Jump to content

Πακέτο καρτοκινητής Ολυμπιακός

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

1. Αυτό άλλαξε με την έναρξη της περσινής περιόδου. 

2. Αυτό ισχύει ανέκαθεν και απορώ πού βλέπεις περιορισμό.

Γενικά, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι σταθερά τα πακέτα στο καρτοκινητό Ολυμπιακός και επομένως δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτά. Για επικοινωνία με vodafone είναι καλό και για το bonus με τα γκολ. Τώρα που δεν έχει περιορισμούς και το sharing, αξίζει λίγο παραπάνω.

καλησπερα σε ευχαριστω δεν το ειχα προσεξει. Γιατι για επικοινωνια με vodafone ; . εγω το βασικο μου νουμερο το εχω αλλαξει απο cu  σε ολυμπιακος και βαζω το πακετο 11,50 ευρω 1000 λεπτα προς ολους +100sms +2gb. και με την ανανεωση μου δινει 600 λεπτα προς vodafone νουμερα , +500mb για 15 ημερες και 1 ευρω /γκολ για 1 μηνα. 

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

9 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν εχει sharing 

Ανενημέρωτος είσαι. Φυσικά και έχει και χωρίς περιορισμούς και προς αριθμούς cu. Μου έχει λύσει τα χέρια.

5 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said:

καλησπερα σε ευχαριστω δεν το ειχα προσεξει. Γιατι για επικοινωνια με vodafone ; . εγω το βασικο μου νουμερο το εχω αλλαξει απο cu  σε ολυμπιακος και βαζω το πακετο 11,50 ευρω 1000 λεπτα προς ολους +100sms +2gb. και με την ανανεωση μου δινει 600 λεπτα προς vodafone νουμερα , +500mb για 15 ημερες και 1 ευρω /γκολ για 1 μηνα. 

Το πακέτο που λες διαρκεί 25 ημέρες και δίνει λίγα data. Αν σε εξυπηρετεί ωστόσο, όλα καλά.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

4 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Ανενημέρωτος είσαι. Φυσικά και έχει και χωρίς περιορισμούς και προς αριθμούς cu. Μου έχει λύσει τα χέρια.

Δηλαδή στέλνεις λεφτα απο Ολυμπιακος προς cu;

Screenshot_20260209.thumb.jpg.864bea8591e265827f2708149bb2bfe1.jpg

Τακό.

8 minutes ago, Serafeim1981 said:

Πολύ θετική αλλαγή! Ξέρεις εάν ισχυει το ότι χάνεται το χρηματικό υπολοιπο εάν καποιος παει από Ολυμπιακός σε cu;

Ισχύει.

Τακό.

On 9/2/2026 at 10:28 ΠΜ, VIPdriver said:

Πολύ θετική αλλαγή! Ξέρεις εάν ισχυει το ότι χάνεται το χρηματικό υπολοιπο εάν καποιος παει από Ολυμπιακός σε cu;

πολυ ενδιαφερον μπορουμε τα ευρω ανα γκολ που εχουμε κερδισει να τα μεταφερουμε σε νουμερο cu ; ή δεν γινεται; λογω οτι ειναι μπονους; . 

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

7 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

πολυ ενδιαφερον μπορουμε τα ευρω ανα γκολ που εχουμε κερδισει να τα μεταφερουμε σε νουμερο cu ; ή δεν γινεται; λογω οτι ειναι μπονους; . 

Εγω ειχα μεινει στο οτι δεν μπορουμε, αλλά οι πιο πανω λενε οτι μπορουμε. Ημουν ετοιμος να βαλω καρτα χθες για το ματς και ευτυχως δεν εβαλα (εληξε 0-0)

3 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said:

Μπορούμε χωρίς περιορισμό.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω ειχα μεινει στο οτι δεν μπορουμε, αλλά οι πιο πανω λενε οτι μπορουμε. Ημουν ετοιμος να βαλω καρτα χθες για το ματς και ευτυχως δεν εβαλα (εληξε 0-0)

"Οι πιο πάνω" κάνουν συχνά τέτοιες μεταφορές και ό,τι λένε είναι ακριβές. Το sharing είναι ελεύθερο χωρίς περιορισμούς.

Τακό.

1 hour ago, Serafeim1981 said:

"Οι πιο πάνω" κάνουν συχνά τέτοιες μεταφορές και ό,τι λένε είναι ακριβές. Το sharing είναι ελεύθερο χωρίς περιορισμούς.

Σε πιστεύω (ας τραβήξω ένα σκρινσοτ) απλά στο σάιτ δεν το έχουν αλλάξει

On 15/2/2026 at 4:47 ΜΜ, VIPdriver said:

Σε πιστεύω (ας τραβήξω ένα σκρινσοτ) απλά στο σάιτ δεν το έχουν αλλάξει

Σήμερα παίζει με Λεβερκούζεν. Αμόλα καλούμπα

35 minutes ago, sou_d said:

2 τελευταία ματς 0 γκολ. Έτσι κ αλλιώς δεν έμειναν πολλά ματς για τη σεζον. Ασε που δεν δίνει και το 3μηνο/2μηνο που δίνει το cu. 

1 hour ago, sou_d said:

Κάτσε να δούμε... μην πάει για μαλλί και βγεί κουρεμένος!

57 minutes ago, opmgls said:

Κάτσε να δούμε... μην πάει για μαλλί και βγεί κουρεμένος!

Αθλιο ματς μεχρι στιγμης

ΥΓ. Μετά απο 1 λεπτο γκολ Ολυμπιακός 

ΥΓ2. VAR και άκυρο το γκολ....

• 1 month later...

Στα διαθέσιμα πακέτα έχει προστεθεί το Combo 9GB.

Screenshot_20260330_103907_My Vodafone.jpg

Τακό.

• 3 weeks later...
On 15/2/2026 at 3:29 ΜΜ, Serafeim1981 said:

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζεις αν μπορούν να μετατραπούν και σε κουπόνι smart pocket μετά;