Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα, έχω να κοιτάξω πολυ καιρο αυτο το θρεντ και ειδα οτι οι σελίδες ανεβηκαν κατακόρυφα! :-) μια ερωτηση παρακαλώ:

τα βίντεο που τραβάω με το κινητό ενώ τα βλέπω κανονικά, όταν τα περνάω στα "βίστα" δεν μπορω να τα δω με κανενα πλέηερ. όλα μου βγάζουν έρρορ, ξέρει κανείς γιατί?

ευχαριστώ!

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχεις βαλει το Νοκια pc suite?

Αν δεν το θες κατεβασε το VLC player παιζει τα παντα.

Τωρα να κανω και εγω μια ερωτηση,η μπαταρια ποσο σας κραταει?

Εμενα βια δυο μερες και σιγα τη χρηση που κανω,ενω το Ν81 κραταει πολυ παραπανω, π.χ. τα φορτισα και τα δυο χτες,το Ν82 εχει παει στη μεση και το Ν81 ειναι ακομα φουλ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

ναι εχω το πισι σουϊτ αλλα τιποτα επισης εχω και το κοντεκ πακ. ξαναλεω, στο κινητο τα δειχνει στο πισι οχι :(

ναι εχω το πισι σουϊτ αλλα τιποτα επισης εχω και το κοντεκ πακ. ξαναλεω, στο κινητο τα δειχνει στο πισι οχι :(

το quick time player ta παιζει επισης πολυ καλα.

δεν ξερω γιατι τα περισσοτερα players εχουν προβλημα με την αναπαραγωγη των mp4s αρχειων.ειναι ηδη ενας διαδεδομενος τυπος καταγραφης βιντεο και τον υποστηριζουν μονο players με ευρυ φασμα κωδικοποιησεων.....

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

2 ερωτησουλες,,,να περασω το νοκια μαπς;; εχει απο καλαματα τιποτα;;; η να βαλω κατευθειαν γκαρμιν;;

:worry:

Για Καλαμάτα που το τσέκαρα το ΣΚ το GARMIN είναι καλύτερο απ'όλα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Καλησπέρα παιδιά.

Είναι η τρίτη φορά που ρωτάω και θα ήθελα να μάθω απο ένα χρήστη του Ν82 πόσο κρατάει η μπαταρία σε κατάσταση αναμονής και σε κατάσταση αναπαραγωγής τραγουδιών.Με ενδιαφέρει να το πάρω και είμαι μεταξύ του Ν82 και Ν78 αλλα αν το Ν82 έχει αναμονή 2-3 ημέρες πχ. χωρίς χρήση θα πάρω το Ν78 λόγω καλύτερης μπαταρίας.

Ας μου απαντήσει κάποιος ρε παιδιά.Τρίτη φορά ρωτάω.

Ευχαριστώ

με περιπου 1 ωρα ομιλια / 1 ωρα αναπαραγωγη mp3 την ημερα λόγω ταξιδιών που κάνω (ακούω στο αεροπλάνο σε flight mode) κρατάει το πολύ 48 ώρες (ανοιχτό το βράδυ). Για τα δεδομένα μου, not bad at all.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Με κάλυψες, αλλα μου φαίνεται ψιλομικρή η μπαταρία του.2 ημέρες με μια μέτρια χρήση! Μάλλοον θα πάω στο Ν78.

thanks

με περιπου 1 ωρα ομιλια / 1 ωρα αναπαραγωγη mp3 την ημερα λόγω ταξιδιών που κάνω (ακούω στο αεροπλάνο σε flight mode) κρατάει το πολύ 48 ώρες (ανοιχτό το βράδυ). Για τα δεδομένα μου, not bad at all.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Με κάλυψες, αλλα μου φαίνεται ψιλομικρή η μπαταρία του.2 ημέρες με μια μέτρια χρήση! Μάλλοον θα πάω στο Ν78.

thanks

μην περιμενεις και πολλα απο ενα smartphone αλλα οντως νομιζω το Ν78 θα κραταει, απ'οτι θυμαμαι εχει μεγαλυτερη μπαταρια, αλλα και πιο φωτεινη οθονη ομως.

χεχεχεχε...

Καλά λένε ότι οι ανάγκες σου δημιουργούνται εφόσον έχεις την τεχνολογία!

Λοιπόν, ανεβάζω τα μιξαρισμένα βιντεάκια μου στο youtube.com/labrokratisvj και τα βλέπω όπου και να ειμαι μέσω του Ν82!

Κάθε μέρα ανακαλύπτω πρακτική εφαρμογή αυτής της τακτικής! Πάω πχ σε σπίτια φίλων μου, που έχουν ασύρματα modem, συνδέω το κινητό με την ιστοσελίδα στο youtube και με την τηλεόρασή τους και γίνονται αμέσως πάρτυ!

Στην δουλειά που ελέγχουν τις I.P., ψάρεψα και έμαθα τον κωδικό του WiFi modem και συνδέομαι από εκεί ή στο youtube ή στα nokia radios μέσω του Ν82! Ψάξτε βρεστε με...

Στο εξωτερικό, σε ξενοδοχεία που σου χρεώνουν τα πάντα αλλά δινουν WiFi τσάμπα, ενώνω το N82 με την τηλεόραση στο ξενοδοχείο και βλέπω απο youtube τα πάντα! (Δεν μπορείς να κουβαλάς πάντα laptop)

Αν καταφέρουν μιλάμε να κάνουν να δουλέψει και το internet TV με το N82 (έχω μονο ήχο στο MCM, κανένα άλλο κανάλι δεν δουλεύει) μιλάμε για την τελειότητα!

Απίθανο κινητό...

thanks

:-) ειχα το εν λόγω πριν το 82, τα ίδια ακριβώς!

thanks

και γιατι δεν περνεις απλα μια δευτερη μπαταρια? :worry:

Παιδια εχω 1 προβλημα πολλες μερες τωρα.

Στους χαρτες, βλεπω τη γη απο μακρια , με εντοπιζει μια χαρα , μολις ομως κανω ζοom και φτανω καπου στα 200 km , δεν δειχνει τιποτα απο κει και περα .

Δε μπορω να δω πιο κοντα .

Γινεται πρασινη η οθονη , χρωμα πρασινο ανοικτο.

Αυτο εν τω μεταξυ ξεκινησε εδω κ 2 βδομαδες ενω μεχρι τοτε δουλευε μια χαρα και εβλεπα τους δρομους απο πολυ κοντα.

Μηπως επαιξε ρολο το οτι εκανα hard format πριν 15 μερες ?

Τι πρεπει να κανω , μπορειτε να μου πειτε?Φευγω και για Ροδο κ ειναι κριμα να μην το εχω.

( Εγκατεστησα ξανα τους χαρτες και παλι το ιδιο προβλημα

Επισης εκανα ξανα format αλλα ...τιποτα. )

Παιδια εχω 1 προβλημα πολλες μερες τωρα.

Στους χαρτες, βλεπω τη γη απο μακρια , με εντοπιζει μια χαρα , μολις ομως κανω ζοom και φτανω καπου στα 200 km , δεν δειχνει τιποτα απο κει και περα .

Δε μπορω να δω πιο κοντα .

Γινεται πρασινη η οθονη , χρωμα πρασινο ανοικτο.

Αυτο εν τω μεταξυ ξεκινησε εδω κ 2 βδομαδες ενω μεχρι τοτε δουλευε μια χαρα και εβλεπα τους δρομους απο πολυ κοντα.

Μηπως επαιξε ρολο το οτι εκανα hard format πριν 15 μερες ?

Τι πρεπει να κανω , μπορειτε να μου πειτε?Φευγω και για Ροδο κ ειναι κριμα να μην το εχω.

( Εγκατεστησα ξανα τους χαρτες και παλι το ιδιο προβλημα

Επισης εκανα ξανα format αλλα ...τιποτα. )

Δεν εχεις περασει τους χαρτες της περιοχης που θες να δεις πχ Ελλαδα.Πρεπει να τους περασεις με το nokia map loader.

ευχαριστω πολυ φιλε bill .

Aλλα μολις περασα ξανα τους χαρτες με το νοκia map loader και εβαλα μονο Ελλαδα.

Και το προβλημα παλι ειναι οτι δε μου εμφανιζει ολες τις περιοχες απο κοντα της Ελλαδας ,παρα μονο ελαχιστες, Αθηνα-Θεσσαλονικη...

αλλα ειδικα Ροδο και Κρητη , την οποια εβλεπα ολες τις οδους απο πολυ κοντα πριν 1 μηνα ξερω γω, τωρα μονο απο παρα πολυ ψηλα .

Τι αλλαξε ρε ****το ?

να βαλω garmin ? Μηπως ξερεις πως γινεται αυτο? Μη γινει και κανενα λαθος...

Παίζει ρόλο και ο τρόπος με τον οποίο έχεις στρώσει τη μπαταρία εξ αρχής.

Αν δεν έχει στρωθεί η μπαταρία σωστά, ό,τι και να κάνεις μετά δεν πρόκειται να κρατάει στο φουλ των δυνατοτήτων της. ;)

Εγώ έχω δύο μπαταρίες και τις εναλλάσσω. Συνήθως χρησιμοποιώ τη μία και έχω την άλλη μόνο για την περίπτωση που είμαι εκτός σπιτιού και μείνω από ενέργεια.

Ανά βδομάδα τους αλλάζω ρόλους. Προσωπικά το θεωρώ αρκετά καλή λύση, καθώς δεν "τεμπελιάζει" καμία από τις δύο ούτε "εξουθενώνεται" η άλλη. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και εμενα 2 μερες το πολυ κραταει,εχω και Ν81 που εχουν την ιδια μπαταρια και αν την βαλω στο στο Ν82 παλι δυο μερες κραταει,ενω στο Ν81 και οι δυο κρατανε πολυ παραπανω και το Ν81 το εχω φουλ φωτεινοτητα ενω το Ν82 στη μεση.

Δεν μπορω να καταλαβω τι μου τρωει την μπαταρια στο Ν82 γιατι εχω ακουσει και αλλους που τους κραταει παραπανω

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Η δικιά μου πάλι οπως είπα και πριν κρατάει 3 + ημέρες, με φουλ φωτεισμό, ομιλία 20-30 λεπτά την ημέρα και 10-20 sms και μάλιστα στο σπίτι μου δεν έχει καλό σήμα (μία με δύο γραμμές η vodafone). Όταν είμαι σε σπίτι που έχει καλό σήμα κρατάει 4 ημέρες.