k_giannis Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Φίλε freddaras συγνώμη που μπαίνω σφήνα. Πρίν λίγο πήγα Πλαίσιο. Ελεύθερη πτώση το Ν82. Τιμή στα 299 ευρώ. Είδα και άλλα κινητά αρκετά κάτω(όπως Ε66 στα 369 ευρώ,αν θυμάμαι καλά). Γιώργο το είδα στο Πλαίσιο του Συντάγματος. Δεν είχε μόνο το Ν82 χαμηλή τιμή αλλά και άλλα κινητά. Αν θυμάμαι καλά: Ν82 299,Ε51 215,Ε66 369,το Ν95 8 γίγα ή 492 ή 488. billy.. εισαι σιγουρος?? Μονο 300 ευρω?? Σκετη συσκευη, ή με καμια συνδεση σε καποιο προγραμμα ή τιποτε αλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ξερει κανεις πως το γραφει στην διαχειρισει εφαρμογων θα βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Δεν το γράφει. Τουλάχιστον στο Ν78 δεν είναι στην λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών. Και δεν νομίζω να γίνεται να το απεγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Δεν υπάρχει, το διαπίστωσα και εγώ μόλις τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Σωθηκαμε αν ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 καλημερα παιδια. ειμαι μεταξυ του Ν82 μαυρου και ενος αλλου τηλεφωνου. για το συγκεκριμενο τηλεφωνο διαβαζω πιο πανω οτι πωλειται ακομη και 300ευρω σε καποιο καταστημα. ειναι αληθεια αυτο? επισης αν εξαιρεσουμε αυτη τη τιμη, γενικα αξιζει αυτη τη στιγμη η αγορα του καινουργιο η ειναι στην καθοδο της η τιμη του οποτε να περιμενα λιγο ακομα μηπως πεσει κι αλλο μεστις γιορτες? Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 καλημερα παιδια. ειμαι μεταξυ του Ν82 μαυρου και ενος αλλου τηλεφωνου. για το συγκεκριμενο τηλεφωνο διαβαζω πιο πανω οτι πωλειται ακομη και 300ευρω σε καποιο καταστημα. ειναι αληθεια αυτο? επισης αν εξαιρεσουμε αυτη τη τιμη, γενικα αξιζει αυτη τη στιγμη η αγορα του καινουργιο η ειναι στην καθοδο της η τιμη του οποτε να περιμενα λιγο ακομα μηπως πεσει κι αλλο μεστις γιορτες? Σαν κινητο αξιζει και η τιμη ειναι καλη αν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Και 500 να είχε, πάλι θα άξιζε. Οπότε, τώρα, θεώρησε οτι στο κάνουν δώρο σε αυτή την τιμή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγώ το έχω εδώ και 10 μέρες και κωλολέει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγώ το έχω εδώ και 10 μέρες και κωλολέει :p Nομιζα οτι πηγαινες να πεις κολλαει.... :lol: :lol: Αληθεια τι λεει απο προβληματα σε γενικες γραμμες το τηλεφωνακι? Τι εχει ακουστει εδω μεσα ολον αυτον τον καιρο στο συνολο? Εχει προβληματα λογισμικου οπως κολληματα δυσλειτουργιες κλπ? Ειναι ενταξει απο ποιοτητα κατασκευης? (αυτο θελω να το ρωτησω ειδικα στο slide 95 8γιγα!) Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Κάποιο σημαντικό πρόβλημα δεν έχει, πέρα από τη μαμίσια κάρτα μνήμης των 2GB η οποία έχει παρουσιάσει σε μεγάλο ποσοστό δυλειτουργείες Κατα τα άλλα ούτε κολλήματα ούτε άλλα περίεργα, σε γενικές γραμμές Α, και με το τελευταίο firmware δε χακάρεται Από ποιότητας κατασκευής αν και με τη πρώτη ματιά δε σε πείθει, είναι παραπάνω από καλό (το έχω ένα χρόνο τώρα) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Βρηκα καποιες εφαρμογες/παιχνιδια 3D Java τα κανω κανονικα εγκατασταση ολα οκ. Οταν παω να τα ανοιξω μου πεταει μήνυμα "Σφαλμα εξαιρεσης.κλεισιμο εφαρμογης?".Πρωτη φορα μου συμβαινει γνωρίζει κανεις το γιατί? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger13 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω. Η τιμή των 300ευρο για το Ν82 που ανέφερε ένας φίλος ποιο πάνω ισχύει? Γιατί πήγα στο Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης με σκοπό να το αγοράσω και το είχε στην τιμή που λέει στο net. Γίνετε να έχουν διαφορετικές τιμές από το ένα κατάστημα Πλαίσιο στο άλλο? Επειδή διάβασα πως η συσκευή με το τελευταίο firmware δεν παίρνει hack γίνετε να της περάσει κάποιος το προηγούμενο firmware ώστε να πάρει το hack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Επειδή διάβασα πως η συσκευή με το τελευταίο firmware δεν παίρνει hack γίνετε να της περάσει κάποιος το προηγούμενο firmware ώστε να πάρει το hack? Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1102133 γεια σας παιδια ισχυει αυτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 παιδια τα 309 ειναι αληθεια στο σατουρν καλληθεας και ελληνικο μαληστα θα το αγορασω μεσα στη βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1102133 γεια σας παιδια ισχυει αυτο; Ναι ισχύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Παιδιά, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. Πήγα στο Πλαίσιο του Συντάγματος πάλι σήμερα. Τα πράγματα έχουν εξής. Η τιμή των 299 ευρώ για το Ν82,είναι προσφορά για λίγες μέρες και ισχύει μόνο για το ασημί. Οι άλλες τιμές που είχα ανφέρει(Ε51 215 ευρώ,Ν95 8 γίγα 488,Ε66 369 ευρώ) ισχύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Το ν82 μετα απο 9 μηνες καψηματος και βγαλσιματος ματιων τολμω να πω οτι το βαρεθηκα. Κοιταω τα νεα της Νοκια αλλα κανενα δεν εχει ξενον φλας. Παραμενει για μενα ακομα το πιο πληρες που εχει βγαλει η νοκια. Μετα απο αυτο τι ρε παιδια? Να το κρατησω η να παρω κανενα 5800 να πουλαω μουρη? Αν και θα το βαρεθω σε δεκα μερες αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Kαλημέρα παιδες εχω βαλει στο μάτι το ασπρο απο Cosmote(λογω αναβάθμησης συμβολαίου) αλλα αυτο που λέτε ... με τα 300 με εχει βαλει σε σκεψεις...τι λέτε? εχω δει το μαυρο και το ασημι..... αλλα μου χει καρφωθει το ασπρο... το χει δει κανεις? τι αξιζει απο αποψη χαρακιων... σημαδιών..?? (αν δεν αγοραστει το invishible sield) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δεν υπάρχει άσπρο. Η φωτογαρφία είναι fake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δεν υπάρχει άσπρο. Η φωτογαρφία είναι fake. A ναι? Μονο σε Ασημι (Light Titanium δηλαδη) και Μαυρο ε? Ειχα την εντυπωση κι εγω οτι εβγαινε και στο λεγομενο Ασπρο, αλλα δεν το ειχα κοιταξει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Ναι, μόνο σε ασημί και μαύρο κυκλοφορεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δεν υπάρχει άσπρο. Η φωτογαρφία είναι fake. A ναι? Μονο σε Ασημι (Light Titanium δηλαδη) και Μαυρο ε? Ειχα την εντυπωση κι εγω οτι εβγαινε και στο λεγομενο Ασπρο, αλλα δεν το ειχα κοιταξει.. Ναι, μόνο σε ασημί και μαύρο κυκλοφορεί. Επανέρχομαι... υπαρχει ασπρο...(μονο το πισω μερος ..) πηγα στο Πλαισιο που ειναι στο κεντρο της Θεσ/νικης και το ειδα... ειναι(ηταν βασικα στις 11 30) σε προσφορα των 299Ε ενα κομματι αυτο που είχαν στη "βιτρίνα" ισως τετοια να ναι και τα υπολοιπα που λενε οι προηγουμενοι φιλοι.... προσεξτε το... γτ οπως ξερουμε τα πειραζουν πολλα χερια.... ;) οποτε ασημι (Light Titanium δηλαδη) οπως λεει κι ο φιλος k_giannis η σε μαυρο... ? εχει κανεις βαλει τις ζελατινες που το προστατευουν? invishible shield αν δεν κανω λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Nομιζα οτι πηγαινες να πεις κολλαει.... :lol: :lol: Αληθεια τι λεει απο προβληματα σε γενικες γραμμες το τηλεφωνακι? Τι εχει ακουστει εδω μεσα ολον αυτον τον καιρο στο συνολο? Εχει προβληματα λογισμικου οπως κολληματα δυσλειτουργιες κλπ? Ειναι ενταξει απο ποιοτητα κατασκευης? (αυτο θελω να το ρωτησω ειδικα στο slide 95 8γιγα!) Μετά από 2 εβδομάδες περίπου που το έχω δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εκτός από το παρακάτω που θα αναφέρω και μάλλον έχει γίνει από μαλκία δικιά μου. Το Wi-Fi είναι το πρόβλημα μου. Δε μπαίνει σε κανένα εκτός από το δικό μου(σπίτι). Άρα πρόβλημα σύνδεσης δεν υπάρχει. Το θέμα είναι ότι έχω κοιτάξει όλες τις ρυθμίσεις, ακόμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανα και πάλι τίποτα. Βρίσκει τα άλλα Wi-Fi αλλά δε συνδέεται... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; :\ Btw, οι φωτογραφίες που βγάζει ακόμα και στο σκοτάδι είναι φοβερές... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts