george1007 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα!Έφταξα όλη τη μουσική βιβλιοθήκη άψογη...Απλώς πηγαίνεις στα στοιχεία τραγουδιού και προσθέτεις όνομα τραγουδιού,καλλιτέχνη,δίσκο,αριθμό κομματιού,έτος,είδος,σύνθεση,σχόλιο(ότι από αυτά θες)...Βέβαια μου πήρε μια μέρα να το κάνω αλλά το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό...Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησα...Επίσης όλα αυτά περί ήχου δεν ξέρω γιατί ακούγονται...Εδώ έκανα μια σύγκριση στο ηχείο με το SE W910(το κατά τα άλλα κινητό της χρονιάς)με το ίδιο τραγούδι και όπου έμπαινε το Ν82 το W910 ίσα που ακουγόταν!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τα έχουμε ξαναπεί τι παίζει με το Music player του Ν82, και όχι μόνο του Ν82, σε όλα τα Nseries το ίδιο γίνεται. Η φιλοσοφία της εφαρμογής αυτής είναι να μη βασίζεται σε φακέλους, αλλά στις πληροφορίες ID3. Αν τα τακτοποιήσεις με τίτλους, ονόματα καλιτέχνη, άλμπουμ κλπ, μετά τα βλέπεις μια χαρά και μπορείς να κάνεις και αναζήτηση. Αν κάνεις στην αρχή λίγο (ως αρκετό) κόπο να κάνεις μία προεργασία στο Winamp ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα PC θέλεις, μετά περνώντας τα κομμάτια στο Ν82 θα χρησιμοποιείς το music player του με μεγάλη άνεση και με πολύ καλά αποτελέσματα, χωρίς νεύρα και άγχος. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 etseila pm ston george αλλα νομιζω οτι πρεπει να το αναφερω.... πανο εκανα αυτο που μου ειπες και περασα τα τραγουδια στην καρτα τακτοποιημενα με κοινο ονομα αλμπουμ. αλλα το κινητο εκανε το εξης παραλογο δημιουργησε δυο αλμπουμ με το ιδιο ονομα και στο ενα εβαλε τα ολα τα τραγουδια πλην ενος που το εβαλε στο αλλο. αφου το αλμπουμ καθοριζεται μονο απο τα στοιχεια του τραγουδιου δεν ξερω πως να το διορθωσω..... εχετε μηπως καμια λυση????????? (παντως ayto μου κανει για bug) Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 etseila pm ston george αλλα νομιζω οτι πρεπει να το αναφερω.... πανο εκανα αυτο που μου ειπες και περασα τα τραγουδια στην καρτα τακτοποιημενα με κοινο ονομα αλμπουμ. αλλα το κινητο εκανε το εξης παραλογο δημιουργησε δυο αλμπουμ με το ιδιο ονομα και στο ενα εβαλε τα ολα τα τραγουδια πλην ενος που το εβαλε στο αλλο. αφου το αλμπουμ καθοριζεται μονο απο τα στοιχεια του τραγουδιου δεν ξερω πως να το διορθωσω..... εχετε μηπως καμια λυση????????? (παντως ayto μου κανει για bug) Πρέπει να υπάρχει έστω και μία μικρούλα ορθογραφική διαφορά στο όνομα των δύο άλμπουμ. Πήγαινε στα άλμπουμ, επίλεξε μετονομασία στο άλμπουμ που έχει τα πολλά αρχεία. Μην αλλάξεις το όνομα, απλά κάνε αντιγραφή το όνομά του. Μετά πήγαινε στο άλλο άλμπουμ που έχει μόνο ένα τραγούδι και κάνε και σε αυτό μετονομασία, και κάνε επικόλληση το όνομα του πρώτου άλμπουμ. Μου έχει τύχει κι εμένα πολλές φορές. Δοκίμασέ το και θα δεις. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 στο buy and sell ειδα οτι πουλανε μερικα παιδιά τωρα απο τιμη γυρω στα 300 με 350-80 παει το μαλλί γιατι τοσο ακριβα?καινουριο κανει 4 κατοσταρικα απο ιντερνετικο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drohos Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 παιδιά θέλω λίγο βοήθεια είμαι fan των nokia κινητών και σκέφτομαι να πάρω το N82 για να μπαίνω στο internet μέσω wifi,και έχω κάποιες απορίες,μπορώ να μπαίνω σε όλες τις σελίδες?μπορώ να βλέπω online βιντεάκια κτλ?μπορώ κάπως να περάσω msn messanger?η να τα ξεχάσω όλα και να πάω σε HTC 3452 με την απαίσια κάμερα?ας με βοηθήσει κάποιος γιατί πρέπει να έχω αποφασίσει μέχρι αύριο το πρωί,ευχαριστώ Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Όλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές... κάνουμε και καμιά αναζήτηση...:rolleyes: Ναι θα μπορείς να βλέπει το 99% των σελίδων, καθώς και βίντεο από youtube κτλ. Για messenger υπάρχει ο Windows Live Messenger. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Έχω αρχίσει και σκέφτομαι τελευταία να πάρω το Ν82 (τώρα έχω το Sony Ericsson K800), θα ήθελα λοιπόν να κάνω μερικές ερωτήσεις και θα εκτιμούσα πολύ αν μου τις απαντούσατε. Ξεκινάω με τις δύο πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό: 1) (ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.) Μπορεί κάποιος να μεταβιβάσει όλες τις επαφές του, από κινητό SE στο Ν82 μέσω Bluetooth με μια κίνηση, κάνοντας χρήση της λειτουργίας "Αποστολή όλων" που έχει το SE; Και αν ναι, μεταβιβάζονται σωστά οι πολλαπλοί αριθμοί των επαφών (δηλ. το κινητό ως κινητό, του σπιτιού ως σπιτιού, το "άλλο" ως "άλλο", το email ως email κ.λπ); 2) Τα μουσικά αρχεία με ελληνικά ID3 Tags, εμφανίζονται σωστά στον media player του κινητού ή εμφανίζονται "κινέζικα"; (Στην πορεία θα προκύψουν κι άλλες ερωτήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.) Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drohos Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Όλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές... κάνουμε και καμιά αναζήτηση...:rolleyes: Ναι θα μπορείς να βλέπει το 99% των σελίδων, καθώς και βίντεο από youtube κτλ. Για messenger υπάρχει ο Windows Live Messenger. ευχαριστώ φιλε μου,διάβασα περίπου 40 σελίδες και δεν βρήκα τις απαντήσεις που ήθελα,το παράγγειλα σήμερα και το περιμένω αύριο μονο που δεν το βρήκα σε light titanium και το πήρα black. Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Έχω αρχίσει και σκέφτομαι τελευταία να πάρω το Ν82 (τώρα έχω το Sony Ericsson K800), θα ήθελα λοιπόν να κάνω μερικές ερωτήσεις και θα εκτιμούσα πολύ αν μου τις απαντούσατε. Ξεκινάω με τις δύο πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό: 1) (ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.) Μπορεί κάποιος να μεταβιβάσει όλες τις επαφές του, από κινητό SE στο Ν82 μέσω Bluetooth με μια κίνηση, κάνοντας χρήση της λειτουργίας "Αποστολή όλων" που έχει το SE; Και αν ναι, μεταβιβάζονται σωστά οι πολλαπλοί αριθμοί των επαφών (δηλ. το κινητό ως κινητό, του σπιτιού ως σπιτιού, το "άλλο" ως "άλλο", το email ως email κ.λπ); 2) Τα μουσικά αρχεία με ελληνικά ID3 Tags, εμφανίζονται σωστά στον media player του κινητού ή εμφανίζονται "κινέζικα"; (Στην πορεία θα προκύψουν κι άλλες ερωτήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.) Για τις επαφές δεν ξέρω αν και κατά πόσον υπάρχει συμβατότητα στα πολλαπλά πεδία, αλλά όσον αφορά το music player, το Ν82 διαβάζει κανονικά όλα τα κομμάτια που περιέχουν ID3 tags με τις πληροφορίες στα ελληνικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastri Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Και το Ν82 έχει flash lite 3. Αρκεί να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού ν20.0.062 και να έχεις ενεργοποιημένη την παρακάτω ρύθμιση: Ιστός > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σελίδα > Φόρτωση υλικού (Όλα). καλησπερα!φορτωσα το φλας λαιτ 3 απο το δικτυο μεσω σουιτας ,εκανα τις σωστες ρυθμισεις (ιστος...........σελιδα....φορτωση ολα)αλλα δεν μπορω να δω καποια βιντεακια που θελει φλας πλειερ.οταν πας να δεις ενα τετοιο βιντεακι το τηλ.χρησιμοποιει απο μονο του την εφαρμογη αυτη οπως το pc;η‘ πρεπει να κανεις και κατι αλλο;ελπιζω να μην σας κουραζω με χαζες ερωτησεις γιατι απ‘οτι καταλαβαινω το 99% το κατεχει το αθλημα,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Για τις επαφές δεν ξέρω αν και κατά πόσον υπάρχει συμβατότητα στα πολλαπλά πεδία, αλλά όσον αφορά το music player, το Ν82 διαβάζει κανονικά όλα τα κομμάτια που περιέχουν ID3 tags με τις πληροφορίες στα ελληνικά. :) πανο εισαι σιγουρος?????διαβαζει το music player ελληνικα:blink:???? κινεζικα βγαζει τα ID3 ...... εσυ μου το ειχες διαβεβαιωσεις δυο μερες πριν......... μπερδευτηκες???????????????? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 πανο εισαι σιγουρος?????διαβαζει το music player ελληνικα:blink:???? κινεζικα βγαζει τα ID3 ...... εσυ μου το ειχες διαβεβαιωσεις δυο μερες πριν......... μπερδευτηκες???????????????? Δεν είπα ότι τα βγάζει κινέζικα, είπα ότι αν δεν τα έχεις τακτοποιημένα δε μπορείς να βρεις τα κομμάτια που θέλεις, επειδή ψάχνει με βάση τα ID3 tags και όχι με βάση τους φακέλους στους οποίους τα έχεις. Λίγο παλιότερα υπήρξαν κάποια "κρούσματα" με κάποιους φίλους που τους έβγαζε κινέζικα τα ελληνικά ID3 tags, αλλά εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι,γιατι καπου το ειχα δει αλλα δε το ξαναβρηκα ποτε.μπορω καπως να στελνω δεδομενα απο το κινητο στον υπολογιστη μεσω wifi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι,γιατι καπου το ειχα δει αλλα δε το ξαναβρηκα ποτε.μπορω καπως να στελνω δεδομενα απο το κινητο στον υπολογιστη μεσω wifi??? Εδώ θα βρεις τον οδηγό που έφτιαξε ο johnsour για μεταφορά αρχείων μέσω wifi. καλησπερα!φορτωσα το φλας λαιτ 3 απο το δικτυο μεσω σουιτας ,εκανα τις σωστες ρυθμισεις (ιστος...........σελιδα....φορτωση ολα)αλλα δεν μπορω να δω καποια βιντεακια που θελει φλας πλειερ.οταν πας να δεις ενα τετοιο βιντεακι το τηλ.χρησιμοποιει απο μονο του την εφαρμογη αυτη οπως το pc;η‘ πρεπει να κανεις και κατι αλλο;ελπιζω να μην σας κουραζω με χαζες ερωτησεις γιατι απ‘οτι καταλαβαινω το 99% το κατεχει το αθλημα,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! αναφορά παράβασης offline απάντηση με παράθεση... Αν για παράδειγμα μπεις στο youtube υπάρχουν 2 τρόποι για να δεις τα βιντεάκια, ή θα το φορτώσεις μέσα στην σελίδα του youtube ή θα το ανοίξει με το flash player. Επίσης μπορείς να βλέπεις και βιντάκια flash μέσω της εφαρμογής emtube. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 thanks:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Μπορεί κάποιος να μεταβιβάσει όλες τις επαφές του, από κινητό SE στο Ν82 μέσω Bluetooth με μια κίνηση, κάνοντας χρήση της λειτουργίας "Αποστολή όλων" που έχει το SE; Δεν γίνεται τελικά. Το δοκίμασα πριν από μία ώρα σε κομμάτι επίδειξης, σε κατάστημα Γερμανός. Μεταβίβασε μόνο την πρώτη επαφή (σα να τις έστελνα μία-μία δηλαδή) και όχι τις υπόλοιπες. Πάντως, τη μεταβίβασε με σωστή σντιστοίχιση των αριθμών. (Την απορία 2 δεν μπόρεσα να τη λύσω, αφού στο Κ800 μου δεν είχα μουσικό κομμάτι με ελληνικό ID3 tag για να δοκιμάσω...) Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Δεν είπα ότι τα βγάζει κινέζικα, είπα ότι αν δεν τα έχεις τακτοποιημένα δε μπορείς να βρεις τα κομμάτια που θέλεις, επειδή ψάχνει με βάση τα ID3 tags και όχι με βάση τους φακέλους στους οποίους τα έχεις. Λίγο παλιότερα υπήρξαν κάποια "κρούσματα" με κάποιους φίλους που τους έβγαζε κινέζικα τα ελληνικά ID3 tags, αλλά εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα. δηλαδη για να καταλαβω για τι μιλαμε ...λες οτι αμα ο τιτλος περιγραφης ενος αρχειου ειναι στα ελληνικα το music player soy το εμφανίζει ελληνικα....εμενα μου το εμφανιζει κινεζικα εσενα δηλαδη σου τα εμφανιζει ελληνικα? νομιζω οτι αυτο ειναι ενα ελλατωμα των music players σε πολλες μαρκες και το ειχαμε αναφερει νομιζω ως μια απαραδεκτη ελλειψη Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 αν κανεις συγχρονισμο αντι για drag and drop θα σου τα εμφανιζει κανονικα στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 σορρυ που επιμενω τοσο αλλα ειναι ενα σημαντικο θεμα . μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι πως μπορω να εμφανισω τιτλους γραμμενους στα ελληνικα στο music player???? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Από ό,τι θυμάμαι από όταν ανακινήθηκε το θέμα αυτό, κάτι παίζει με την κωδικοποίηση συγκεκριμένων γραμματοσειρών συστήματος του κειμένου μέσα στα ID3 tags. Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα γενικά, ίσως λόγω του ότι τα ID3 tags τα κάνω edit με Windows XP. Μήπως είναι άλλο ένα πρόβλημα των Vista, δεν ξέρω. Δοκίμασε ένα αρχείο στο Winamp να γράψεις από την αρχή το ID3 tag του με ελληνικά. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν πιο παλιά με κάποια "κατεβασμένα" αρχεία mp3 από κάποια από τα γνωστά site κατεβάσματος μουσικής. Όταν απλά μετέφερα τα κομμάτια στο Ν82 χωρίς να τα πειράξω, μου τα έδειχνε "κινέζικα". Δοκίμασα να αλλάξω τα ID3 tags μέσω του Winamp και το πρόβλημα λύθηκε. Κάνε κάποιες δοκιμές, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αν το πετύχεις, μόνο κέρδος θα έχεις. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 σορρυ που επιμενω τοσο αλλα ειναι ενα σημαντικο θεμα . μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι πως μπορω να εμφανισω τιτλους γραμμενους στα ελληνικα στο music player???? Κάνε τα ακόλουθα βήματα 1) Στα "Εργαλεία"->"Ρυθμίσεις"->"Σύνδεση"->"USB" επιλέγουμε στην "ερωτ. κατά την σύνδ."=ναι έτσι ώστε κατά την σύνδεση με το καλώδιο όταν θα ρωτάει για το είδος της σύνδεσης εμείς θα επιλέγουμε "Αναπ. πολυμέσων". 2) Ανοίγουμε τον Windows Media Player και επιλέγουμε "συγχρονισμό" και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί μεταφέρουμε τις λίστες αναπαραγωγής των τραγουδιών ή απλά μεμονωμένα τα τραγούδια. Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι είτε αυτόματος είτε μη αυτόματος. Τα τραγούδια εμφανίζονται με ελληνικούς χαρακτήρες τόσο οι τίτλοι όσο και οι υπόλοιπες πληροφορίες. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Οφ τοπικ:γιατι ολοι σαν αβαταρ εχουμε το μαυρο Ν82?Εγω εχω ασημενιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Οφ τοπικ:γιατι ολοι σαν αβαταρ εχουμε το μαυρο Ν82?Εγω εχω ασημενιο :D Μαλλον θα άλλαξε απροειδοποίητα η ΝΟΚΙΑ :ninja: πάλι τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου :lol::lol::lol:, πρώτα το SAR και τώρα το χρώμα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Οφ τοπικ:γιατι ολοι σαν αβαταρ εχουμε το μαυρο Ν82?Εγω εχω ασημενιο :D :offtopic: Απλά έγινε μια αλλαγή. Το αναφέρει και εδώ. Μάλλον σας παροτρύνει να βάλετε μαύρα καλύμματα στα Ν82 σας.:happy: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts