elteo Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 merci beaucoup! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Πρίν λίγο είδα το μαύρο Ν82 στο "The Mall". Σαν να είναι άλλο τηλέφωνο,διαφορετικό από το ασημί. Δείχνει πολύ καλύτερο.Πιο ποιοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 μπαααα....! το ασημί φαίνεται γιατί κ τα 2 τα ίδια είναι πολύ πιο ποιοτικό κ εντυπωσιακό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Πρίν λίγο είδα το μαύρο Ν82 στο "The Mall". Σαν να είναι άλλο τηλέφωνο,διαφορετικό από το ασημί. Δείχνει πολύ καλύτερο.Πιο ποιοτικό. έτσι ακριβώς όπως τα λες! λες και είναι άλλο τηλέφωνο, εν τω μεταξύ έχω βάλει για θέμα το Jewel by Travis και έχω αυξήσει με το hack τη φωτεινότητα της οθόνης και το τηλέφωνο δείχνει απίστευτο!!:O όχι οτι το ασυμί δεν είναι είναι ωραίο, απλά νομίζεις οτι έχει άλλο τηλέφωνο http://img359.imageshack.us/img359/501/preview3au4.jpg Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 εχει κανεις προβλημα στις καταχωρησεις στο ημερολογιο; εβαλα ενα υπομνημα που ξεκιναει απο τις 25/10 και ληγει στις 28/10 και ενω στην προβολη ημερας φαινονται κανονικα, στην προβολη μηνα δειχνει να υπαρχει καταχωρηση και στις 29/10 αλλα δεν εχει τιποτα, ουτε συννεφακι βγαζει, ουτε τιποτα...καμια ιδεα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Υπαρχει το Epocware Handy Blacklist.Φανταζομαι οτι ξερεις που θα το βρεις Ευχαριστώ για την απάντηση. Να σας πω τι φωτηνότητα πως την αυξάνουμε ??? Εννοώ πως το κάνεις. Και τώρα καλή είναι αλλά δεν θα έλεγεα και όχι να πλησίαζε αυτή του Ν95 8gb Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το τηλέφωνο έκει μόνο πάσχει,στη φωτεινότητα. Με ότι άλλο κινητό κάνω συγκριση η οθόνη του με απογοητευει. Κρίμα γιατι κατα τ'άλλα δεν έχει σοβαρές ελλείψεις. Το λέω αυτό γιατί φορτώνω να δω καμμια σειρά απο τηλεόραση και κουράζομαι σχετικά γρήγορα Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 εχει κανεις προβλημα στις καταχωρησεις στο ημερολογιο; εβαλα ενα υπομνημα που ξεκιναει απο τις 25/10 και ληγει στις 28/10 και ενω στην προβολη ημερας φαινονται κανονικα, στην προβολη μηνα δειχνει να υπαρχει καταχωρηση και στις 29/10 αλλα δεν εχει τιποτα, ουτε συννεφακι βγαζει, ουτε τιποτα...καμια ιδεα; :p Νίκο, έφτιαξα ένα υπόμνημα σαν αυτό που περιέγραψες. Στην προβολή μήνα όντως δεν φαίνεται, αλλά μόνο στις ημέρες που υπάρχουν ήδη άλλες καταχωρίσεις. Νομίζω το pop-up συννεφάκι χωράει μέχρι 4 καταχωρίσεις. Όπου είχα ήδη τόσες, το υπόμνημα δεν φαίνεται. Σε κενές μέρες ή σε μέρες που είχα ήδη μέχρι 3 καταχωρίσεις, το συννεφάκι δείχνει κανονικά το υπόμνημα. Ίσως φταίει αυτό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 οπα σε εχασα τωρα :O αυτο εννοω.. http://img263.imageshack.us/img263/6778/screenshot0023kh6.jpg http://img408.imageshack.us/img408/3376/screenshot0024ac7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 οπα σε εχασα τωρα :O αυτο εννοω.. Ά, σόρρυ, δικό μου το λάθος. Παρανοήσα. Καμία σχέση. Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ούτε μπόρεσα να το αναπαράγω αυτό που έβγαλε σε εσένα. :O Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 παιδια να ρωτησω και γω με την σειρα μου... την φωτεινότητα της οθονης την "ανεβαζετε" με χακ....??? και αν ναι αυτο γινεται και μετα το τελευταιο update....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 παιδια να ρωτησω και γω με την σειρα μου... την φωτεινότητα της οθονης την "ανεβαζετε" με χακ....??? και αν ναι αυτο γινεται και μετα το τελευταιο update....??? Ναι, με hack γίνεται. Να πω την αλήθεια 1-2 φορές που το επιχείρησα δεν το έχω καταφέρει. Ίσως έκανα κάτι λάθος, κάποιοι άλλοι φίλοι το έχουν κατορθώσει. Με την νέα έκδοση firmware δε νομίζω να γίνεται αυτό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 παιδια να ρωτησω και γω με την σειρα μου... την φωτεινότητα της οθονης την "ανεβαζετε" με χακ....??? και αν ναι αυτο γινεται και μετα το τελευταιο update....??? Με το τελευταίο firmware του Ν82 δεν λειτουργεί το hack. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγάλουν κάποιο που να λειτουργεί. Αν έχεις το παλιό firmware δοκίμασε αυτό το κόλπο, αφού έχεις χακάρει το Ν82. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ok thanks..... οποτε ρε παιδια με λιγα λογια δεν αξιζει να βαλεις το τελευταίο update..... χανεις το χακ..η φωτεινότητα δεν βελτιώνεται κτλ κτλ...... κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω..... αν δεν εχεις το τελευταιο update "χακαρεις" το κινητο βαλεις τις εφαρμογες που θες να βαλεις κτλ....και μετα κανεις το update στην τελευταια version οι εφαρμογες θα δουλεύουν ετσι δεν ειναι.....??? (αφου το 82 "κραταει" τα παντα μετα το update....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ok thanks..... οποτε ρε παιδια με λιγα λογια δεν αξιζει να βαλεις το τελευταίο update..... χανεις το χακ..η φωτεινότητα δεν βελτιώνεται κτλ κτλ...... κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω..... αν δεν εχεις το τελευταιο update "χακαρεις" το κινητο βαλεις τις εφαρμογες που θες να βαλεις κτλ....και μετα κανεις το update στην τελευταια version οι εφαρμογες θα δουλεύουν ετσι δεν ειναι.....??? (αφου το 82 "κραταει" τα παντα μετα το update....) Και θα δουλεύουν οι εφαρμογές καοι θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των unsigned εφαερμογών αλλά δεν θα έχεις πρόσβαση στους φακέλους Sys και Private. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ok thanks και παλι..... περιμενω ενα φιλαρακι μου τις επομενες μερες για να του φτιαξω...το κινητο..... ελπιζω να μην εχει το τελευταιο update.....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ok thanks και παλι..... περιμενω ενα φιλαρακι μου τις επομενες μερες για να του φτιαξω...το κινητο..... ελπιζω να μην εχει το τελευταιο update.....:lol::lol: Αν θες μπορείς να τον ενημερώσεις ώστε να το γνωρίζει αν δεν έχει κάνει την αναβάθμιση και να μην προσωρήσει σε αυτή. Και σε περίπτωση που ήδη την έχει περάσει απλά να ξέρει ό,τι δεν δουλεύει το hack. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να σας πω τι φωτηνότητα πως την αυξάνουμε ??? Εννοώ πως το κάνεις. Και τώρα καλή είναι αλλά δεν θα έλεγεα και όχι να πλησίαζε αυτή του Ν95 8gb ΔΟΚΙΜΑΣΕ αυτο και θα δεις μεγαλη διαφορα LightCtrl v1.25 by Luomao2000@ZnTXPDA. στα γνωστα μερη Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Βρήκα στο ebay μπαταρία λιθίου 1200 mAh για το Ν82. Υπάρχει όντως τέτοια ή είναι μούφα;;; Εννοείται πως δεν είναι γνήσια της nokia. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εγω στη θεση σου δεν θα επερνα μη γνησια μπαταρια της nokia και κυριως απο το ebay. ποτε δεν ξερεις τη χωρα προελευησης, την κατασκευη της και τις συνεπειες που μπορει να εχει η συσκευη σου. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Σωστά. Προσόψεις, θήκες κτλ, παίρνε και απο τους μαύρους στα φανάρια, αλλά μπαταρίες και φορτιστές θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς μόνο γνήσια Nokia προιόντα. Ειδικά για τις μαιμού μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας που κυκλοφορούν, έχουν ακουστεί πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ερωτηση απλα για να σιγουρευτω. εχω το garmin στη συσκευη μου. σκεφτομαι ομως να βαλω και το nokia maps. ετσι για να εχω και τα 2. αν ανοιξω το nokia maps, το gps θα δουλεψει με αυτο? υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να αργει το gps να πιασει δορυφορος? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ερωτηση απλα για να σιγουρευτω. εχω το garmin στη συσκευη μου. σκεφτομαι ομως να βαλω και το nokia maps. ετσι για να εχω και τα 2. αν ανοιξω το nokia maps, το gps θα δουλεψει με αυτο? υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να αργει το gps να πιασει δορυφορος? Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Όσες εφαρμογές GPS και να εγκαταστήσεις, θα τρέχουν όλες κανονικότατα και το κινητό θα κλειδώνει δορυφόρους ταχύτατα όπως πάντα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 thanks pano. γινεται στις αναφορες μηνυματων, να μου εμφανιζει την ωρα παραδοσης και οχι την ωρα αποστολης ενος μηνυματος? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 thanks pano. γινεται στις αναφορες μηνυματων, να μου εμφανιζει την ωρα παραδοσης και οχι την ωρα αποστολης ενος μηνυματος? Όχι, δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Ενώ κανονικά η αναφορά έρχεται από το κέντρο μηνυμάτων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την αποστολή και την παράδοση του μηνύματος, τα τηλέφωνα της Nokia είχαν μια ανεξήγητη έλλειψη σε αυτόν τον τομέα. Πάντα έδειχναν την ώρα που έστειλες το μήνυμα και όχι την ώρα που παραδόθηκε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts