεση. Αλλά όταν τυχαίνει να πάρω το ακουστικό εκτός εμβέλειας του κινητου και ξαναπλησιάσω το τηλ αυτό δεν συνδέεται ξανά με το Ν82 αυτόματα. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κανονικα επρεπε να συνδεθει.Το εχεις ορισει ως εξουσιοδοτημενη συσκευη? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ναι εννοείται.... Εντιτ: τώρα συνδέθηκε, πότε συνδέεται πότε όχι.:worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δοκιμασε να κανεις format το bt handsfree καπου το γραφει μεσα στο βιβλιο με τις οδηγιες οταν το αγορασες. Σε ενα δικο μου ετσι ελυνα το συγκεκριμενο προβλημα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ναι το ξέρω πως γίνεται. Aπλά με το Νοκια bt τρώει ένα κόλλημα αντί να πετάει μιας και είναι της ίδιας εταιρείας. Ενα turbox με αναγνώριση που έχω επίσης είναι τσακμάκι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εκανα φορματ την καρτα μνημης απο το κινητο αλλα εξακολουθει να μου βγαζει ενα μυνημα οταν το ανοιγω σφαλμα συστηματος.δ βλεπω να εχει καποιο σοβαρο προβλημα,να του κανω hard format?εκτος απο τις εφαρμογες που εχω περασει στο κινητο κ τα αρχεια χανω τιποτα αλλο?τα μηνυματα χανονται? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αν κανείς φορματ στο τηλέφωνο, παίξονται τα πάντα. Γι'αυτό, πάρε αντίγραφο με το pc suite για επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, σημειώσεις αλλά όχι ρυθμίσεις και μετά προχωρά στο φορματ. Όταν έκανες φορματ στην κάρτα επανέφερες όλους τους φακέλους; Αν ναι, δοκίμασε να ξανακάνεις αλλά να κρατήσεις μόνο τους φακέλους με τα δεδομένα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το θέμα με τη φωτεινότητα δεν υφίσταται πλέον. Βάζεις την εφαρμογή Light Control και ξένοιασες. Κανονική φωτεινότατη οθόνη, όπως πρέπει. Πάνο δεν τρεμοπαίζει η φωτεινότητα όταν αλλάζεις μενού? Εμένα όταν είμαι στην οθόνη αναμονής κ πατήσω το κουμπί του μενού πέφτει στιγμιαία η φωτεινότητα στο επίπεδο που έχει χωρίς το προγραμματάκι και μετά επανέρχεται... Το ίδιο κάνει σε κάθε υπομενού. Το έχεις δουλέψει καιρό? Από θέμα μπαταρίας πως πάει? Τρώει ενέργεια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Πάνο δεν τρεμοπαίζει η φωτεινότητα όταν αλλάζεις μενού? Εμένα όταν είμαι στην οθόνη αναμονής κ πατήσω το κουμπί του μενού πέφτει στιγμιαία η φωτεινότητα στο επίπεδο που έχει χωρίς το προγραμματάκι και μετά επανέρχεται... Το ίδιο κάνει σε κάθε υπομενού. Το έχεις δουλέψει καιρό? Από θέμα μπαταρίας πως πάει? Τρώει ενέργεια? Εξαρτάται από το θέμα που έχεις ενεργοποιημένο στο τηλέφωνο. Εγώ έχω εδώ και καιρό το θεματάκι του 5800 που είναι σε μαύρο φόντο και δεν φαίνονται τόσο έντονες οι αλλαγές της φωτεινότητας που λες, οι οποίες όντως υπάρχουν. Πιο έντονες είναι όταν πληκτρολογώ γρήγορα κείμενο. Πάντως είναι άλλη συσκευή το Ν82 με αυτό το πρόγραμμα. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και φυσικά υπάρχει διαφορά στην αυτονομία. Είναι σαν να είχε εργοστασιακά το κινητό τη δυνατότητα για φουλ φωτεινότητα, συν το γεγονός ότι η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο. Αν προσθέσεις και το PowerBoot που είναι προγραμματισμένο να ανοίγει με το τηλέφωνο, ώστε με τη σειρά του να ενεργοποιεί αυτόματα και το Light Control, το κόστος είναι και σε ενέργεια και σε RAM. Χαλάλι πάντως, δεν συγκρίνεται αυτό το κόστος μπροστά σε αυτά που προσφέρει η εφαρμογή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 λοιπόν κατ'αρχήν με το θέμα της φωτεινότητας υπάρχει πλεον hack ψαχτείτε στο xxxxxxxx κατα δεύτερον πλέον hackαρετε και η τελευταία έκδοση ή 31... ψαχτείτε στο xxxxxxxxx εχθές το hackαρα. και τρίτο και τελευταίο έχει βελτιωθεί αρκετά η κάμερα με τη τελευταία αναβάθμηση σε σχέση με την 20 ή είναι η ιδέα μου; κάνει κατ'αρχήν πολύ καλύτερο focus και πιο έντονα χρώματα. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 λοιπόν κατ'αρχήν με το θέμα της φωτεινότητας υπάρχει πλεον hack ψαχτείτε στο xxxxxx... κατα δεύτερον πλέον hackαρετε και η τελευταία έκδοση ή 31... ψαχτείτε στο xxxxxxxx εχθές το hackαρα. και τρίτο και τελευταίο έχει βελτιωθεί αρκετά η κάμερα με τη τελευταία αναβάθμηση σε σχέση με την 20 ή είναι η ιδέα μου; κάνει κατ'αρχήν πολύ καλύτερο focus και πιο έντονα χρώματα. ναι ειναι γεγονος φιλε killing_you2, νιωθω οτι πηρα νεο κινητο επιτελους..αφου σκεφτομουν να το δωσω μονο και μονο για το χακαρισμα :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πάνο δεν τρεμοπαίζει η φωτεινότητα όταν αλλάζεις μενού? Εμένα όταν είμαι στην οθόνη αναμονής κ πατήσω το κουμπί του μενού πέφτει στιγμιαία η φωτεινότητα στο επίπεδο που έχει χωρίς το προγραμματάκι και μετά επανέρχεται... Το ίδιο κάνει σε κάθε υπομενού. Το έχεις δουλέψει καιρό? Από θέμα μπαταρίας πως πάει? Τρώει ενέργεια? Το εχω βαλει κι εγω παλιοτερα για λιγο στο κινητο μου το Light Control (κανει πολυ καλη δουλεια) και συναιβεναι ακριβως αυτο που περιγραφεις Βαλαντη. Δεν ηταν προβλημα του κινητου, ουτε ηταν κατι το τοσο ενοχλητικο ολο αυτο, απλα σε παραξενευει οταν γινεται αυτο το πεσιμο της "τασης" του φωτισμου, σαν το κινητο να μην "σηκωνε" την εφαρμογη σε καθε αλλο "τρεξιμο".... Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Φιλε elteo το οτι ειναι ιδιας εταιριας το ακουστικο δεν νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο,ειδικα οταν μιλαμε για nokia.Το εχω πανω απο 6 μηνες και ποτε δεν δουλεψε αψογα με το ν82.Να σημειωσω επισης οτι επισημα δεν υπαρχει συμβατοτητα,αν σημαινει κατι αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλησπερα ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. ειπα να κανω αναβαθμιση του firmware. παω κατεβαζω το τελευταιο νοκια σοφτγουεαρ απντειτ. μου κατεβαζει τα 123 μεγκαμπαιτ του απντειτ, ξεκινα το απντειτ, και οτι και να κανω μου κοβει το απντειτ τρια λεπτα αφου ξεκινησει. λεει κατι οτι χαθηκε η συνδεση usb τι ινστολ ανινστολ κτλ οτι και να κανω δε λεει με τιποτα να γινε3ι το απντειτ. τι να κανω? θα τρελαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλησπερα ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. ειπα να κανω αναβαθμιση του firmware. παω κατεβαζω το τελευταιο νοκια σοφτγουεαρ απντειτ. μου κατεβαζει τα 123 μεγκαμπαιτ του απντειτ, ξεκινα το απντειτ, και οτι και να κανω μου κοβει το απντειτ τρια λεπτα αφου ξεκινησει. λεει κατι οτι χαθηκε η συνδεση usb τι ινστολ ανινστολ κτλ οτι και να κανω δε λεει με τιποτα να γινε3ι το απντειτ. τι να κανω? θα τρελαθω Απεγκατέστησε όλο το pc suite και ξαναπέρασε την τελευταία έκδοση. Μάλλον είναι πρόβλημα στον driver του usb αυτό που περιγράφεις... Εξαρτάται από το θέμα που έχεις ενεργοποιημένο στο τηλέφωνο. Εγώ έχω εδώ και καιρό το θεματάκι του 5800 που είναι σε μαύρο φόντο και δεν φαίνονται τόσο έντονες οι αλλαγές της φωτεινότητας που λες, οι οποίες όντως υπάρχουν. Πιο έντονες είναι όταν πληκτρολογώ γρήγορα κείμενο. Πάντως είναι άλλη συσκευή το Ν82 με αυτό το πρόγραμμα. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και φυσικά υπάρχει διαφορά στην αυτονομία. Είναι σαν να είχε εργοστασιακά το κινητό τη δυνατότητα για φουλ φωτεινότητα, συν το γεγονός ότι η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο. Αν προσθέσεις και το PowerBoot που είναι προγραμματισμένο να ανοίγει με το τηλέφωνο, ώστε με τη σειρά του να ενεργοποιεί αυτόματα και το Light Control, το κόστος είναι και σε ενέργεια και σε RAM. Χαλάλι πάντως, δεν συγκρίνεται αυτό το κόστος μπροστά σε αυτά που προσφέρει η εφαρμογή. Το εχω βαλει κι εγω παλιοτερα για λιγο στο κινητο μου το Light Control (κανει πολυ καλη δουλεια) και συναιβεναι ακριβως αυτο που περιγραφεις Βαλαντη. Δεν ηταν προβλημα του κινητου, ουτε ηταν κατι το τοσο ενοχλητικο ολο αυτο, απλα σε παραξενευει οταν γινεται αυτο το πεσιμο της "τασης" του φωτισμου, σαν το κινητο να μην "σηκωνε" την εφαρμογη σε καθε αλλο "τρεξιμο".... Παιδιά εμένα μου έδινε στα νεύρα που αναβόσβηνε και το πέταξα αμέσως. Προτιμώ να είναι πιο σκοτεινό παρά αυτή η "πτώση τάσης"... λοιπόν κατ'αρχήν με το θέμα της φωτεινότητας υπάρχει πλεον hack ψαχτείτε στο xxxxxxx... κατα δεύτερον πλέον hackαρετε και η τελευταία έκδοση ή 31... ψαχτείτε στο xxxxxxx εχθές το hackαρα. και τρίτο και τελευταίο έχει βελτιωθεί αρκετά η κάμερα με τη τελευταία αναβάθμηση σε σχέση με την 20 ή είναι η ιδέα μου; κάνει κατ'αρχήν πολύ καλύτερο focus και πιο έντονα χρώματα. Μπορείς να μας πεις περισσότερα για το hack που φτιάχνει την φωτεινότητα στο Ν82? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts