Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως το μαυρακι σκασει με 8gb οπως

ν95?

Αλλο κινητο το Ν95 και αλλο το Ν95 8gb ειναι εντελως διαφορετικες συσκευες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κανει το δικό μου Ν82. Μπαίνει καμία φορά σε λειτουργία νάρκης κάτι που νομίζω δεν θα έπρεπε. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κανει το δικό μου Ν82. Μπαίνει καμία φορά σε λειτουργία νάρκης κάτι που νομίζω δεν θα έπρεπε. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα φίλε μου..

Το τηλέφωνο μπαίνει σε λειτουργία νάρκης μετά από 20 λεπτά, εάν δεν κάνω λάθος..

Edit: Κάνω λάθος γιατί όπως είπε και rostropol δεν έχει το N82 αλλά δεν το ήξερα :O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε λειτουργία νάρκης γιατί απλά δεν υπάρχει στο Ν82,αυτό σαν bug υφίσταται σε άλλες συσκευές(6110,6120c....),μήπως να το δεις αυτό σε κάποιο Nokia Shop για τα περαιτέρω......

Η ρύθμιση πάντως για την εξοικονόμηση ενέργειας αφορά 1)Ημ/νια και ωρα, 2)Κείμενο, 3)Κινούμενο σχέδιο.

Αυτή η εφαρμογή αναγνώστης γραμμωτού κώδικα πως λειτουργεί? Δεν το έχω πετύχει ακόμα. Ευχαριστώ! :)

Αυτή η εφαρμογή αναγνώστης γραμμωτού κώδικα πως λειτουργεί? Δεν το έχω πετύχει ακόμα. Ευχαριστώ! :)

Φίλε μου είναι μόνο για DataMatrix 2D barcode, και όχι για συνηθισμένα barcodes.

Σαν αυτό:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Datamatrix.svg/96px-Datamatrix.svg.png

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η ρύθμιση πάντως για την εξοικονόμηση ενέργειας αφορά 1)Ημ/νια και ωρα, 2)Κείμενο, 3)Κινούμενο σχέδιο.

...ή 4) μπορείς να βάλεις ξεχωριστή εφαρμογή ως screensaver, π.χ. σαν το cClock, η οποία φαίνεται και σε αυτό το μενού. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Φίλε μου είναι μόνο για DataMatrix 2D barcode, και όχι για συνηθισμένα barcodes.

Σαν αυτό:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Datamatrix.svg/96px-Datamatrix.svg.png

Ακριβώς,

ανοίγεις την εφαρμογή, ανοίγεις τη κάμερα, κεντράρεις το barcode ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές που βγάζει στο κινητό και το διαβάζει..;)

και ποια η χρήση του, δηλαδή σε ποιους απευθύνεται? Ευχαριστώ!

Τα barcode αυτά χρησιμοποιούνται σαν λινκ για να κατεβάσεις πχ μια εφαρμογή από το ιντερνετ, η εφαρμογή διαβάζει το λινκ δηλαδή

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε λειτουργία νάρκης γιατί απλά δεν υπάρχει στο Ν82,αυτό σαν bug υφίσταται σε άλλες συσκευές(6110,6120c....),μήπως να το δεις αυτό σε κάποιο Nokia Shop για τα περαιτέρω......

Εγω το εχω με ημερομηνια και ωρα αλλα 2 φορες το εχω βρει να εχει μαυρισει τελειως η οθονη και να επανερχεται μολις πατησω καποιο πληκτρο.Επισης μετα απο αυτο η οθονη στην αναμονη εχει αλλαξει χρωματα ,πιο εντονα ,και με εντονο πιξελιασμα.Αυτ ειναι και τα μονο προβληματα που εχω διαπιστωσει μεχρι στιγμης.Κατι reboot που εκανε στην αρχη εχουν εκλειψει πλεον.

...ή 4) μπορείς να βάλεις ξεχωριστή εφαρμογή ως screensaver, π.χ. σαν το cClock, η οποία φαίνεται και σε αυτό το μενού. ;)

http://imageshack.gr/files/r6i80u97p0g3av2tw56i.jpghttp://imageshack.gr/files/h4uuf51gw3qsine8aqzh.jpg

;)

Ακριβώς τα ίδια κάνει η οθόνη και σε μένα bill 33... Μαυρίζει καμιά φορά και μία φορά μου έκενε αυτό το έντονο πιξέλιασμα. Φοβάμαι πρόβλημα οθόνης...

όσο αφορά αυτό το πιξελιασμα δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα το έβγαζε το προηγούμενο symbian κινητό μου το ν82 μαυρίζει την οθόνη πότε πότε . Δεν ανησυχώ ... Άλλωστε symbian πήραμε πρέπει να το αποδεχτούμε τα κάνουν αυτα...

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το limewire για κατέβασμα αυτόνομων τραγουδιών ή αρχείων .ξέρω ότι υπάρχει torrent εφαρμογή αλλά ζητάω κάτι σαν το παλιό nupster

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Ακριβώς τα ίδια κάνει η οθόνη και σε μένα bill 33... Μαυρίζει καμιά φορά και μία φορά μου έκενε αυτό το έντονο πιξέλιασμα. Φοβάμαι πρόβλημα οθόνης...

to pixeliasma to ekane kai to n73 mou.to maurisma tis othonis einai gnwsto bug sto 6120c opote de nomizw oti suntrexoun logoi anhsuxias...

nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το limewire για κατέβασμα αυτόνομων τραγουδιών ή αρχείων .ξέρω ότι υπάρχει torrent εφαρμογή αλλά ζητάω κάτι σαν το παλιό nupster

Δεν υπάρχει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Άλλωστε symbian πήραμε πρέπει να το αποδεχτούμε τα κάνουν αυτα...
Μου θυμησες τωρα καποτε οταν το πρωτο μου κινητο,3210,ειχε καποιο προβλημα με την ενδειξη μπαταριας και την πραγματικη σταθμη.Ειχα παει στα κεντρικα τοτε Καλαμαρια και μια υπαλληλος εκει μου ειχε πει,ολα τα νοκια το κανουν αυτο δεν το ξερετε;Προβληματα λιγο η πολυ ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες βγαζουνε.Συγνωμη αλλα αυτη η εκφραση symbian ειναι τα κανουν αυτα δεν μου καθεται καλα.Φιλικα παντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

re paides....δωστε καμια πληροφορια και εδω...:p εχω βαλει το symtorrent αλλα δεν ξερω πως σο καλο να το χρησιμοποιησω....!Οποιος εχει κεφια ας δωσει μια κατατοπιστικοτατη(προς αρχαριο-αχρηστο:lol:) οδηγια!!!!Ευχαριστω
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

album art pos vazo sta mp3 mou??

Θα πρέπει να το κάνεις από τον υπολογιστή, μέσω του Media Player.

Πιστεύω να ξέρεις τον τρόπο...

Θα πρέπει να το κάνεις από τον υπολογιστή, μέσω του Media Player.

Πιστεύω να ξέρεις τον τρόπο...

to tropo to xero sto iphone meso itunes alla sto n series den eho xana perasei pote,tha to dokimaso kai ean dyskolefto tha se xana enohliso,thanks file moy ;)

Greek Android & iOS users (FB group)

Γιάννη, εξώφυλλο μπορείς να βάλεις και κατευθείαν απο το Ν82 σου χωρίς υπολογιστή. Πήγαινε απο το μενού μουσική σε ένα άλμπουμ, πάτα εξώφυλλο άλμπουμ και αλλαγή. Κάθε φορά που θα ακούς κομμάτια απο αυτό το άλμπουμ θα σου εμφανίζεται το εφώφυλλο. Όμως αν κάνεις αναβάθμιση στη συσκευή, περάσεις τα κομμάτια σε άλλο κινητό ή στον υπολογιστή, το εξώφυλλο δε θα υπάρχει. Το ID του κομματιού σώζεται στην εσωτερική μνήμη του Ν82.

Χαίρετε! Παιδιά, μήπως ξέρετε αν θα βγει και σε άλλο χρώμα, φερ' ειπείν σε μαύρο; Αυτό το μεταλλικό κάτι μου κάνει.

Γιάννη, εξώφυλλο μπορείς να βάλεις και κατευθείαν απο το Ν82 σου χωρίς υπολογιστή. Πήγαινε απο το μενού μουσική σε ένα άλμπουμ, πάτα εξώφυλλο άλμπουμ και αλλαγή. Κάθε φορά που θα ακούς κομμάτια απο αυτό το άλμπουμ θα σου εμφανίζεται το εφώφυλλο. Όμως αν κάνεις αναβάθμιση στη συσκευή, περάσεις τα κομμάτια σε άλλο κινητό ή στον υπολογιστή, το εξώφυλλο δε θα υπάρχει. Το ID του κομματιού σώζεται στην εσωτερική μνήμη του Ν82.

Ωχ, δεν το ήξερα πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα.:O

Χαίρετε! Παιδιά, μήπως ξέρετε αν θα βγει και σε άλλο χρώμα, φερ' ειπείν σε μαύρο; Αυτό το μεταλλικό κάτι μου κάνει.

Το μαύρο για αρχή θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Λογικά θα γίνει και εδώ διαθέσιμο, αλλά το πότε είναι άγνωστο.

Γειά σας και απο έμενα παιδιά. Προσθέστε με και εμένα στο club!

Μία ερώτηση μόνο που είχε αναφερθεί και παλιότερα.

Το Dpad στην αριστερή κίνηση έχει κάποια μεγαλύτερη δυσκολία και

ασάφεια στο στο πάτημα. Είναι ελλάτωμα τελικά ή να το αποδεχθώ;

Ο "asiki" είχε πεί πως το πήγε στο πλαίσιο. Έγινε τίποτα;