ngalios Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 σας παρακαλώ όποιος έχει το παρακάτω πρόβλημα ας μου δώσει τα φώτα του μαις κα ι επειγει όλα καλα με το κινητό μου - αλλά είχα φτάσει να χρησιμοποιώ μεχρι 1,2 gb αρχικά εγινε βαρύ στο τρέξιμο οποιασδηποτε λειτουργίας κατόπιν - δε μπορούσε να ανοιξει καμία φωτογραφία που τραβήχτηκαν για μία εβδομάδα και μετά κολλησε γενικά η κάρτα μνημης - φυσικά όταν την έβγαλα ολα οκ η ερωτηση είναι απλη πως να κάνω φορματ όταν δε μπορεί αν μου διαβάσει τη κάρτα μνήμης καθόλου- το κουττί δεν είχε προσαρμογέα για να την φορμάρω με card reader... τα φωτα σας :( Ευχαριστώ εκ των προέρων όποιον μπορεί να με βοηθίσει έστω και λίγο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 σας παρακαλώ όποιος έχει το παρακάτω πρόβλημα ας μου δώσει τα φώτα του μαις κα ι επειγει όλα καλα με το κινητό μου - αλλά είχα φτάσει να χρησιμοποιώ μεχρι 1,2 gb αρχικά εγινε βαρύ στο τρέξιμο οποιασδηποτε λειτουργίας κατόπιν - δε μπορούσε να ανοιξει καμία φωτογραφία που τραβήχτηκαν για μία εβδομάδα και μετά κολλησε γενικά η κάρτα μνημης - φυσικά όταν την έβγαλα ολα οκ η ερωτηση είναι απλη πως να κάνω φορματ όταν δε μπορεί αν μου διαβάσει τη κάρτα μνήμης καθόλου- το κουττί δεν είχε προσαρμογέα για να την φορμάρω με card reader... τα φωτα σας :( Ευχαριστώ εκ των προέρων όποιον μπορεί να με βοηθίσει έστω και λίγο ! 1.Aγοραζεις προσαρμογεα 2.Αν συνδεσεις το τηλεφωνο για μεταφορα δεδομενων ο υπολογιστης την βλεπει ,αν ναι απο τον υπολογιστη Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 @ngalios: Αν τελικά επιλύσεις το θέμα, εκτός των άλλων, αν η κάρτα είναι η εργοστασιακή, με την πρώτη ευκαιρία σούταρέ την και πάρε μια άλλη. Οι εργοστασιακές κάρτες που έρχονται στη συσκευασία του Ν82 έχουν βγάλει προβλήματα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Μολις τωρα προσπαθησα να αναβαθμιστω με την νεα εκδοση,και ενω την βρισκει και την κατεβαζει κανονικα,οταν παει να την εγκαταστησει στο τηλεφωνο μου λεει συνεχεια οτι το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε χωρις καν να πειραξω το καλωδιο, ουτε το κινητο και δεν προχωραει η αναβαθμιση...:confused::( τελικα καταφερε κανεις να κανει την αναβαθμιση η μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=165850 Ήρθε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καποιος που εχει το Ν82 απο της αρχες μπορει να μου πει εαν σταματησε ενας ηχος σαν τικ που κανει αναμεσα στο C και στο εξοδος? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=165850 Ήρθε!!! Τι ήρθε ακριβώς γιατί δεν βλέπω τίποτα τέτοιο αυτό υπάρχει 10 μέρες τώρα.:blink: :wacko: Από τι φαίνετε σήμερα άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια κομμάτια από κάποια online καταστήματα στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=165850 Ήρθε!!! Διαθεσιμότητα: Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Επιτυχης αναβαθμιση απο μενα σε 10 λεπτα περιπου http://img530.imageshack.us/img530/5763/n82200062jp0.th.jpg http://img223.imageshack.us/img223/3936/n822000621vt5.th.jpg http://img238.imageshack.us/img238/3623/n822000623ye6.th.jpg Και τα επισημα απο την νοκια : Nokia N82 software version 20.0.062/20.1.062 released - 8 April 2008 This software version includes Flash Lite 3 support (enabling users to watch Flash video web sites such as YouTube) and Widget support. The release also includes camera exposure improvements and improvements to Bluetooth headset interoperability. http://europe.nokia.com/A4577225 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Εγώ όταν κάνω την αναβάθμιση μου πετάει "Nokia Service Layer Host Process has stopped working" και μένει πάντα στο 15 minutes και το κινητό σβήνει :confused: Την 11 την είχα βάλει κανονικότατα. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα Pc Suite αλλά πάλι το ίδιο...Ξέρει κανείς τίποτα??? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Εγώ όταν κάνω την αναβάθμιση μου πετάει "Nokia Service Layer Host Process has stopped working" και μένει πάντα στο 15 minutes και το κινητό σβήνει :confused: Την 11 την είχα βάλει κανονικότατα. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα Pc Suite αλλά πάλι το ίδιο...Ξέρει κανείς τίποτα??? αυτο παθαινω κι εγω αλλα εμενα ξαφνικα μου πεταει μυνημα στα 15 λεπτα του update οτι το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε χωρις να πειραξω ουτε καλωδιο ουτε τηλεφωνο!!κατι δεν παει καλα στην ολη ιστορια...:confused:απορω οι υπολοιποι πως τα καταφεραν να αναβαθμιστουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Παιδια... να πω κατι..? Πηρα τηλ. το νοκια shop της περιοχης μ (απο αυτο που το παρειγγειλα) και μ ειπε οτι 8α το εχv απο εβδομαδα:O στην τιμη των 515... και του κανω μπορουμε να κανουμε μια αναβα8μυσουλα εκεινη την ωρα..? και μ κανει τα παντα... γινονται!:D (αλλα κσερετε τι φοβαμαι..? γινεται απο νοκια shop τον κινητο να ειναι χωρις το ελληνικο product code..?) ΥΓ: πρεπει να αναφερ8ει οτι ειχα παρει και προηγουμενος κιαλλα νοκια shop για αναβα8μηση και η απαντηση τους ηταν: <<χωρις να εχει κατι το κινητο..γιατι να του κανουμε κατι τετοιο...?>> Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 αυτο παθαινω κι εγω αλλα εμενα ξαφνικα μου πεταει μυνημα στα 15 λεπτα του update οτι το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε χωρις να πειραξω ουτε καλωδιο ουτε τηλεφωνο!!κατι δεν παει καλα στην ολη ιστορια...:confused:απορω οι υπολοιποι πως τα καταφεραν να αναβαθμιστουν... Λοιπόν κάποιο bug των Vista ήταν (32bit SP1)...Στα XP η αναβάθμιση έγινε κανονικά ;) Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Λοιπόν κάποιο bug των Vista ήταν (32bit SP1)...Στα XP η αναβάθμιση έγινε κανονικά ;) ναι μαλλον αυτο ειναι..εγω vista εχω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 ναι μαλλον αυτο ειναι..εγω vista εχω...:mad: Και εμένα στα vista το ίδιο μου έβγαλε.:mad: Και μέχρι να δω το κινητό να δουλεύει πάλι χ..κα πάνω μου.:wacko: Τελικά δεν την πέρασα. Σε xp περνιέται κανονικά? Είναι σταθερή? Αξίζει να την κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Τελικά δεν την πέρασα. Σε xp περνιέται κανονικά? Είναι σταθερή? Αξίζει να την κάνω? Ναι ,σε χπ οκ. Δεν εχει ωρες που κυκλοφορησε . Δες σε προηγουμενες σελιδες ΤΙ διορθωνει !:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 δηλαδη κι εμεις οι υπολοιποι που εχουμε vista,τον π***ο??δεν προκειται να αναβαθμιστουμε?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 δηλαδη κι εμεις οι υπολοιποι που εχουμε vista,τον π***ο??δεν προκειται να αναβαθμιστουμε?:mad: τωρα το δοκιμαζω σε vista, θα σας πω αν πετυχε. 32bit χωρις SP1. το firewall το κοιταξατε; χωρις PC suite δοκιμασατε; δεν εχω καθολου pc suite.. μπα τα ιδια κι εδω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 αν δοκιμασει κάποιος σε vista 64 -bit ελληνικά χωρίς service pack 1 ας το πει αλλιώς θα δοκιμάσω αργά το βράδυ εγώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 αν δοκιμασει κάποιος σε vista 64 -bit ελληνικά χωρίς service pack 1 ας το πει αλλιώς θα δοκιμάσω αργά το βράδυ εγώ! δες την τροποποιηση που εκανα...λογικα δεν δουλευει με vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 α ποσταραμε σχεδόν παράλληλα!πω μεγάλη βλακεία πάντως!θα δοκιμάσω σε xp ενος φιλου απο βδομάδα οποτέ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 α ποσταραμε σχεδόν παράλληλα!πω μεγάλη βλακεία πάντως!θα δοκιμάσω σε xp ενος φιλου απο βδομάδα οποτέ μεγαλη παραλειψη απο πλευρας nokia...μου θυμισε se,τωρα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλησπέρα μάγκες, έκανα προσφατα αναβάθμιση στο Ν73 Επειδή το τηλέφωνο παραμένει πολύ αργο και μου έχει σπασει τα νευρα α) Μπορεί κανεις να μου πει που μπορω να απευθυνθω για να το πουλήσω ? β)Λεω να πάρω το Ν82. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο αργο με το Ν73? έχει λυθει το προβλημα της μη αποθηκευσης των θεματων (themes) στην καρτα μνήμης του τηλεφωνου ( παρα μονο στη μνημη του κινητου) κατι που συμβαινει με το Ν73 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Παιδια... να πω κατι..? Πηρα τηλ. το νοκια shop της περιοχης μ (απο αυτο που το παρειγγειλα) και μ ειπε οτι 8α το εχv απο εβδομαδα:O στην τιμη των 515... και του κανω μπορουμε να κανουμε μια αναβα8μυσουλα εκεινη την ωρα..? και μ κανει τα παντα... γινονται!:D (αλλα κσερετε τι φοβαμαι..? γινεται απο νοκια shop τον κινητο να ειναι χωρις το ελληνικο product code..?) ΥΓ: πρεπει να αναφερ8ει οτι ειχα παρει και προηγουμενος κιαλλα νοκια shop για αναβα8μηση και η απαντηση τους ηταν: <<χωρις να εχει κατι το κινητο..γιατι να του κανουμε κατι τετοιο...?>> 8α μ απαντησετε βρε παιδια...και κατι ακομα μηπως αυτο επιρεαση αρνητικα την μπαταρια..?:( ΥΓ: αν μπορειτε να μ απαντησετε σας παρακαλω...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 αν δοκιμασει κάποιος σε vista 64 -bit ελληνικά χωρίς service pack 1 ας το πει αλλιώς θα δοκιμάσω αργά το βράδυ εγώ! τωρα το δοκιμαζω σε vista, θα σας πω αν πετυχε. 32bit χωρις SP1. το firewall το κοιταξατε; χωρις PC suite δοκιμασατε; δεν εχω καθολου pc suite.. μπα τα ιδια κι εδω :p Δεν μπορει να μην δουλευει σε σβηστα.Καποια παιδια εχουν αναβαθμισει αλλες συσκευες κανονικα . Which PC operating systems are supported? Microsoft Windows 2000 (SP4 or later), Microsoft Windows XP (SP1 or SP2) or Microsoft Windows Vista (Home, Professional and 64bit) are supported. Nokia Software Updater is not compatible with Windows Media Center, Mac, or Linux operating systems. Κανατε update τον updater στην τελευταια εκδοση ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts