aesop Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Εγω παιδια το περιμενω αυριο απο e-shop, και ελπιζω τουλαχιστον να λεει 0.62! Εστω στο πισω μερος του μυαλου μου να λεω οτι μπορει να ειχει 0.62! Γιατι αμα δω κανενα 1.35:nuke::nuke::alien::hunter:ή θα τους σκοτωσω ή θα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο! :dash: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ΜΗΝ τρελαίνεστε! Αν πατήσετε *#0000# θα φανει πιο μοντελο ειναι πχ RM-xxx και αρα θα ξερεται ακριβώς το SAR! Αυτο ρωτησα πιο πανω να δειτε οσοι το πηρατε προσφατα να μας πειτε το rm σας. το RM-313 εχει SAR 1.35 και το RM-314 1.07 Παλια ηταν και ενα αλλο μοντελο που ειχε 0.67 αλλα δεν το βλεπω στο site. οποιος εχει παλιο μοντελο ας μας πει τον κωδικο RM Το κουφο θα ηταν να εχει καποιος ενα απο τα πρωτα με 0.67 και να πει οτι εχει και αυτος κωδικο 313 η 314! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ΜΗΝ τρελαίνεστε! Αν πατήσετε *#0000# θα φανει πιο μοντελο ειναι πχ RM-xxx και αρα θα ξερεται ακριβώς το SAR! Αυτο ρωτησα πιο πανω να δειτε οσοι το πηρατε προσφατα να μας πειτε το rm σας. το RM-313 εχει SAR 1.35 και το RM-314 1.07 Παλια ηταν και ενα αλλο μοντελο που ειχε 0.67 αλλα δεν το βλεπω στο site. οποιος εχει παλιο μοντελο ας μας πει τον κωδικο RM Το κουφο θα ηταν να εχει καποιος ενα απο τα πρωτα με 0.67 και να πει οτι εχει και αυτος κωδικο 313 η 314! To RM-314 ΔΕΝ κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Προορίζεται για αγορές της ανατολής.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Δυστυχώς με λύπη μου παρατηρώ ότι είναι Τρίτη, έχουν περάσει τόσες μέρες από τότε που έσκασε η βόμβα με το SAR του τηλεφώνου μας και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μάλλον καλύτερα, δε βλέπω να υπάρχει διάψευση για το δείκτη SAR, τουλάχιστο για τις πρώτες παρτίδες. Υποθέτω ότι θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η τιμή 1.35W/Kg ισχύει. Είναι γεγονός ότι δε μιλάω πολύ στο τηλέφωνο, αλλά σίγουρα δεν παύει να υπάρχει έκθεση σε ακτινοβολία, και μάλιστα αρκετά μεγάλη. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Απο οτι ειχα διαβασει καιποιοι ειχαν παρει τηλεφωνο στην ΝΟΚΙΑ και ρωτησαν σχετικα αλλα ποτε δεν τους απαντησαν. Μηπως τελικα αυτη η σιωπη εκ'μερους της ΝΟΚΙΑ ειναι υποπτη? Θα μπορουσε καποιος που εχει φιλο με Nokia Store να κοιταξει μηπως μπορει εκ των εσω να μαθει κατι. Πολυ μπερδεμενη ιστορια παντως. Και αντε να πεις οτι τα νεα Ν82 εχουν την υψηλη τιμη SAR, με τα παλια τι γινεται? Δηλαδη σε οσους αναφερει SAR 0,62 ειναι τελικα 1,35? ΚΑι πως δικαιολογιεται αυτο σε ατιθεση με το εγχειριδιο που αναφερει 0,62? Τι θα που? Οτι εγινε τυπογραφικο λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Απο οτι ειχα διαβασει καιποιοι ειχαν παρει τηλεφωνο στην ΝΟΚΙΑ και ρωτησαν σχετικα αλλα ποτε δεν τους απαντησαν. Μηπως τελικα αυτη η σιωπη εκ'μερους της ΝΟΚΙΑ ειναι υποπτη? Θα μπορουσε καποιος που εχει φιλο με Nokia Store να κοιταξει μηπως μπορει εκ των εσω να μαθει κατι. Πολυ μπερδεμενη ιστορια παντως. Και αντε να πεις οτι τα νεα Ν82 εχουν την υψηλη τιμη SAR, με τα παλια τι γινεται? Δηλαδη σε οσους αναφερει SAR 0,62 ειναι τελικα 1,35? ΚΑι πως δικαιολογιεται αυτο σε ατιθεση με το εγχειριδιο που αναφερει 0,62? Τι θα που? Οτι εγινε τυπογραφικο λαθος? Εχω εγω γνωστο τεχνικο στα κεντρικα. Θα τον παρω τηλ. το απογευματακι και θα σας πω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ...Τι θα που? Οτι εγινε τυπογραφικο λαθος? και τυπογραφικό λάθος να έχει γίνει δεν μπορεί νομικά να αποποιηθεί την ευθύνη που έχει η ΝΟΚΙΑ. Βάση αυτού και μόνο του χαρακτηριστικού που και καλά είχε το τηλέφωνο (χαμηλή ακτινοβολία) η εταιρία έχει κάνει αρκετές χιλιάδες πωλήσεις και κάλλιστα μπορεί να κατηγορηθεί για δόλο και παραπλανητική πώληση. Ίσως σε πρώτη φάση μια καταγγελλία στο γραφείο καταναλωτή να ήταν μια καλή αρχή. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 και τυπογραφικό λάθος να έχει γίνει δεν μπορεί νομικά να αποποιηθεί την ευθύνη που έχει η ΝΟΚΙΑ. Βάση αυτού και μόνο του χαρακτηριστικού που και καλά είχε το τηλέφωνο (χαμηλή ακτινοβολία) η εταιρία έχει κάνει αρκετές χιλιάδες πωλήσεις και κάλλιστα μπορεί να κατηγορηθεί για δόλο και παραπλανητική πώληση. Ίσως σε πρώτη φάση μια καταγγελλία στο γραφείο καταναλωτή να ήταν μια καλή αρχή. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. το θεμα ειναι τελικα να αποσαφηνιστει ποια ειναι η πραγματικη τιμη SAR της συσκευης και για τα τωρινα κομματια αλλα και για τα αλλα τα πρωτα. Αν αποδειχτει οτι τελικα υπαρχει παραπλανηση του καταναλωτη τοτε ολοι μεσα να τους τρεξουμε. Εχω εγω γνωστο τεχνικο στα κεντρικα. Θα τον παρω τηλ. το απογευματακι και θα σας πω.. Κανε τον κοπο να δουμε τι θα σου πει. Αν δεν γνωριζει κατι πες του να μιλησει αυριο με τα κεντρικα ωστε να ενημερωθει επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ΜΗΝ τρελαίνεστε! Αν πατήσετε *#0000# θα φανει πιο μοντελο ειναι πχ RM-xxx και αρα θα ξερεται ακριβώς το SAR! Αυτο ρωτησα πιο πανω να δειτε οσοι το πηρατε προσφατα να μας πειτε το rm σας. το RM-313 εχει SAR 1.35 και το RM-314 1.07 Παλια ηταν και ενα αλλο μοντελο που ειχε 0.67 αλλα δεν το βλεπω στο site. οποιος εχει παλιο μοντελο ας μας πει τον κωδικο RM Το κουφο θα ηταν να εχει καποιος ενα απο τα πρωτα με 0.67 και να πει οτι εχει και αυτος κωδικο 313 η 314! επιβεβαιωνω πως εχω ελληνικο black RM-313 το manual μου αναφερει "Η υψηλοτερη τιμη ΣΕΑ συμφωνα με τις οδηγιες του ICNIRP για τη χρηση της συσκευης στο αυτι ειναι 0,62 W/kg." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Καλησπερα . Απο οτι μολις ειδα ,εχει ανοικτει και ενα σχετικο θεμα ,εδω http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=92162 Ισως καποιος απο νοκια δωσει απαντηση... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Την πατησαμε...Στο γραφειο μου που δεν ειχα καλο σημα, εβαζα διπλα διπλα το Ν82 και το Ν95 8G και ειχαν διαφορα μεγαλη. Το Ν82 επιανε 4 γραμμες ενω το Ν95 μονο 2..Συν τοις αλλοις είχα πονοκεφάλους συχνα μετα απο συνομιλιες. Ετσι εξηγειται..Σιγουρα εχει 1,35, θεωρω απιστευτο αυτο που εκανε η νοκια.. Το ασημι που βγηκε στην αρχη ειχε όντως 0,60? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Υπάρχει καμια περίπτωση με αναβάθμιση του Ν82 να περαστει και FP2????????? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Υπάρχει καμια περίπτωση με αναβάθμιση του Ν82 να περαστει και FP2????????? nope.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Και εγω για το χαμηλο sar το πηρα! Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν μιλαω πανω απο 10 λεπτα χωρις handsfree, το αυτι καιγεται και το βαζω απο το αλλο!! Οπως γινοταν και στο N70..!! Ποσο θα μου παρει η Nokia για να μου βαλει τα μαυρα μερη του N82; Υπαρχει καποιο σημειο του κινητου που να παραμενει ασημι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Αρα το Ν78 εχει χαμηλοτερο SAR. Για δες.... και ελεγα παλια οτι δεν θα το παρω μονο και μονο γιατι εχει υψηλοτερο sar απο το N82 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Καλησπερα . Απο οτι μολις ειδα ,εχει ανοικτει και ενα σχετικο θεμα ,εδω http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=92162 Ισως καποιος απο νοκια δωσει απαντηση... Μόλις το είδα Μιχάλη και εφόσον είναι τυπικά και ουσιαστικά ένα βήμα της επίσημης Nokia από όπου μπορεί να ακουστεί η αγωνία μας, θα πρότεινα σε όλους τους φίλους από εδώ μέσα νοιάζονται για αυτή την ιστορία, να κάνουν ένα register και να ποστάρουν τα παράπονά τους. Αν κάνουμε κάτι μαζικά (πάντα σε κόσμια πλαίσια :!:) ίσως λάβουμε μία απάντηση. Εγώ ποστάρισα ήδη. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 RM-313 black σημεια κλειδια στο manual του κινητου(οπως ακριβως τα διαβαζω) : 1)το οριο ΣΕΑ το οποιο καθοριζεται απο τις οδηγιες του ICNIRP ειναι 2,0 watt/kilogram .... 2)Η υψηλοτερη τιμη ΣΕΑ συμφωνα με τις οδηγιες του ICNIRP για τη χρηση της συσκευης στο αυτι ειναι 0,62 w/kg. συμπερασματα: νομιζω οτι στη δευτερη παραγραφο δεν διευκρινιζεται αν η τιμη 0,62 ειναι η τιμη την οποια δινει ως μεγιστο η ICNIRP για τους κατασκευαστες η αν προκειται για τιμη την οποια μετρησαν το κινητο και βρεθηκε 0,62... απλα δεν ειναι ξεκαθαρο καθως μπορει να ειναι και τα δυο... ελπιζω να μην κανω καποιο τραγικο λαθος... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Εχω εγω γνωστο τεχνικο στα κεντρικα. Θα τον παρω τηλ. το απογευματακι και θα σας πω.. Φιλε johnsour κανενα νεοτερο? Εγω αυριο το παραλαμβανω... :confused: Ειχα πολυ καιρο να παρω NOKIA αλλα απογοητευτικα...Ελπιζω να βγαλουμεμια ακρη... :blink: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Εγώ πάντως έστειλα απόψε e-mail στην Nokia (από το ελληνικό portal). Αν και όταν θα λάβω απάντηση, θα ενημερώσω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 RM-313 black σημεια κλειδια στο manual του κινητου(οπως ακριβως τα διαβαζω) : 1)το οριο ΣΕΑ το οποιο καθοριζεται απο τις οδηγιες του ICNIRP ειναι 2,0 watt/kilogram .... 2)Η υψηλοτερη τιμη ΣΕΑ συμφωνα με τις οδηγιες του ICNIRP για τη χρηση της συσκευης στο αυτι ειναι 0,62 w/kg. συμπερασματα: νομιζω οτι στη δευτερη παραγραφο δεν διευκρινιζεται αν η τιμη 0,62 ειναι η τιμη την οποια δινει ως μεγιστο η ICNIRP για τους κατασκευαστες η αν προκειται για τιμη την οποια μετρησαν το κινητο και βρεθηκε 0,62... απλα δεν ειναι ξεκαθαρο καθως μπορει να ειναι και τα δυο... ελπιζω να μην κανω καποιο τραγικο λαθος... Τραγικό όχι,αλλά λάθος συμπεράνεις διότι στο 1) μας λέει ότι το ταβάνι είναι στα 2,0 και στο 2) μας λεει ότι το Ν82 είναι ύψους 0,62,όλα πολύ ξεκάθαρα και λιανά,τώρα πως πήγε στο 1,35 είναι το ζήτημα και γιατί σιωπούν αφού οι οχλήσεις πολλών έχουν κάνει αισθητό το ζήτημα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε μαζικά. Ενοχλήστε τους, στείλτε e-mail, απαιτήστε απαντήσεις. Όσοι έχετε ή είχατε το Ν82 και νοιάζεστε, ασχοληθείτε λίγο. Ένα τηλέφωνο ή ένα e-mail στη Nokia δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά. Αν δε δεχθούν μαζική ενόχληση, δεν πρόκειται να ασχοληθούν. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε μαζικά. Ενοχλήστε τους, στείλτε e-mail, απαιτήστε απαντήσεις. Όσοι έχετε ή είχατε το Ν82 και νοιάζεστε, ασχοληθείτε λίγο. Ένα τηλέφωνο ή ένα e-mail στη Nokia δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά. Αν δε δεχθούν μαζική ενόχληση, δεν πρόκειται να ασχοληθούν. ;) Θα στειλω και γω μιας και ενδιαφερομαι να αγορασω την συσκευη,,,μεσα απο το Ελληνικο site ετσι;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Παιδια γραψτε λιγο το e-mail που θα στειλουμε γιατι εγω πηρα απο nokia ελλαδα αυτη την απαντηση!: Αγαπητέ πελάτη, Διστυχώς δεν μπορούμε να σας απαντησούμε επειδή δεν έχουμε τέτοιες πληροφορίες. Είμαστε μόνο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και δεν έχουμε καθόλου πληροφορίες για τιμές. Με εκτίμηση Nokia Care Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Για όποιον θέλει να στείλει e-mail στο ελληνικό τμήμα της Nokia, μπορεί να πάει εδώ: http://www.nokia.com.gr/A4323906 Συμπληρώνετε τα πεδία που είναι υποχρεωτικά (πεδία με bold). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 parte kai ena 0.78 se Rm314 gia poikilia!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts