gemarkor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Το Code 0567264 ποιας χώρας είναι? Όταν πατάω update μου βγάζει ότι δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Το Code 0567264 ποιας χώρας είναι? Όταν πατάω update μου βγάζει ότι δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση. Sorry, there is no software currently available for that product code via the Nokia Software Update tool. http://europe.nokia.com/appmanager/UnitedStatesEnglishEUROPE_NOKIA_COM_3/Get_support;JSESSIONID_NCOM=BbVFLSbVCNJFzTq2k5TyhkJS933XYMPwGP3TGcxfXJpt1DZGtydD!91983905?_nfpb=true&_windowLabel=T164473045381201873962247&_pageLabel=P1192355&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState= Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλησπέρα παιδιά, Το ΣΚ θα έχω στα χέρια μου το Ν82. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξαναχρησιμοποιείσει τηλέφωνο με Symbian οπότε έχω 2-3 ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε... (Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω και τις 285 σελίδες :( του topic)! 1. Έχω σκοπό να κάνω αναβάθμιση πριν περάσω οτιδήποτε στο τηλέφωνο. Πως μπορώ να την κάνω? Αν κατάλαβα καλά γίνεται μέσα από το software της ΝΟΚΙΑ. Σωστά??? Παίζει να μου δημιουργήσει πρόβλημα? είναι κάτι που πρέπει να προσέξω? 2. Η αναβάθμιση αλλάζει το version του OS? Δηλαδή από V9.2 θα γίνει V9.3 (ίδια με του Ν78)? ή απλά αναβαθμίζει την V9.2??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 1.Κανενα Προβλημα .Κατεβαζεις το προγραμμα NOkia Updater Ακολουθεις κατα γραμμα τις οδηγιες και εισαι οκ 2.Οχι βεβαια σε καμια περιπτωση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλησπέρα παιδιά, Το ΣΚ θα έχω στα χέρια μου το Ν82. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξαναχρησιμοποιείσει τηλέφωνο με Symbian οπότε έχω 2-3 ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε... (Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω και τις 285 σελίδες :( του topic)! 1. Έχω σκοπό να κάνω αναβάθμιση πριν περάσω οτιδήποτε στο τηλέφωνο. Πως μπορώ να την κάνω? Αν κατάλαβα καλά γίνεται μέσα από το software της ΝΟΚΙΑ. Σωστά??? Παίζει να μου δημιουργήσει πρόβλημα? είναι κάτι που πρέπει να προσέξω? 2. Η αναβάθμιση αλλάζει το version του OS? Δηλαδή από V9.2 θα γίνει V9.3 (ίδια με του Ν78)? ή απλά αναβαθμίζει την V9.2??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1. http://europe.nokia.com/softwareupdate 2. όχι αναβαθμίζει την υπάρχουσα Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Sorry, there is no software currently available for that product code via the Nokia Software Update tool. http://europe.nokia.com/appmanager/UnitedStatesEnglishEUROPE_NOKIA_COM_3/Get_support;JSESSIONID_NCOM=BbVFLSbVCNJFzTq2k5TyhkJS933XYMPwGP3TGcxfXJpt1DZGtydD!91983905?_nfpb=true&_windowLabel=T164473045381201873962247&_pageLabel=P1192355&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState= Οπότε τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Οπότε τι σημαίνει αυτό? ότι μάλλον δεν έχεις ελληνικό product code...δηλ έχεις πάρει κατα πασα πιθανότητα παραεισαγωγή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ότι μάλλον δεν έχεις ελληνικό product code...δηλ έχεις πάρει κατα πασα πιθανότητα παραεισαγωγή. fake τηλέφωνο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Επελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι αντεγραψε ολους τους φακελους στο PC κανε format την καρτα μεσα στο κινητο και ξανα πισω. Oταν σε ρωτησει για αντικατaσταση των αρχειων επελεξε Nαι.. οχι δεν καταλαβες :). δεν αναγνωριζεται καν η καρτα στο pc. δεν φενεται σαν αποθηκευτικος χωρος δηλαδη. δοκιμασα αλλη καρτα στον ανταπτορα και αναγνωριζεται μια χαρα. τι να πω?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 fake τηλέφωνο????? ΟΧΙ, απλά δεν προορίζονταν να πωληθεί Ελλάδα αλλάσε κάποιο άλλο μέρος. Το πληκτρολόγιο έχει τα έλληνικά γράμματα όπως όλα τα Νοκια; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ΟΧΙ, απλά δεν προορίζονταν να πωληθεί Ελλάδα αλλάσε κάποιο άλλο μέρος. Το πληκτρολόγιο έχει τα έλληνικά γράμματα όπως όλα τα Νοκια; Ναι, ελληνικό πληκτρολόγιο έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 το Ν82 γράφει η Νοκια ότι εκπέμπει 1.35 w/kg ακτινοβολία SAR προφανώς με όλα τα μπιμπλίκια ανοικτά (πχ wifi, gps, ομιλία κτλ) σκέτη ομιλία πόσο εκτιμάτε ότι εκπέμπει; Σαν το Ν95;Μην σε παραξενευει το μεγαλο νουμερο.Η τιμη που παραθετεις ειναι και η σωστη και δεν εχει να κανει με το αν ειναι ανοιχτα wifi,bluetooth κτλ.Ειναι το SAR που εχει το κινητο.ΠΟλυ υψηλο ειδικα σε συγκριση με το Ν95. Nokia SAR Lookup Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 η ένταση στα ίδια επίπεδα μου φαίνεται εμένα,άντε 1 κλικ πιο ψηλά,σιγά τα λάχανα....κάτι έπαθα-απογοητεύτηκα μάλλον....η τελικά θέλω fp2 συσκευή....για να δούμε......:);) Τον Φεβρουάριο που πήρε ο αδερφός μου το Ν82 εγώ είχα το Ν73. Συγκρίναμε τον ήχο από τα ηχεία και από τα ακουστικά και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι το Ν73 έπαιζε καλύτερα και στα δύο. Μετά από τόσο καιρό και τόσες αναβαθμίσεις έχει αλλάξει αυτό? Όποιος έχει και τα δύο αν μπορεί ας κάνει μια σύγκριση. Σκέφτομαι να πάρω το Ν82. Μην σε παραξενευει το μεγαλο νουμερο.Η τιμη που παραθετεις ειναι και η σωστη και δεν εχει να κανει με το αν ειναι ανοιχτα wifi,bluetooth κτλ.Ειναι το SAR που εχει το κινητο.ΠΟλυ υψηλο ειδικα σε συγκριση με το Ν95. Nokia SAR Lookup Γιατί νομίζω οτι η τιμή του sar είναι η μέγιστη και έχει να κάνει με όλα ανοιχτά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αν ειναι οντως παραεισαγωγη το τηλεφωνο του φιλου gemarkor, να μας πει απο ποιο καταστημα το πηρε για να εχουμε το νου μας. Ειχα την εντυπωση οτι εχουν περιοριστει δραστικα οι παραεισαγωγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 νομιζεις σωστα οτι η τιμη αυτη ειναι η μεγιστη αλλα δεν εχει να κανει με ολα ανοιχτα. προσωπικα με ανησυχει το 1,35 αλλα ειναι η μιση αληθεια. μπορει στην ουσια ποτε το κινητο να μην ποιανει αυτη την τιμη. μπορει πχ να λειτουργει 80% των περιπτωσεων με 0.30 πχ και στις αλλες να ξεπερνα το 1. υποθετικα ολα τα παραπανω. απλα το οτι εχει 1,35 δε σημαινει οτι λειτουργει σε αυτη τη συχνοτητα. εχουμε μιλησει πολυ για το θεμα. εξαλου ολα τα κινητα δεν ποιανουν παντου. ισως εκει που καποιο αλλο δεν ποιανει το Ν82 να ανεβαζει το sar στα 1,35 και να ποιανει. καλου κακου βαζετε handsfree οσο μπορειτε και ειστε κυριλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αν ειναι οντως παραεισαγωγη το τηλεφωνο του φιλου gemarkor, να μας πει απο ποιο καταστημα το πηρε για να εχουμε το νου μας. Ειχα την εντυπωση οτι εχουν περιοριστει δραστικα οι παραεισαγωγες. Φίλε το τηλ το πήρα από την Cosmote! Αν αλλάξω τον code με τον ελληνικό code(με την γνωστή διαδικασία), και του κάνω αναβάθμιση θα έχω κανένα πρόβλημα με το τηλ? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Καλύτερο είναι το handsfree ή το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 .........Μάλλον το τελευταίο προβλέπω να κάνεις. Απορώ πώς και επέστρεψες στο Ν82. Δεν είχες και το Ν95-8GB; :p Το είχα κι΄αυτό αλλά επέστρεψα στο Ν82 διότι από όλα τα εν κυκλοφορία και αναμενόμενα 60άρια υπερτερεί (χαρακτηριστικά μου προκάλεσαν εντύπωση τα αποτελέσματα των benchmarks μεταξύ του Ν82,Ν85,Ν96-το Ν82 ήταν σχεδόν σε όλα τα αποτελέσματα ανώτερο:confused::)) αναλογικά σε αρκετά σημεία (καμερα,επεξεργαστής,GPS...κα.) και υστερεί σε λιγοστά (λίγο η φωτεινότητα της οθόνης κυρίως για μένα όπως και για πολλούς:mad:,βέβαια δεν τίθεται θέμα διότι προκύπτει μόνο αν τύχει και συγκριθεί/θεαθεί δίπλα δίπλα κάποια στιγμή με ένα άλλο 60άρι πχ.Ν95 8GB ή κάποιο άλλο 9.2),οπότε αυτή τη στιγμή είναι η χρυσή τομή για μένα....μελλοντικά θέτω στα υπόψην μου το Ν85 και λιγότερο το Ν96 (για του οποίου την μπαταρία διατηρώ μέγιστες επιφυλάξεις:confused::cry:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Eαν δοκιμασει καποιος κατι και λειτουργει ας μας ενημερωσει :) δε δουλευει. βεβαια unsigned μπορω να κανω install αλλα ειχα απο πριν το κολπο για τα unsigned, δε θυμαμαι ποιο απο ολα και προφανως δεν αλλαξε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Αλήθεια,είδε κανείς βελτίωση στη μπαταρία με το καινούριο firmware...? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Αλήθεια,είδε κανείς βελτίωση στη μπαταρία με το καινούριο firmware...? Ηδη σήμερα το πρωϊ βλέπω ακόμα γεμάτο είναι όταν συνήθως με τη χρήση που έκανα πάντα το πρωϊνό της δεύτερης μέρας έλειπαν 2 μπάρες ή και 3.....μάλλον έχει βελτιωθεί εκεί....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Παιδιά, όποτε ανοίγω το τηλέφωνο δείχνει οτι κάνει εγκατάσταση και μετά εμφανίζει ένα μήνυμα οτι υπάρχουν μη αξιόπιστες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Πως γίνεται να σταματήσει να το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Σημερα το πρωι εκανα και εγω την αναβαθμιση.Ολα καλα μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Όσοι έχετε περάσει την καινούργια αναβάθμιση, όταν μπαίνετε στο μενού υπάρχει έναεικονίδιο δίπλα από την λέξη μενού πάνω αριστερά? Ρωτάω επειδή στη ν30 του Ν95 μου έχουν επαναφέρει το κλασσικό εικονίδιο του μενού πάνω αριστερά δίπλα από την λέξη "Μενού". Ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Οχι δεν εχει κατι τετοιο τωρα που το κοιταω.Εννοεις το εικονιδιο που εχει και το κουμπι στο πληκτρολογιο για μπαινεις στο μενου με τα κυκλακια φανταζομαι.Αν θυμαμαι καλα παλιοτερα Symbian το ειχαν οταν εμπαινες στο μενου Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Οχι δεν εχει κατι τετοιο τωρα που το κοιταω.Εννοεις το εικονιδιο που εχει και το κουμπι στο πληκτρολογιο για μπαινεις στο μενου με τα κυκλακια φανταζομαι.Αν θυμαμαι καλα παλιοτερα Symbian το ειχαν οταν εμπαινες στο μενου Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Στην ν30 του Ν95 το έχουν επαναφέρει αυτό το εικονίδιο. Δεν ξέρω αν γίνεται και στο Ν95 8GB με την ν30. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts