Itchrist86 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Το ό,τι δεν μπορείς να πάρεις Internet ενώ συνδέεσαι δεν σημαίνει πως φταίει το κινητό. Τις περισσότερες φορές ευθύνεται το router/δικτύο. Αν είναι πολυσύχναστο το μέρος που βρίσκεσαι και έχουν συνδεθεί πολλοί χρήστες, οπότε λαμβάνεις το μήνυμα "Ιστός: καμία απόκριση πύλης". Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν αρκετές "θέσεις" (=slots) για να συνδεθείς. Ακόμη και να είναι ελεύθερο το δίκτυο, δηλαδή χωρίς κλειδί, μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί MAC filtering με αποτέλεσμα να φιλτράρει τις MAC διευθύνσεις και να μη αφήνει να συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή. Μπορεί η ισχύς του σήματος του δίκτυο να είναι αδύναμο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει η μεταφορά δεδομένων και έτσι να σε πετάει έξω. Τέλος μεγάλος παράγοντας είναι και η απόσταση από το router/access point που βρίσκεσαι. Για δοκίμασε και αυτό: Πήγαινε στο Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Ακούστε τι έγινε σήμερα.Από την προηγούμενη Τετάρτη το τρέχω στα καταστήματα της ΝΟΚΙΑ για αναβαθμίσεις.Το πήρα σήμερα από το κατάστημα όλα καλά, δεν πρόλαβα να γυρίσω σπίτι και δεν πατιόντουσαν τα κουμπιά.Ντράπηκα να το πάω στο ίδιο μαγαζί και έτσι το πήγα σε άλλο της ΝΟΚΙΑ. Εκεί μου είπανε ότι θα το πάνε στα κεντρικά.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν καλήπτεται από την εγκαίηση και αν όχι πόσο θα είναι το κόστος. Και πόσο θα κάτσει στα κεντρικά. Το παιδί στο κατάστημα είπε ότι χρειάζεται λίγο καιρό.Το μαγαζί που ο πήγα είναι διαφορετικό από αυτό που το αγόρασα. Αλλά είναι και τα δύο της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Γιατί ντράπηκες? Έπρεπε να τους πείς "μου φτιάξατε το ένα πρόβλημα και μου δημιουργήσατε άλλο". Αυτοί έπρεπε να ντραπούν και να προσπαθήσουν να στο φτιάξουν ξανά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εχω εδώ και πολύ καιρό αγοράσει αυτήν την κάρτα που αναφέρω στο θέμα του post και τη χρησιμοποιηούσα κανονικά στο παλιό μου Nokia 5700 Xpress Music. Σε κάποια στιγμή, θέλοντας να δοκιμάσω τη λειτουργία κλειδώματος κάρτας μνήμης, έβαλα έναν κωδικό, αλλά τον έχω πλέον ξεχάσει! Με αποτέλεσμα να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω μόνο απ'την παλιά μου συσκευή! Τί μπορώ τώρα να κάνω για να τη δεί κανονικά και το καινούριο N82 μου; Αν η μόνη λύση είναι το Format θα διαγραφεί και ο κωδικός μαζί;;;;;;;;;; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δυστυχώς έχεις μπλέξει. Εφόσον έχεις ακόμη τη παλιά σου συσκευή δοκίμασε να βάλεις εκεί τη κάρτα πάρε τα δεδομένα που θέλεις ώστε να τα διασφαλίσεις και κάνε της format. Δεν θυμάμαι αν ολοκληρώνεται η διαδικασία και διαγράφει τον κωδικό ή τον ρωτά πριν οπότε δεν μπορείς να προχωρήσεις. Απ' ό,τι θυμάμαι αν τη βάλεις σε υπολογιστή μέσω card reader δεν μπορείς να τη κάνεις format. Το μόνο σίγουρο είναι το format σε φωτογραφική μηχανή, αλλά θα πρέπει να βρεις μια που παίρνει microSD κάρτες μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 οχι ρε παιδια,τι λετε???αν την βαλεις σε υπολογιστη μεσω card reader θα μπορεσεις να την formaρεις κανονικα την καρτα.Δεν ζηταει ουτε κωδικο ουτε τπτ.μια διαμορφωση θα κανεις και μετα θα ειναι σαν καινουρια!!! Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 οχι ρε παιδια,τι λετε???αν την βαλεις σε υπολογιστη μεσω card reader θα μπορεσεις να την formaρεις κανονικα την καρτα.Δεν ζηταει ουτε κωδικο ουτε τπτ.μια διαμορφωση θα κανεις και μετα θα ειναι σαν καινουρια!!! Ναι, μόνο που μετά υπάρχει το ενδεχόμενο να μην την διαβάζει το τηλέφωνο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 παιδια μου πουλαει ενας ξαδερφος μου το νοκια ν82 220?ειναι πολλα τα λεφτα?ειναι αγορασμενο τον αυγουστο και ειναι το μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Μια χαρά ειναι τα λεφτά αν δεν είναι και κακομεταχειρισμενο (γρατσουνιές,χτυπήματα) να το πάρεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 οχι ρε παιδια,τι λετε???αν την βαλεις σε υπολογιστη μεσω card reader θα μπορεσεις να την formaρεις κανονικα την καρτα.Δεν ζηταει ουτε κωδικο ουτε τπτ.μια διαμορφωση θα κανεις και μετα θα ειναι σαν καινουρια!!! Το λέω αυτό διότι σε παρόμοια κατάσταση είχα βρεθεί και εγώ αρκετά χρόνια πριν, και απ ό,τι θυμάμαι όταν προσπαθούσα να της κάνω format μέσω του pc μου έβγαζε μήνυμα πως είναι αδύνατο να διαμορφωθεί η κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εχω εδώ και πολύ καιρό αγοράσει αυτήν την κάρτα που αναφέρω στο θέμα του post και τη χρησιμοποιηούσα κανονικά στο παλιό μου Nokia 5700 Xpress Music. Σε κάποια στιγμή, θέλοντας να δοκιμάσω τη λειτουργία κλειδώματος κάρτας μνήμης, έβαλα έναν κωδικό, αλλά τον έχω πλέον ξεχάσει! Με αποτέλεσμα να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω μόνο απ'την παλιά μου συσκευή! Τί μπορώ τώρα να κάνω για να τη δεί κανονικά και το καινούριο N82 μου; Αν η μόνη λύση είναι το Format θα διαγραφεί και ο κωδικός μαζί;;;;;;;;;; Μπορεις να την κανεις format μεσα απο φωτογραφικη μηχανη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι γίνεται αυτο με το εικονίδιο του μενου?Το ειχαμε συζητησει παλιοτερα αν με την νεα εκδοση 30 εμφανίζεται το κλασσικο εικονίδιο των symbian nokia στο μενου και όλοι ειχαμε πει νομιζω οτι δεν υπαρχει.Σημερα ως δια μαγειας εμφανιστηκε.Σημειωτεον οτι οταν εβαλα για πρωτη φορα την νεα εκδοση δεν υπηρχε.Πριν απο μια εβδομάδα εκανα ενα ολικο φορματ.Σημερα βλεπω οτι εμφανίστηκε.Τραβηξα καποια screenshots και του κανω επανεκκίνηση.Μπαίνω μενου και .....χάθηκε. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Συμβαίνει όταν παίρνεις βίντεο και μετά χωρίς να βγεις από την εφαρμογή της κάμερας το αναπαράγεις όλο μέχρι να ολοκληρωθεί. ΥΓ: Εγώ από την άλλη προσπαθώ να βρω τρόπο να το επαναφέρω στο E51 που έχω και δεν βρίσκω.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Μπα δεν νομιζω...και βιντεο τραβηξα οπως λες και φωτο αλλά τιποτα.Τελειως τυχαια μου πεταχτηκε και δεν θυμαμαι τι έκανα πριν Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Κοίτα με αυτό τον τρόπο που σου είπα το επιτύχαινα σε δύο N82 αλλά χωρίς τη τελευταία έκδοση λογισμικού. Στη τελευταία δεν ξέρω τι γίνεται για να πω την αλήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δυστυχώς έχεις μπλέξει. Εφόσον έχεις ακόμη τη παλιά σου συσκευή δοκίμασε να βάλεις εκεί τη κάρτα πάρε τα δεδομένα που θέλεις ώστε να τα διασφαλίσεις και κάνε της format. Δεν θυμάμαι αν ολοκληρώνεται η διαδικασία και διαγράφει τον κωδικό ή τον ρωτά πριν οπότε δεν μπορείς να προχωρήσεις. Απ' ό,τι θυμάμαι αν τη βάλεις σε υπολογιστή μέσω card reader δεν μπορείς να τη κάνεις format. Το μόνο σίγουρο είναι το format σε φωτογραφική μηχανή, αλλά θα πρέπει να βρεις μια που παίρνει microSD κάρτες μνήμης. Η διαδικασία format ολοκληρώνεται απ'το 5700 χωρίς όμως να σβήσει τον κωδικό! Σκεύτηκα κι εγώ μιάς να δοκιμάσω με Card Reader αλλά τώρα βλέπω πως έχω μεγαλύτερο ποσωστό αποτυχίας! Οπότε μ'άλλον θα την πάω σε κάποιο κατάστημα Nokia γιατί φωτογραφική μηχανή δεν έχω! Πάντως ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές!!!! Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Όταν ακούω μουσική σε δυνατή ένταση, ακούγεται ένα μόνιμο "φύσημα" το οποίο δεν αποδίδεται στα mp3. Απαράδεκτο! Συμβαίνει και σε σας αυτό; Διορθώνεται με αναβάθμιση λογισμικού; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Το εχουμε πει αρκετές φορες οτι το κινητό δεν διεκδικεί δαφνες στο θεμα του ήχου.Ακομα και με την τελευταια εκδοση λογισμικου 30.0.0.19 τα προβλημματα της εντασης και ποιοτητας του ηχου δεν επιλύονται Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Το εχουμε πει αρκετές φορες οτι το κινητό δεν διεκδικεί δαφνες στο θεμα του ήχου.Ακομα και με την τελευταια εκδοση λογισμικου 30.0.0.19 τα προβλημματα της εντασης και ποιοτητας του ηχου δεν επιλύονται Α μάλιστα. Η ένταση του δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο η ποιότητα ήχου. Κρίμα ρε τους βλάκες... Thanks Στέφανε Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Ξεχασα να σε ρωτησω τα "φυσηματα "αυτα τα ακούς με ενσυρματα ακουστικα,bluetooth headset ή με τα ενσωματωμενα ηχεια? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Το φύσημα αυτό ακούγεται με τα ενσύρματα ακουστικά της συσκευασίας. Με τα ηχεία δεν μπορώ να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή γιατί αντιγράφω 3 giga μουσικής, αλλά φαντάζομαι ότι και εκεί θα ακούγεται, απλά λιγότερο έντονα λόγο διάχυσης ήχου. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Μάλιστα..παντως με bluetooth ακουστικα τα πραγματα ειναι χειροτερα καθοτι φυσηματα και θορυθος ειναι πιο έντονα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Το φύσημα αυτό ακούγεται με τα ενσύρματα ακουστικά της συσκευασίας. Με τα ηχεία δεν μπορώ να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή γιατί αντιγράφω 3 giga μουσικής, αλλά φαντάζομαι ότι και εκεί θα ακούγεται, απλά λιγότερο έντονα λόγο διάχυσης ήχου. Εμένα γίνεται το αντίστροφο, το φύσημα το ακούω όταν περιμένω αυτόν που κάλεσα να το σηκώσει. Με τα ακουστικά της συσκευασίας παύει αυτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Το ό,τι δεν μπορείς να πάρεις Internet ενώ συνδέεσαι δεν σημαίνει πως φταίει το κινητό. Τις περισσότερες φορές ευθύνεται το router/δικτύο. Αν είναι πολυσύχναστο το μέρος που βρίσκεσαι και έχουν συνδεθεί πολλοί χρήστες, οπότε λαμβάνεις το μήνυμα "Ιστός: καμία απόκριση πύλης". Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν αρκετές "θέσεις" (=slots) για να συνδεθείς. Ακόμη και να είναι ελεύθερο το δίκτυο, δηλαδή χωρίς κλειδί, μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί MAC filtering με αποτέλεσμα να φιλτράρει τις MAC διευθύνσεις και να μη αφήνει να συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή. Μπορεί η ισχύς του σήματος του δίκτυο να είναι αδύναμο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει η μεταφορά δεδομένων και έτσι να σε πετάει έξω. Τέλος μεγάλος παράγοντας είναι και η απόσταση από το router/access point που βρίσκεσαι. Για δοκίμασε και αυτό: Πήγαινε στο Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... Ευχαριστώ μαν, μάλλοντ ο 1ο ήταν τελικά. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Όταν ακούω μουσική σε δυνατή ένταση, ακούγεται ένα μόνιμο "φύσημα" το οποίο δεν αποδίδεται στα mp3. Απαράδεκτο! Συμβαίνει και σε σας αυτό; Διορθώνεται με αναβάθμιση λογισμικού; Θα σου ελεγα να δοκιμασεις και ενα αλλο,ποιοτικο σετ ακουστικων.Αυτα που εχει η συσκευασια ειναι απαραδεκτα.Εγω δεν εχω τετοια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts