Foutre Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ξερη κανεις τη ρολο παιζη αυτη η ρηθμιση [ υποβοηθούμενο gps ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Αναφέρεται στο A-GPS. Το A-GPS (Assisted GPS) βοηθά στον προσδιορισμό της τοποθεσίας σου ταχύτερα χρησιμοποιώντας τη σύνδεση μεταφοράς πακέτων δεδομένων (GPRS ή 3G) άρα συνεπάγεται ότι χρεώνει ανάλογα με το δίκτυο σου. Αυτή η χρέωση είναι περίπου 5kb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 thanks alot αλλα δεν θα παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 παιδιά σώστε με...είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα την απάντηση.πήρα κι εγώ επιτέλους τη sandisk 8 gb, τη διαμόρφωσα με το κινητό, πέρασα τους φακέλους από την μαμίσια κάρτα και τώρα δεν εμφανίζει κανένα εικονίδιο στο φάκελο των εφαρμογών.στη διαχείρηση εφαρμογών όμως τις δείχνει ως εγκατεστημένες...τι πρέπει να κάνω;;;μη μου πείτε ότι πρέπει να σβήσω το φάκελο private που μετέφερα έτοιμο και να ξανακάνω εγκατάσταση από την αρχή όλες τις εφαρμογες;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Δεν μπορεί να αντέγραψες όλα τα δεδομένα και να μην εμφανίζονται οι εφαρμογές... Είσαι σίγουρος πως αντιγράφηκαν όλοι οι φάκελοι συμπεριλαμβανομένων και αυτών του συστήματος; Έχεις ρυθμίσει τα Windows να εμφανίζουν τα κρυφά αρχεία και φακέλους; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ευτυχώς τα κατάφερα....έκανα ξανά αντιγραφή επικόλληση το φάκελο system (αν και είχα αντιγράψει από πριν όλα τα κρυφά αρχεία) και επιπλέον έκανα ξανά φανερό το φάκελο private γιατί μετα από την διαμόρφωση της καινούριας κάρτας ήταν φανερός ενώ εγώ τον είχα κάνει κρυφό όπως ήταν στην παλιά κάρτα.δεν ξέρω τι από τα 2 έκανε τη δουλειά αλλά όλα οκ!!! ευχαριστώ ούτως ή άλλως itchrist!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Αν εχεις την εργοστασιακη καρτα μνημης αυτη φταιει. όχι δεν έχω την εργοστασιακή,αλλά τώρα είμαι οκ έκανα φορματ και στο κινητό κ στην καρτα κ όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 οσοι εχετε κανει την τελευταια αναβάθμιση εχετε πρόβλημα με την περιστρόφη οθόνης? εμενα μου ειναι απιστευτα ευαισθητη.δηλαδη γυριζει με το παραμικρο η οθονη. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 εχω ακουσει οτι συσσωρεύεται σκονη στο πλαίσιο της οθόνης απο πλαγια.οσοι εχουν n82 καιρο ας με διαψευσουν ή να το επιβεβεωσουν.thanks.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 εχω ακουσει οτι συσσωρεύεται σκονη στο πλαίσιο της οθόνης απο πλαγια.οσοι εχουν n82 καιρο ας με διαψευσουν ή να το επιβεβεωσουν.thanks.:D Το έχω 10 μήνες. Σκόνη δεν έχει πάρει πουθενά στην οθόνη. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το έχω 10 μήνες. Σκόνη δεν έχει πάρει πουθενά στην οθόνη. :p εχει μπει ενας κοκος στην μπροστινη καμερα :O 1 χρονο το εχω βεβαια. στην οθονη τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 giorgosnp το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα των εφαρμογών! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 παιδιά είμαι λίγο οφ τόπικ αλλα θα προτείνατε την αγορά του συγκεκριμένου κινητού δεδομένου των δυνατοτήτων και της τιμής τους σήμερα; Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αντικατάσταση του κινητού μου και η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί με τόσα που κυκλοφορούν. Το βασικό για μένα είναι να είναι γρήγορο στα μενού (το ν95 μου φάνηκε πολύ αργό) να έχει wifi και καλή μπαταρία αναλογικά με τις δυνατότητες του. Το συγκεκριμένο απο ότι βλέπω έχει και πολύ καλή κάμερα οπότε το γλυκοκοιτάζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Πάρα πολύ καλή επιλογή φίλε μου το Ν82. Εχει όλα όσα ζητάς, έχει απίστευτα χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει, είναι καιρό στην αγορά και πλέον το λειτουργικό του, μετά απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις, είναι απίστευτα ώριμο και σταθερό. Αν θες να δεις απόψεις περι Ν82 και αντίστοιχων προτάσεων, ρίξε μια ματιά στο τόπικ των Διαξιφισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλησπέρα παιδιά, εδώ περιγράφω ένα πρόβλημα που είχα με το ακουστικό του τηλεφώνου. Το κινητό το πήγα 3 φορές στο Nokia shop για να λυθεί το πρόβλημα. Την πρώτη φορά που το πήγα κανανε μόνο αναβάθμιση (κριμα το hack...), το πρόβλημα παρέμενε. Την δεύτερη φορά το έστειλαν στην Αθήνα για επισκευή. Εκεί από ό,τι είδα στο χαρτί αναφοράς σφάλματος ο τεχνικός δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα και το επέστρεψε. Το πρόβλημα ακόμα υπήρχε. Την τελευταία φορά το ξαναστείλαν στην Αθήνα αφού το πρόβλημα παρέμενε. Μετά από μια εβδομάδα το κινητό επέστρεψε επισκευασμένο. Εκτός από ακουστικό, αλλάξαν και την οθόνη:wacko:. Δυστυχώς στο κατάστημα της Nokia δεν γνώριζαν τον λόγο αλλαγής της οθόνης (η οποία να διευκρίνίσω λειτουργούσε αψογα). Από περιέργεια και μόνο μηπως περνά από το μυαλό κανενός γιατί αντικατέστησαν και την οθόνη;! Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλησπέρα παιδιά, εδώ περιγράφω ένα πρόβλημα που είχα με το ακουστικό του τηλεφώνου. Το κινητό το πήγα 3 φορές στο Nokia shop για να λυθεί το πρόβλημα. Την πρώτη φορά που το πήγα κανανε μόνο αναβάθμιση (κριμα το hack...), το πρόβλημα παρέμενε. Την δεύτερη φορά το έστειλαν στην Αθήνα για επισκευή. Εκεί από ό,τι είδα στο χαρτί αναφοράς σφάλματος ο τεχνικός δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα και το επέστρεψε. Το πρόβλημα ακόμα υπήρχε. Την τελευταία φορά το ξαναστείλαν στην Αθήνα αφού το πρόβλημα παρέμενε. Μετά από μια εβδομάδα το κινητό επέστρεψε επισκευασμένο. Εκτός από ακουστικό, αλλάξαν και την οθόνη:wacko:. Δυστυχώς στο κατάστημα της Nokia δεν γνώριζαν τον λόγο αλλαγής της οθόνης (η οποία να διευκρίνίσω λειτουργούσε αψογα). Από περιέργεια και μόνο μηπως περνά από το μυαλό κανενός γιατί αντικατέστησαν και την οθόνη;! μπορει να τη χαλασαν κατα την επισκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλησπέρα παιδια, εδώ και ενα μήνα περίπου είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν82. Πρίν 2-3 μέρες όμως άρχισα να παρατηρώ ότι όταν πραγματοποιώ ή δέχομαι κλήσεις το ακουστικό του κινητού κάνει ένα περίεργο θόρυβο, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, σαν να είναι "μπουκομένο" ή μοιάζει με παραμόρφωση όπως εκείνη σε συμβατικά ηχεία όταν αυξηθεί η έντασή τους υπερβολικά. Δοκίμασα να το χαμηλώσω αλλά ο θόρυβος εμφανίζεται σε κάθε επίπεδο της έντασης. Δεν πρόκειται για θέμα σήματος αφού στην ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει αυτός ο θόρυβος είτε με χαμηλό έιτε με δυνατό σήμα. Σκέφτομαι να το παώ για service αλλά πρώτα θέλω να το "φυσήξω" προσεκτικά σε περίπτωση που η σκόνη δημιουργεί το προβλημα (αν και δεν τι νομίζω). Η ερώτησή μου είναι αν έχει συμβέι σε κάποιον κάτι αντίστοιχο και πώς το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ. και μενα το κανει ςδω κ 2-3 μερες.αυριο θα το παω στο νοκια σοπ αλλα θα το στειλουν κεντρικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Λογικα θα το στειλουν στα κεντρικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Είχα το Ν73 ενάμησι χρόνο και δεν είχε καμία γρατσουνιά και όταν το πήγα για service στη Νόκια,το πήρα με ξυμένο το πολυπλήκτρο.Είχε φύγει όλο το χρώμα. Τι να πείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Καλησπέρα παιδιά, εδώ περιγράφω ένα πρόβλημα που είχα με το ακουστικό του τηλεφώνου. Το κινητό το πήγα 3 φορές στο Nokia shop για να λυθεί το πρόβλημα. Την πρώτη φορά που το πήγα κανανε μόνο αναβάθμιση (κριμα το hack...), το πρόβλημα παρέμενε. Την δεύτερη φορά το έστειλαν στην Αθήνα για επισκευή. Εκεί από ό,τι είδα στο χαρτί αναφοράς σφάλματος ο τεχνικός δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα και το επέστρεψε. Το πρόβλημα ακόμα υπήρχε. Την τελευταία φορά το ξαναστείλαν στην Αθήνα αφού το πρόβλημα παρέμενε. Μετά από μια εβδομάδα το κινητό επέστρεψε επισκευασμένο. Εκτός από ακουστικό, αλλάξαν και την οθόνη:wacko:. Δυστυχώς στο κατάστημα της Nokia δεν γνώριζαν τον λόγο αλλαγής της οθόνης (η οποία να διευκρίνίσω λειτουργούσε αψογα). Από περιέργεια και μόνο μηπως περνά από το μυαλό κανενός γιατί αντικατέστησαν και την οθόνη;! Η οθονη το Ν82 εχει μια πολυ δυνατη κολλα ετσι αν καποιοσ την βγαλει 90% θα σπασει πολοι τεχνικοι νοκια αποφευγουν να ανοιξουν τετοια τηλεφωνα γιατι κλαινε την οθονη και πολλες φορες τα λεφτα τουσ που αναγκαζονται να τα βαλουν απο την τσεπη τους.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 το προβλημα του ακουστικου σημαινει οτι εχει μπει υγρασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Η οθονη το Ν82 εχει μια πολυ δυνατη κολλα ετσι αν καποιοσ την βγαλει 90% θα σπασει πολοι τεχνικοι νοκια αποφευγουν να ανοιξουν τετοια τηλεφωνα γιατι κλαινε την οθονη και πολλες φορες τα λεφτα τουσ που αναγκαζονται να τα βαλουν απο την τσεπη τους.. :( Γεγονός, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν σηκώνεις την οθόνη, σιγά σιγά και να αποφεύγεις να πιέζεις ένα σημείο. Όταν άλλαξα τα καπάκια στο N82 ήταν πραγματικά το πιο δύσκολο κομμάτι. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 το προβλημα του ακουστικου σημαινει οτι εχει μπει υγρασια? Στην δική μου περίπτωση το αποκλείω καθώς το κινητό το μεταφέρω σε θήκη από την μέρα της αγοράς και δεν ηρθε ποτέ σε επαφή με υγρό περιβάλλον. Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 καλησπερα παιδια, ειμαι και εγω εδω και 30 περιπου ημερες κατοχος του N82 και οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια αλλα πρωτα θελω να τονισω οτι ειμαι ασχετος και οτι μπορει να ρωταω βλακειες, λοιπον: 1. ειδα καποιους κωδικους πισω απο την μπαταρια και πανω στο τηλεφωνο εκει οπου μπαινει η μπαταρια, συγκεκριμενα: πισω απο την μπαταρια: 0670551 στο τηλεφωνο: 0567264 αυτους τους κωδικους τους συγκρινα με καποιους που εχετε στο πρωτο ποστ και οχι μονο δεν ειναι οι ελληνικοι αλλα δεν τους ειδα καθολου. αυτο πειραζει πολυ;;; 2. το κινητο το αγορασα απο cosmote και εχει στο μενου το cosmote my view ενω εγω δεν το θελω, τι πρεπει να κανω, αυτα τα βηματα που λετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 ;;; (μην βαρατε, σας ειπα οτι ειμαι ασχετος...) κατα τα αλλα χρησιμοποιω κανονικα την δωρεαν 3μηνη πλοηγηση (οταν ληκσει θα σας πρηκσω σχετικα με το τι πρεπει να κανω για να εχω παλι πλοηγηση...), ολα καλα με το wifi και γενικα με τις υπολοιπες εφαρμογες εκτος απο τα n-gage παιχνιδια που δεν εχω καταλαβει καθολου τι παιζει και πως τα παιζουν αλλα δεν με πολυνοιαζει ειναι η αληθεια. οποιος κσερει κατι με τα 2 που ρωταω ας μου πει εστω και με ΠΜ. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Καλησπερα :) 1. Για το που product code με αριθμο 0670551 που υπαρχει πισω απο την μπαταρια διαβασε εδω. Επειδη η συσκευη σου ειναι debrand το δευτερο product code που βλεπεις ειναι της cosmote. 2. Εαν θελεις να βγαλεις το cosmote my view θα πρεπει να ακολουθησεις αυτη την διαδικασια. Να ξερεις οτι θα χασεις την εγγυηση. Για τα n-gage μπορεις να ρωτησεις στο επισημο θεμα. Εαν κανεις την αναβαθμιση για να βγαλεις το cosmote my view ΔΕΝ θα μπορεις να τρεξεις σπασμενα n-gage. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts