gianpithio Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ναι με την ιδια διαδικασια που θα κανεις για να τον αλλαξεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Έχω μια απορία! Αφού αλλάξω το product code και κάνω την αναβάθμιση, δεν θα είναι πρόβλημα να ξαναγυρίσω στο αρχίκο κωδικό με την αναβαθμισμένη έκδοση την οποία δεν μπορούσε να κάνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Eαν προσπαθησεις να ξανακανεις αναβαθμιση Ναι. Αλλιως δεν υπαρχει προβλημα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πρίν από λιγες μέρες του άλλαξα την πλακέτα και δεν παίζει το ραδιώφωνο. Τι να κάνω ?:O Να τους το φέρω στο κεφάλι:D Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δοκιμασε να κανεις hard format εαν δεν γινει τιποτα θα πρεπει να το πας ξανα την συσκευη σου για επισκευη! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 εβαλα κι εγώ την 31.0.016.Δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα και πολλά πράγματα αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία γιατί οταν ειμαι σε ένα μενου και επιλεγω Βοήθεια μου βγάζει και σε αυτη την έκδοση μηνυμα Μνήμη πλήρης.Τι διορθώνουν δηλ;Ενα τόσο εμφανες προβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί;Οχι οτι περιμένω να μαθω το κινητό μου απο την Βοήθεια αλλά έτσι για το γα..το οτι όλα λειτουργούν οκ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Σε μένα δεν το κάνει αυτό. Μάλλον είναι μόνο στο δικό σου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 εβαλα κι εγώ την 31.0.016.Δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα και πολλά πράγματα αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία γιατί οταν ειμαι σε ένα μενου και επιλεγω Βοήθεια μου βγάζει και σε αυτη την έκδοση μηνυμα Μνήμη πλήρης.Τι διορθώνουν δηλ;Ενα τόσο εμφανες προβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί;Οχι οτι περιμένω να μαθω το κινητό μου απο την Βοήθεια αλλά έτσι για το γα..το οτι όλα λειτουργούν οκ Το μήνυμα πλήρους μνήμης στη Βοήθεια υπάρχει από την αρχή, από την πρώτη έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα διορθωθεί ποτέ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Την έβαλα και εγώ. Στην αρχή όταν το έβαζα από το PC , μου έκανε κάτι κουλά , μου έσβησε τελείως , δεν άνοιγε και τελικά με εκείνα που μου έλεγε να κάνω δούλεψε. Νομίζω να βγάλω USB, μετά μπαταρία και μετά τον φορτιστή και μετά να τα ξανασυνδέσω. Στην αρχή που δεν άνοιγε τρελάθηκα αλλά μετά όλα οκ. Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο , ελάχιστα και το Rotate αν και πάλι αργεί λίγο. Εντάξει όχι και τόσο σημαντικές διαφορές !! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το Ν82 πρίν μερικες μέρες και έχω το εξής πρόβλημα. Όποτε ανοίγω τους "Χάρτες" κολλάει το κινητό και πρέπει να βγάλω την μπαταρία αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα. Έχω αλλάξει κάρτα.Έχω μια Sandisk 8GB από τον Γερμανό. Εχω κάνει φορμάτ σε κάρτα και τηλ. Τι άλλο να κάνω? Που λέτε να υπάρχει το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δοκιμασε να κανεις hard format εαν δεν γινει τιποτα θα πρεπει να το πας ξανα την συσκευη σου για επισκευη! Πως γινεται αυτο?:D Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Το μήνυμα πλήρους μνήμης στη Βοήθεια υπάρχει από την αρχή, από την πρώτη έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα διορθωθεί ποτέ. εμενα δεν το κανει στο Ν82 με παει κανονικα στη βοηθεια και μπορω να την διαβασω κανονικα με την τελευται αναβαθμιση την ν31 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 εμενα δεν το κανει στο Ν82 με παει κανονικα στη βοηθεια και μπορω να την διαβασω κανονικα με την τελευται αναβαθμιση την ν31 και εμενα ποτε δε μου το εκανε. με οποιαδηποτε εκδοση ειχα οποτε παταω βοηθεια σε οποιοδηποτε menu ανοιγει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Περασα και εγω την καινουργια εκδοση,αφου με φοβησε λιγο γιατι καποια στιγμη κολλησε αλλα ακολουθωντας τις οδηγιες ολα ενταξει. Κατι που θελω να ρωτησω ομως:πριν περασω την αναβαθμιση οταν εκανα συνδεση για τον map loader εβαζα το κινητο σε συνδεση pc suite και δουλευε σωστα.Χαρτες ,φωνες και αδειες χρησης.Τωρα μπορει να συνδεθει μονο σε μεταφορα δεδομενων(σε pc suite συνδεση ψαχνει για την συσκευη συνεχεια) και δεν βγαζει μεσα στον Map Loader τις αδειες χρησης.Ξαναπερασα τo map loader αλλα το ιδιο ,το κανει σε κανενα αλλον ή μονο σε εμενα; Edit:ανοιξα μεσω ovi τον map loader και τα εμφανιζει ολα κανονικα.Μαλλον καποιο κολλημα ειχε φαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Πως γινεται αυτο?:D Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Περασα και εγω την καινουργια εκδοση,αφου με φοβησε λιγο γιατι καποια στιγμη κολλησε αλλα ακολουθωντας τις οδηγιες ολα ενταξει. Κατι που θελω να ρωτησω ομως:πριν περασω την αναβαθμιση οταν εκανα συνδεση για τον map loader εβαζα το κινητο σε συνδεση pc suite και δουλευε σωστα.Χαρτες ,φωνες και αδειες χρησης.Τωρα μπορει να συνδεθει μονο σε μεταφορα δεδομενων(σε pc suite συνδεση ψαχνει για την συσκευη συνεχεια) και δεν βγαζει μεσα στον Map Loader τις αδειες χρησης.Ξαναπερασα τo map loader αλλα το ιδιο ,το κανει σε κανενα αλλον ή μονο σε εμενα; Edit:ανοιξα μεσω ovi τον map loader και τα εμφανιζει ολα κανονικα.Μαλλον καποιο κολλημα ειχε φαει. Και εμένα μου το έκανε αυτό. Τελικά τα απεγκατέστησα όλα, και τα εγκατέστησα ξανά και όλα δουλεύουν πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Tωρα που το θυμήθηκα, οταν συνδεετε το κινητο σε XP με επιλογη pc suite συνδεσης εμφανιζει στο pc το εικονιδιο οτι εχει συνδεθει καποια συσκευη usb;Ενω το εκανε παλια μετα απο καποια αναβαθμιση των drivers δεν το κανει,ο ηχος συνδεσης ομως ακουγεται απο το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η αναβάθμιση στο N82 δεν διαγράφει τα πάντα στην συσκευή με καλά και κακά αποτελέσματα. Τα καλά: διατηρούνται ότι έχεις βάλει μέσα Τα κακά: αν κάποια στιγμή εγκαταστάθηκε προβληματική εφαρμογή που δημιούργησε πρόβλημα στο τηλέφωνο (πχ δεν δουλεύει η βοήθεια) τότε το πρόβλημα θα παραμείνει και μετά την αναβάθμιση. Λύση: hard format. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι αμμεσα για Ν 82,το μαυρο ειναι ποιοτητα καλο?ξεβαφει?τα κουμπια βολευουν για μυνημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι αμμεσα για Ν 82,το μαυρο ειναι ποιοτητα καλο?ξεβαφει?τα κουμπια βολευουν για μυνημα? ειναι πολυ καλο δεν μου ειχε ξεβαψει, σουπερ καμερα και φλασ καταπληκτικο, αν εχεις μεγαλα δακτυλα ισως ζοριστεις με τα κουμπια που εχει για μυνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ούτε εμένα μου έχει ξεβάψει, ούτε τριξίματα βλέπω. Πολύ καλό κινητό ειδικά η κάμερα του και το φλας. Και τα κουμπιά βολεύουν αν και στην αρχή όχι και τόσο πολύ. Λίγη συνήθεια θες. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Tωρα που το θυμήθηκα, οταν συνδεετε το κινητο σε XP με επιλογη pc suite συνδεσης εμφανιζει στο pc το εικονιδιο οτι εχει συνδεθει καποια συσκευη usb;Ενω το εκανε παλια μετα απο καποια αναβαθμιση των drivers δεν το κανει,ο ηχος συνδεσης ομως ακουγεται απο το pc. Έτσι γίνεται, είναι απόλυτα λογικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι αμμεσα για Ν 82,το μαυρο ειναι ποιοτητα καλο?ξεβαφει?τα κουμπια βολευουν για μυνημα? Στο δικό μου μαύρο έχουν ξεβάψει λίγο οι άκρες στα κουμπιά μενού και τα κουμπιά επιλογής(soft keys) και πίσω στο ασημί γύρω από τον φακό της φωτογραφικής Όσο για την δημιουργία κειμένου με το πληκτρολόγιο είναι λίγο δύσκολη..αν και συνηθίζεται τα κουμπιά σε κουράζουν γιατί είναι μικρα,ειδικά αν γράφεις αρκετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 απλα εχω ερθει σε αδιεξοδο,εχω τα λεφτα και λεω το απογευμα να παω να το χτυπησω σε μαυρο,το ασημι καλο μεν αλλα το σειχνει πολυ ψευτικο και ειπα να σας ρωτησω οσον αφορα τα πληκτρα και μη τυχων ξεβαψει η προσωψη... σε θεμα μεγεθους?πρακτικο η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moralesn82 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το Ν82 πρίν μερικες μέρες και έχω το εξής πρόβλημα. Όποτε ανοίγω τους "Χάρτες" κολλάει το κινητό και πρέπει να βγάλω την μπαταρία αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα. Έχω αλλάξει κάρτα.Έχω μια Sandisk 8GB από τον Γερμανό. Εχω κάνει φορμάτ σε κάρτα και τηλ. Τι άλλο να κάνω? Που λέτε να υπάρχει το πρόβλημα? εχω κ εγω το ιδιο προβλημα... εκανα και την αναβαθμιση λογισμικου, αναβαθμισα κ τους χαρτες αλλα τιποτα... μπορει καποιος να μας βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts