junglist Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Άρα παιδιά αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα σας, τώρα που έκανα την αναβάθμιση στο κινητό, ΔΕΝ υπάρχει κανένα HACK που να δουλεύει και άρα καθόμαστε στα αυγά μας?? Άραγε το site των κινέζων (voodoo κάτι) που υπογράφουν online, να κάνει δουλειά?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Συμφωνώ απόλυτα Γιάννη. Κι εγώ για τους ίδιους λόγους δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση. Αν τουλάχιστο είχαν βελτιωθεί η φωτεινότητα και η ένταση του ήχου, ίσως και να το σκεφτόμουν. Αλλά με τα τωρινά δεδομένα, όχι βέβαια. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 @elteo οχι και χαζο :p και εγω δεν περναω την τελευταια αναβαθμιση λογο του hack αλλα για αλλους λογους γιατι δεν θελω η nokia να μου λεει σε ποιους φακελους του κινητου μου να μπαινω. Απο την στιγμη που μου αρεσει ετσι περισσοτερο η συσκευη μου γιατι να κανω αναβαθμιση!! Υπαρχουν μερικες εφαρμογες που για πρεπει να εχουμε κανει hack στην συσκευη μας για να λειτουργησουν σωστα αλλα αυτο για εμενα ειναι το τελευταιο. Αυτες τις εφαρμογες δεν τις εχω ουτε στα αρχεια μου. :) Kοντευουμε να βγουμε εκτος θεματος :O η αναβάθμιση βγαίνει για κάποιους λόγους....που πολλές φορές δεν είναι ορατοί σε εμάς οι βελτιώσεις. Εάν δεν υπήρχε λόγος ΔΕΝ θα έβγαινε. Θεωρώ λάθος την λογική σας. ΥΓ. 1 μην βάλετε κανένα update στον Firefox...καλός είναι μωρέ γιατί να τον πειράζω. ΥΓ. 2 βεβαίως ο καθένας όπως βολεύεται, δικιά του είναι η συσκευή. Το σκεπτικό του όμως καλό είναι να μην προσπαθεί να το περάσει ως σωστό. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, μην παρεξηγηθώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Έχουμε βγει εκτός θέματος νομίζω, αλλά θα ρωτήσω κάτι.:D Αν έχετε ένα hackαρισμένο Ν82 και του περάσετε την νέα έκδοση λογισμικού ν30 όλα θα μέινουν ως έχουν, γιατί το Ν82 δεν χάνει τίποτα μετά την αναβάθμιση, ούτε εφαρμογές ούτε ρυθμίσεις. Άρα το ό,τι θα μπορείς υπογράφεις όλες τις unsigned εφαρμογές ισχύει σωστά? Γιατί δεν θα σβηστεί ούτε το installserver ούτε το HelloCarbide Τα μόνα που δεν θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην ν30 είναι τα capsOn/Off, rompatcher κτλ? Έχω καταλάβει σωστά ή μου διαφεύγει κάτι? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 stendor: Προσωπικά δεν το διακινδυνεύω, γιατί ακούγεται ότι η Nokia έβγαλε καινούργιες εκδόσεις λογισμικού και για να αντιμετωπίσει το hacking. Μπορεί να ισχύει το data preservation κανονικά, αλλά να πειράξουν συγκεκριμένους υποφακέλους των φακέλων private και sys. Ποτέ δεν ξέρεις , Nokia είναι αυτή... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Τελικα το πηρα και εγω. Δεν αντεξα!! Πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Το μονο ελλατωματακι που εχω δει ειναι οτι το πατημα του dpad προς τα αριστερα δεν ειναι πολυ καλο και πολλες φορες πατιεται το κεντρο του πληκτρου. Θα το δουλεψω εντατικα αυτες τις μερες για να δω τι παιζει.Αν το παω εντος 7 ημερων στο Πλαισιο γι'αυτο το προβλημα θα μου το αλλαξουν ή οχι? Ο φωτισμος της οθονης (αν και δεν κουραζει) θελει αμεση βελτιωση με την επομενη αναβαθμιση(τον συγκρινα με ενα Ν73 και ηταν μερα με τη νυχτα κυριολεκτικα). φιλε μου ειχα το ιδιο θεμα. σε 2-3 μερες θα το συνηθησεις πιστευω και δε θα κανεις λαθος. δεν ειναι προβλημα ειναι υπερβολικη ευαισθησια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Άρα το ό,τι θα μπορείς υπογράφεις όλες τις unsigned εφαρμογές ισχύει σωστά? Γιατί δεν θα σβηστεί ούτε το installserver ούτε το HelloCarbide Τα μόνα που δεν θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην ν30 είναι τα capsOn/Off, rompatcher κτλ? Έχω καταλάβει σωστά ή μου διαφεύγει κάτι? Στο δικό μου Ν82 είχα εγκατεστημένα πριν από την αναβάθμιση τα HelloCarbide, TRK και rompatcher. Έκανα την αναβάθμιση και μπορώ να κάνω εγκατάσταση unsigned εφαρμογές, το rompatcher δουλεύει αλλά δεν μπορώ να μπω στους φακέλους του συστήματος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Οκ, ευχαριστώ menios_t. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 η αναβάθμιση βγαίνει για κάποιους λόγους....που πολλές φορές δεν είναι ορατοί σε εμάς οι βελτιώσεις. Εάν δεν υπήρχε λόγος ΔΕΝ θα έβγαινε. Θεωρώ λάθος την λογική σας. ΥΓ. 1 μην βάλετε κανένα update στον Firefox...καλός είναι μωρέ γιατί να τον πειράζω. ΥΓ. 2 βεβαίως ο καθένας όπως βολεύεται, δικιά του είναι η συσκευή. Το σκεπτικό του όμως καλό είναι να μην προσπαθεί να το περάσει ως σωστό. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, μην παρεξηγηθώ. Απλα μου αρεσει η συσκευη μου οπως ειναι και δεν θελω να περασω την αναβαθμιση γιατι δεν θα μπορω να μπω σε ολους τους φακελους. Για εμενα αυτο ειναι παρα πολυ βασικο. Δεν γυρισα να πω ποτε σε κανενα να μην περασει την καινουρια αναβαθμιση. Εαν διαβασετε τα προηγουμενα ποστ μου λεω σε ολους οτι καλυτερα θα ειναι να την περασουν και εγω απλα θα περιμενω.. Σιγουρα οταν βγαινει ενα καινουριο λογισμικο ειναι πιο βελτιωμενο και τις περισσοτερες φορες καλυτερο απο το προηγουμενο. Εαν το νεο update του Firefox δεν με αφηνει να μπω στην αγαπημενη μου σελιδα που ειναι το myphone δεν θα το περασω θα εχω το παλιο μεχρι να διορθωθει το προβλημα για ολους τους αλλους που δεν μπαινουν στο myphone θα το περασουν χωρις καμια σκεψη. Το συγκεκριμενο ζητημα αφορα μονο ολους εμας που θελουμε να μπαινουμε σε ολους τους φακελους της συσκευης μας. Οι υπολοιποι χρηστες του forum δεν εχουν καποιο λογο να μην περασουν την νεα αναβαθμιση που σιγουρα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχουμε πρόβλημα με το να καλούμε τις επαφές. Το πράσινο κουμπί δεν κάνει τίποτα.Mπαίνω σε 1 επαφή, πατάω το πράσινο να καλέσει και δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο και αν πάω με αριστερό κλικ στις επιλογές και μετά επιλογή Κλήση ομιλίας.. Καμία ιδέα?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 κάτι παρόμοιο είχα σε ένα παλιο 6300. το πήγα την ίδια μέρα πίσω και μου το άλλαξε το πλαίσιο. Ηταν hardware πρόβλημα. Κάτι τέτοιο μου μυρίζει κ σένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχουμε πρόβλημα με το να καλούμε τις επαφές. Το πράσινο κουμπί δεν κάνει τίποτα.Mπαίνω σε 1 επαφή, πατάω το πράσινο να καλέσει και δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο και αν πάω με αριστερό κλικ στις επιλογές και μετά επιλογή Κλήση ομιλίας.. Καμία ιδέα??Δεν αντιμετωπίζω τετοιο προβλημα.Παταω επαφες παταω το πρασινο μου εμφανιζει τα νουμερα της καρτελας του ονοματος ,επιλεγω νουμερο και ξανα με το πρασινο κανει την κληση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 η σαρωση πως λειτουργει? ανοιγω την καμερα, το βαζω πανω στον αριθμο, προχωραει η κοκκινη μπαρα γραφψντας σαρωση και δεν κανει τιποτα αλλο. που και που εμφανιζεται ενα κοκκινο πλαισιο και καποιες φορες γινεται στιγμιαια κιτρινο και χανετε. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έχει γίνει νέα αναβάθμιση μετα την V 20.0.062 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Για να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για την συσκευή σου, μπαίνεις εδώ και βάζεις το product code της συσκευής σου. Το βρίσκεις κάτω απο την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού για το Ν82 είναι η 30.0.019. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ρε παιδια κι εμενα που το product code δεν υπαρχει στην πρωτη σελιδα;;; πως θα ξερω τι παιζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ρε παιδια κι εμενα που το product code δεν υπαρχει στην πρωτη σελιδα;;; πως θα ξερω τι παιζει;;; Τρέχεις το software updater της ΝΟΚΙΑ και βλέπεις τι θα σου βγάλει.Αν υπάρχει δηλαδή νέα έκδοση για σένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 οταν πρωτοπηρα το κινητο, δοκιμασα στο γραφειο, σε κλειστο χωρο, να δω τι κανει το gps. επιασε δορυφορους κανονικα. καποια στιγμη, ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. απο τοτε, οποτε προσπαθησα να δοκιμασω να βρει δορυφορους στο γραφειο, το αποτελεσμα ηταν μηδενικο. "δεν διατιθενται δεδομενα δορυφορου". στις ρυθμισεις, ειναι επιλεγμενες ολες οι επιλογες πλην του "bluetooth GPS". μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση? επισης καπου ειχα διαβασει οτι καποιοι βρησκουν παντα δορυφορους σε κατι δευτερολεπτα. εμανα κανει σχεδον παντα 2-3 λεπτα. γιατι αργει τοσο? στα δεδομενα gps, μου διχνει τις μπαρες αλλα γεμιζουν στον χρονο που ειπα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ρε παιδια κι εμενα που το product code δεν υπαρχει στην πρωτη σελιδα;;; πως θα ξερω τι παιζει;;; Υπαρχει στο 1 ποστ του παροντος απλα δεν θελησες να ψαξεις καλα. Ειναι περιπου στο τελος. οταν πρωτοπηρα το κινητο, δοκιμασα στο γραφειο, σε κλειστο χωρο, να δω τι κανει το gps. επιασε δορυφορους κανονικα. καποια στιγμη, ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. απο τοτε, οποτε προσπαθησα να δοκιμασω να βρει δορυφορους στο γραφειο, το αποτελεσμα ηταν μηδενικο. "δεν διατιθενται δεδομενα δορυφορου". στις ρυθμισεις, ειναι επιλεγμενες ολες οι επιλογες πλην του "bluetooth GPS". μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση? επισης καπου ειχα διαβασει οτι καποιοι βρησκουν παντα δορυφορους σε κατι δευτερολεπτα. εμανα κανει σχεδον παντα 2-3 λεπτα. γιατι αργει τοσο? στα δεδομενα gps, μου διχνει τις μπαρες αλλα γεμιζουν στον χρονο που ειπα. Εχεις ενεργοποιημενο το υποβοηθουμενο GPS? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Εχεις ενεργοποιημενο το υποβοηθουμενο GPS? ναι ενεργοποιημενο ειναι. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχουμε πρόβλημα με το να καλούμε τις επαφές. Το πράσινο κουμπί δεν κάνει τίποτα.Mπαίνω σε 1 επαφή, πατάω το πράσινο να καλέσει και δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο και αν πάω με αριστερό κλικ στις επιλογές και μετά επιλογή Κλήση ομιλίας.. Καμία ιδέα?? Λοιπόν αν μπορείτε να το πιστέψετε.. Για όλα έφταιγε 1 theme.Το Purpleworld που το έχω και στο Ν95 και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Για δοκιμή το βγάλαμε από το Ν82 και το κινητό έστρωσε.Επίσης μας έκανε και το εξής κουλό.Το είχαμε εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης και κάθε φορά που ανοίγαμε το κινητό, ξεκινούσε διαδικασία εγκατάστασης και έβγαζε μήνυμα ότι κάποια εφαρμογή δεν είναι αξιόπιστη και ότι πρέπει να εγκατασταθεί στη Διαχείρηση Εφαρμογών. Όμως παιδιά η εφαρμογή ήταν μια χαρά εγκατεστημένη. Μήπως είναι καμιά ρύθμιση που βάραγε με το θέμα?Ή μήπως στο Ν82 πρέπει τα θέματα να τα περνάμε στην κυρίως μνήμη? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 παντα το βγαζει αυτο οταν εχεις καποιο θεμα στη καρτα μνημης. αν το εχεις στην καρτα μνημης δεν ξερω. θα το δοκιμασω. λετε μαλιστα γιαυτο να κολλαει οταν παω να βαλω ενα θεμα? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ναι ενεργοποιημενο ειναι. Παλιοτερα ειχα το ιδιο προβλημα, το επαθα μετα απο αναβαθμιση. Καλυτερα κανε hard format στην συσκευη και format στην καρτα μετα περασε τα ολα απο την αρχη.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Υπαρχει στο 1 ποστ του παροντος απλα δεν θελησες να ψαξεις καλα. Ειναι περιπου στο τελος. gianpithio έψαξα στο 1ο post αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενό μου post το product code μου είναι 0567264. αυτό που εννοούσα ήταν ότι δεν υπάρχει στη λίστα με τα product codes που αναφέρεις...εκτός αν είναι κάπου που δεν το βλέπω εγώ...επειδή μάλλον είναι παραεισαγωγή, τη διαδικασία που λέει στο FAQ για τα symbian με την ελληνική γλώσσα που χάνεται μετά από αναβάθμιση πρέπει να την κάνω πριν (ώστε να μη χάσω καθόλου τα ελληνικά) ή μετά την αναβάθμιση (ώστε να τα ανακτήσω); επιπλέον επειδή ανβάθμιση για το δικό μου product code δεν έχει βγει ακόμα, αν κάνω τώρα αυτή τη διαδικασία και βάλω το ελληνικό product code θα μπορεί να γίνει αναβάθμιση, μιας και είναι διαθέσιμη για τις ελληνικές συσκευές;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας ζαλίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts