asikis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημερα. Εχει παρει καποιο μελος Ν82 απο Wind τελευταια να μου πει αν ειναι Ελληνικο ή παραεισαγωγης? Δηλαδη Ελληνικο product code και Ελληνικα στο πληκτρολογιο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ερώτηση: Τι ταχυτητες εχετε δει μεσω wlan? Ειναι στιγμες που καθυστερει να φορτώσει καποιες (σχετικα βαριες) σελιδες ακομα και με πολυ δυνατο σημα στο wlan. Η καθυστέρηση που λες δεν οφείλεται στην ταχύτητα του WLAN. Φταίει η σελίδα που είναι βαριά και καθυστερεί το κινητό να την ανοίξει.Όσο μεγάλη σύνδεση και να έχεις απαιτείται μεγάλος χρόνος επεξεργασίας από το κινητό. Φυσικό είναι σε βαριές σελίδες να αργεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Η καθυστέρηση που λες δεν οφείλεται στην ταχύτητα του WLAN. Φταίει η σελίδα που είναι βαριά και καθυστερεί το κινητό να την ανοίξει.Όσο μεγάλη σύνδεση και να έχεις απαιτείται μεγάλος χρόνος επεξεργασίας από το κινητό. Φυσικό είναι σε βαριές σελίδες να αργεί. Ακριβως,,δεν τιθεται θεμα ταχητυτας wifi αλλα ειναι θεμα επεξεργαστη του κινητου,,,οσο να ναι καθυστερει μεχρι να την προσαρμοσει στο κινητο...εδω ακομα και οι υπολογιστες αργουν με πολυ δυνατους εμεξεργαστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Είναι προτιμότερο κάνεις μεταφορές μεγάλου όγκου δεδομένων (π.χ. μουσική, χάρτες κλπ) με τη βοήθεια ενός card reader. Αν έχεις στη διάθεσή σου ένα card reader δοκίμασέ το, θα δεις ότι η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή. ;) Στην μεταφορά τραγουδιών, είναι οκ να το κάνουμε με card reader; Γιατί είδα πως κάνει κάποια μετατροπή με το πρόγραμμα του Pc Suite (για βελτιστοποίηση νομίζω). Δεν χρειάζεται αυτή η βελτιστοποίηση; Επίσης παρατήρησα το εξής: 1-2 ημέρες απο την αγορά του Ν82, τράβηξα βίντεο και ήταν όλα οκ. Τώρα, μετά απο την εγκατάσταση 2-3 προγραμμάτων (όχι σπουδαία), όταν τραβάω βίντεο, κάνει κάθε τόσο μικρές διακοπές (παγώνει για κλάσμα του δευτ/του την εικόνα). Τις πταίει άραγε; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Στο site της Νοkia για το sar εχει 2 τιμές...μια 1.36 και άλλη 0.61! Ξέρει κανείς τι παίζει? Στο manual του κινητού τι γράφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Στην μεταφορά τραγουδιών, είναι οκ να το κάνουμε με card reader; Γιατί είδα πως κάνει κάποια μετατροπή με το πρόγραμμα του Pc Suite (για βελτιστοποίηση νομίζω). Δεν χρειάζεται αυτή η βελτιστοποίηση; Αυτό που κάνει είναι reencoding τα τραγούδια ώστε να έχουν μεγαλύτερη συμπίεση άρα μικρότερο μέγεθος. Αυτό μπορείς να το κάνεις εσύ στον υπολογιστή σου με κάποιο πρόγραμμα όπως το SUPER ©. ;) Στο site της Νοkia για το sar εχει 2 τιμές...μια 1.36 και άλλη 0.61! Ξέρει κανείς τι παίζει? Στο manual του κινητού τι γράφει? Έχεις δίκιο σε αυτό. Το είδα και εγώ τώρα. Η συσκευή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι η Nokia N82 (Type RM-313) με sar 1,36. Η άλλη συσκευή που αναφέρεται στη σελίδα της νόκια η Nokia N82 (Type RM-314) είναι από ότι διάβασα σε ένα φόρουμ ειδική έκδοση για την κίνα και Είναι μόνο GSM και δεν έχει WIFI. Για αυτό έχει τόσο χαμηλό sar! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Παιδια ειμαστε σιγουροι για το SAR? Γιατι εχει πολλες φορες ειπωθει οτι ειναι 0,61 . Τελικα τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 να ρωτησω κατι μπορω να μπω σε ολα τα site που υπαρχουν με το νοκια ν82 δηλαδη δεν θα εχω προβληματα ασυμβατοτητας; μηπωσ ξερει καποιοσ αν μπανει σωστα στο site της betfair; και κατι αλλο. μπορεις να εχεις ταυτοχρονα πολλα site ανοιχτα και να τα βλεπεις εναλαξ; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 να ρωτησω κατι μπορω να μπω σε ολα τα site που υπαρχουν με το νοκια ν82 δηλαδη δεν θα εχω προβληματα ασυμβατοτητας; μηπωσ ξερει καποιοσ αν μπανει σωστα στο site της betfair; και κατι αλλο. μπορεις να εχεις ταυτοχρονα πολλα site ανοιχτα και να τα βλεπεις εναλαξ; ευχαριστω. ναι μπορεις να μπαινεις θεωρητικα σε ολα τα site. ναι υποστηριζει πολλαπλες σελιδες ανοιχτες και ενναλαγη μεταξυ τους. για το betfair δεν ξερω συγκεκριμενα να σου πω αλλα 99,99% θα μπαινει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 @asikis: SAR 1.36 όταν δουλευεις WiFi SAR 0.61 όταν τα έχεις όλα απενεργοποιημένα και δουλευεις το Ν82 μονο ως τηλέφωνο σε GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 @asikis: SAR 1.36 όταν δουλευεις WiFi SAR 0.61 όταν τα έχεις όλα απενεργοποιημένα και δουλευεις το Ν82 μονο ως τηλέφωνο σε GSM. Einai σιγουρο αυτο;;; Εννοω μηπως οι τιμες 1,36 και 0,61 ειναι η μια για το σωμα και η αλλη για το κεφαλι;;;; το λεω αυτο γιατι το wifi εκπεμπει μια συχνοτητα στα 2,4ghz που ειναι κατι σαν το bluetooth...και δεν ειναι επιβλαβης (μαλον δεν ειναι αξιο προσοχης η επιδραση της) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 @asikis: SAR 1.36 όταν δουλευεις WiFi SAR 0.61 όταν τα έχεις όλα απενεργοποιημένα και δουλευεις το Ν82 μονο ως τηλέφωνο σε GSM. Ετσι δικαιολογειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ρωτησα εναν γνώστη κινητών τηλεφώνων, φίλο - συντάκτη ενός περιοδικού που ειδικεύετε στα κινητά τηλέφωνα και αυτό μου είπε. Βασικά το SAR αυξάνει απο την προσπάθεια του κινητού να αξιοποιήσει ένα αδύναμο σήμα. Επίσης, αυτες οι τιμές SAR που δίνουν οι κατασκευαστές, είναι εως, οχι "τοσο". Τέλος, αν και WiFi /BT χρησιμοποιούν το ίδιο φάσμα συχνοτήτων, εντούτοις υπάρχει μια πρακτική διαφορά: Οταν ενεργοποιούμε ΒΤ, φροντίζουμε τα κινητά να ειναι κοντά. Οταν συνδεόμαστε σε WiFi, πολλές φορές είμαστε στο όριο. Το SAR το δημιουργεί το κινητό στην προσπάθεια να επικοινωνήσει με το αδύνατο σήμα. Το SAR επίσης αυξάνει εκεί που δεν έχουμε καλο σήμα GSM. Αν είσαι κοντά σε κεραία, έχει λιγότερο SAR. Τότε όμως έχεις περισσότερη ακτινοβολία από την κεραία! Φαυλος κύκλος, δε την γλιτώνεις οτι και να κάνεις. Τα καλύτερα κινητά ήταν εκείνες οι παντόφλες με εξωτερική κεραία αν θυμάστε. Εκεινα τα παλαιά μοτορόλα, ήταν επί της ουσίας - οχι στα χαρτιά - τα πλέον "υγειηνά" κινητά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Einai σιγουρο αυτο;;; Εννοω μηπως οι τιμες 1,36 και 0,61 ειναι η μια για το σωμα και η αλλη για το κεφαλι;;;; το λεω αυτο γιατι το wifi εκπεμπει μια συχνοτητα στα 2,4ghz που ειναι κατι σαν το bluetooth...και δεν ειναι επιβλαβης (μαλον δεν ειναι αξιο προσοχης η επιδραση της) Στην τιμή SAR περιλαμβανεται η συχνότητα που παιζει το wifi οπως και του bluetooth και συνήθως για κινητα τηλεφωνα αυτη η τιμη αφορα το κεφαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ρωτησα εναν γνώστη κινητών τηλεφώνων, φίλο - συντάκτη ενός περιοδικού που ειδικεύετε στα κινητά τηλέφωνα και αυτό μου είπε. Βασικά το SAR αυξάνει απο την προσπάθεια του κινητού να αξιοποιήσει ένα αδύναμο σήμα. Επίσης, αυτες οι τιμές SAR που δίνουν οι κατασκευαστές, είναι εως, οχι "τοσο". Τέλος, αν και WiFi /BT χρησιμοποιούν το ίδιο φάσμα συχνοτήτων, εντούτοις υπάρχει μια πρακτική διαφορά: Οταν ενεργοποιούμε ΒΤ, φροντίζουμε τα κινητά να ειναι κοντά. Οταν συνδεόμαστε σε WiFi, πολλές φορές είμαστε στο όριο. Το SAR το δημιουργεί το κινητό στην προσπάθεια να επικοινωνήσει με το αδύνατο σήμα. Το SAR επίσης αυξάνει εκεί που δεν έχουμε καλο σήμα GSM. Αν είσαι κοντά σε κεραία, έχει λιγότερο SAR. Τότε όμως έχεις περισσότερη ακτινοβολία από την κεραία! Φαυλος κύκλος, δε την γλιτώνεις οτι και να κάνεις. Τα καλύτερα κινητά ήταν εκείνες οι παντόφλες με εξωτερική κεραία αν θυμάστε. Εκεινα τα παλαιά μοτορόλα, ήταν επί της ουσίας - οχι στα χαρτιά - τα πλέον "υγειηνά" κινητά τηλέφωνα. Σχετικά με το ΒΤ / WiFi και το GSM, δεν υπάρχει καμιά σχέση. Το ΒΤ έχει 1mW ισχύ και το WiFi (αν και το standard λέει μέχρι 200mW) τα περισσότερα είναι περίπου στα 80mW και μιλάω για τις κάρτες που μπαίνουν στα PC. Ισως αυτές των κινητών να έχουν ακόμη μικρότερη ισχύ για οικονομία της μπαταρίας. Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι 95% του χρόνου είναι σε λήψη μιας και αυτό που κάνεις είναι download σελίδων κλπ. Ακόμη και και η εκπομπή γίνεται με κάποιο υψηλό rate 54/48/36/24/12/6 Mbit οπότε δεδομένου του μικρού όγκου πληροφοριών που πρέπει να γίνει upload ο χρόνος εκμπομπής είναι πολύ μικρός. Σπάνια φτάνει στο 6 ή ακόμη στο 1Mbit. H ισχύς του GSM κυμαίνεται από 500mW έως 2W. Τέλος η απόσταση από τον χρήστη και ειδικά το κεφάλι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Αυτά τα 20~30 εκατοστά κάνουν τεράστια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημερα. Εχει παρει καποιο μελος Ν82 απο Wind τελευταια να μου πει αν ειναι Ελληνικο ή παραεισαγωγης? Δηλαδη Ελληνικο product code και Ελληνικα στο πληκτρολογιο? Ευχαριστω Εχω πάρει εγώ...δεν ξέρω πως να δω αν έχει ελληνικό product code, πάντως πληκτρολόγιο έχει ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εχω πάρει εγώ...δεν ξέρω πως να δω αν έχει ελληνικό product code, πάντως πληκτρολόγιο έχει ελληνικό Για να έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο τότε είναι οκ. Αλλά αν θες να το τσεκάρεις και πάλι, βγάλε και δες κάτω απο την μπαταρία αν αναγράφεται αυτό το νούμερο 0551523: RM-313 GREECE/CYPROS. Βρίσκεται εκεί που αναγράφεται και το ΙΜΕΙ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 @aris71: Δε λέμε και κάτι διαφορετικό, μάλλον εσύ το εκφράζεις γραπτώς καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Είναι ανάλογα τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στα mms. Πήγαινε Μηνύματα>Ρυθμίσεις Μην.>Μήνυμα mutlimedia>Μέγεθος εικόνας και εκεί έχει 3 επιλογές, Μικρό, Μεγάλο και Πρωτότυπη. δοκιμασα μια μια τις επιλογες αλλα τιποτα συνεχιζει να μην κανει resize καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 δοκιμασα μια μια τις επιλογες αλλα τιποτα συνεχιζει να μην κανει resize καμια αλλη ιδεα? Έγω έβγαλα φώτο με την μέγιστη ανάλυση και όταν πήγα να στείλω την φωτογραφία με mms μου έγραψε η ανάλυση της εικόνας άλλαξε για να μπορεί να την παραλάβει ο παραλήπτης. Μήπως έχεις αφήσει την ανάλυση της κάμερας σε 640x480? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ρε παιδιά, τι έγινε με το SAR? Πριν από μήνες, πριν το αγοράσω, το sar.nokia.com έγραφε δύο τιμές, μία 0.62W/Kg (RM-313) και μία τιμή 0.61W/Kg (RM-314). Τώρα που το ξαναείδα έχουν αλλάξει την τιμή του RM-313 και πλέον γράφει 1.35W/Kg. :wacko: Τι ισχύει τελικά? Ακόμα και το manual του δικού μου Ν82 γράφει 0,62W/Kg. Μήπως η νέα τιμή αφορά μόνο το black??? :confused: Ή μήπως τόσον καιρό έχουμε στα χέρια μας μία ακόμα φριτέζα εν αγνοία μας??? Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, όποιος ξέρει τι ισχύει ας ενημερώσει. :!: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Έγω έβγαλα φώτο με την μέγιστη ανάλυση και όταν πήγα να στείλω την φωτογραφία με mms μου έγραψε η ανάλυση της εικόνας άλλαξε για να μπορεί να την παραλάβει ο παραλήπτης. Μήπως έχεις αφήσει την ανάλυση της κάμερας σε 640x480? οχι την εχω στο μεγιστο 5 Μ Ρε παιδιά, τι έγινε με το SAR? Πριν από μήνες, πριν το αγοράσω, το sar.nokia.com έγραφε δύο τιμές, μία 0.62W/Kg (RM-313) και μία τιμή 0.61W/Kg (RM-314). Τώρα που το ξαναείδα έχουν αλλάξει την τιμή του RM-313 και πλέον γράφει 1.35W/Kg. :wacko: Τι ισχύει τελικά? Ακόμα και το manual του δικού μου Ν82 γράφει 0,62W/Kg. Μήπως η νέα τιμή αφορά μόνο το black??? :confused: Ή μήπως τόσον καιρό έχουμε στα χέρια μας μία ακόμα φριτέζα εν αγνοία μας??? Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, όποιος ξέρει τι ισχύει ας ενημερώσει. :!: εχεις δικιο τοσο εγραφε ποιο παλια αλλα και το manual του δικου μου που ειναι μαυρο 0.62 γραφει η προκειται για λαθος η για σκανδαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 οχι την εχω στο μεγιστο 5 Μ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό φίλε 911. Δοκίμασα ξανά και έβγαλα φωτογραφία που είχε μέγεθος 919kb και στις ρυθμίσεις των mms την μία φορά έβαλα μέγεθος εικόνας Μικρό και προσάρμοσε την εικόνα σε πιο μικρό μέγεθος και την έκανε 10kb. Μετά δοκίμασα στην επιλογή Πρωτότυπη πήγε να την περάσει στο μέγεθος που ήταν και μου έβγαλε μήνυμα "Πιθανόν ο παραλήπτης να μην μπορεί να λάβει τόσο μεγάλες εικόνες, πάτησα Συνέχεια και μέτα ξαναέβγαλε μήνυμα "Η μείωση της εικόνας μείωσε την ποιότητα". Καλά όταν πας να στείλεις μια φωτογραφία με μέγεθος 900kb τι μήνυμα σου βγάζει? Στην περνάει κανονικά στο mms? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό φίλε 911. Δοκίμασα ξανά και έβγαλα φωτογραφία που είχε μέγεθος 919kb και στις ρυθμίσεις των mms την μία φορά έβαλα μέγεθος εικόνας Μικρό και προσάρμοσε την εικόνα σε πιο μικρό μέγεθος και την έκανε 10kb. Μετά δοκίμασα στην επιλογή Πρωτότυπη πήγε να την περάσει στο μέγεθος που ήταν και μου έβγαλε μήνυμα "Πιθανόν ο παραλήπτης να μην μπορεί να λάβει τόσο μεγάλες εικόνες, πάτησα Συνέχεια και μέτα ξαναέβγαλε μήνυμα "Η μείωση της εικόνας μείωσε την ποιότητα". Καλά όταν πας να στείλεις μια φωτογραφία με μέγεθος 900kb τι μήνυμα σου βγάζει? Στην περνάει κανονικά στο mms? οχι δεν την περναει και μου βγαζει εισαγωγη αντικειμενου αδυνατη.Μεγιστο μεγεθος μυνηματος 300 κβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Λοιπον αυτο που μου δημουργει προβλημα με τον ηχο κλησης ειναι το θεμα που χρησιμοποιω. Ειναι το black OS 1.4. Μπορω να πειραξω κατι στο φακελο του θεματος για να διορθωθει το προβλημα? Μου αρεσε παρα πολυ αυτο το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts