Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πσσσσ αυτά είναι!

Φεύγω Κυριακή για 6ήμερο ταξιδάκι Βερολίνο! Βασικό φυσικά αξεσουάρ το Ν82 με:

• 5Μp cam (για pics and vids:wink:),

• αρκετά mp3 (για όποτε χρειαστούν:music:),

• full εξοπλισμένο με χάρτες και ΡΟΙ's (για να μη χαθώ :p:p)

και τέλος

• 5-6 καινούριες ταινίες που κατέβασα απ΄το net και μετέτρεψα κατάλληλα για να παίζουν στο κινητό, και συνεπώς με τα κατάλληλα απαραίτητα καλώδια και στην τηλεόραση (για τα βράδια στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε). Δοκιμασμένο, παίζει άψογα!:up:

Ν82<--:love:!

Καλά ρε μεγάλε, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε!!! :lol:

(πλάκα κάνω, φυσικά και συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου)

Αυτά είναι φίλε, toys for boys!!! :D

Καμιά μπαταρία έξτρα πάρε. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά ρε μεγάλε, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε!!! :lol:

(πλάκα κάνω, φυσικά και συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου)

Αυτά είναι φίλε, toys for boys!!! :D

Καμιά μπαταρία έξτρα πάρε. ;)

Μια που τ'ανάφερες...:lol: ξέρεις μήπως πόσο κάνει μια μπαταρία?

Ναι ναι ξερω φυσικά μπορώ να πάρω να ρωτήσω αλλά σαν το forum πουθενά :D, κι εξάλλου panosz είσαι και πατριώτης μιας και στο Βόλο γεννήθηκα και κάθε Πασχα καλοκαιρι στο Λαύκο είμαι...

Μια που τ'ανάφερες...:lol: ξέρεις μήπως πόσο κάνει μια μπαταρία?

Ναι ναι ξερω φυσικά μπορώ να πάρω να ρωτήσω αλλά σαν το forum πουθενά :D, κι εξάλλου panosz είσαι και πατριώτης μιας και στο Βόλο γεννήθηκα και κάθε Πασχα καλοκαιρι στο Λαύκο είμαι...

Δες εδώ.

Είναι κάτι σαν παράρτημα της Alpha Copy Θεσσαλονίκης, οπότε οι τιμές είναι τιμές Nokia shops.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αντε να ερθει η τριτη να παρω και εγω το δικο μου απο το πλαισιο.Μου ειπαν στην αρχη για 10 του μηνα και τους ειπα να μου βρουν απο το πλασιο μεταμορφωσης που ειχε αρκετα.Και μου ειπαν για τριτη.μου πήγε 497 και πειρα και μια 4 kingston για αρχη.Aλλα δεν ξερω τι θηκη να παρω?καμία ιδεα??:D
Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p

Ζervas εγω πηγαινω να το παρω αυριο απο ενα καταστημα νοκια που μου το εχουν κρατησει!Αυτο ειναι το επωνυμο σου το zervas η απλα nickname γιατι εμενα στο επωνυμο ζερβα με λενε!Θελω επισης να ρωτησω τους κατοχους!Την πρωτη φορα ειναι καλυτερο να το φορτισω πληρως η να χρησιμοποιησω την μπαταρια μεχρι να κλεισει και μετα φορτιση?Επισης μετα απο ποσες πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις η μπαταρια ειναι οκ?Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!

Σήμερα το παρατήρησα κι εγώ αυτό το bug, περίεργο:blink:

τα προτιμώ μεγάλα τα εικονίδια πάντως (με restart επανήλθαν)

Και κάτι άλλο, μπαίνω στην έκθεση, πατάω έξοδος και βγαίνω, δείχνει ότι έκλεισε μιας και σβήνει το βελάκι στο εικονίδιό της στο μενού

αλλά αν μπω στο Handy Taskman φαίνεται ανοιχτή κάθε φορά

Υπομονή,κάτι μου λέει ότι αυτά είναι οι παιδικές ασθένειες των πρώτων εκδόσεων λογισμικού-σίγουρα μετά από δύο-τρεις αναβαθμίσεις θα στρώσει και δεν θα γίνονται τέτοια.;)

Ζervas εγω πηγαινω να το παρω αυριο απο ενα καταστημα νοκια που μου το εχουν κρατησει!Αυτο ειναι το επωνυμο σου το zervas η απλα nickname γιατι εμενα στο επωνυμο ζερβα με λενε!Θελω επισης να ρωτησω τους κατοχους!Την πρωτη φορα ειναι καλυτερο να το φορτισω πληρως η να χρησιμοποιησω την μπαταρια μεχρι να κλεισει και μετα φορτιση?Επισης μετα απο ποσες πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις η μπαταρια ειναι οκ?Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!

Το καλύτερο είναι να το αφήσεις να αποφορτίσει πλήρως, οπότε μόλις το πάρεις παίξε μαζί του μέχρι να "τα φτύσει" και μετά... φόρτιση. 3-4 ώρες θα έλεγα εγώ για τις πρώτες 3-4 φορές (δεν ξέρω αν συμφωνούν και τα μέλη του φόρουμ σε αυτό), με πλήρεις φορτίσεις (με κλειστή τη συσκευή) και αποφορτίσεις. Μετά θα είναι οκ.

Γενικά πιστεύω όμως πως από κει και μετά, μία στο τόσο χρειάζεται πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση με κλειστό το κινητό.

μου ήρθε σήμερα στην δουλειά μου... πρώτη φορά ήρθα με τοση χαρά στην δουλειά :)

πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Ότι περίμενα κ είχα διαβάσει εδωμέσα..

απλα κορυφή το τηλ. :!:

Το καλύτερο είναι να το αφήσεις να αποφορτίσει πλήρως, οπότε μόλις το πάρεις παίξε μαζί του μέχρι να "τα φτύσει" και μετά... φόρτιση. 3-4 ώρες θα έλεγα εγώ για τις πρώτες 3-4 φορές (δεν ξέρω αν συμφωνούν και τα μέλη του φόρουμ σε αυτό), με πλήρεις φορτίσεις (με κλειστή τη συσκευή) και αποφορτίσεις. Μετά θα είναι οκ.

Γενικά πιστεύω όμως πως από κει και μετά, μία στο τόσο χρειάζεται πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση με κλειστό το κινητό.

Όχι ακριβώς, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Για να εκμεταλλευτείς πλήρως την χωρητικότητα της μπαταρίας και να βελτιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής της, πρέπει να γίνουν 3-4 πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις.

Δηλαδή: φορτίζουμε το τηλέφωνο μέχρι να βγάλει την ειδοποίηση ότι φόρτισε, όχι παραπάνω (δεν παίρνει παραπάνω από 1-1:20'). Μετά του αλλάζουμε τα φώτα στη χρήση μέχρι να κλείσει μόνο του. Αυτό το κάνουμε 3-4 φορές και η μπαταρία έχει στρώσει.

Από εκεί και πέρα θα πρότεινα οι επόμενες φορτίσεις να είναι όποτε θέλουμε (αν και είναι προτιμότερο να φορτίζουμε μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται), αλλά οι αποφορτίσεις να μην είναι πλήρεις, δηλαδή να μην το αφήνουμε να κλείσει και με την 1η-2η ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία, να φορτίζουμε.

========================================================================

μου ήρθε σήμερα στην δουλειά μου... πρώτη φορά ήρθα με τοση χαρά στην δουλειά

πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Ότι περίμενα κ είχα διαβάσει εδωμέσα..

απλα κορυφή το τηλ.

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, και όλα τα σχετικά. :p

ΑΑΑ, μην το ξεχάσω: Welcome to the club of N82erzzzz! :)

όπως το περίμενα.. μόλις μπήκε το κινητό στην σελίδα του πλαισίου έπεσα αμέσως στα 500euro ( άρα έχασα 50 euro με την βιασύνη μου να το πάρω).

τελοσπάντων άλλο είναι το θέμα μου..

ξέρετε που μπορώ να βρω θήκη?

ακόμα μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια καλύτερη μπαταρία?

σε λιγότερο από μια μέρα το κινητό μου έχει "ξεφωρτησει"..ειδικά αν χρησιμοποιήσω έστω για λίγο το wifi η το gps gloup τελειωσε. το κινητό έσβησε.

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

Η μπαταρία θα στρώσει μετά απο λίγους πλήρης κύκλους. Μη βιαστείς να αγοράσεις έξτρα μπαταρία. Κάτσε να δεις πως θα αποδίδει τον πρώτο μήνα και τότε ψάξτο.

Πάντως μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία για το Ν82 δεν έχει βγεί.

Η μπαταρία θα στρώσει μετά απο λίγους πλήρης κύκλους. Μη βιαστείς να αγοράσεις έξτρα μπαταρία. Κάτσε να δεις πως θα αποδίδει τον πρώτο μήνα και τότε ψάξτο.

Πάντως μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία για το Ν82 δεν έχει βγεί.

το εχω απο 22 Ιαν...

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

το ειχα σε 3G μονιμα και με ομιλια περιπου 1:15 ωρα(μιλησα πολυ γενικα) κρατησε 40 ωρες χωρις να κλεισει, απλα ειδοποιησεις.

Tο επιασα στα χερια μου στο πλαισιο,και συμπερανα οτι ειναι υπερβολικο οτι εχει πολυ μικρα πληκτρα.Μια χαρα ειναι.

Αλλα απο την αλλη ειναι ογκοδες.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Tο επιασα στα χερια μου στο πλαισιο,και συμπερανα οτι ειναι υπερβολικο οτι εχει πολυ μικρα πληκτρα.Μια χαρα ειναι.

Μικρά είναι σίγουρα, αλλά είναι απίστευτα σε αίσθηση, ποτέ δεν αμφιβάλεις αν πάτησες το πλήκτρο η όχι;)

Με βολεύουν τρομερά στη πληκτρολόγιση

Αλλα απο την αλλη ειναι ογκοδες.....

Σε σχέση με ποιο; το Ν95;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Σήμερα το παρατήρησα κι εγώ αυτό το bug, περίεργο:blink:

τα προτιμώ μεγάλα τα εικονίδια πάντως (με restart επανήλθαν)

Και κάτι άλλο, μπαίνω στην έκθεση, πατάω έξοδος και βγαίνω, δείχνει ότι έκλεισε μιας και σβήνει το βελάκι στο εικονίδιό της στο μενού

Αν ενεργοποιησεις την επιλογη κινουμενα εικονιδια τοτε βγαινουν μικρα και αυτο που επιλεγεις

μεγαλωνει,αντιθετως οταν εχεις ενεργοποιησει μη κινουμενα εικονιδια τοτε εμφανιζονται μεγαλα:rolleyes:

Αν ενεργοποιησεις την επιλογη κινουμενα εικονιδια τοτε βγαινουν μικρα και αυτο που επιλεγεις

μεγαλωνει,αντιθετως οταν εχεις ενεργοποιησει μη κινουμενα εικονιδια τοτε εμφανιζονται μεγαλα:rolleyes:

Δεν εννοούμε αυτό, δες τα screenshots πάνω πάνω που γράφει μενού

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

πραγματι, με τα κλασσικα εικονιδια ειναι το θεμα, γιατι εγω που δεν τα χρησιμοποιω ποτε, δεν το εχω δει ποτε αυτο..

Μμμμ..,δικιο εχετε παιδια.Παντως μικρο το κακο, νομιζω.Εγω το εχω μονιμα σε κιν.και ετσι δεν το ειχα προσεξει. Το μονο που εχω προσεξει ειναι ο φωτισμος στα πληκτρα σε εισερχομενη κληση η μηνυμα.αλλοτε αναβει αλλοτε οχι...

Ομως το μενου δεν με τρελλαινει. Δεν μου αρεσει που δεν μπορει να δουλεψει ως ενας απλος Windows Explorer οπως στα Series 40 με folders,subfolders και thumbnails (ειδικα εφ'οσον η Nokia εχει το know how να το κανει). Δεν καταλαβαινω την λογικη να ειναι ολα χυμα σ'ενα πλεγμα και να ψαχνεις 30'' για μια φωτο...:confused:

Το μενού είναι που θα έπρεπε να σε τρελαίνει. :):D

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να προσπελάσεις την έκθεση χύμα. Μπορείς να βάλεις το resco photo viewer το οποίο είναι κορυφαίο στην διαχείρηση φωτογραφιών (και δε μπορεί να συγκριθεί ούτε κατα διάνεια με τα series 40), ή να χρησιμοποιείς ένα file manager (οι πιο ολοκληρωμένοι αυτή τη στιγμή είναι ο active file και x-plore) και να διαχειρίζεσαι εξολοκλήρου όλα τα αρχεία του κινητού σου μέσα απο αυτούς. Εγώ αυτό κάνω και δεν έχω καμία παολύτως ανάγκη να βιώνω κάθε στιγμή τις ιδιαιτερότητες της έκθεσης.

Αυτό δε συμβαίνει μόνο με την έκθεση αλλά και με άλλες εφαρμογές συστήματος όπως οι επαφές και το μητρώο. Οι εφαρμογές κλείνουν αλλά ο handy taskman συνεχίζει να τις δείχνει ανοιχτές. Αυτό συμβαίνει γιατί οι εν λόγω εφαρμογές κρατούν μνήμη, και ενώ είναι ουσιαστικά κλειστές, όταν τις ξανανοίξεις, θα συνεχίζουν να τρέχουν απο κει που τις σταμάτησες.

Αυτό χονδρικά γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλες οι εφαρμογές στα series 60, απο την στιγμή που τις ανοίγεις, ξεκινούν απο το μηδέν. Το σημαντικό είναι πάντως οτι, παρόλο που μπορεί ο taskman να δείχνει πχ τις επαφές ανοιχτές ενώ έχεις πατήσει έξοδο, η εφαρμογή δεν καταναλώνει καθόλου πόρους συστήματος ούτε καταλαμβάνει κάποια ποσότητα της διαθέσιμης RAM.

παιδια μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο bluetooth?

να μιλαει ο αλλος και να τον ακουω καθαρα!!!

εχω παρει νοκια BH-303 και samsung WEP 185

αλλα η ποιότητα ηχου που βγάζουν ειναι ελεεινή!

βάλτε για παραδηγμα ενα κομμάτι να παιξει για να καταλάβετε αμεσως

καλησπέρα, σήμερα χρησιμοποιούσα το gps κάπου κοντα στο κερατσίνι και ενώ ολα πηγαιναν μια χαρά, ξαφνικά μου δείχνει οτι είμαι στη μέση της θάλασσας και μετά δεν ξαναπήρε σήμα απο δορυφόρο μεχρι να φτάσω σπίτι μου, μετά απο 1 ώρα δηλαδη παρολο που το ειχα ανοιχτο σε ολη την διαδρομη και έχωντας κάνει και 3 restart στο μεταξυ (έχετε υπόψην σας αν έπεσε κανας δορυφορος ή απλά το ενσωματωμενο gps τα ψιλοπαίξε για λιγο? :p )

μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπαινει η φωνητική κλήση για επαφές? εχω διαβάσει ολο το forum, εχω ξεσκαλισει το κινητο και προκοπη δεν ειδα. καπου διαβασα οτι πρεπει να περασω μια μια τις επαφες. εκανα προσθήκη επαφης (χωρις βεβαια να χω σβησει τις αλλες) και ξανα δεν βρήκα τιποτα.

ευχαριστω