tseapis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Έχω ανανεώσει το Ολυμπιακός μου στις 3/3 στις 6 το απόγευμα. Δεν σκοπεύω να ανανεώσω ξανά σύντομα. Στις 2/4, στις 19:00 γίνεται ένας αγώνας και αναρωτιέμαι αν θα πάρω ευρώ αν μπουν γκολ στον αγώνα αυτό, καθώς θα έχουν περάσει 30 24ωρα, ή αν ισχύει ώς τις 23:59 της 30ης ημέρας από την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Έχω ανανεώσει το Ολυμπιακός μου στις 3/3 στις 6 το απόγευμα. Δεν σκοπεύω να ανανεώσω ξανά σύντομα. Στις 2/4, στις 19:00 γίνεται ένας αγώνας και αναρωτιέμαι αν θα πάρω ευρώ αν μπουν γκολ στον αγώνα αυτό, καθώς θα έχουν περάσει 30 24ωρα, ή αν ισχύει ώς τις 23:59 της 30ης ημέρας από την ανανέωση. Αν μπουν Γκόλ θα τα πάρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Τις τελευταίες 3 εβδομάδες μου έχει έρθει περίπου 10 φορές ένα μήνυμα για 500'+100sms προς όλους με 8 ευρώ! Κανένας άλλος; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Εμενα μου εχει ερθει μηνυμα για 500' και 200 μηνυματα προς ολα τα δικτυα με 6 ευρω για 2 μηνες.Το εβαλα και τελειωνει 14 του Απριλη.Πριν απο ενα μηνα μου εβγαλε και αλλη προσφορα 700' για ενα μηνα με 12 ευρω αλλα εχω τα 500+200 για 2 μηνες οποτε δεν εβαλα τα 700.Αυτες τις μερες μου βγαζει 700' για 1 μηνα με 9 ευρω.Στις 9 του Μαρτη εβαλα 500 mb ιντερνετ με 5 ευρω.Η στην ιδια μερα η στην επομενη δεν θυμαμαι μου βγαλε προσφορα 1 γιγα με 5ευρω.Αυτα.Πολυ συμφερουσα προταση το ολυμπιακος. Edited April 2, 2014 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εμενα μου εχει ερθει μηνυμα για 500' και 200 μηνυματα προς ολα τα δικτυα με 6 ευρω για 2 μηνες.Το εβαλα και τελειωνει 14 του Απριλη. Πολύ καλό αυτό. Εμένα μου στέλνουν συνέχεια μήνυμα για 1500 λεπτά προς όλους για ένα μήνα με 15€. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τις τελευταίες 3 εβδομάδες μου έχει έρθει περίπου 10 φορές ένα μήνυμα για 500'+100sms προς όλους με 8 ευρώ! Κανένας άλλος; Και σε εμένα μου το στέλνουν συνέχεια. Τι γίνεται, οι προσφορές δεν ισχύουν για όλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Προφανώς στέλνουν διαφορετικές στον καθένα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδιά, στο 1252 μπορείτε να αγοράσετε τα πακετα ομιλίας προς ολη τη βονταφον; εμενα μου δινει την επιλογη μόνο προς ολυμπιακος. Παλι υπουλες αλλαγες η βονταφον; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδιά, στο 1252 μπορείτε να αγοράσετε τα πακετα ομιλίας προς ολη τη βονταφον; εμενα μου δινει την επιλογη μόνο προς ολυμπιακος. Παλι υπουλες αλλαγες η βονταφον; τι καταργήθηκαν ; δεν δίνει προς ολη την vodafone ; καλά άμα το κάνει αυτο δεν θα ξανά πάω στο καρτοκινητό ολυμπιακός. Για δες στο 1286! η καταργήθηκε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τι καταργήθηκαν ; δεν δίνει προς ολη την vodafone ; καλά άμα το κάνει αυτο δεν θα ξανά πάω στο καρτοκινητό ολυμπιακός. Για δες στο 1286! η καταργήθηκε ; Πηρα 1286 και λεει οτι σε λιγο καιρο θα σταματησει (το 1286), παρ'ολα αυτα μου εβγαλε τις σωστες επιλογες. Το περιεργο ειναι οτι φιλος μου το ενεργοποίησε πριν 1 εβδομάδα απο το 1252... Το ειδε και αυτος πριν λιγο και πραγματι δεν ειχε πια την επιλογη. Καλα, εαν το κοψουν, θα χασουν πολυ κοσμο... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πηρα 1286 και λεει οτι σε λιγο καιρο θα σταματησει (το 1286), παρ'ολα αυτα μου εβγαλε τις σωστες επιλογες. Το περιεργο ειναι οτι φιλος μου το ενεργοποίησε πριν 1 εβδομάδα απο το 1252... Το ειδε και αυτος πριν λιγο και πραγματι δεν ειχε πια την επιλογη. Καλα, εαν το κοψουν, θα χασουν πολυ κοσμο... ok για οτι νεοτερο ενημερωσε μας να ξερουμε! αν και δεν εχω σκοπο να παω στον ολυμπιακο τωρα με το φοιητικο cu αλλα μελλοντικα μπορει οποτε εαν μαθεις κατι νεοτερο γραψε εδω και ενημερωσε μας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παντως εγω εχω να βαλω καρτα δυο μηνες!! :p Να δουμε τωρα τι μεταγραφες θα κανει ο προεδρας, να δουμε και την ομαδα στα φιλικα το καλοκαιρι πως θα παει, αλλιως να το γυρισουμε, από Σεπτεμβρη!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παντως εγω εχω να βαλω καρτα δυο μηνες!! :p Να δουμε τωρα τι μεταγραφες θα κανει ο προεδρας, να δουμε και την ομαδα στα φιλικα το καλοκαιρι πως θα παει, αλλιως να το γυρισουμε, από Σεπτεμβρη!! Προσεξε, διοτι στο 6μηνο εαν δεν κανεις ανανέωση θα χάσεις όλο το υπόλοιπο σου Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Προσεξε, διοτι στο 6μηνο εαν δεν κανεις ανανέωση θα χάσεις όλο το υπόλοιπο σου Το ξερω θα κανω ετσι και αλλιως για να εχω τιποτα δωρεαν τηλεφωνα σε vodafone. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Στο Θρυλο μπορω να ενεργοποιησω το πακετο της vodafone για 200 λεπτα προς ολα τα Εθνικα δικτυα με 5€; Και αν ναι, αυτο γινεται αυτοματα καθε φορα; Αν το θελω μονο για ενα μηνα μπορω να το κοψω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Όχι. Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Νέο Μήνυμα : NEA ΣEZON ME ΠOΛΛA ΓKOΛ ΓIA TON OΛYMΠIAKO MAΣ! BAΛE KAPTA 10E & ΘA KEPΔIZEIΣ 1E ΓIA KAΘE ΓKOΛ TOY ΘPYΛOY TIΣ EΠOMENEΣ 30MEPEΣ! 3 MATΣ MEΣA ΣE 7MEPEΣ AKOΛOYΘOYN! 6 Αγώνες συνολικά σε 30 ημέρες. Καλή ευκαιρεία για όσους Μαζεύουν Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που σου δείχνει (εκτός από το my account) τα υπόλοιπα μαζί με την ημερομηνία λήξης τους; Το my account δείχνει μεν αλλά όχι ημερομηνία λήξης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Στο my vodafone app βλέπεις πότε λήγει το πακέτο μπαίνοντας μέσα στο πακέτο Βλέπεις ημερομηνία αλλά όχι ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το έχω βάλει , λέει τι υπόλοιπα έχω αλλά ημερομηνία λήξης;;; που την γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Την γράφει μπένοντας μέσα στο πακέτο σαν να προσπαθείς να το αγοράσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγώ πάντως μπαινω στο σαιτ της βονταφον και πανω-δεξιά κάνω login και βλεπω ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης ΚΑΙ ημερομηνία λήξης (πιο παλιά δεν το έδειχνε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τι πακέτα με λεπτά ομιλίας προς όλους παίζουν αυτό το καιρό; αν δεν κάνω λάθος στο application βλέπω μόνο για ίντερνετ ή προς Vodafone μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τι πακέτα με λεπτά ομιλίας προς όλους παίζουν αυτό το καιρό; αν δεν κάνω λάθος στο application βλέπω μόνο για ίντερνετ ή προς Vodafone μόνο τα ιδια πακετα που εδινε και παλια δηλαδη ομιλια προς ολη την vodafone μονο και ιντερνετ και ενα πακετο μυνηματων προς ολη την vodafone και ποτε δεν ειχε πακετο προς ολους ! καλα αμα ειχε πακετο προς ολους ισως πηγαινα αλλα τωρα που εχω φοιτητικο cu οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Στο vodafone sharing πρέπει και ο αριθμός που θα λάβει τα ευρώ να έχει κάνει ανανεώσεις 25€ τους 3 τελευταίους μήνες ή όχι; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts