Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η οθόνη γυρίζει με το παραμικρό.

δηλαδη γράφω μυνημα και γυριζει.

ουτε υποψια να το γυρισω δηλαδη.

το rotate me το ειχα βαλει αλλα ειχε τζαφαρει.

δηλαδη εμπαινα στο μενου και γυρναγε η οθόνη στο άσχετο.

Μηπως το προβλημα αυτο δημιουργηθηκε απο τοτε που ειχες βαλει το rotateme? Στην θεση σου θα εκανα hard format στην συσκευη για να δω τι θα γινει :)

Επί τη ευκαιρία, καλή χρονιά και χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς. :)

Xρονια πολλα Παναγιωτη ,οτι επιθυμεις ,με υγεια :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλη χρονια σε ολους!

αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες παντα σε πληρη οθονη απο την εκθεση,θα ημουν ευγνωμων:(

(νομιζω οτι εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα κατι γι αυτο,συγχωρηστε με αν εχει ξανασυζητηθει):)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Στην Έκθεση όχι, δεν γίνεται αυτό.

Μέσω του προγράμματος Resco Photo Viewer που κάνει ακριβώς την ίδια δουλεία με την Έκθεση αλλά είναι μόνο για εικόνες γίνεται.

Περισσότερα όμως για εφαρμογές στο επίσημο θέμα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τί εννοείς πάντα σε πλήρη οθόνη; Σε πλήρη οθόνη φαίνονται απο την έκθεση. Αρκεί να πατήσεις πάνω στην εικόνα.

καλη χρονια σε ολους!

αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες παντα σε πληρη οθονη απο την εκθεση,θα ημουν ευγνωμων:(

(νομιζω οτι εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα κατι γι αυτο,συγχωρηστε με αν εχει ξανασυζητηθει):)

Στην έκθεση πατάς μία φωτό. Μόλις ανοίξει γυρνάς το τηλ ώστε να μεγιστοποιηθεί. Μετά με το πολυπλήκτρο δεξια-αριστερά τις βλέπεις μεγιστοποιημένες!

Eναλλακτικά κατέβασε από το μαγαζακι το πολύ καλό SplashPhoto 4.21-S60 3rd editon:cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!

Εχω αποφασισει σε λιγες μερες να παρω το Ν82 και εχω μερικες ερωτησεις ακομα..

1) Εαν στις επαφες οταν εχεις γραμμενο το ονομα καποιου υπαρχει απο κατω μαζι με το ονομα και ο αριθμος του τηλεφωνου του( στο Ν96 και στο Ε66 δεν γινεται αυτο)

2)Μεχρι ποσα GB καρτα μνημης υποστηριζει το τηλεφωνο..4 ή 8?

3) Εχω διαβασει οτι η καρτα μνημης sandisk ειναι η καλυτερη για το Ν82. Ποσο κοστιζει?

4) Το τηλεφωνο που θα παρω σε 2 εβδομαδες περιπου, θα εχει την τελευταια αναβαθμιση?

5) Το φορτιζεις πολλες ωρες μολις το ανοιγεις απο το κουτι ή εξαντλεις την οση μπαταρια εχει μεσα και μετα το φορτιζεις?

1. Όχι, στην λίστα βλέπεις μόνο τα ονόματα.

2. 32GB

3. 8GB - 25ευρώ.

4. Ναι, την 30. Αν όχι, το αναβαθμίζεις μόνο σου.

5. Το δεύτερο. Και το φορτίζεις μόνο όσο χρειαστεί για να γεμίσει.

1. Όχι, στην λίστα βλέπεις μόνο τα ονόματα.

2. 32GB

3. 8GB - 25ευρώ.

4. Ναι, την 30. Αν όχι, το αναβαθμίζεις μόνο σου.

5. Το δεύτερο. Και το φορτίζεις μόνο όσο χρειαστεί για να γεμίσει.

Σ'ευχαριστω...Εχω καταληξει τελικα σε αυτο το τηλεφωνο γιατι ειναι οτι καλυτερο ως προς το value for money που υπαρχει. Το εψαξα το θεμα εδω και πολλους μηνες και κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι εταιριες κινητων μας δουλευουν ψιλο γαζι...Βγαζει η ΝΟΚΙΑ το Ν96 και ειναι μια απατη για τα λεφτα που ζητανε. Μετα ειναι το Ν85. Καλο σχετικα αλλα για πιο λογο δεν εχει xenon flash δεν καταλαβα...Η sonyericsson της οποιας ειμαι πελατης εδω και πολλα χρονια μου την εσπασε πια γιατι επιμενει να βγαζει ακομα 'γυναικεια' smartphones. Ακομα ασχολουνται με τα 262000 χρωματα και τις οθονες 2-2.4'' και ολο τα ιδια σχεδια λες και ολα τα κινητα(για smartphones μιλαω) της ειναι ιδια. Η Samsung κατι παει να κανει αλλα και αυτη αρχιζει το δουλεμα...Βγαζει το InnoV8 το οποιο οντως ειναι σουπερ και σκεφτομουν να το παρω, και προχθες διαβαζω στο gsmarena οτι ετοιμαζει για τον Μαρτιο το S8300 με οθονη AMOLED,8Mpx,GPS κτλ. πιο λεπτο και ομορφο. Σκεφτηκα λοιπον οτι το να σκασεις 500-700 ευρω για κατι που σε 6-8 μηνες θα βγει κατι καλυτερο και θα σε νευριασει, ας παρω το Ν82 που σε γενικες γραμμες τα κανει ολα, και σε κανα 2 χρονια θα παρω ενα innoV8 ή κατι παρομοιο οταν θα πεσει η τιμη του και θα κανει 300 ευρω.

Σ'ευχαριστω...Εχω καταληξει τελικα σε αυτο το τηλεφωνο γιατι ειναι οτι καλυτερο ως προς το value for money που υπαρχει. Το εψαξα το θεμα εδω και πολλους μηνες και κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι εταιριες κινητων μας δουλευουν ψιλο γαζι...Βγαζει η ΝΟΚΙΑ το Ν96 και ειναι μια απατη για τα λεφτα που ζητανε. Μετα ειναι το Ν85. Καλο σχετικα αλλα για πιο λογο δεν εχει xenon flash δεν καταλαβα...Η sonyericsson της οποιας ειμαι πελατης εδω και πολλα χρονια μου την εσπασε πια γιατι επιμενει να βγαζει ακομα 'γυναικεια' smartphones. Ακομα ασχολουνται με τα 262000 χρωματα και τις οθονες 2-2.4'' και ολο τα ιδια σχεδια λες και ολα τα κινητα(για smartphones μιλαω) της ειναι ιδια. Η Samsung κατι παει να κανει αλλα και αυτη αρχιζει το δουλεμα...Βγαζει το InnoV8 το οποιο οντως ειναι σουπερ και σκεφτομουν να το παρω, και προχθες διαβαζω στο gsmarena οτι ετοιμαζει για τον Μαρτιο το S8300 με οθονη AMOLED,8Mpx,GPS κτλ. πιο λεπτο και ομορφο. Σκεφτηκα λοιπον οτι το να σκασεις 500-700 ευρω για κατι που σε 6-8 μηνες θα βγει κατι καλυτερο και θα σε νευριασει, ας παρω το Ν82 που σε γενικες γραμμες τα κανει ολα, και σε κανα 2 χρονια θα παρω ενα innoV8 ή κατι παρομοιο οταν θα πεσει η τιμη του και θα κανει 300 ευρω. Sorry αν σας επρηξα....

Πάλι καλά που το καταλαβαίνεις και μόνο σου το δούλεμα από τις εταιρείες γιατί πολλοί den το καταλαβαίνουν...

Όσο για το κινητό οτι και να πω είναι λίγο..θα το έβαζα στα must have για όσους χρησιμοποιούν symbian..είναι άξιο...:)

Όσο για τις επαφές για να βλέπεις το όνομα και τον αριθμό από κάτω πρέπει αναγκαστικά να επιλέξεις την επαφή και έπειτα να κινείσαι δεξιά ή αριστερά και να βλέπεις μια μια επαφή με τον αριθμό..den γνωρίζω αν υπάρχει έξτρα πρόγραμμα που διαχειρίζεται καλύτερα τις επαφές..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

eixa kanei back up k twra pou pao na ta perasw sto til mou bgazei oti exw kanei backup mono to settings phone enw ta eixa epileksi ola(messages,contacts)

ti na kanw t a exw xasei ola?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2102129#post2102129

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2627518#post2627518

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη.

:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2102129#post2102129

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2627518#post2627518

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη.

:)

me ta contacts katafera na ta kanw back up

1.gia ta messages omos me to nokia communicator den mporo na kanw import(opos ekana ta contacts)

2.leei to noki oti exw 260 msg inbox alla kanei extract mono 50

3/uparxei tropos na kanw backup ta messages

to oxygen tha mou kanei auti tin douleia

μπορουμε να βαλουμε flash για screen severs???

Μπορείς, αλλά θα διαρκεί για μικρό χρονικό διάστημα και μετά θα μεταβαίνει στη κλασσική οθόνη με την ημερομηνία και ώρα.

Υπάρχει η αντίστοιχη ρύθμιση στα "Θέματα" στη καρτέλα "Εξοικονόμηση ενέργειας" επιλέγεις το "Κινούμενο σχέδιο".

me ta contacts katafera na ta kanw back up

1.gia ta messages omos me to nokia communicator den mporo na kanw import(opos ekana ta contacts)

2.leei to noki oti exw 260 msg inbox alla kanei extract mono 50

3/uparxei tropos na kanw backup ta messages

to oxygen tha mou kanei auti tin douleia

Το Noki έχει περιορισμό λόγω του ότι είναι trail έκδοση.

Θα πρέπει να το αγοράσεις για να κάνεις πλήρως τη δουλειά σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

@ mel68 & dmarccos

Τα μηνύματά σας μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα.

Φίλε freenow, με το pc suite προσπάθησες; Εγώ έτσι τα κάνω import.

dokimasa alla den mporo na epilekso tin epilogi import otan epilegw ta msg

enw sta contacts mporo

to oxygen tha mou kanei douleia?

dokimasa alla den mporo na epilekso tin epilogi import otan epilegw ta msg

enw sta contacts mporo

to oxygen tha mou kanei douleia?

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Εννοείς την φωτογραφία που έχεις θέσει ως ταπετσαρία στην οθόνη αναμονής;

Αν ναι, δεν υπάρχει κάτι.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις το δικό σου θέμα μέσω της επίσημης εφαρμογής Carbide.ui Theme Edition ή μέσω αυτής της online υπηρεσίας.

Αλλά να ξέρεις πως ήδη έτοιμα θέματα δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.

Εννοείς την φωτογραφία που έχεις θέσει ως ταπετσαρία στην οθόνη αναμονής;

Αν ναι, δεν υπάρχει κάτι.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις το δικό σου θέμα μέσω της επίσημης εφαρμογής Carbide.ui Theme Edition ή μέσω αυτής της online υπηρεσίας.

Αλλά να ξέρεις πως ήδη έτοιμα θέματα δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.

οκ, σε ευχαριστω πολυ.

παιδια χαιρετω, καλη χρονια. Ειμαι κατοχος του Ν82 εδω και πεντε περιπου μηνες ,το αγορασα απο νοκια shop της περιοχης μου (σκετη συσκευη). Πριν λιγες μερες προσπαθουσα να περασω το Garmin και επειδη δεν ετρεχε εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις οχι απο το μενου του τηλ αλλα με το πατημα 3 πληκτρων και το κουμπι της ενεργοποιησης και ξανα εγκατασταση τελικα το προγραμμα ειναι ενταξει. Αλλα δεν ξερω μηπως σβηστηκε κατι, γιατι πριν οταν πηγαινα στις εικονες/βιντεο πριν επιλεξω βιντεο εβλεπα σε μικρογραφια την πρωτη σκηνη βιντεο. Τωρα δεν εχω προεπισκοπηση στα βιντεο ενω οταν τα ανοιξω παιζουν κανονικα (με τις εικονες δεν εχω προβλημα). Καποια βοηθεια; ή καποιο προγραμματακι ωστε να εχω προεπισκοπηση στα βιντεο; (card 8G χωρητικ 7771ΜΒ χρησιμ 1347ΜΒ ελευθερ6425ΜΒ). Ευχαριστω.

υπαρχει προγραμμα που εγκαθιστουμε για να πιανει η φωτο ολη την οθονη?

Ψαξε για το Theme DIY αλλα μην περιμενεις και πολλα. Για τις εφαρμογες υπαρχει το επισημο θεμα.

παιδια χαιρετω, καλη χρονια. Ειμαι κατοχος του Ν82 εδω και πεντε περιπου μηνες ,το αγορασα απο νοκια shop της περιοχης μου (σκετη συσκευη). Πριν λιγες μερες προσπαθουσα να περασω το Garmin και επειδη δεν ετρεχε εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις οχι απο το μενου του τηλ αλλα με το πατημα 3 πληκτρων και το κουμπι της ενεργοποιησης και ξανα εγκατασταση τελικα το προγραμμα ειναι ενταξει. Αλλα δεν ξερω μηπως σβηστηκε κατι, γιατι πριν οταν πηγαινα στις εικονες/βιντεο πριν επιλεξω βιντεο εβλεπα σε μικρογραφια την πρωτη σκηνη βιντεο. Τωρα δεν εχω προεπισκοπηση στα βιντεο ενω οταν τα ανοιξω παιζουν κανονικα (με τις εικονες δεν εχω προβλημα). Καποια βοηθεια; ή καποιο προγραμματακι ωστε να εχω προεπισκοπηση στα βιντεο; (card 8G χωρητικ 7771ΜΒ χρησιμ 1347ΜΒ ελευθερ6425ΜΒ). Ευχαριστω.

Καταρχην καλως ηλθες.. :)

Απο οτι καταλαβα εκανες hard format και μετα περασες το garmin χωρις να κανεις format στην καρτα μνημης.

Kαλο ειναι οταν κανουμε hard format στην συσκευη μετα να κανουμε και format στην καρτα μνημης γιατι μενουν σκουπιδια στην καρτα απο προηγουμενες εφαρμογες κ.τ.λ.π. με αποτελεσμα να μην λειτουργει σωστα η συσκευη μας.

Κρατησε οτι σου χρειαζεται επαφες ,φωτογραφιες κ.τ.λ.π. κανε hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης. Μετα περασε τα ολα απο την αρχη.

Εαν δεν καταλαβαινεις κατι μην διαζεσαι να προχωρησεις ρωτησε μας να σου το εξηγησουμε.

Παιδια μου φαινεται η ψιλοτριζει?

οταν γραφω μηνυμα εχει τριξιματα...

καπου ειχατε μια λιστα με τα προγραμματα που "τρεχετε" στα δικα σας κινητα..

αν σας ειναι ευκολη.... ;) :p

μονο το garmin Κ το y-browser βρηκα και περασα...

Ευχαριστω