Itchrist86 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Καλησπέρα και καλορίζικο. Για το αν σβήνονται δεν το ξέρω, πάντως δεν δημιουργούν πρόβλημα ως προς την χρήση της συσκευής με Vodafone sim. ΥΓ: Καλό θα ήταν να κάνεις αναβάθμιση. Για να μάθεις πως γίνεται δες εδώ. Η τελευταία έκδοση είναι η V 30.0.019 (23-07-08). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 παιδια εχω το κινητο απο το φιλαρακι μου που σας ελεγα και ευτυχως εχει το προηγουμενο update....:) αρα μπορω να το χακαρω κανονικα....και να μπαινουν οι εφαρμογες και μετα το φορματ......ασχετα αν δεν θα μπαινω στους κρυφους φακελους.....:):) μια ερωτηση μονο...μπορειτε να μου πειτε ποιο ακριβως ειναι το χακ για το 82.....για να μην κανω καμια βλακεια και τρεχω μετα....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 μια ερωτηση μονο...μπορειτε να μου πειτε ποιο ακριβως ειναι το χακ για το 82.....για να μην κανω καμια βλακεια και τρεχω μετα....??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2536804#post2536804 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 σε ευχαριστω παρα πολυ.....:) by the way το 82 που εχω μπροστα μου ειναι σε μαυρο χρωμα... πραγματικα ειναι σαν να ειναι "αλλο" κινητο στην κυριολεξια.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 παιδια εχω το κινητο απο το φιλαρακι μου που σας ελεγα και ευτυχως εχει το προηγουμενο update....:) αρα μπορω να το χακαρω κανονικα....και να μπαινουν οι εφαρμογες και μετα το φορματ......ασχετα αν δεν θα μπαινω στους κρυφους φακελους.....:):) μια ερωτηση μονο...μπορειτε να μου πειτε ποιο ακριβως ειναι το χακ για το 82.....για να μην κανω καμια βλακεια και τρεχω μετα....??? Την έκδοση ν20 μπορείς να την χακάρεις κανονικά. Το κόλπο για να μπορείς να κάνεις εγκατάσταση unsigned εφαρμογές είναι αυτό. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Ό,τι άλλο χρειαστείς ρωτάς στο αντίστοιχο θέμα. EDIT: Με πρόλαβες Γιώργο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 by the way το 82 που εχω μπροστα μου ειναι σε μαυρο χρωμα... πραγματικα ειναι σαν να ειναι "αλλο" κινητο στην κυριολεξια.....:) Όντως. Και γω όταν είδα το μαύρο Ν82 του nervous το ίδιο είπα. Ξεγελάει και φαίνεται οτι τα πλαστικά του είναι πιο ποιοτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Μα σχεδόν πάντα το μαύρο φαίνεται πιο "πολυτελές" και ποιοτικό απ' ότι δείχνει το ασημί. Όπως και στα Ν95άρια, το μάυρο δείχνει τελειώς διαφορετικά από το ασημί. Και εγώ που είδα μαύρο Ν82 δίπλα σε ασημί Ν82 είναι σαν να έχεις 2 διαφορετικά κινητά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 παιδια μου δωσατε 2 τροπους.... με οποιον και να δοκιμασω δεν θα εχω προβλημα ετσι....? (δεν με ενδιαφερει η προσβαση απλα να "μπαινουν" οι εφαρμογες χωρις υπογραφη αφου περασω την 30......)......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 παιδια μου δωσατε 2 τροπους.... με οποιον και να δοκιμασω δεν θα εχω προβλημα ετσι....? (δεν με ενδιαφερει η προσβαση απλα να "μπαινουν" οι εφαρμογες χωρις υπογραφη αφου περασω την 30......)......:) Και οι 2 δουλεύουν απλά διάλεξε εσύ ποιος σε βοελύει καλύτερα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 με οποιον και να δοκιμασω δεν θα εχω προβλημα ετσι....? Και οι 2 το ίδιο αποτέλεσμα έχουν. Με καμία δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Απλά, αυτή που σου δίνω, θεωρώ οτι είναι πολύ εύκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 οκ παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοήθεια......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Καλημέρα, έχω εδώ και αρκετό καιρο το BH-903 που είναι αντίστοιχο με το ΒΗ-902 απλά έχει διπλά ακουστικά. Μια χαρά συνεργάζεται με το Ν82 που έχω και ειδικά με τις κλήσεις αλλά και με τα mp3 του κινητού. Μπορείς να μου πεις εάν στην οθόνη του το bluetooth εμφανίζει το όνομα του καλούντος - ή εμφανίζει μόνο τον αριθμό? - Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μπορείς να μου πεις εάν στην οθόνη του το bluetooth εμφανίζει το όνομα του καλούντος - ή εμφανίζει μόνο τον αριθμό? - Ευχαριστώ :) Εφόσον έχεις αποθηκευμένο το όνομα του καλούντος στο κινητό σου, ναι σου το εμφανίζει. Επίσης εμφανίζει κ τις τελευταίες κλήσεις (ληφθ., αναπ. κ κληθείσες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εφόσον έχεις αποθηκευμένο το όνομα του καλούντος στο κινητό σου, ναι σου το εμφανίζει. Επίσης εμφανίζει κ τις τελευταίες κλήσεις (ληφθ., αναπ. κ κληθείσες). Thanks! Νομίζω βρήκα το ιδανικό bluetooth για εμένα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 μετα απο φορματ και εγκατασταση του pc suite οπως παντα, δεν μπορω να δω το τηλ. τι μπορει να συμβαινει παιδια? Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 μετα απο φορματ και εγκατασταση του pc suite οπως παντα, δεν μπορω να δω το τηλ. τι μπορει να συμβαινει παιδια? Δεν δοκιμαζεις ενα restart και στα 2(pc και τηλ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Δεν δοκιμαζεις ενα restart και στα 2(pc και τηλ); Το δοκιμασα κι αυτο ενω κανει τον σχετικο ηχο βγαζει και το σχετικο εικονιδειο στο τηλ, στο -ο υπολογιστης μου- δε βλεπω τη συσκευη..... Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Κι εγώ το παθαίνω αυτό...μόνο την πρώτη φορά που έβαλα το pc suite το έβγαζε , τώρα τίποτα. Εχω xp pro sp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 μηπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο και χανεις την συνδεση?κουνα το λιγο πανω κατω και δεσ αν επαναλαμβανεται ο ηχος στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Κι εγώ το παθαίνω αυτό...μόνο την πρώτη φορά που έβαλα το pc suite το έβγαζε , τώρα τίποτα. Εχω xp pro sp3 και εγω τωρα που εβαλα το sp3 exv ayto to provlima Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Κι'εγω το sp3 εχω αλλα παιζει μια χαρα.Ποια εκδοση του Pc suite εχετε εγκατεστημενη;Εγω εχω την Αγγλικη εκδοση 7.0.8.2.Μηπως εχετε παλιοτερη εκδοση η την Ελληνικη;Παλιοτερα σε αλλο τηλεφωνο μου εκανε κατι τετοια οταν ειχα το Ελληνικο Pc suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 δεν παίζει ρόλο το sp3 κι εγώ με sp3 μια χαρά είμαι. Κάτι άλλο φταίει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 XP sp3 και γω, το αγγλικό pc suite 7.0.8.2 εγκατεστημένο, πήγα να περάσω την 30 (την 20 έχει ακόμα) και μόλις ξείνησε το update, μου λέει οτι η συσκευή αποσυδέθηκε απο τον υπολογιστή. Και δεν την ξαναείδε. Σταμάτησα βέβαια την εγκατάσταση και ευτυχώς, άνοιξε. Και απο την στιγμή που δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την 20, δεν βλέπω λόγο να ταλαιπωρούμαι άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badounask Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 παιδια καλησπερα ειμαι νεος χρηστης σε λογισμικο symbian και δεν ξερω τιποτα.το κινητο το αγορασα πριν 5 μερες κατεβασα το garmin προσπαθησα να του κανω εγκατασταση και το μονο που καταφερα ειναι μια τρυπα στο νερο και δεν μου εφτανε αυτο αλλα δεν μπορω να σβησω και τα αρχεια απο την καρτα.στο φακελο garmin μου βγαζει κατι κινεζικα και μου λεει οτι το αρχειο ειναι πανω απο 20gb τι να κανω. ΥΓ βοηθηστε εναν απελπισμενο ΝOOBA σε n82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 7.0.8.2 με την ελληνικη του εκδοση το προβλημα λυθηκε. απλα το pc suite που εχει το cd του τηλ.μετα το φορματ που εκανα στο pc δεν εβλεπε το κινητο. αν καποιος εχει το προβλημα κατεωασει την παραπανω εκδοση. ευχαριστω για την βοηθεια παιδια...:) Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts