pakitis Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 N82 my friends. I love it! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Xθες πηγα την συσκευη μου για επισκευη! Eιταν χαλασμενο το εξωτερικο ηχειο και δεν ακουγοταν καλα οταν με επαιρναν τηλ. Μου ειπαν πως θα πρεπει να παει στα κεντρικα και μαλλον θα μου το κανουν αναβαθμιση :( ειπα στον υπαλληλο του μαγαζιου να γραψει με μεγαλα κεφαλαια να μην γινει αναβαθμιση. Ελπιζω να μην το κανουν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Αποφάσισες τελικά να το δώσεις; :p Μεγάλη απόφαση. Ρισκάρεις. :) Οι τύποι, ό,τι πρόβλημα και αν έχει η συσκευή, το στέλνουν στα κεντρικά, στο γυρνάνε μετά απο ένα μήνα και ανακαλύπτεις οτι απλά του έχουν ξαναπεράσει απο πάνω την ίδια αναβάθμιση χωρίς να έχει διορθωθεί τίποτα. Μακάρι Γιάννη να μη σου κάνουν και σένα τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Μετα το νεο ετος μαλλον θα το παρει ενας φιλος και δεν ειθελα να εχει χαλασμενο ηχειο. Αυτο καταλαβα και εγω οτι δεν γλυτωνω με τιποτα την αναβαθμιση. Ελπιζω να καταλαβουν εγκαιρα οτι το προβλημα ειναι καθαρα στο ηχειο και να αφησουν την αναβαθμιση.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δοκιμασε να μεταφερεις τα .mp3 που σε ενδιαφερουν στο φακελο sounds μετα κανε επανεκκινηση και ξαναδοκιμασε.. Τίποτα δεν αλάζει!!!!!!!!!! Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Τίποτα δεν αλάζει!!!!!!!!!! Μια και δεν ειδα να το αναφερεις πουθενα,μηπως εχεις την καρτα μνημης της <<μαμας>>; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ενωείς αυτήν που είχε μέσα το κουτί; Οχι έχω μία 8 giga. Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Μου έστειλαν με BT ένα video της μορφής AVI. Τo video πήγε στα εισερχόμενα μηνύματα και όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν πάω να το ανοίξω επειδή δεν το αναγνωρίζει το format όπως είναι λογικό βγάζει κατάλληλο μήνυμα ότι δεν μπορεί να το επεξεργαστεί. Το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορώ ούτε να το σώσω στη κάρτα μνήμης έτσι ώστε να το ανοίξω μετά με μια άλλη εφαρμογή π.χ. το Coreplayer. Προσπάθησα μέσα από την εφαρμογή xplore να εντοπίσω το αρχείο με την επιλογή search αλλά δεν το βρίσκει. Έψαξα τόσο στη μνήμη του τηλεφώνου γιατί από εκεί είδα ότι αφαιρέθηκαν τα ΜΒ αλλά έψαξα και στη κάρτα μνήμης μην τυχόν και έχει αποθυκευτεί εκεί. Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους και οδηγούμε πάντα σε αδιέξοδο. Μέχρι ένα προς ένα τους φακέλους άνοιγα μην τυχόν και το πετύχω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Με ανοιχτο τον xplore πατα 4 και θα σε βγαλει στον φακελο των μηνυματων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Με ανοιχτο τον xplore πατα 4 και θα σε βγαλει στον φακελο των μηνυματων. Τι είπες τώρα :dizzy:. Μου το έβγαλε με τη μία :clap:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 πηρα σημερα το κινητο και πανο στο φακο ειχε μια σταμπα στρογκυλη μικρη ομως,καννα προβλημα στη καμερα.το καθαρισα με ενα πανι και εφυγε.υπαρχει πιθανοτητα να εχει υφρασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Εφόσον ήταν εξωτερική η "στάμπα", δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Πάντως καλό είναι να έχεις το νου σου τις πρώτες μέρες ώστε αν παρατηρήσεις κάτι να πας εκεί που το αγόρασες για τα περεταίρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 ειναι αγορα απο ενα φιλο μου που το πουλουσε.αν το παω σε νοκια κλαμπ για απλο ελενχο θα πληρωσω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αν κάνουν καθαρισμό, ναι θα πληρώσεις. 15€ νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 pws ginete na exw vodafone live sto n82?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Θελεις να περασεις vodafone live σε μια συσκευη που δεν εχει? Εαν ναι τοτε θα πρεπει να πας σε ενα μαγαζι της vodafone και να τους ζητησεις να σου κανουν αναβαθμιση και να το περασουν. Δεν λειτουργει η διαδικασια αλλαγης του product code γιατι το vodafone live εχει παλιοτερη εκδοση και δεν μπορουμε να κανουμε μονοι μας αναβαθμιση απο νεοτερη σε παλιοτερη εκδοση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Επανερχομαι με χαρουμενα νεα...τελικα η Nokia μετα απο 3 φορες που πηγα το N82 μου στo service στα κεντρικα στην λεωφ. βουλιαγμενης και ενω δεν μπορουσαν να το επισκευασουν μου εκαναν αντικατασταση συσκευης (μονο του κορμου οπως μου ειπαν δλδ της πλακετας) και ολα μια χαρα ...φυσικα με καμοια χρεωση !!! καθως δεν ειχε σημαδια οτι εγω εκανα κακια χρηση ..(και φυσικα δεν εκανα δλδ μπλοκαρε μονο του ξαφνικα)και εχω ξανα το κινητο μου στα χερια μου μετα απο 20 μερες...εχει και αλλον αριθμο Imei .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 δηλ εάν είχε γρατζουνιές δεν θα έκαναν αντικατάσταση; Δεν είναι λογική αυτή. Προφανώς έχουν τον τρόπο να καταλάβουν εάν έχει hardware πρόβλημα. Εάν κάνουν μαντεψιές από την εξωτερική κατάσταση...βράστα!! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 δηλ εάν είχε γρατζουνιές δεν θα έκαναν αντικατάσταση; Δεν είναι λογική αυτή. Λογικά έχουν τον τρόπο να καταλάβουν εάν έχει hardware πρόβλημα. Εάν κάνουν μαντεψιές από την εξωτερική κατάσταση...βράστα!! ενταξει δεν ειπα για γρατζουνιες αλλα δεν ειχε σημαδια πχ να εχει πεσει νερο ..ι να εχει καποιος ανοιξει το κινητο...βεβαια σου τονιζω πως το πηγα 3 διαφορετικες φορες στο service μεχρι να το αντικαταστησουν δλδ το εψαξαν καλα..(την μια φορα εκαναν αναβαθμηση απο οτι μου ειπαν) τελος ευτυχως ολα τελιωσαν και εχω το κινητο μου ξανα στα χερια μου!!! και ταλαιπωρια εφαγα πηγενε-ελα στην βουλιαγμενης.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 να ρωτησω κατι?το πληκρο που κλεινει την γραμμη και ειναι απο πανω απο της καμερας δεν ειναι λιγο ποιο φουσκωτο απο το αλλο?μηπως επειδη ειναι κ της καμερας μαζι?(το κοκκινο ενοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ναι είναι...προφανώς επειδή όταν το πατάς για να φωτογραφίσεις εάν έχεις παρατηρήσει έχει μία ακόμα σκάλα για να κάνει το autofocus και μετά τέρμα βγάζει την φωτό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Επανερχομαι με χαρουμενα νεα...τελικα η Nokia μετα απο 3 φορες που πηγα το N82 μου στo service στα κεντρικα στην λεωφ. βουλιαγμενης και ενω δεν μπορουσαν να το επισκευασουν μου εκαναν αντικατασταση συσκευης (μονο του κορμου οπως μου ειπαν δλδ της πλακετας) και ολα μια χαρα ...φυσικα με καμοια χρεωση !!! καθως δεν ειχε σημαδια οτι εγω εκανα κακια χρηση ..(και φυσικα δεν εκανα δλδ μπλοκαρε μονο του ξαφνικα)και εχω ξανα το κινητο μου στα χερια μου μετα απο 20 μερες...εχει και αλλον αριθμο Imei .. Eτσι γινετε και σε εμενα σε παλιοτερη αντικατασταση μου αλλαξαν μονο την πλακετα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 δεν ειναι προβλημα του πληκτρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 όχι βέβαια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 pws ginete na exw vodafone live sto n82?? Απο οσο ξερω το Ν82 δεν υποστηριζεται ,ουτε εχει βγει Ν82 -live. Οποτε και τις ρυθμισεις να περασεις , θα βλεπεις την απλη σελιδα, χωρις εικονιδια κλπ. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts