Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω κι εγω την γνωμη μου. Με τα ενσωματωμενα ηχεια δεν εχω καποιο προβλημα (ευτυχως!), με το handsfree της συσκευασιας δεν εχω παρατηρησει αν κανει καποιον θορυβο για να πω την αληθεια, ουτε ιδιαιτερο προβλημα εχω οταν χρησιμοποιω κ τα δυο ακουστικα (αν ομως εχω μονο το ενα σε καποιο αυτι, δεν ακουω καθολου καλα..πολυ σιγανα..).

Οσο για την ομιλια, με το bluetooth ακουστικο το Samsung Wep 200 που εχω, οταν ειμαι εξω σε αρκετη φασαρια & θορυβο δεν ακουω και πολυ.... Δεν ξερω αν μπορει να φταιει το κινητο ή το ακουστικο.

Το ακουστικο του κινητου απ'την αλλη ειναι ικανοποιητικο, αλλα οχι τοσο δυνατο. Εγω θα ηθελα κανα δυο σκαλες ενταση ακομα ή καπως διαφορετικη ποιοτητα ηχου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσο για την ομιλια, με το bluetooth ακουστικο το Samsung Wep 200 που εχω, οταν ειμαι εξω σε αρκετη φασαρια & θορυβο δεν ακουω και πολυ.... Δεν ξερω αν μπορει να φταιει το κινητο ή το ακουστικο.

Φταίει το bt hfree. Το έχω δοκιμάσει μιας κ έχω ίδιο αλλά κ ένα Nokia Bh902 και το δεύτερο είναι καμπάνα και δυνατό.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Με τα Original ακουστικά της συσκευασίας, τα HS-43, όταν ακούω ραδιόφωνο και θέλω να κάνω προσπέλαση πάνω-κάτω τους σταθμούς που έχω στη μνήμη με τα δυο κουμπάκια που έχουν τα ακουστικά, μου δουλεύει μόνο το επάνω κουμπάκι -αυτό που λέει Nokia-, ενώ το κάτω -αυτό που ουσιαστικά στις κλήσεις δουλεύει για το Mute- δεν ανταποκρίνεται, είναι Bug του Software και σε Radio Mode δεν δουλεύει το κάτω κουμπάκι των ακουστικών ή τα ακουστικά είναι για σφαλιάρες?

Τ ακουστικά της συσκευασιας τα ακουστικά είναι για σφαλιάρες.Εγω μονο για να ανεβοκατεβαζω την ένταση τα χρησιμοποιώ...
Υπογραφή....

Εμένα η κάρτα μνήμης η εργοστασιακή εδώ και έξι με εφτά μήνες που έχω την συσκευή δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα,όπως είχανε στην αρχή πολλοί κάτοχοι του κινητού.Αλλά από τότε που καταστράφηκε μου δημιούργησε το μεγαλύτερο.Σήμερα με ενημέρωσε το κατάστημα ότι του κάναμε είκοσι αναβαθμίσεις ή κάτι τέτοιο δενκατάλαβα τι ακριβώς και ακόμα είνα κολλημένο.Και ότι θα το στείλουν στα κεντρικά.Στα κεντρικά θα το φτιάξουν σίγουρα ή μπορεί και εκεί να μην καταφέρουν τίποτα,όπως στα NOKIASHOP πήγα?Αλήθεια θα το στείλουνε στο εργοστάσιο της NOKIA στην Φιλανδία ή σε κάποιο εδώ στην Ελλάδα?
Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

Παιδιά, όσον αφορά τα ακουστικά, αν τα θέλετε για ομιλία, πάρτε ένα bluetooth ακουστικό. Αν θέλετε για ακρόαση μουσικής και απάντηση κλήσεων, ένας adaptor όπως αυτός που φαίνεται εδώ (στο πακέτο υπάρχουν και ακουστικά αλλά είναι επίσης της πλάκας) συνδυασμένος με ένα πολύ καλό ζευγάρι in-ear ακουστικά θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν τα θέλετε μόνο για ακρόαση μουσικής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ακουστικά, κατευθείαν στο 3,5mm jack. Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει διάφορα ακουστικά, απλές ψείρες και in-ear. Πρόσφατα πήρα αυτά και νιώθω σαν έχω άλλο τηλέφωνο. Και πολύ περισσότερη ένταση και καλύτερη ποιότητα. :D
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πανο, τετοιου ειδους ακουστικα ειχε το S.E. W810 που ειχα. Μιλαμε πραγματικα για αλλον ηχο.. και δυνατο και μπασο και καθαρο.. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το ακόλουθο στο N82 μου:

xzzzzzzzz

Οποιος έχει το κουράγιο ας το δοκιμάσει καθώτι σ'εμένα βγάζει σφάλμα και δεν μπορεί να εγκατασταθεί!!!!!!

Επίσης, υπάρχει τρόπος ν'αλάξω τη φωνή του Nokia TTS? Εχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τον Πέτρο για τα Ελληνικά αλλα δεν βρίσκω τη σχετική ρύθμιση στο menu!!!!!!

Ευχαριστώ και σιγνώμη για το ζάλισμα!!!!!

AGENT GOLDER

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

Οποιος έχει το κουράγιο ας το δοκιμάσει καθώτι σ'εμένα βγάζει σφάλμα και δεν μπορεί να εγκατασταθεί!!!!!!

Επίσης, υπάρχει τρόπος ν'αλάξω τη φωνή του Nokia TTS? Εχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τον Πέτρο για τα Ελληνικά αλλα δεν βρίσκω τη σχετική ρύθμιση στο menu!!!!!!

Ευχαριστώ και σιγνώμη για το ζάλισμα!!!!!

AGENT GOLDER

Θα πας στο εικονίδιο Ομιλία. Εκεί θα βρεις τη σχετική ρύθμιση.

Όσο για την εφαρμογή που αναφέρεις διάβασε αυτό.

:!:Τέλος να υπενθυμίσω πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ υπερσυνδέσεις με παράνομο περιεχόμενο.:!:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά βοήθεια,

οταν πάω στην ιστοδελίδα ραδιοφωνικού σταθμου για να κάνω ακρόαση δεν παίζει,βλέπω τη σελίδα μόνο.

όταν μπαίνω απο τον υπολογιστή,εμφανίζεται ο media player και γίνεται αναπαραγωγή.όταν μπάινω με

το n82 δεν εμφανίζεται κανένας player ,παρά μόνο ένα εικονιδιο,το καραβάκι,αν δεν κάνω λάθος.

τι πρέπει να κάνω για να ακούω ραδιοφωνό απο την ιστοσελίδα?

ή/και

υπάρχει κανα πρόγραμμα που να έχει αποθηκευμένους τους σταθμούς?

η εφαρμογή internet radio έχει 31 σταθμούς από ελλάδα,αλλά οι πιο πολλοί είναι περιφερειάκοι,δεν

μου κάνουν.έκανα χειροκίνητη εισαγωγή αλλά δεν έπαιζε.

παρακαλώ για την απάντηση σας.

Ο browser του κινητου δεν υποστηριζει τετοιο πραγμα οποτε πρεπει να βολευτεις με την εφαρμογη του ραδιοφωνου που εχει το τηλεφωνο.Υπαρχουν προγραμματα για να ακους internet radio αλλα δεν εχω ψαξει τι παιζει με ελληνικους σταθμους.

@ mtel

Μπορείς να αναπαράγεις streams μέσω του CorePlayer.

Διάβασε το ανάλογο θέμα: Radio stream μέσω Coreplayer

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Θα πας στο εικονίδιο Ομιλία. Εκεί θα βρεις τη σχετική ρύθμιση.

Όσο για την εφαρμογή που αναφέρεις διάβασε αυτό.

:!:Τέλος να υπενθυμίσω πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ υπερσυνδέσεις με παράνομο περιεχόμενο.:!:

Οπως προανέφερα, δε βρίσκω πουθενά αυτό το εικονίδιο!!!! Στο 5700 το είχε κανονικά στο φάκελο ρυθμίσεις, αλλά εδώ που ακρυβώς πρέπει να πάω;;;;; Σε ποιό μενού;;;;; Ούτε στη Βοήθεια δε βρίσκω κάτι σχετικό!!!!!!!!!! Και τα 2 .sis όμως εγκαταστάθηκαν κανονικά και μάλιστα φαίνονται και στη Διαχείριση Εφαρμογών!

Τώρα σχετικά με την ενλόγω εφαρμογή, παρέθεσα ενδεικτικά ένα RS Link για να τη δοκιμάσει κάποιος άλλος που έχει το ίδιο τηλέφωνο! Σιγνώμη για την παραβίαση, δεν ξέρω πως αλλείως μπορώ να κοινοποιήσω αρχεία μεγέθους άνω των ορίων εδώ!!!!!!!!!! Εχω διαβάσει είδη το FAQ αλλά δε με καλύπτει! Αλλωστε είδα σ'ένα topic μ'άλλον εδώ οτι το τελευταίο firmware του N82 δε hackεύεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω κάνει πάντως sign την εφαρμογή μ'ένα Route Certificate απο τη BinPDA! Το error που μου βγάζει κατα την εγκατάσταση είναι: "Αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής απο μή αξιόπιστο προμυθευτή."

Λίγη βοήθεια παραπάνω please!!!!!!!!!!

Αυτά τα ολίγα απο εμένα!

AGENT GOLDER

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

Για την εφαρμογή σου παρέθεσα link με τι θα πρέπει να κάνεις. Μία από αυτές τις περιπτώσεις ισχύει και στη δική σου περίπτωση.

Όσο για το εικονίδιο, έχεις δίκιο δεν υπάρχει -και συγνώμη για την αναστάτωση- διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα Text to Speech στο N82.

Η φωνή των φωνητικών εντολών και φωνητικών κλήσεων δεν έχει καμία σχέση με το Text to Speech στο οποίο απευθύνεται το πακέτο ομιλίας "Πέτρος" που εγκατέστησες.

Αναφέρεται και στο site:

Compatibility: Nokia E50, E51, E61i, E65, E90 Communicator, N75, N78, N81, N96, 5500 Sport, 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, 6120 classic, 6121 classic, 6210 Navigator, 6220 classic, and 6290 phones.

Εαν εχεις προβλημα με την εγκατασταση καποιας εφαρμογης γραφεις απλα το ονομα της εφαρμογης στο επισημο θεμα των εφαρμογων και περιμενεις να βρεθει καποιος που θα θελει να την δοκιμασει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

Στο παρον θεμα συζηταμε μονο για το Ν82 :!::!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Όσο για το εικονίδιο, έχεις δίκιο δεν υπάρχει -και συγνώμη για την αναστάτωση- διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα Text to Speech στο N82.

Η φωνή των φωνητικών εντολών και φωνητικών κλήσεων δεν έχει καμία σχέση με το Text to Speech στο οποίο απευθύνεται το πακέτο ομιλίας "Πέτρος" που εγκατέστησες.

Αναφέρεται και στο site:

Compatibility: Nokia E50, E51, E61i, E65, E90 Communicator, N75, N78, N81, N96, 5500 Sport, 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, 6120 classic, 6121 classic, 6210 Navigator, 6220 classic, and 6290 phones.

OK. Αλλα δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το TTS?

Όχι, δεν μπορείς.

ρε παιδια για ονομα του θεου πλεον...η ειμαι τοσο γκαντεμης η εχω το πιο προβληματικο τηλεφωνο στο forum! ξαφνικα σημερα αρχισαν τα κουμπια να τρελαινονται...κατω παταω αριστερα παει, το 9 παταω μου βγαζει αλλα 10 νουμερα...στο μενου μπαινω βγαινει μονο του...εχω το κινητο περιπου 6 μηνες και ειναι τους 3 σε στο σερβις και διαφορετικο προβλημα! ελεος!

ατυχος φιλε πραγματικα. 6 μηνες το εχω και κανενα προβλημα. μηπως να ζηταγες αλλαγη συσκευης?

Αποκλειεται να το δεχτουν.. :(

Εμενα μου παρουσιασε ενα προβλημα με το ηχειο ολο λεω πως θα το φτιαξω και ολο το αφηνω.. Κατα τα αλλα κανενα προβλημα βραχος θα ελεγα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

γεια σας παιδια

λοιπον ξερετε καμια σελιδα που να πουλαει εξτρα για τον82;

οπως θηκες βασης αυτοκινητου κτλ;

επισης το destinator απο ποτε θα μπορουμε να το βαλουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά το είχα απορία. Με ποια λογική επιλέγονται οι συσκευές που θα υποστηρίζουν το text to speech? Για παράδειγμα υποστηρίζεται το Ν81 αλλά όχι το Ν82, υποστηρίζεται το Ν96 αλλά όχι τα Ν95/Ν95-8GB. :confused:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά το είχα απορία. Με ποια λογική επιλέγονται οι συσκευές που θα υποστηρίζουν το text to speech? Για παράδειγμα υποστηρίζεται το Ν81 αλλά όχι το Ν82, υποστηρίζεται το Ν96 αλλά όχι τα Ν95/Ν95-8GB. :confused:

Eλα ντε;Και τα 95αρια εχουν πουλησει οσο ολα τα υπολοιπα N series μαζι...

Eλα ντε;Και τα 95αρια εχουν πουλησει οσο ολα τα υπολοιπα N series μαζι...

Στις FP2 συσκευές είναι standard.

Στις FP1 συσκευές στην αρχή ήταν χαρακτηριστικό των Eseries και άλλων μη Nseries συσκευών.

Το N81 αποτελεί εξαίρεση για κάποιο λόγο. Βασικά ως συσκευή είχε ορισμένα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό (εφέ στα μενού όπως το E66) τα οποία κόπηκαν από τη τελική retail έκδοση.