gianpithio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 μηπως το μαυρακι σκασει με 8gb οπως ν95? Αλλο κινητο το Ν95 και αλλο το Ν95 8gb ειναι εντελως διαφορετικες συσκευες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλημέρα σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κανει το δικό μου Ν82. Μπαίνει καμία φορά σε λειτουργία νάρκης κάτι που νομίζω δεν θα έπρεπε. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλημέρα σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κανει το δικό μου Ν82. Μπαίνει καμία φορά σε λειτουργία νάρκης κάτι που νομίζω δεν θα έπρεπε. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα φίλε μου.. Το τηλέφωνο μπαίνει σε λειτουργία νάρκης μετά από 20 λεπτά, εάν δεν κάνω λάθος.. Edit: Κάνω λάθος γιατί όπως είπε και rostropol δεν έχει το N82 αλλά δεν το ήξερα :O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλημέρα σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κανει το δικό μου Ν82. Μπαίνει καμία φορά σε λειτουργία νάρκης κάτι που νομίζω δεν θα έπρεπε. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε λειτουργία νάρκης γιατί απλά δεν υπάρχει στο Ν82,αυτό σαν bug υφίσταται σε άλλες συσκευές(6110,6120c....),μήπως να το δεις αυτό σε κάποιο Nokia Shop για τα περαιτέρω...... Η ρύθμιση πάντως για την εξοικονόμηση ενέργειας αφορά 1)Ημ/νια και ωρα, 2)Κείμενο, 3)Κινούμενο σχέδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αυτή η εφαρμογή αναγνώστης γραμμωτού κώδικα πως λειτουργεί? Δεν το έχω πετύχει ακόμα. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αυτή η εφαρμογή αναγνώστης γραμμωτού κώδικα πως λειτουργεί? Δεν το έχω πετύχει ακόμα. Ευχαριστώ! :) Φίλε μου είναι μόνο για DataMatrix 2D barcode, και όχι για συνηθισμένα barcodes. Σαν αυτό: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Datamatrix.svg/96px-Datamatrix.svg.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 και ποια η χρήση του, δηλαδή σε ποιους απευθύνεται? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Η ρύθμιση πάντως για την εξοικονόμηση ενέργειας αφορά 1)Ημ/νια και ωρα, 2)Κείμενο, 3)Κινούμενο σχέδιο. ...ή 4) μπορείς να βάλεις ξεχωριστή εφαρμογή ως screensaver, π.χ. σαν το cClock, η οποία φαίνεται και σε αυτό το μενού. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Φίλε μου είναι μόνο για DataMatrix 2D barcode, και όχι για συνηθισμένα barcodes. Σαν αυτό: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Datamatrix.svg/96px-Datamatrix.svg.png Ακριβώς, ανοίγεις την εφαρμογή, ανοίγεις τη κάμερα, κεντράρεις το barcode ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές που βγάζει στο κινητό και το διαβάζει..;) και ποια η χρήση του, δηλαδή σε ποιους απευθύνεται? Ευχαριστώ! Τα barcode αυτά χρησιμοποιούνται σαν λινκ για να κατεβάσεις πχ μια εφαρμογή από το ιντερνετ, η εφαρμογή διαβάζει το λινκ δηλαδή Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε λειτουργία νάρκης γιατί απλά δεν υπάρχει στο Ν82,αυτό σαν bug υφίσταται σε άλλες συσκευές(6110,6120c....),μήπως να το δεις αυτό σε κάποιο Nokia Shop για τα περαιτέρω...... Η ρύθμιση πάντως για την εξοικονόμηση ενέργειας αφορά 1)Ημ/νια και ωρα, 2)Κείμενο, 3)Κινούμενο σχέδιο. Εγω το εχω με ημερομηνια και ωρα αλλα 2 φορες το εχω βρει να εχει μαυρισει τελειως η οθονη και να επανερχεται μολις πατησω καποιο πληκτρο.Επισης μετα απο αυτο η οθονη στην αναμονη εχει αλλαξει χρωματα ,πιο εντονα ,και με εντονο πιξελιασμα.Αυτ ειναι και τα μονο προβληματα που εχω διαπιστωσει μεχρι στιγμης.Κατι reboot που εκανε στην αρχη εχουν εκλειψει πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ...ή 4) μπορείς να βάλεις ξεχωριστή εφαρμογή ως screensaver, π.χ. σαν το cClock, η οποία φαίνεται και σε αυτό το μενού. ;) http://imageshack.gr/files/r6i80u97p0g3av2tw56i.jpghttp://imageshack.gr/files/h4uuf51gw3qsine8aqzh.jpg ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ακριβώς τα ίδια κάνει η οθόνη και σε μένα bill 33... Μαυρίζει καμιά φορά και μία φορά μου έκενε αυτό το έντονο πιξέλιασμα. Φοβάμαι πρόβλημα οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 όσο αφορά αυτό το πιξελιασμα δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα το έβγαζε το προηγούμενο symbian κινητό μου το ν82 μαυρίζει την οθόνη πότε πότε . Δεν ανησυχώ ... Άλλωστε symbian πήραμε πρέπει να το αποδεχτούμε τα κάνουν αυτα... Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το limewire για κατέβασμα αυτόνομων τραγουδιών ή αρχείων .ξέρω ότι υπάρχει torrent εφαρμογή αλλά ζητάω κάτι σαν το παλιό nupster Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ακριβώς τα ίδια κάνει η οθόνη και σε μένα bill 33... Μαυρίζει καμιά φορά και μία φορά μου έκενε αυτό το έντονο πιξέλιασμα. Φοβάμαι πρόβλημα οθόνης... to pixeliasma to ekane kai to n73 mou.to maurisma tis othonis einai gnwsto bug sto 6120c opote de nomizw oti suntrexoun logoi anhsuxias... Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το limewire για κατέβασμα αυτόνομων τραγουδιών ή αρχείων .ξέρω ότι υπάρχει torrent εφαρμογή αλλά ζητάω κάτι σαν το παλιό nupster Δεν υπάρχει κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Άλλωστε symbian πήραμε πρέπει να το αποδεχτούμε τα κάνουν αυτα...Μου θυμησες τωρα καποτε οταν το πρωτο μου κινητο,3210,ειχε καποιο προβλημα με την ενδειξη μπαταριας και την πραγματικη σταθμη.Ειχα παει στα κεντρικα τοτε Καλαμαρια και μια υπαλληλος εκει μου ειχε πει,ολα τα νοκια το κανουν αυτο δεν το ξερετε;Προβληματα λιγο η πολυ ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες βγαζουνε.Συγνωμη αλλα αυτη η εκφραση symbian ειναι τα κανουν αυτα δεν μου καθεται καλα.Φιλικα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 re paides....δωστε καμια πληροφορια και εδω...:p εχω βαλει το symtorrent αλλα δεν ξερω πως σο καλο να το χρησιμοποιησω....!Οποιος εχει κεφια ας δωσει μια κατατοπιστικοτατη(προς αρχαριο-αχρηστο:lol:) οδηγια!!!!Ευχαριστω Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 album art pos vazo sta mp3 mou?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 album art pos vazo sta mp3 mou?? Θα πρέπει να το κάνεις από τον υπολογιστή, μέσω του Media Player. Πιστεύω να ξέρεις τον τρόπο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Θα πρέπει να το κάνεις από τον υπολογιστή, μέσω του Media Player. Πιστεύω να ξέρεις τον τρόπο... to tropo to xero sto iphone meso itunes alla sto n series den eho xana perasei pote,tha to dokimaso kai ean dyskolefto tha se xana enohliso,thanks file moy ;) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Γιάννη, εξώφυλλο μπορείς να βάλεις και κατευθείαν απο το Ν82 σου χωρίς υπολογιστή. Πήγαινε απο το μενού μουσική σε ένα άλμπουμ, πάτα εξώφυλλο άλμπουμ και αλλαγή. Κάθε φορά που θα ακούς κομμάτια απο αυτό το άλμπουμ θα σου εμφανίζεται το εφώφυλλο. Όμως αν κάνεις αναβάθμιση στη συσκευή, περάσεις τα κομμάτια σε άλλο κινητό ή στον υπολογιστή, το εξώφυλλο δε θα υπάρχει. Το ID του κομματιού σώζεται στην εσωτερική μνήμη του Ν82. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Χαίρετε! Παιδιά, μήπως ξέρετε αν θα βγει και σε άλλο χρώμα, φερ' ειπείν σε μαύρο; Αυτό το μεταλλικό κάτι μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Γιάννη, εξώφυλλο μπορείς να βάλεις και κατευθείαν απο το Ν82 σου χωρίς υπολογιστή. Πήγαινε απο το μενού μουσική σε ένα άλμπουμ, πάτα εξώφυλλο άλμπουμ και αλλαγή. Κάθε φορά που θα ακούς κομμάτια απο αυτό το άλμπουμ θα σου εμφανίζεται το εφώφυλλο. Όμως αν κάνεις αναβάθμιση στη συσκευή, περάσεις τα κομμάτια σε άλλο κινητό ή στον υπολογιστή, το εξώφυλλο δε θα υπάρχει. Το ID του κομματιού σώζεται στην εσωτερική μνήμη του Ν82. Ωχ, δεν το ήξερα πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα.:O Χαίρετε! Παιδιά, μήπως ξέρετε αν θα βγει και σε άλλο χρώμα, φερ' ειπείν σε μαύρο; Αυτό το μεταλλικό κάτι μου κάνει. Το μαύρο για αρχή θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ. Λογικά θα γίνει και εδώ διαθέσιμο, αλλά το πότε είναι άγνωστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Γειά σας και απο έμενα παιδιά. Προσθέστε με και εμένα στο club! Μία ερώτηση μόνο που είχε αναφερθεί και παλιότερα. Το Dpad στην αριστερή κίνηση έχει κάποια μεγαλύτερη δυσκολία και ασάφεια στο στο πάτημα. Είναι ελλάτωμα τελικά ή να το αποδεχθώ; Ο "asiki" είχε πεί πως το πήγε στο πλαίσιο. Έγινε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts